canım ozan egeninde sertleşti hatta 1 yaş saglık ocagı kontrolünde hemşire kapanmış demişti. hatta orası hem sert hemde yüksek normalmi acaba.valla biz akdağ su kullanıyoruz zaten burak içiyor suyu ama mdiğerleri hiçççç su içmiyor.kızlar birde sizede sorayım benim buragın bıngıldagı halaaaa yumuşak ve içe çökük digerlerininki sertleşti sizlerinki nasıl
kızlar yorumlarınız için sağolun valla büyüdüler yaramazlar
canım geçmiş olsun gözlük falan kullanma ihtimali mi var yoksa başka türlü bir tedavi edilme sansı varmı. bizimde gitmemiz gerekiyor çünkü bende astigmat ve miyop var ve kontrole gitmeyeli çok uzun zaman oldu gitmişken ozanıda kontrol ettireyim diyorum.fikriyecigim bizim oğlanları dr. götürmemiz çok zor oluyor 2 kişi 3 çocuk ,eskisi gibi durmuyorlar o yüzden mecbur kalmadıkça götürmüyorum. dr. en son 11 aylıklarken özel göz hastanesine götürmüştük 1 yaşlarına gelmeden önce bütün bebeklerin göz muaynesinden geçmesi gerektigini okumuştum bende tatilde yanımıza kayınvalidemide alıp gitmiştik tam bir kabustu.eymende astimat çıktı babasındad var 6 ay sonra tekrar getirin dediler diğerlerinde birşey çıkmadı.aslında bir kontrole götürsem hepsini iyi olur ama bakalım...
Sene girmedi daha Enes nasil oldu merak ettim,bu sabah biraz daha iyi demisti,Insallah cabuk atlatirlar,
canım evet egeninde kapandı dediğin gibi sert ve yüksekcanım ozan egeninde sertleşti hatta 1 yaş saglık ocagı kontrolünde hemşire kapanmış demişti. hatta orası hem sert hemde yüksek normalmi acaba.
canım geçmiş olsun gözlük falan kullanma ihtimali mi var yoksa başka türlü bir tedavi edilme sansı varmı. bizimde gitmemiz gerekiyor çünkü bende astigmat ve miyop var ve kontrole gitmeyeli çok uzun zaman oldu gitmişken ozanıda kontrol ettireyim diyorum.
evt canım ya bende merak ettim gerçi sabahtan yazmış iyi diye ama inşllah iyidir onunla oyunlar oynuyorlardırda o yüzden gelememiştir.
Herkese iyi geceler.
evet fikriyecim ya doktor bakıyo da bizi sağlık ocağında ki hemşire bi kere öyle korkuttuZaten her aylik kontrolunde drlar bakiyor eger anormal bisey varsa soylerler.klava:
aynurum sorun orda işte canım bizimki uyuyunca atmıyor agzından emziğivalla korktum şimdi eşimin kışlık izini var yakında götüreyim bari diger ikisininki kapandı ama buragınki hem açık hemde içe çökük
rumuzcum benim burakla eymende yatarken emiyorlar ama ben dert etmiyorum çünkü gündüzleri emmiyorlar öyle çokk bagımlı sayılmaz bizimkiler zaten uyuyunca atıyorlar ağızlarından düşüyor asıl gündüzleride ağzından çıkarmazsa o zaman zor..asıl benim onurum elinde biberonla uyuyor emzik almıyor o beni düşündürüyor napıcam diye sinir oluyorum
canım senin oğluşunmuydu tek dişli olan aman dert ettigin şeye bak benim dişlerim yaşımda çıkmaya başladı ve maşşallah dişlerim çok sağlamdır kardeşiminki 6 aylıkken çıkmaya başlamış 3 öğün dişlerini fırçalar çok dikkat eder ama yinede benimkiler gibi sağlam değil geç çıkan diş daha sağlam oluyor ileride
valla bu gün çok mutluyum burak zaten yiyyordu ama onurda bu gün normal kahvaltı yaptı ekmege peynire bala falan batırıp verdim yedi eymene gene karışım yaptım oda yerse daha iyi olucak o karışımla hem doymuyorlarmış gibi geliyor hemde alışmaları lazım
senecim nerlerdesin canım yaa enes nasıl oldu hepimizin merak konusu oldu valla bize bilgi verde rahatlıyalım
aslıcım dr. birşey demedi bizde saatlerdir hastanede olmanın verdigi sitres ve yorgunlukla sormadık sanırım ama içim rahat etti doğduklarında işitme testine girmişlerdi ama göze ayrıntılı girmemişlerdi birde benimkiler prematüre ve çoğul oldukları için daha riskliydi
selam fikriyecim size geçmiş olsun neyseki hemen düzelmiş sanberk
arkadaşının bebeğini de Allah bağışlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?