2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız allah iyiligini versin bende diyorum bu kızda kim sen yazmışsındırda ben kaçırdım herhalde kusura bakma canım yaa.. yeni isminin bir anlamımı var söylemesi zormuş.

anlamı yok canım ya hoşluk olsun diye öyle koydum çok şeker diye okunuyor bi değişiklik oldu işte

Allah hep yardim eder canim,derler ya herkes kismetiyle dogar.Seninki dogustan kismetlidir kim anne karnini daha iki kardesle paylasmiski,bir dakkika bille yalniz olmamislarkaydirigubbakcemile.Insallah hep kismetli olurlar,Allah saglik ve mutluluk versin yavrucularina size :Saruboceq:de.

aminnn canım hepimizinkine hepimize versin
valla fikriyecim temizlik olayı fırsat buldukça bir süpürge bir vileda saklayarak tabii viledayı yapıyorum haftasonları eşimle yapıyoruz ayrıntılı

Canim ben de mama vermeyi dusunuyorum ama suan koyde oldugumuz icin inek ve keci sutu vermeye calisiyorum ama pek icmiyor,yogurdu yiyor ama,Istanbuldayken aptamil sivi iciyordu cok da hosuna gidiyordu donunce onu devam edecez.

canim ben Egtici masalci tirti aldim ama daha cok yemekleri iyidirirken kadrirmak icin.Faydisi var onunla beraber sarki soylemeye calisiyor.Simdi agri cok iyi taniyor.diyer hayvanlari gorme imkani daha buyuk ama agri nerde gorcekti.
dier galt baby puzzelden aldik,icinde 6 hayvanin puzzeli var.her hayvan 2 ye bolunmus yani en pasitten basladik.ama bizim ki pek yapmiyor.Ben kutunun icine koyuyorum o karistirmaya basliyor tum parcalari cikartiyor ve at bulunca at sesi cikartiyor,aslinda bu puzzel daha cok hayvanlari tanimak icin isimize yaradi.ama kutu uzerine 18 ay yaziyorr biraz erken almisiz galiba.

diyer kucuk kaplimba uzerinde uc 5gen gibi kupler onlar birbirine giriyor ust uste de koyabiliyor,buna benzeyen 4genli de var.
baska bir kaplumba dortgen,dayre vbs sekilleri kaplumba yuzerine yerlerine yerlestimek.
bitane de dort tane hayvanlarin resimleri var dugmeleri basinca her heyvanin sesi cikiyor.
simdi cd calar almaya dusunuyoruz.

merhaba hanımlar

bizi düşünmüşsünüz okudum çok duygulandım.iyi niyetli düşünceli samimi insanlarla yazıştığım için çok mutlu oldum.iyi ki varsınız iyiki burdayım.

başka bir dra gittik aynı tahliller yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.ishalinin viral olabileceğini bizim drumuzun verdiği ilaçları doğru bulduğunu söyledi. oğlum yine aynı ağzını açmıyor bir kaşık bile yemek istemiyor. sürekli memede duruyor. ama sanki azda olsa yüzü gülüyor gibi en azından bugün ben lavabodayken 5 dk beni ağlamadan beklemeyi başardı. üç gündür yediklerinin toplamını önceden bir öğünde yerdi.dahada zayıfladı siması değişti kucağıma alınca sanki bir başka bebeği alıyormuşum gibi geliyor.bu çok üzücü.

Canim tabiki sizi dusunuyoruz.
Hepimiz seni cokm iyi anliyoruz cok uzulmen normaldir,ama onceden ne kadar yedigini dusunme,Bu sadce gecici bir durum,Iyilessin cabuk cabuk toparlanir bebisin.bi gosen lop lop yemegini bitirecek.

Canim tabiki sizi dusunuyoruz.
Hepimiz seni cokm iyi anliyoruz cok uzulmen normaldir,ama onceden ne kadar yedigini dusunme,Bu sadce gecici bir durum,Iyilessin cabuk cabuk toparlanir bebisin.bi gosen lop lop yemegini bitirecek.

inşallah canım inşallah.....

senecim cok geçmiş olsun
önemli olan hastalığı ciddi bir şey olmasın
iştahı nasıl olsa düzelecektir yavaş yavaş

ya kızlar bu arada şu kullanıcı adımı değiştireyim dedim
ama hepsini kapmışsınız var ya bir şey tutturamadım laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bir de bi şey sorcam bu fotografları nereye nasıl yüklüyorsunuz ya
bende oglusumun egemin fotograflarını yükleyim dedim ama
nasıl:uhm:

canım hoşgeldin tathlil sonuçlarına çok sevindim inşallah gün geçtikçe daha da iyileşecek oğluşun bebeklerimiz sanki çiçek gibiler ya hemen soluyorlar onur da aynı bi hastalansın hemen mahzunlaşır yüzü kaşık kadar kalır

bu arada bi arkadaş eğitici oyuncak aldınız mı neler aldınız diye bir şey sormuş
ben anaokulu öğretmeniyim ve bu konuda da cok hevesliydim bayagı erkenden başladık eğitici oyuncak
almaya biz. şimdi takıp cıkarmalı ahşap blokları yapabiliyo kapakları açıp kapatabiliyo legoları beni taklit ederek yapmaya calışıyo. biz genelde ahşap oyuncak ve blokları seçiyoruz sağlık açısından
gerçi son okuduğum haberlerde bu CE belgeli oyuncaklarda bile bir sürü şey cıktı neye güveneceğiz artık

aynurcum ben mama hiç kullanmadım 1 yaşına kadar emdi onur daha sonra da inek sütüne geçtik

eğitici oyuncak olarak kule almıştım onu kule yapabiliyor içiçe falan koyuyor

bir de küp almıştım kare üçgen yuvarlak falan koyuluyor içine onun sadece yuvarlaklarını yapabiliyor

legoları takıp çıkarıyor

4 parçalık ahşaptan puzzle aldım onu ben takıyorum o çıkarıyor henüz kendisi yerine oturtamadı uğraşıyor bakalım

ama eline ne geçerse araba yapıyor hemen koltukların üzerinde heryerde sürüyor

ya kızlar dikkat ettim de hepimizin oğlu var hiç prenses yok bu topicte ya bi de prensesimiz olsaydı keşke

ikinciyi düşünen varsa umarım kız olur da aramıza prenses katılır diyelim o zaman laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…