Keşke biraz yeseydide hareketli olmasaydı canım ya zeten yemiyo yediğini böyle hemen eritiyo..bizim yemede gözümüz yok anlayacağın gözümüz sadece oynaşta...evleri süpürmeye çaılışıyo inanır mısın...süpürgeyi alıyo elimden ileri geri kendi oynatıyo..birde bez buldumu ya eğilip yerleri siliyo yada sehpaları siliyo..süper taklit ediyo anlayacağın...ağır nesnleri kaldırmaya bayılıyo laptopu mesela sürekli kucağında kaçkere ayağına düşürdü kan ter içinde kalıyo yerinden kaldına kadar...[/QUOTE
Canim artik fazla yemezler,hele 1 yasindan sonra ilgisi hep oyunda yemek yemegi o kadar ilgisini cekmez ancak oyun gibi bir sekilde yapsak belki yerler.
bizimki de ayni supurgeyi sakliyorum ben yoksa btun gun onunla yo araba yapiyo yo ona at gibiymis biniyor bi de didi diyor,sikilinca tasimaya calisiyor,anlayacn supurge herseyimiz.sizinkiler mi agr kaldirmaktan hoslaniyor niye oyleki bu nedemek acaba,Bizimki de aranaya benzeten seylei araba yapar yada telefon yapar,boyle seyleri iste.kaydirigubbakcemile
kızlar ben yatıyorum yarın görüşürüz öptümmm
tşkler aynurcumm.gittigimiz iyi oldu.ay oku oku bitiremedim kızlar valla şaşırdım ne çok şeyler diyor sizin minişler valla bizimkiler anne baba dede gel haricinde anlamsız şeyler söylüyor maşallahhhhhh hepisine
senecim gelmişsin canım aman geçmiş olsun geçip gitsin inşallah
aslıcım sanada bebişinede geçmiş olsun iyiki götürmüşün oğluşunuda valla muayeneye
fikriye bu seferde seninki hasta olmuş geçmiş olsun canım valla havalar burda çok soğudu 2-3 gündür gündüzleri (dışarısı)sıcak güneşli, evin içi buz gibi akşamlarıda soğuk oluyor diyorumki şu havalar iyice soğusada bari kaloriferler yansa hiç olmazsa evin ısısı hep aynı olur böyle hasta olucaklar diye korkuyorum
şu yazının altına resim nasıl ekleniyor bilmiyorum bende bugün resimler çekmiştim markette onları koyardım size ama bilmiyorum
bu güzelmiş fatmacım bende bakayım yarın puzzle birkaç oyuncak bakmayı düşünüyorum bakalım artık.bi de kulemiz var bunu da ben sırasıyla eline veriyorum yapabiliyor
herkese iyi gecelerrr.iyi geceler fatmacim,biradan ben de yatarim herhalde,
Keşke biraz yeseydide hareketli olmasaydı canım ya zeten yemiyo yediğini böyle hemen eritiyo..bizim yemede gözümüz yok anlayacağın gözümüz sadece oynaşta...evleri süpürmeye çaılışıyo inanır mısın...süpürgeyi alıyo elimden ileri geri kendi oynatıyo..birde bez buldumu ya eğilip yerleri siliyo yada sehpaları siliyo..süper taklit ediyo anlayacağın...ağır nesnleri kaldırmaya bayılıyo laptopu mesela sürekli kucağında kaçkere ayağına düşürdü kan ter içinde kalıyo yerinden kaldına kadar...[/QUOTE
Canim artik fazla yemezler,hele 1 yasindan sonra ilgisi hep oyunda yemek yemegi o kadar ilgisini cekmez ancak oyun gibi bir sekilde yapsak belki yerler.
bizimki de ayni supurgeyi sakliyorum ben yoksa btun gun onunla yo araba yapiyo yo ona at gibiymis biniyor bi de didi diyor,sikilinca tasimaya calisiyor,anlayacn supurge herseyimiz.sizinkiler mi agr kaldirmaktan hoslaniyor niye oyleki bu nedemek acaba,Bizimki de aranaya benzeten seylei araba yapar yada telefon yapar,boyle seyleri iste.kaydirigubbakcemile
Valla ne anlama geldiğini bilmiyorum canım ama dediğim gibi ağır şeyleri aldımaya çalışıyo...sandalyelri mesela....yada içi dolu su şişelerini....sürekli ordan oraya taşımaya çalışıyo...kaldırınca çok mutlu oluyo ama ...kendimi ispatlıyo nedir anlayamıyorum..araba olayını bzimkide seviyo bulduğu herşeyi direksiyon yapıyo mesela ....telefonları kulağına diye taa kafasının arkasına götürüyo..bazen çalınca baba arıyo diyorum hemen kapıya koçup aç diye kapıya vuruyo o geldi sanıyo....
İki lisanı birden öğrenmesi çok güzel ama ne güzel daha bu yaşta çocuk öğrenmeye başlamış işte...Aferin Sanberke akıllı benim paşam...maşşallahhhh valla...maşallahhh...
0-3 yaş arası da var canım bi araştır bence decanım ben araştırmıştım ama 2 yaştan başlıyor diyordu baktıgım yerler.bir dahada bakmamıştım dedigin gibi bir daha araştırayım bu arada siz nerede oturuyorsunuz Burcu.
Fikriyecim çok geçmiş olsun güzelim. Aferin kullanmıştım ben parasetomol etken maddesi diye biliyorum.
bizimki top ve balonla çok oynuyor demekki bilmeden iyi birşeyler yaptırmışız tşkler canım yerimseniben
yapboz demişsin ama nasıl yapbozlar,legoları var ben takıyorum kule falan yapıyorum oda dagıtıyor:)) Fundanında dedigi gibi senin bize birşeyleri anlatarak yapmamız daha başka olur gibi geliyor.
Fundacım gerçekten çalışan anneler için zor oluyor herşey birde baba ilgisizse herşey senin üstündeyse daha bir başka oluyor zaten.
Canım oyuncaklarınızı çok beğendim özellikle şu banyo için olanları ..ilk defa gördüm hiç dikkatimi çekmedi bu zamana kadar...nerden aldın merak ettim....gerçi bizim banyomuz hemen 10 dk...kucağıma alıp yıkıyorum başka türlü durmuyor...üşümesin diye hemen hızlıca yıkayıp çıkarıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?