2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar şimdi hergün parktayız kış geliyor ya ne yapacağız diye kara kara düşünüyorum ben sokağa falan çıkamıcaz anca alışveriş merkezleri

Alışveriş merkezleri daha renkli aslında ..birkaç ay öyle idare edicez artık...çok soğuklarda bizimde canımız istmez zaten dışarı çıkmayı emin ol...

tabi canım bizim canımız istemez de bizimkilerin canı ister alışveriş merkezine de herzaman gidilmiyo ki anacım evde eğleniriz artık napalım

yağmurcum çok sağol canım.ishalimiz tam geçmedi ama biraz daha iyi.

ohhh ne güzel alışveriş merkezleri diyorsunuz malesef burada o imkanımız yok bizim. kışın bebekler mevsimi anlar bizim gibi pek dışarıyı istemezlermiş diyor arkadaşlarım umarım öyle olur.

Biz alıştık heralde iki günde bir IKEA,CARFOUR,OLIVYUM,CEVAHıR,ıSTıNYE PARK...buraları geziyoruz...özellikleri ne diye soracak olursan...içlerinde bebek oyun alanları var lunapark tarzı oyuncaklar var o yüzden mecburen dön dön geziyoruz buraları...özelliklede ıkea ya har hafta sonu kahvaltıya gidiyoruz biz kahvatı ederken Kaan oyun alnında ortada oyun oynuyor kendisi gibi bebeklerle beraber...oyuncaklar falanda oluyor çok zevk alıyor...çıkarınca kıyameti koparıyor...

çok güzel yağmur ya gözünü seviym büyük şehrin. ikea ha ahhhh ahhhh bir gidebilsem enesi babasıyla oyun alanına yollar bende alışveriş yapardım bayılıyorum ürünlerine.

bizim hft sonu kahvaltımız öğretmen evi bahçesinde oluyor bebekler için mama sandelyeside yok mecburen bizimkini götürüyoruz büyük rezillik.enes bir yürüsede şu sandalyeden kurtulsak rahat bir kahvaltı yapsak.

oh ya ne güzel demek siz kahvaltı ederken oyunuyor ha keşke burda da öyle bir yer olsaydı bizim burda 2 tane oyuncak falan olan yer var ama onlarda öyle çok çeşir değil çok imrendim şimdi ne güzel bir manzara

Canımya çok üzülüyosun biliyorum ama emin ol çok yakın bi zamnda yürüyecek...hastalığı girmeseydi araya emin ol çoktan adım atmaya başlamıştı bile...yürüyünce çok daha tatlı oluyolar bliyomusun ..bi oraya bi buraya...bizimki şimdi oynarken zıplamayı öğrendi mesela...biraz tıngırtı sesi duysa hemen kollarını havaya kaldırp önce tempo tutuyo sonra zıplamaya çalışıyo...yakındır canım hemen ayaklanıcak bak bir iki adım atsın gerisi zaten hemen geliyo...biraz daha sabır şimdilik...

Aklıma gelmişken mama sandalyesi demişsin ben almadım ama sen memnun musun?içinde oturuyo mu?

oh ya ne güzel demek siz kahvaltı ederken oyunuyor ha keşke burda da öyle bir yer olsaydı bizim burda 2 tane oyuncak falan olan yer var ama onlarda öyle çok çeşir değil çok imrendim şimdi ne güzel bir manzara

Gerçekten çok güzel oluyor..IKEA İsveç modeli alışveriş merkezi olduğu için bizim alışveriş merkezlerimizden farklı olarak çocuklar çok düşünülerek hareket edilmiş...geçen gittiğimizde iki tane palyaço çocukların yüzünü boyayıp çeşitli modellerde balon şişirip veriyolardı istetiğin kadar alabiliyosun...çocuklara özel menüleri var patates püreli tavuklu falan...hele Ramazanda çocuk menüsü ücretsizdi...canlı fasıllar falan..burda olanlara tavisye ederim çocukla çok zevk alıyo insan...

yağmurcum gerçekten üzülüyorum.yürüyor olarak hayal bile edemiyorum gözümün önüne gelmiyor o görüntü çok uzak bize sanırım ne biliym hiç olmayacakmış gibi geliyor hani bazen birşeyi çok isterizde hayalini bile kuramayız ya onun gibi.

