2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım biz kullanmıyoruz ilk bir iki ay kullandık sonrasında kendi hiç almadı o yüzden hiçbir fikrim yok canım.
canım bizde iyiyiz sorma güzelim varya bende 2 gündür pc başına hiç oturamadım ama evimin işide hiç bitmiyor okuldan yorgun geliyorum geldigimde Ozan Ege uyanmış yada uyanmak üzere oluyor birşey yapamıyorum geri kalan zamanımda onunla ilgileniyorum gecede onu uyuturken kendimde uyuyup kalıyorum.
fikriyecim geçmiş olsun diyecegim ama düzelmişsiniz.tek iyi olun canım. Yeni bebeginizde hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
canım ya nasıl yapılıyo bir bilsem

bu konularda da pek bi cahil gördüm kendimi :hulya:
canım yukarıda iletişim bölümü var oraya diger diyorsun yanınada kullanıcı adımı degiştirmek istiyorum yazıyorsun sonra alta yazılacak yerede 3 tane kullanıcı ismi yazıyorsun en çok istediginden az istedigine dogru yazarsan ve sonrasında hemencik oluveriyor. tabi yazdıklarından başka kullanan yoksa.
oglumun 2. dişi çıkmışşşşş kızlarrrrrr
:Saruboceq:delikafaduldendelikafadulden
aa hayırlı olsun yeni incinizz.

İyi geceler hanımlarrr hepinizi kuzucuklarınızla çok öptümm Funda görünmemiş inşllah iyilerdir.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım biraz önce yazdım ama tabi ben sayfayı açalı çok olmuştu sizler gelip gitmişsiniz sohbetleri etmişsinizz ohh ne güzel ben facebookta takılıp kaldım.kaç gündür pc başına oturmayınca daha okul işlerimi yapamadım inşllah bu haftasonu yapacagım nasip olursa.İyiymişsiniz çok sevindim resimdede çok güzel çıkmışsınız bizde dün göz druna gittik ozan egenin göz alerjiside varmış güneşe dikkat edin dedi yoksa başka göz kayması yada göz rahatsızlıgı yokmuş çok şükür ama bende kirpik diplerinde iltihaplanma varmış öncedende vardı ama ilerlemiş bir ay ilaç tedavisi verdi sonra tekrar kontrole gidecegim gözlük kontrolünü o zaman yapacak.
Yagmur istdaymışsınız canım neresindee belkim yakınızdır.
Funda canım iyiki yazmışsın bende ne yapacagımı nasıl oynayacagımı şaşırıyorum bazen. hatta konuşma konusunda da sizlere danışacaktım neler ögretebiliriz diye. al ver diyor,anne,baba,teyze,mama,meme,dede,gel,aklıma gelenler bunlar başka neler ögretebilim.oyunda aynı şekilde.
herkese iyi gecelr
İyi gecelerr FAtmacımmm öptüm onurla ikinizi.

canım ben bol bol parmak oyunları oynuyorum dil gelişimini hızlandırsın diye
bununla ilgili internette arama yaparsanız bulabilirsiniz cok var
birde yaşına uygun eşleştirme oyuncakları yapbozlar ve legolar aldım
zeka gelişimi açısından şimdi bizde görüp hevesleniyo kalem kağıt alıp karalama yapıyo

istanbulda yaşayan aileler oyun grupları var hiç araştırdınız mı
eğer maddi imkanlarınız el veriyorsa bi bakın derim

iyi aksimlar anneler.Dun aksam Sanberk rahatsizlandi ve sizinle beraber olamadim.Sene Enesin daha iyi oldugna cok sevindim,bizimki de bugun cok nazlaniyor ama olsun yeterki iyi olsun herseye rizayim.Bugun daha iyi ama aksam cok fene kustu ve atesi vardi bugun sadece burnu akiyor ama coooook,burda aczaneden uygun surub da bolamadi ya iste kucuk yerlerin dezavantaclarindan biri,Suan istanbeulda olmayi cok istiyorum.
size de sorayim a-ferin curubu kullandin iz mi onun etken maddesi hangisi acaba ona gore burda da onun eslgini alirim.

