albüm yüklemek istemiştim ama olmadılmaz:
ya da ben beceremedim :uhm:
ben düşünüyorum ikinciyi sağlıklı sıhhatli ve inşallah bi kızım olsun çok istiyorum Allah nasip ederse tabi
ama hemen değil en az 3 yıl var bunun için
ikinciyi düşünen varsa umarım kız olur da aramıza prenses katılır diyelim o zaman laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
yağmur hoşgeldin canım ben de 2 haftadır falan uyku tulumu giydiriyorum itiraz etmedi hiç çabuk kabullendi uyku tulumu almadan önce iki kat giydirip bi de yelek giydiriyordum o daha kötüydü onun için asla üzerini örtürmez zaten örtsem de onur uyurken yerinde durmuyor ki çok hareketli en iyi çözüm uylu tulumu canım ısrarcı ve kararlı ol alışsın seninki de
bi de kızlar bişey sorcam ben uyku tulumunun içine şunları giydiriyorum sizce nasıl az mı çok mu ?çıtçıtlı atlet külotlu çorap alt üst pijamaları bunun üzerine de uyku ytulumunu giyiyor nasıl sizce? bazen kafasına penye şapka giydiriyorum ama uykusunda çıkarıp atıyor
siz külotlu çorap giydiriyormusunuz ?
yamurcum Insallah hastalanmaz bebisin.Arkadasimin bebegin dis doneminde kusuyor acaba seninki de mi boyle,belki disten kusuyor,Ben de butun gece nobet tutuyorum Sanberk de surekli yustunu aciyor.
yağmur hoşgeldin canım ben de 2 haftadır falan uyku tulumu giydiriyorum itiraz etmedi hiç çabuk kabullendi uyku tulumu almadan önce iki kat giydirip bi de yelek giydiriyordum o daha kötüydü onun için asla üzerini örtürmez zaten örtsem de onur uyurken yerinde durmuyor ki çok hareketli en iyi çözüm uylu tulumu canım ısrarcı ve kararlı ol alışsın seninki de
bi de kızlar bişey sorcam ben uyku tulumunun içine şunları giydiriyorum sizce nasıl az mı çok mu ?çıtçıtlı atlet külotlu çorap alt üst pijamaları bunun üzerine de uyku ytulumunu giyiyor nasıl sizce? bazen kafasına penye şapka giydiriyorum ama uykusunda çıkarıp atıyor
canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsunn acil şifalarr. opuyorumnanaktanyağmurcum ben ilçede oturuyorum o nedenle merkeze dedim
bu sabah enes ishal oldu bende işten izin aldım başka bir dra götürdüm. ateşi vardı. adam kulağında enfeksiyon yok verilen antibiyotiği brakın dedi. nasılllll ya benim çocuğum deneme tahtası mı.bir gün vermiştim antibiyotiğini şimdi birden bire kes deniliyor. neyse sonra gaıta tahlili istedi tabi bizimki uygun zamanda yapmadığı için yarına kaldı.bactirim ve flagly yazdı bunlar dizanteride verilen ilaçlar daha gaita sonucu çıkmadan bunları verdi. ne kadar doğru bilmiyorum elimiz mahkum kullanmaya başladık. başka bir dra daha götürsem oda bunları bırak şunları kullan diyecek çok yoruldum kendimi çaresiz hissediyorum.inanın bunları yazarken ağlıyorum nefes alamıyorum boğuluyorum sanki. şimdi uyuyor ama müthiş çığlıklar atarak uyanıyor sonra biraz emip tekrar uyuyor bu saatlerdir böyle. bazen emmek bile istemiyor sadece gözleri kapalı çığlık çığlığa ağlıyor. o kadar halsizki yan yatarken oturur pozisyona geçemiyor. hiç böyle görmemiştim içim yanıyor resmen.bu böyle olmayacak yarın durumunda düzelme olmazsa başka bir dra götüreceğim. ya da ankaraya mı gitsem orada dr yakınlarımız çok.
:roflol::roflol: boncuga bak sen.kızlar onura senin pipin ne yapıyor oğlum deyince çişşşş diyor :roflol:
canım mama vermiyorum bende beni emiyor yanında hazır bir yaş sütü veriyorum muhallebisini hazır muhallebilerden yapıyorum bazen.kızlar siz hala mama veriyormusunuz ben veriyorum valla en az 2,5 yaşına kadarda vermeyi düşünüyorum
birde bebişlerinize bu aralar egitici oyuncaklar falan aldınızmı yaşına uygun olanlarından hangisinden memnun kaldınız şimdi akıllı bebekten mail gelmişte ordan aklıma geldi hangilerinin fardasını gördünüz?
fikriyecim ya soba demişken sanberk sobaya karşı nasıl davaranıyor dokunuyor mu korkuyor mu nasıl
benim evim sobalı daha kurmadık ama çok korkuyorum sobaya değer diye
Canim daha yakmadan once uf uf derdik yaklastirmiyorduk ona,ama tabiki merakli illa dokunucak,Sobayi yaktik fazla isinmadan dokunmasini izin verdik dokundugunda yuksek tonla uf uf dedim korktu hemen kacti kucagima,Daha sonra bazen yaklasiyor ama kendisi kaciyor.birkac kez oynarken istemeden deyidi allahtan cok sicak degildi eline bisey olmadi ama sobaya bidaha dokunmamak icin ise yaradi,Zaten cok sicak olunca yaklasmiyor galiba rahatsiz oluyor,tek sobaya yakmadigimiz zaman onunla oynuyor odun koyuyor.
Hic korkma sobanin dukunmamamsini gerektigini cabuk ogreniyorla,tek dikkat edecen sey oyun oynarken,kosarken o zamn dikkati baska yonde oldugu icin yaklasiyorlar.Maalese 100% bir cozum yok ama biraz daha dikkatli olunca korkulacak bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?