2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt yaa bazen diyorum nereye kadar koşturayım yoruluyorum aman oldugu kadar diyorum sonrada içim rahat etmiyor vicdanım rahat olmuyor birşeyleri eksik yapınca.

serenat o eksiklik duygusu insanı mahvediyor yeyip bitiriyor beni.biraz rahat olmayı öğrenmeliyiz heralde ama nasıl

serenat o eksiklik duygusu insanı mahvediyor yeyip bitiriyor beni.biraz rahat olmayı öğrenmeliyiz heralde ama nasıl

evt canım çok haklısın mesela okuldan geliyorum bütün günümü onunla ilgileneyim diyorum ama mutlaka birşeyler çıkıyor. yada mesela bugün çorba yapamadım bir türlü onu yetiştiremedim temizlik yaptım meyvesini son anda yedirebildim o yüzdende şimdi yarın tam gaz hiçbirşey atlanmadan yedirilmeli diyorum kendi kendime. dedigin gibi biraz rahat olmalıyız ama dedigin gibi nasıl.

Canim hissetikleriniz cok normal cunku daha yeni ayrildiniz bebislerinizden,ama neden eksiklik hissediyorsunuz siz calisip bebeginizi daha az mi seviyorsunuz?tabiki hayir,bebekler ne kadar kucuk olsalarda onlara karsi duygulariniz cok iyi anlarlar ve sabah evden cikip tekrar gelegiceginizi biliyorlar,siz gelince onlarla oyun oynacaginizi onlari seveceginizi cok iyi biliyorlardir.Siz onlarin yanlarinda olmayinca onlarim mutlu olmadigini dusunmeyiniz aslinda bebkler degisikliginden cok hoslanirlar ve bu durum onlar icin dah cok bir oyun gibidir.
bence bu kisa ayrilik bebek annne iliskisi iicin cok yararli,ayrica bebegin bagimsizligi icin de cok faydalidir,keske bende sizin yerlerinizde olsaydim,ama olmaz maalef.

Son düzenleme:
ben önce yemekleriyle ilgileniyorum o aradan çıkınca ev işleri dağ gibi beni bekliyor onları hallederken bir taraftanda oğlumla ilgilenemediğim için vicdan azabı çekiyorum ve işleri bırakıp yanına koşuyorum. o uyuyunca kaldığım yerden devam ediyorum.yetiştiği kadar.gece yatınca oğlumun yemeklerini en iyi şekilde yaptıysan o gün onunla ilgilenebilip ona birşeyler öğretebildiysem huzurlu oluyorum. tabi bir yandanda sabah sabah doğru düzgün toplanmamış bir mutfağa girmek beni bunaltıyor.biri olsa biri kalıyor.

fikriye canım cok geçmiş olsun bebişine sağlık diliyorum bir an önce
eğer meyve yiyorsa vitaminlerle takviye et ilaçlara gerek kalmasın

fikriye canım cok geçmiş olsun bebişine sağlık diliyorum bir an önce
eğer meyve yiyorsa vitaminlerle takviye et ilaçlara gerek kalmasın

saol canim zaten tek edigi meyve ve biraz yogurt baska bisey yemk istemiyor,biraz cay da icti,ama cayi ilikvaya sicak icmek istemiyor soguk yani oda sicakliginda olunca iciyor acaba faydasi olurmu?
benim verdigim cay kucuk cocuklar icin bir cay meyve ve orman bitki karisimi,burda bunlardan cok icilir hele kisken vazgecilmez bir icecek.

lisede bir bayan felsefe öğretmenimiz vardı söyledikleri şimdi aklıma geliyor. kadının 12-11ve 8 yaşında üç oğlu vardı ve hamileydi.eve gelince kapıdan girer girmez yerde büyük oğlumun montunu gördüm sinirlenmek üzereyken boş verrrr deyip bir tekmede ben attım mont mutfak kapısına düştü ileride küçük oğlumun yerde duran kitabını gördüm üzerinden atladım sonra kendime bir bitki çayı yapıp tvyi izledim demişti bir gün.sanırım biraz böyle olmak gerekiyor.

kızlar walla hiç bi şey kitapta yazdığı gibi değil uygulamada cok farklı
açıkcası cok şey yapmaya calışıyorum ama aldığım dönütler cok farklı
bazen beni taklit ederk cok güzel şeyler yapıyo bazen hiçç yapbozlar ise 0-3 yaş arası alacaksınız kızlar
yani 2-3 parcalı önce gösterin siz yapın sonra ona elini tutarak yaptırın sonra sizi taklit etmesine fırsat verin legolar da yine en büyük parcalı olanlarından alın hayal gücü tamamen bizimki sadece şimdilik takıp çıkarmaya bayılıyo daha şekiller yapamıyo tabiki ama babasına eşlik ediyo kendince
parmak oyunlarında ise vuralım vuralım küçük elleri cevirelim cevirelim değirmenleri aferin sana küçük oğlum her zaman her yerde uslu durur bizim favori parmak oyunumuz ellerini çırpmaya bayılıyo bunda tabi daha değirmen çeviremiyo kaydirigubbakcemile3 aslında daha öyle fazla şey beklemeyin cok erken sadece bu dönemin en önemli özelliği taklit yeteneği güçlenecektir sizi ve çevreyi taklit etmeye bazı eşyaları oyuncak araba direksiyon gibi şeyler yapmaya başlayacaktır bu da hayal gücünün geliştiğinin işaretidir. bizde böyle durumlar işte sizin bebişler neler yapabiliyolar

bu arada ben ege dogduktan sonra ayrıldım yani şu an çalışmıyorum bebeğimi en iyi şekilde büyütmek istiyorum eşimde daha evlenmeden arkadaşların durumunu görünce bizim cocugumuz olunca calışmanı istemiyorum derdi bende canıma minnet buldum laelaelaelaelae ege büyüyünce tekrar başlarım artık özelde bi okulda neyseki eşimin işi iyi maddi açıdan sıkışmıyoruz şimdi sizi okuyunca ne kadar zor oldugunu yeniden anlıyorum mükemmel olmaya calışmayın sonunda kendinizden bir şeyler kaybediyorsunuz.

ne güzel yapmış öyle öyle olabilmekte bi meziyet tabiki herkes beceremez alkisalkisalkis

canım aynen dedigin gibi bugün bak bak bak diye konuştum arkamdan hemen bak bak demeye başladı. legolarını birbirine vurdugumda oda aynısını yapıyor.
canım nerede oturuyorsunuz demiştim ama görmedin sanırım.

ege de su molfix reklamı varya o cıkıp bitince onlar gibi mo mo mooo yapıyoo kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
aslicim saniim daha onceden sormustum san ama sen istanbulun neresinde oturuyordun?ben capada oturuyorum,biz yamur ile bulusmayi dusunuyoruz sen de yakinda isen seninle de goruselim.ben suan daha bulgaristandayim ama 1 hafta sonra donecem biraz islerimi duzeltip yamur ile gorusecez insallah.

ee siz görüşün bakalım biz napcaz buralarda Çok üzgünüm çoook:1shok:

canım ben dün yagmurada sormuştum oda görmedi sanırım ben anadolu yakasında kartalda oturuyorum siz uzakmışsınız yada birbirimize uzagız yani.

burcu suan almanyadaymis.hee ucaga bi gel.
Aslicimherhalde bi pazar gunu biz o tarafa geliriz eger havalr biraz daha iyi olursa ben temuzz annelerle ulusacam eger bulusma olursa sana da haber veririm,eger yer ve vakit sana uygun olursa seni de beklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…