Dil ilcin top oyunlari gelistirdigini okumustum bir yerde.Begindeki konusma ve el beceri bolgeleri bir birine yakinmis ve el beceri gelistikce konusma da gelisiyormus.bol bol tpla oyunsunlar derim ben.

fikriyecim çok geçmiş olsun canım yeni okudum msjını a-ferini sormuşsu etken maddeleri Parasetamol 160 mg, psödoefedrinHCl 15 mg, klorfeniramin maleat 1 mg/5 mL gerçi şimdiye kadar bulmıuşsundur muadilini. umarım hemen düzelir sarı paşamız.

burcucum internette var haklısında senden öğrenmek daha farklı olur.öncelikle bir annesin ve eğitimin bu yönde aldığın tepkiler karşılığında verdiğin dönütler daha gerçek olduğu için bize daha faydalı olur.yoksa bende oyun kitaplarıda var hatta sizin ders kitaplarınız bile ama okuyunca hepsi askıda kalıyor çok yavan geliyor bana.

serenat seni çok iyi anlıyorum hem çalışıp hemde çocukla ilgilenebilmek çok zor.neye ne kadar zaman ayırıcam bilemiyorum herşey eksik kaşlıyor. tam birşey yok yani

fikriyecim mızırtısı azaldı ishali bir var bir yok iştahıda düne göre biraz daha iyi gibi.

aferinin en belirgin yan etkisi uyku yapamsıdır canım
ben hiç kullanmadım ama ablam bebişine cok kullandı ordan bilirim
o da parasetamol bi ilaç oldugu için kullanmanda bi sakınca yok bence

siz nasılsınız kusması var mı hala

sukur kusma sadece du aksam vardi,bgun iyi kusmadi,canim saol etkenmadeleri yazmissin ban,bugun bir gida katkisi direk cevirirsem diye bir suru aldim,Onu hasta olmada icilir saglikli bogaz icin,Bogazinda bi sorun yok ama burnu iglemedigi icin bogazindan cigerlerine gecmemek icin verdim onu,yarin duzelmesi a=ferin etken madelerin olan bir surup ariyacam.yarin pazar ve dr bulmak biraz zor olur ama pazartesi daha iyi olsada yineden goturcem bi kan sayimi da yapilsin.cunku icim rahat degil ne oldugunu bilmememk cok zor.
Daha once Sanberkin domates alerji icin bahsetmistim,benim cilt dr kozenim var ona gotureyim dedim bi baksin.Bosu bosuna butun yaz o guzel domatelerden eksik etmisim oglucumu alerji degilmis bir cilt hastaligiyims ve eczanede bir mehlem yaptirip surcez,ama iglesmesi uzun surebilirmis3-6 ay.:a015:

aferinin en belirgin yan etkisi uyku yapamsıdır canım
ben hiç kullanmadım ama ablam bebişine cok kullandı ordan bilirim
o da parasetamol bi ilaç oldugu için kullanmanda bi sakınca yok bence

tesekurler arkadaslar burda da parasetamul ates dusurucuve basagrisi icin kullanilir.Aslinda simdilik tek sikayetimiz burn akmasi iki kez burn damlalardan siktim daha iyi oldu,insallah fazla suruplar icirtmeden atlatiriz.

istanbulda yaşayan aileler oyun grupları var hiç araştırdınız mı
eğer maddi imkanlarınız el veriyorsa bi bakın derim
canım ben araştırmıştım ama 2 yaştan başlıyor diyordu baktıgım yerler.bir dahada bakmamıştım dedigin gibi bir daha araştırayım bu arada siz nerede oturuyorsunuz Burcu.
Fikriyecim çok geçmiş olsun güzelim. Aferin kullanmıştım ben parasetomol etken maddesi diye biliyorum.
Dil ilcin top oyunlari gelistirdigini okumustum bir yerde.Begindeki konusma ve el beceri bolgeleri bir birine yakinmis ve el beceri gelistikce konusma da gelisiyormus.bol bol tpla oyunsunlar derim ben.
bizimki top ve balonla çok oynuyor demekki bilmeden iyi birşeyler yaptırmışız tşkler canım yerimseniben
yapboz demişsin ama nasıl yapbozlar,legoları var ben takıyorum kule falan yapıyorum oda dagıtıyor:)) Fundanında dedigi gibi senin bize birşeyleri anlatarak yapmamız daha başka olur gibi geliyor.
serenat seni çok iyi anlıyorum hem çalışıp hemde çocukla ilgilenebilmek çok zor.neye ne kadar zaman ayırıcam bilemiyorum herşey eksik kaşlıyor. tam birşey yok yani
Fundacım gerçekten çalışan anneler için zor oluyor herşey birde baba ilgisizse herşey senin üstündeyse daha bir başka oluyor zaten.

çok sevindim canım hava değişikliği illaki olacak böyle şeyler.çabuk toparlar annesi üzülme. şimdi gelelim şu dra ya da dr demeyelimde her neyse...inanamıyorum ya her işte iyi kötü vardır ama konu sağlık olunca işte buna çok kızıyorum.

bu arada fikriye özel msj kutun dolu sanırım msjım gelmiyor sana

parasetamol ağrı kesicidir arkadaslar a-ferinde üç etken madde var.sadece parasetamol yok.

serenat tek başına olmaz canım ya imkansız.hem çalı hem ev hanımlığı yap hemde annelik buna bir insanın gücü yetmez arkadaşım. işte kadınlar daha çabuk neden yıpranıyor sebebi bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…