Biz alıştık heralde iki günde bir IKEA,CARFOUR,OLIVYUM,CEVAHİR,İSTİNYE PARK...buraları geziyoruz...özellikleri ne diye soracak olursan...içlerinde bebek oyun alanları var lunapark tarzı oyuncaklar var o yüzden mecburen dön dön geziyoruz buraları...özelliklede ıkea ya har hafta sonu kahvaltıya gidiyoruz biz kahvatı ederken Kaan oyun alnında ortada oyun oynuyor kendisi gibi bebeklerle beraber...oyuncaklar falanda oluyor çok zevk alıyor...çıkarınca kıyameti koparıyor...
oh ya ne güzel demek siz kahvaltı ederken oyunuyor ha keşke burda da öyle bir yer olsaydı bizim burda 2 tane oyuncak falan olan yer var ama onlarda öyle çok çeşir değil çok imrendim şimdi ne güzel bir manzara
yağmurcum gerçekten üzülüyorum.yürüyor olarak hayal bile edemiyorum gözümün önüne gelmiyor o görüntü çok uzak bize sanırım ne biliym hiç olmayacakmış gibi geliyor hani bazen birşeyi çok isterizde hayalini bile kuramayız ya onun gibi.
zıplıyor ha maşallah oğluma.tatlıdır tabi helede ilk yürümeleri temkinli kendinden emin ve hevesli oluyorlar ya hep sevmişimdir o görüntüyü.
mama sdandalyesinden çok memnunum yemek yedirmede büyük kolaylık benim için.öteki yürlü bir oyana dön bir bu yana çok zor oluyor.bazen sandalye uzakta bir yerde olduğunda üşenip yere oturtup yedirmeye çalışıyorumda olmuyor.hem sandalyeye oturunca yemeğin gele ceğini anlıyor ve kaçınılmaz olduğu için yiyor.artık sizink,iler yürüyor tutunup kalkıyorlar bundan sonra çokta gerekli değil.sandalyede zabdedemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?