canım biz kullanmıyoruz ilk bir iki ay kullandık sonrasında kendi hiç almadı o yüzden hiçbir fikrim yok canım.kızlar bir şey soracagım emzik kullanıyor musunuz :ecrin_bebek:
biz hala kullanıyoruz ama sadece uyurken veriyorum ege kendi kendine uyudugu için
emzik istiyo uykusunda agzından cekince de uyanıyo hemen su falan veriyorum üstüne içip tekrar yatıyo
ama gece bu sefer uyandıgında arıyo büyüdükçe bıraktırmak daha zor olacak galiba daha da emziğe düşüyo küçükken böyle değildi
bi fikri olan varmı emzik bıraktırma konusundaCADIARZU
canım bizde iyiyiz sorma güzelim varya bende 2 gündür pc başına hiç oturamadım ama evimin işide hiç bitmiyor okuldan yorgun geliyorum geldigimde Ozan Ege uyanmış yada uyanmak üzere oluyor birşey yapamıyorum geri kalan zamanımda onunla ilgileniyorum gecede onu uyuturken kendimde uyuyup kalıyorum.Selam arkadaşlar....
Dün gece bizimki tam 12 de uyuduğu için benimde pilim bitti artık giremedim....az önce banyosunu yaptırıp yatırdım valla bulaşıkları bile öyle bırakıp hemen buraya geldim neler yazmışsınız bir bakayım diye...
Senecim canım Enesin biraz daha iyi olduğunu yazmışsın ohh çok şükür inşallah bugün dahada iyidir güzel haberlerini beklyoruz artık...
Fikriyecim sen nasılsın canım Sanberk nasıl neler yapıyor yaramaz?
Aynurcum sanada geçmiş olsun bebişlerini doktora götrmüşün göz için...bizimde Cerrahpaşada göz için ROP muayenemiz var bu ayın 14 ünde şimdiden uykularımı kaybettim nasıl olucak diye..
Bu arada flor dan bahsetmişsiniz doktorumuz vermedi diye ben endişe ettim şimdi yaklaşık bir 20 gündür kullanıyoruz biz doktorumuz vermişti bıraksammı acaba? Kaan prematüre doğduğu için mi verdi acaba? içinde 10 tane kaldı bitirince almadan doktora sorayım bari içime kurt düştü şimdi...
Aslı,rumuzmumuzyok,delikız sizlerde iyisinizdir umarım....hepinizin bebişlerini öpüyorum ...sevgiler...
fikriyecim geçmiş olsun diyecegim ama düzelmişsiniz.tek iyi olun canım. Yeni bebeginizde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.Iyi aksimlar hanimlar.Bugun Sanberk Enesten kizkanip ishal oldu,sukur oglene kadar duzeldi.tek uzuldugum sey bugun pek istahli olmamasi,Sabah kahvaltisini bitirdi ama oglen ve aksam corba istemedi tek yogurt ve meyve yedi bir koftede.ama buna da sukur diyelum daha kotu gunlerimiz de olmustu.
Ben hala oldum benim sut kardesim var onun Mehmet adiyla bir oglan oldu bugun onun yanindaydik.Sanberk cok sevdi bebisi ama bana kocagimda almama izin vermedi hep bagirdi.delikafadulden
canım yukarıda iletişim bölümü var oraya diger diyorsun yanınada kullanıcı adımı degiştirmek istiyorum yazıyorsun sonra alta yazılacak yerede 3 tane kullanıcı ismi yazıyorsun en çok istediginden az istedigine dogru yazarsan ve sonrasında hemencik oluveriyor. tabi yazdıklarından başka kullanan yoksa.canım ya nasıl yapılıyo bir bilsem
bu konularda da pek bi cahil gördüm kendimi :hulya:
aa hayırlı olsun yeni incinizz.oglumun 2. dişi çıkmışşşşş kızlarrrrrr
:Saruboceq:delikafaduldendelikafadulden
canım biraz önce yazdım ama tabi ben sayfayı açalı çok olmuştu sizler gelip gitmişsiniz sohbetleri etmişsinizz ohh ne güzel ben facebookta takılıp kaldım.kaç gündür pc başına oturmayınca daha okul işlerimi yapamadım inşllah bu haftasonu yapacagım nasip olursa.İyiymişsiniz çok sevindim resimdede çok güzel çıkmışsınızoğlumu görenler çok zayıfladığını söylüyorlar gerçektende öyle yavrumun siması değişti tanıyamıyorum.inşallah çabucak düzelirde kiloyu umursamıyorum.
burcucum dişiniz hayırlı olsun.er ya da geç gelecekti gördün mü bak annesi hepsi inci gibi sıralanacaklar.
göz muayenesini biz 9. ayda yaptırmıştık gerçekten uzun ve zor geçiyor. ama çok önemli.
aynurcum bıngıldağı kapanmadı demişsin daha vakti var ama biyüklüğüne göre dr dvit3 ampul verebilir endişelenecek birşey yok ama bir an önce göster canım.enesinde çok çok az açıklığı vardı drumuz bir tane dvit3 ampul verdi kapanması gereken süreye kadar bu yeterli dedi.
