kız allah iyiligini versin bende diyorum bu kızda kim sen yazmışsındırda ben kaçırdım herhalde kusura bakma canım yaa.. yeni isminin bir anlamımı var söylemesi zormuş.
valla zor olmazmı teyzesi ama allah yardım ediyor şu andaki evime yeni taşındım çok iyi bir ev diğer evin yarı fiyatına bulduk çokta iyi ısınıyormuş toki evleri,, evim çok kullanışlı mamaları toptan fiyatına koliyle alıyoruz,, bezleride indirimde sürekli bez oluyor rekabet bize yarıyor, kıyafetleride teyzemiz yigenlerin küçülenlerini gönderiyor derken bizimkiler kısmetli anlıycan teyzesi
kızlar siz hala mama veriyormusunuz ben veriyorum valla en az 2,5 yaşına kadarda vermeyi düşünüyorum
birde bebişlerinize bu aralar egitici oyuncaklar falan aldınızmı yaşına uygun olanlarından hangisinden memnun kaldınız şimdi akıllı bebekten mail gelmişte ordan aklıma geldi hangilerinin fardasını gördünüz?
merhaba hanımlar
bizi düşünmüşsünüz okudum çok duygulandım.iyi niyetli düşünceli samimi insanlarla yazıştığım için çok mutlu oldum.iyi ki varsınız iyiki burdayım.
başka bir dra gittik aynı tahliller yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.ishalinin viral olabileceğini bizim drumuzun verdiği ilaçları doğru bulduğunu söyledi. oğlum yine aynı ağzını açmıyor bir kaşık bile yemek istemiyor. sürekli memede duruyor. ama sanki azda olsa yüzü gülüyor gibi en azından bugün ben lavabodayken 5 dk beni ağlamadan beklemeyi başardı. üç gündür yediklerinin toplamını önceden bir öğünde yerdi.dahada zayıfladı siması değişti kucağıma alınca sanki bir başka bebeği alıyormuşum gibi geliyor.bu çok üzücü.
Canim tabiki sizi dusunuyoruz.
Hepimiz seni cokm iyi anliyoruz cok uzulmen normaldir,ama onceden ne kadar yedigini dusunme,Bu sadce gecici bir durum,Iyilessin cabuk cabuk toparlanir bebisin.bi gosen lop lop yemegini bitirecek.
inşallah canım inşallah.....
merhaba hanımlar
bizi düşünmüşsünüz okudum çok duygulandım.iyi niyetli düşünceli samimi insanlarla yazıştığım için çok mutlu oldum.iyi ki varsınız iyiki burdayım.
başka bir dra gittik aynı tahliller yapıldı çok şükür bişey çıkmadı.ishalinin viral olabileceğini bizim drumuzun verdiği ilaçları doğru bulduğunu söyledi. oğlum yine aynı ağzını açmıyor bir kaşık bile yemek istemiyor. sürekli memede duruyor. ama sanki azda olsa yüzü gülüyor gibi en azından bugün ben lavabodayken 5 dk beni ağlamadan beklemeyi başardı. üç gündür yediklerinin toplamını önceden bir öğünde yerdi.dahada zayıfladı siması değişti kucağıma alınca sanki bir başka bebeği alıyormuşum gibi geliyor.bu çok üzücü.
kızlar siz hala mama veriyormusunuz ben veriyorum valla en az 2,5 yaşına kadarda vermeyi düşünüyorum
birde bebişlerinize bu aralar egitici oyuncaklar falan aldınızmı yaşına uygun olanlarından hangisinden memnun kaldınız şimdi akıllı bebekten mail gelmişte ordan aklıma geldi hangilerinin fardasını gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?