2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben düşünüyorum ikinciyi sağlıklı sıhhatli ve inşallah bi kızım olsun çok istiyorum Allah nasip ederse tabi
ama hemen değil en az 3 yıl var bunun için

ben düşünüyorum ikinciyi sağlıklı sıhhatli ve inşallah bi kızım olsun çok istiyorum Allah nasip ederse tabi
ama hemen değil en az 3 yıl var bunun için

Insallah hepimizin gonlugune gore versin,Bana oglucum yetiyor ama esim kic cokm istiyor.Herhalde ikinci cocugu yaparsim esim icin olur.Ama Sanberkin biraz buyunmesini beklerim,onun fikirini de almak istiyorum.Belki kardes istemeyebilir,ona gore hareket edecem.kaydirigubbakcemile

bende ogluma bir kardeş istiyorum ama şöyle 3 yaşına falan gelince
her ne kadar kız istesemde oğluşumun bir erkek kardeşi olsun da istemiyorum değil

Selam arkadaşlar...
Sadece bir gün girmedim ne çok şey yazışmışsınız oku oku bitmedi valla....
Senecim öncelikle bebişini çok merek ettiğim için mesajlarına baktım tek tek...ishalinin bu kadar ağır olduğunu anlamamıştım canım çok üzüldüm inan....şimdi biraz daha iyi gibi heralde inşallah ilaçların faydası olmuştur...bizede doktor bactrim vermişti ama bizimki mikrobik ishal olduğu için hemen kesmişti...senin tahlillerin temiz çıktıysa ilaca bile gerek kalmadan daha çabuk iyileşir inşallah..yemesini kafana takma emiyosa bol bol emzir...nasılsa tüm vitaminlerini alıyo anne sütünden...iyilşince bol bol yer emin ol...tamda hareketlenmişti nazar değdi çocuğa ya....Rabbim nazarlardan saklasın en kısa zamnda şifasını versin inşallah...

Fikriyecim resimlerimizi beğendiğin için oğluşumla ben teşekkür ediyoruz ..çok fazla yükleyemedik ama yeni resimlerimizi ekliycez en kısa zamanda...

Delikız ismin değişince tanıyamadım seni canım resmin yabancı gelmedi ama heralde başka topikte gördüm diye düşündüm...oğluşun şimdiden çişini söylüyomuş erkenden alışacak heralde ne güzel...bizimkide bizi banyoya falan girerken görücence pipisini tutup çişş diyo...çişini yaptın mı yada kakiş yaptınmı diyince koşup bez alıp geliyo...durumun farkında yani...

Bu arada havalar soğudu için üç gündür uyku tulumu giydiriyodum oğluma gece uyanıp ağlıyodu bunu çıkar diye...dün gece çıkardım bende ..tabi sabaha kadar en az on kere üstünü örtmek zorunda kaldım ..sabah bi uyandık bizimkinin burnu akıyo...umarım hastalığa çevirmez...iştahı zaten yoktu bugünde ne yediyse çıkardı midesi bulandı nedense...hastamı olacak bilimiyorum....gün boyu mızık mızık dolaştı az önce de zorla uyudu...yazımı yazana kadarda iki kere uyandı gittim tekrar uyuttum..Allahım nolur sağlık ver tüm bebişlerede kolaylıkla büyütelim....

yamurcum Insallah hastalanmaz bebisin.Arkadasimin bebegin dis doneminde kusuyor acaba seninki de mi boyle,belki disten kusuyor,Ben de butun gece nobet tutuyorum Sanberk de surekli yustunu aciyor.

yağmur hoşgeldin canım ben de 2 haftadır falan uyku tulumu giydiriyorum itiraz etmedi hiç çabuk kabullendi uyku tulumu almadan önce iki kat giydirip bi de yelek giydiriyordum o daha kötüydü onun için asla üzerini örtürmez zaten örtsem de onur uyurken yerinde durmuyor ki çok hareketli en iyi çözüm uylu tulumu canım ısrarcı ve kararlı ol alışsın seninki de

bi de kızlar bişey sorcam ben uyku tulumunun içine şunları giydiriyorum sizce nasıl az mı çok mu ?çıtçıtlı atlet külotlu çorap alt üst pijamaları bunun üzerine de uyku ytulumunu giyiyor nasıl sizce? bazen kafasına penye şapka giydiriyorum ama uykusunda çıkarıp atıyor

siz külotlu çorap giydiriyormusunuz ?

canim orasinin havasini nasil ben bilmiyorum ama istanbulun en soguk geceleri bile corap da giyidirmedim ben,benimki corap ve sapkalrdan cok rahatsiz oluyor.Suan bulgaristandayim burda hava cok soguk degil simdi ama yineden soba yakiyoruz ve tak kiasa kollu citcitli badi ve uzerinde picami giydiriyorum,

yamurcum Insallah hastalanmaz bebisin.Arkadasimin bebegin dis doneminde kusuyor acaba seninki de mi boyle,belki disten kusuyor,Ben de butun gece nobet tutuyorum Sanberk de surekli yustunu aciyor.

