2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fikriyecim soba için verdiğin bilgiler için çok sağol
yağmurcum hoşgeldin
kızlar ben kaçıyorum çok uykum geldi iyi geceler sizlere

Hemen kaçmışsınız arkadaşlar ya....daha doğrusu ben biraz geç geliyorum galiba....neyse hepinize tatlı uykular....

arkadaslar dun aksam net koptu da bidaha giremedim,kusuruma bakmayiniz sizinle beraber olamadim.Sanberk dun aksama kadar duzeldi tek pek istahli olmadi ama normaldir.Insallah bugun daha guzel gun gecircez.

rumzmuyuk senin adin nasil canim,sir degilse tabiki,niknaim biraz zor geliyorda isminle yazsak daha kolayi olur sanitim..sana da iyi aksimlar canim,nasilsin?
fikriyecim ismim burcu ismimle hitap edebilirsiniz ne sır olacak canım biz bizeyiz şurdalülülülülülü
benim oglan bir iki gündür dogru düzgün uyumadı dünde cok yorgundum bakamadım ama herkes burdaymış yine galiba aşkı memnu ya da bakamadım ya gözlerim cok acıyodu uykusuzluktan
ahh ah söyle deliksiz uyuyacagımız günler gelecekm mii yoksa bi ütapya mısenağlama

selam bayanlar valla bende parmaklıklar ardında daya bakıyorum bu dizilerde olmasa napıcaz valla hele ben haftasonları haricinde dışarının yüzünü göremiyorum kış gelince oda olmaz üfffffffff

burcu adını öğrendiğimiz ,iyi oldu avatarını burcu yapsaydın ya kızzzz unutmazdık

memnun oldum canima.s ismin cok guzel soylemesi de yazmasi da dah kolay:roflol:

oglumun 2. dişi çıkmışşşşş kızlarrrrrr
:Saruboceq:delikafaduldendelikafadulden

burcu cum dişiniz hayırlı olsun canım sağlam olsun inşallah

gözün aydın canım gördünmü bak valla ben geçen gün avatar resmimi değiştirdim ama ismi bulamamıştım kızlar sizler biliyorsunuzdur

burcu cum yukarda iletişim yazan yer var oraya tıklayıp çıkan pencereye

kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum yazacaksın
altına da olmasını istediğin 3 isim yazman lazım yalnız en çok olmasını istediğini 1. sıraya yaz gönder

bu kadar canım

biz geldik. oğluşum bugün biraz daha iyi teyzeleri. ishalimiz bir var bir yok. iştahımız biraz daha iyi tabiki eskisi gibi değil ama en azından birkaç kaşık midesinde durabiliyor.bu aralar hastalığından mı yoksa ona olan ekstra ilgiden mi bilmem bir naz bir kapris sormayın. memeye yapışık dolaşıyoruz. yeni doğan dönemine geri döndük o emiyor benim göğüsler iki katı oluyor.şu an elleyemiyorum taşmak üzere. serenetın dediği gibi paşanın kaprisinden fırsat bulamadım arkadaşlar merak ettiğinizi biliyordum ama imkansızdı girmem.bütüngün dışarıdayız o nereyi isterse oraya gidiyoruz gündüzleri birlikte uyuyoruz hergün parktayız. işte bugün biz.....

canım iyi olmanıze sevindim huyu da zamanla düzelecek artık resim de çok tatlı çıkmış biz de bugün parktaydık aynen böyle

oğlumu görenler çok zayıfladığını söylüyorlar gerçektende öyle yavrumun siması değişti tanıyamıyorum.inşallah çabucak düzelirde kiloyu umursamıyorum.

burcucum dişiniz hayırlı olsun.er ya da geç gelecekti gördün mü bak annesi hepsi inci gibi sıralanacaklar.

göz muayenesini biz 9. ayda yaptırmıştık gerçekten uzun ve zor geçiyor. ama çok önemli.

aynurcum bıngıldağı kapanmadı demişsin daha vakti var ama biyüklüğüne göre dr dvit3 ampul verebilir endişelenecek birşey yok ama bir an önce göster canım.enesinde çok çok az açıklığı vardı drumuz bir tane dvit3 ampul verdi kapanması gereken süreye kadar bu yeterli dedi.

Senecim canım Enesin iyi olmasına çok ama çok sevindim...iyi olsunlarda biz kaprislerine razıyız artık...ishali geçtiyse iştahıda yerine gelir merak etme....inşallah bi daha hasta olmaz yavrucak...resminizde çok hoş ve doğal çıkmış...demek bugün herkes parka gitmiş...biz günlük gidiyoruz gerçi...yoksa evde vakit geçmiyor artık....ayağımızda top....top delisi olduk valla...eskiden hiçbirşeye dokunmazdı şimdi evde ne bulsa götürüp ya kirli sepetine atıyor yada çöpe...yastıkları kaldırıyo sahpaları çekiyo çekmecelerde ne varsa hep ortalıkta...tüm bunları yarım saatte yapıp kapıya yapışıyo daşarı çıkalım diye....canları sağolsunda herşeylerine razı oluyoruz artık....

Burcucum canım yeni dişiniz hayırlı olsun çok evhamlanıyodun bak hemen çıktı ikinciside...diğerleride arka arkaya dizilecek heps bir anda çıkcak görüceksin...boşuna üzülmüşüm diyeceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…