zıplıyor ha maşallah oğluma.tatlıdır tabi helede ilk yürümeleri temkinli kendinden emin ve hevesli oluyorlar ya hep sevmişimdir o görüntüyü.

mama sdandalyesinden çok memnunum yemek yedirmede büyük kolaylık benim için.öteki yürlü bir oyana dön bir bu yana çok zor oluyor.bazen sandalye uzakta bir yerde olduğunda üşenip yere oturtup yedirmeye çalışıyorumda olmuyor.hem sandalyeye oturunca yemeğin gele ceğini anlıyor ve kaçınılmaz olduğu için yiyor.artık sizink,iler yürüyor tutunup kalkıyorlar bundan sonra çokta gerekli değil.sandalyede zabdedemezsiniz.

iyi akşamlar hatunlar ben geldim
oglusun uyudu bugün arkadaşa gitmiştik onun kızlarıyla bi güzel kudurdukaydirigubbakcemile3
benimde başım çatlıyo tabi ağrıdan
güzel sözleriniz için teşekkürler oğlumun dişi için teyzeleri
hepinize iyi geceler

evet mama sandalyesi büyük kolaylık bende almıştım ama 6 aydır evde değiliz boşa mı aldım ne??
gidince artık kullanırız oyy oyy yatıyorum ben
yeniden iyi geceler....
senecim oğlun için sevindim geçmiş olsun canım atlatmış sayılır

iyi geceler burcucum.

ha aklımdayken ana okulu öğretmeni olduğunu söylemişsin birikimlerinden faydalanmak isteriz. oğlunla yaptığın aktiviteleri orjinal oyunları ya da tavsiye ettiğin kaynakları bizimle paylaşırsan iyi olur.

Canım ya bende emeklemesini aynen öyle beklemiştim...yanında oturup emeklyodum...emekleme konumuna getirip egzersiz yaptırıyodum ama yok...yürümesinde hiç düşünemiyodum biden bire yürüdü...sonradan emekledi ama o görüntüyüde gördüm çok şükür sende görürsün..kim yerde kalmışki...nasılsa yürüyecek...düşmelerine çok üzülüyo insan çok defa onunla beraber bende ağlamışımdır...kendime kızarım niye yetişip tutamadım diye ama her an düşebiliyolar...hele geçenlerde oyuncaklarının üzerine bir düştü..oyuncağının burnunun üst kısmını öyle bir kestiki hala izi geçmedi..iki gün canımın acından gece uyayamadım inan..inşallah sizin başınıza böyle talihsiz bir kaza gelmez yürüyünce....yürüyünce anlatırsın artık şöyle yapıyo böyle yapıyo diye...merakla bekliyorum bende...

canım ya kıyamam ben.canından can kopuyor böyle bir durumda insanın di mi? annesi nasıl yetişeceksin ki her an koşturuyordur o kızma kendine.allaha emanet hepsi.

bir yürüsün bıktırıcam sizi.evdeki hiçbir aksesuarı kaldırmıycam kırsın hepsini böyle bir yeminim var.tabi benim kontrolümde kendine zarar vermeden.merak ettiği şeyi alsın yeter ki yürüsün ve kendi gidip alsın.

babamız yarın nöbetçi hft sonları o kahvaltısını yaptırıyordu bende uyuyordum ne güzel. yarın benim için zor birgün olacak uyumaya gidiyorum herkese iyi geceler

Bende aynı şeyi söylüyodum inan....kaldırmadım ama....evimde aksesuar çok o yüzden çok zorlanıyorum...az önce mesela oturduğum odada seramik şamdanlarımdan birini çekti kenarını kırdı...gözümü içine baka baka özellikle yapıyo hemde..yapma dedikçede hızla yapıyoki elinden almayayım...iki gün sandığıma kafayı takmıştı..onunda üstünde de seramik ibrikler falan var...gidip gidip örtüsünü çekiyoki üstündekiler düşsün...çokda kızmıyorum ama..bana yapışmasında ben razıyım...yavaş yavaş benden kopuyo çünki...seninkide aynı şeyleri yapacak bak gör...hareketleri hep aynı oluyo nasılsa...az kaldı arkadaşım ..Enescik bi yürüsün biz hikayelerini dinlemeye hazırız nasılsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…