Bilmiyorum canım ya 9. dişmi geliyo diyorum ama ağzına bakıncada pek anlayamıyorum...Bu arada resimlerimize yaptığın yorumları yeni farkettim çok güzel şeyler yazmışsın teyzesi sağol..bu arada yorumları nerden girip yazmışsın bakayımda sanberk paşanın resimlerini bizde yorumlayalım bakalım ne diycek ....

Canım ben kısa kollu çıtçıtlı atlet vede içi pamuklu kalın pijama giydiriyorum sadece ona bile terliyor gece ondan uyanıp ağlıyor heralde ...giydirmesemde Fikriyenin dediği gibi nöbet tutmak zorunda kalıyorum...çok hareketli sabaha kadar yatakta döne döne uyuyuyor...keç kere yataktan düştü hatta...kendi yatağında yatmıyor...benim yanımda karyolada yatıyo..yanlara yastık koyduğum halde tekmeleyip atıyo yastıkları...başına yastıkta kullanmıyo ..o yüzden yatakta başı kıçı bellisiz yatıyo....

fikriyecim ya soba demişken sanberk sobaya karşı nasıl davaranıyor dokunuyor mu korkuyor mu nasıl

benim evim sobalı daha kurmadık ama çok korkuyorum sobaya değer diye

canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsunn acil şifalarr. opuyorumnanaktan
kızlar onura senin pipin ne yapıyor oğlum deyince çişşşş diyor :roflol:
:roflol::roflol: boncuga bak sen.
canım mama vermiyorum bende beni emiyor yanında hazır bir yaş sütü veriyorum muhallebisini hazır muhallebilerden yapıyorum bazen.

canım ben çıtçıtlı atleti,pijaması,üstünede penye battaniyesini örtüyürum ama sen şimdi diyince polar battaniyesini örtecegim. çorapta giydirmiyorum. ama havalar biraz soguyunca külotlu çorabı gündüzleri giydiririm.
Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin minik kuzularla. opuyorumnanaktan

fikriyecim ya soba demişken sanberk sobaya karşı nasıl davaranıyor dokunuyor mu korkuyor mu nasıl

benim evim sobalı daha kurmadık ama çok korkuyorum sobaya değer diye

Canim daha yakmadan once uf uf derdik yaklastirmiyorduk ona,ama tabiki merakli illa dokunucak,Sobayi yaktik fazla isinmadan dokunmasini izin verdik dokundugunda yuksek tonla uf uf dedim korktu hemen kacti kucagima,Daha sonra bazen yaklasiyor ama kendisi kaciyor.birkac kez oynarken istemeden deyidi allahtan cok sicak degildi eline bisey olmadi ama sobaya bidaha dokunmamak icin ise yaradi,Zaten cok sicak olunca yaklasmiyor galiba rahatsiz oluyor,tek sobaya yakmadigimiz zaman onunla oynuyor odun koyuyor.
Hic korkma sobanin dukunmamamsini gerektigini cabuk ogreniyorla,tek dikkat edecen sey oyun oynarken,kosarken o zamn dikkati baska yonde oldugu icin yaklasiyorlar.Maalese 100% bir cozum yok ama biraz daha dikkatli olunca korkulacak bisey yok.

teşekkür ederim canım birazda olsa rahatladım onur hala yürümüyor ama yürümesi yakın gibi gözüküyor Allah yardımcımız olsun

senecim sevindim canım enesin iyi olmasına çok şükür

ben mama veriyorum tokta olsalar illa o mamayı yiyyorlar gece falan uyanınca mama veriyorum sütü nasıl veriyorsunuz gece uyanınca zor olmazmı ısıtması falan?

oyuncaga gelince bende üst üste dizilen kulelerden almıştım burak onları içiçine koymaya çalışıyor ,birde küpler var onların içine oturan şekiller var burakta yuvarlagını yapıyor hemen, diğerleri başka şeylerle meşgul acaba yaşına uygun başka egitici ne alabilirim onu öğrenmek istemiştim almışkende faydalı olsun demi ama...

benim burakla onur çokkkkk deli yatıyor doğduklarından beri böyle hepsinin üzerini örtmeye kalksam uyumaya fırsatım olmaz herhalde, ben yatırırken çıtçıtlı atlet pijama birde yelek giydiriyorum yelegede yeni başladım annem onuda giydirme onların bünyeleri alışmıştır diyor geçici olarakta 2 gündür kilotlu çorapla yatırıyorum kaloriferler yanınca yelek ve kilotlu çorabı giydirmem

neyse yarın devam ederiz hepinize iyi geceler kocam başıma geçti hadii hadiii diyip duruyor hepinizi kocamannnnnn öptümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…