2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar baktımda size ne cok giydiriyosunuz terlemez mi yavrcucaklar
tabi yasadıgınız yerin durumu da önemli. su an burda hava serin sayılır
ama ben sadece yatak pijamasını giydiriyorum kışlık ama üstünü de penye battaniye örtüyorum
dogdugundan beri hiç başka sey örttürmedi zaten ben örttüm o açtı ...
su an eşimin işinden dolayı Almanyadayız 1 aya kadar döneceğiz evimize bizim ev cok sıcak olur kışın
ama burda cok güzel uyku tulumları gördüm acaba bende alsam mı en azından gece üstünü mü açtı diye düşünmekten kurtulurum. gerçi alıştı bizimki üstü açık yatmaya kaydirigubbakcemile3

oğluşum bugün daha iyi.ishali tekrarlamadı neşesi biraz daha iyi sanki ama yine iştahsız.

gece mama ya da süt vermekten bahsedilmiş bizimki ikisinide içmiyor malesef. çok denedim.junior1+nın verilmesi taraftarıyım.kullanan arkadaşlarım o dönemde az hasta olduklarını söylüyorlar.prebiyotik lif efsanesi...

fikriyecim 9. dişiniz hayırlı olsun bol bol mamalarını ısırsın inşallah.

b,izimde ilk dişimiz 7 aylıkken gelmişti 2ay içinde 4e tamamlamıştı sonradan durdu.dün zorla baktım damaklarına heryeri bembeyaz olmuş yavrumun.belkide sıkıntısı budur.şimdiye kadar sırayla çıkarmıştı rahattık hepsi birden geliyor sanırım bu onu zorladı.

uyku tulumunu bende düşünüyorum.ama kalorifer yamnınca evim çok sıcak oluyor o zaman giydiremem heralde.kesinlikle terler.öter yandanda kalorifer gece sönüyür ve 3-4 gibi ev soğuyor nasıl olacak bilemiyorum.

yaa diş demeyinnnn
bizim niye hala bir dişimiz var yaa
kafayı yicem 1 tanecik kaldı öyle
bende inşallah sizler gibi oğlumun yeni dişinin haberini burdan yazabilirim bir gün

senecim Enesin bugun daha iyi olduguna cok sevindim,istahsizlik olur canim ama birkac gun icinde duzelir merak etme.Diyer disler geciktiseler simdi birden birkac bekle bence istahsizligi ondan olabilir,dis etleri agriyor olabilr,bol bol emzir ve gonlugun rahat olsun,Canim sen izin mi aldin cunku boyle brakmazsin ki bebisini,

ama ne zaman bir tanesi cıktıgında 10 aylıktı
hala tık yok kafası kocaman oldu oglusumun büyüdü artık ama gülünce ağzında 1 tane diş
cok komik oluyo -tatlicadiarzu-

ama ne zaman bir tanesi cıktıgında 10 aylıktı
hala tık yok kafası kocaman oldu oglusumun büyüdü artık ama gülünce ağzında 1 tane diş
cok komik oluyo -tatlicadiarzu-

gelecek be canim,hemen cikmiyorlar birkac ay surebilir,Dr ne dedi bence cok normal bir durum bu.Sen flor veriyormusun,bizim dr vermedi,ama sonraki kontrolde kansizlik ve alerji icin baktircaz ve flor icin de sorcam.

doktorumuz bazı bebeklerde bunun olabileceğini söyledi ama ben endişeleniyorum işte
belkide sabırsızlık bir de cevredekilerin aaa bunun daha tek dişi mi var demesi yok muu klava:
canım ben floru sormustum ama doktorumuz önermemişti
çünkü cok dikkatli kullanılması gerekiyormuş
aksi taktirde boy kısalıgına neden oluyomuş

kızlar floru bizim doktorumuz da önermedi çünkü fazlası zarar mış onun yerine içtiği suyu değiştirdik biz hazır suların üzerinde oranlar yazıyor ya sudaki flor oranı 0,03 den yüksekse kullanmasıne gerek yokmuş pınar suya geçtik bizde bu yüzden sadece onur için alıyoruz onu

bizim dr da onermemisti,cunku dislere cok zarar verebilir,saglam yapmak yerine bozabilir,bizi de pinar suyu iciyoruz,Zaten yeterli su iciyorsa gerekli miktari flor aliyor demisti.Biz bulgaristandan bebekler icin su aliyoruz hep ama bitince pinar veriyorum.

valla biz akdağ su kullanıyoruz zaten burak içiyor suyu ama mdiğerleri hiçççç su içmiyor.kızlar birde sizede sorayım benim buragın bıngıldagı halaaaa yumuşak ve içe çökük digerlerininki sertleşti sizlerinki nasıl

kızlar yorumlarınız için sağolun valla büyüdüler yaramazlar

canim 18 ayliga kadar kapanmak icin zamani var.Sen dokturunla danis belki ona d vitamini devam ettirebilir.Endiselecek bisey yok merak etme daha cok zamani var.Bizimki sertlesti ama tam kapanmadi daha,bildigim kadariyle 15 ayliktan saonra kapanir.

fikriyecigim bizim oğlanları dr. götürmemiz çok zor oluyor 2 kişi 3 çocuk ,eskisi gibi durmuyorlar o yüzden mecbur kalmadıkça götürmüyorum. dr. en son 11 aylıklarken özel göz hastanesine götürmüştük 1 yaşlarına gelmeden önce bütün bebeklerin göz muaynesinden geçmesi gerektigini okumuştum bende tatilde yanımıza kayınvalidemide alıp gitmiştik tam bir kabustu.eymende astimat çıktı babasındad var 6 ay sonra tekrar getirin dediler diğerlerinde birşey çıkmadı.aslında bir kontrole götürsem hepsini iyi olur ama bakalım...

Aynurcum benim gitigim hastanede ikiz gelmisti ve kadinin yaninda daha annesi ve kocasi gelmisti:1hug:.Seninki 3 tane demekki senin yaninda en az daha 3 kisi olmalidir,yani onlara bakarsak.Inan bizimki bir tane ve o kadar zor oluyorki bir gidisimizde ancak bi asi yaptirabiliriz bizimki cok ama cok agliyor.delikafaduldenkaydirigubbakcemileKan aliniyorsa ertesi gun gidiyoruz ayni gunde yapamiyoruz resmen iskence.laelaelaelaelaeBi de uc katini dusunursek cildircam herhalde,delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…