Yagmur istdaymışsınız canım neresindee belkim yakınızdır.Biz alıştık heralde iki günde bir IKEA,CARFOUR,OLIVYUM,CEVAHİR,İSTİNYE PARK...buraları geziyoruz...özellikleri ne diye soracak olursan...içlerinde bebek oyun alanları var lunapark tarzı oyuncaklar var o yüzden mecburen dön dön geziyoruz buraları...özelliklede ıkea ya har hafta sonu kahvaltıya gidiyoruz biz kahvatı ederken Kaan oyun alnında ortada oyun oynuyor kendisi gibi bebeklerle beraber...oyuncaklar falanda oluyor çok zevk alıyor...çıkarınca kıyameti koparıyor...
Funda canım iyiki yazmışsın bende ne yapacagımı nasıl oynayacagımı şaşırıyorum bazen. hatta konuşma konusunda da sizlere danışacaktım neler ögretebiliriz diye. al ver diyor,anne,baba,teyze,mama,meme,dede,gel,aklıma gelenler bunlar başka neler ögretebilim.oyunda aynı şekilde.iyi geceler burcucum.
ha aklımdayken ana okulu öğretmeni olduğunu söylemişsin birikimlerinden faydalanmak isteriz. oğlunla yaptığın aktiviteleri orjinal oyunları ya da tavsiye ettiğin kaynakları bizimle paylaşırsan iyi olur.
İyi gecelerr FAtmacımmm öptüm onurla ikinizi.herkese iyi gecelr
canım ben bol bol parmak oyunları oynuyorum dil gelişimini hızlandırsın diyeiyi geceler burcucum.
ha aklımdayken ana okulu öğretmeni olduğunu söylemişsin birikimlerinden faydalanmak isteriz. oğlunla yaptığın aktiviteleri orjinal oyunları ya da tavsiye ettiğin kaynakları bizimle paylaşırsan iyi olur.
aferinin en belirgin yan etkisi uyku yapamsıdır canımiyi aksimlar anneler.Dun aksam Sanberk rahatsizlandi ve sizinle beraber olamadim.Sene Enesin daha iyi oldugna cok sevindim,bizimki de bugun cok nazlaniyor ama olsun yeterki iyi olsun herseye rizayim.Bugun daha iyi ama aksam cok fene kustu ve atesi vardi bugun sadece burnu akiyor ama coooook,burda aczaneden uygun surub da bolamadi ya iste kucuk yerlerin dezavantaclarindan biri,Suan istanbeulda olmayi cok istiyorum.
size de sorayim a-ferin curubu kullandin iz mi onun etken maddesi hangisi acaba ona gore burda da onun eslgini alirim.
siz nasılsınız kusması var mı hala
aferinin en belirgin yan etkisi uyku yapamsıdır canım
ben hiç kullanmadım ama ablam bebişine cok kullandı ordan bilirim
o da parasetamol bi ilaç oldugu için kullanmanda bi sakınca yok bence
canım ben araştırmıştım ama 2 yaştan başlıyor diyordu baktıgım yerler.bir dahada bakmamıştım dedigin gibi bir daha araştırayım bu arada siz nerede oturuyorsunuz Burcu.istanbulda yaşayan aileler oyun grupları var hiç araştırdınız mı
eğer maddi imkanlarınız el veriyorsa bi bakın derim
Fikriyecim çok geçmiş olsun güzelim. Aferin kullanmıştım ben parasetomol etken maddesi diye biliyorum.iyi aksimlar anneler.Dun aksam Sanberk rahatsizlandi ve sizinle beraber olamadim.Sene Enesin daha iyi oldugna cok sevindim,bizimki de bugun cok nazlaniyor ama olsun yeterki iyi olsun herseye rizayim.Bugun daha iyi ama aksam cok fene kustu ve atesi vardi bugun sadece burnu akiyor ama coooook,burda aczaneden uygun surub da bolamadi ya iste kucuk yerlerin dezavantaclarindan biri,Suan istanbeulda olmayi cok istiyorum.
size de sorayim a-ferin curubu kullandin iz mi onun etken maddesi hangisi acaba ona gore burda da onun eslgini alirim.
bizimki top ve balonla çok oynuyor demekki bilmeden iyi birşeyler yaptırmışız tşkler canım yerimsenibenDil ilcin top oyunlari gelistirdigini okumustum bir yerde.Begindeki konusma ve el beceri bolgeleri bir birine yakinmis ve el beceri gelistikce konusma da gelisiyormus.bol bol tpla oyunsunlar derim ben.
yapboz demişsin ama nasıl yapbozlar,legoları var ben takıyorum kule falan yapıyorum oda dagıtıyor:)) Fundanında dedigi gibi senin bize birşeyleri anlatarak yapmamız daha başka olur gibi geliyor.canım ben bol bol parmak oyunları oynuyorum dil gelişimini hızlandırsın diye
bununla ilgili internette arama yaparsanız bulabilirsiniz cok var
birde yaşına uygun eşleştirme oyuncakları yapbozlar ve legolar aldım
zeka gelişimi açısından şimdi bizde görüp hevesleniyo kalem kağıt alıp karalama yapıyo
Fundacım gerçekten çalışan anneler için zor oluyor herşey birde baba ilgisizse herşey senin üstündeyse daha bir başka oluyor zaten.serenat seni çok iyi anlıyorum hem çalışıp hemde çocukla ilgilenebilmek çok zor.neye ne kadar zaman ayırıcam bilemiyorum herşey eksik kaşlıyor. tam birşey yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?