2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tşkler aynurcumm.gittigimiz iyi oldu.
bi de kulemiz var bunu da ben sırasıyla eline veriyorum yapabiliyor
bu güzelmiş fatmacım bende bakayım yarın puzzle birkaç oyuncak bakmayı düşünüyorum bakalım artık.
iyi geceler fatmacim,biradan ben de yatarim herhalde,
herkese iyi gecelerrr.

aynen oyle kafasinin arkisinda kouyor,bizimki telefon alinca alo,da=da diyor,bulgarcasi da evet emek de
bizimki bizi duymus o da da diyor.bi de ban bakip baba diyor telefonda konusurken,
sineklerin de vuruyor bide vururken ne-ne diyor burda annem ogretmisti,

ama en komik ban bisey veriyordu ve ne diyecek alna,al turkcesi na ise argo bir kelime burda al anlaminda kullanilir,oglucum da sasirdi artik hangi dili konussun en sonunda kendince bir cozum buldu iki birarada.:lepi:

ıki lisanı birden öğrenmesi çok güzel ama ne güzel daha bu yaşta çocuk öğrenmeye başlamış işte...Aferin Sanberke akıllı benim paşam...maşşallahhhh valla...maşallahhh...

İki lisanı birden öğrenmesi çok güzel ama ne güzel daha bu yaşta çocuk öğrenmeye başlamış işte...Aferin Sanberke akıllı benim paşam...maşşallahhhh valla...maşallahhh...

aslinda her cocuk sinirsiz dil ogrenibilir yetrki cevrende konusan olsun,burda bg de bebekler icin ingilizce egtimi var,acaba istanbulda o imkani varmi hic aristirmadim ben.

Vardır mutlaka aslında ama arştırmak lazım...kendimizde öğretebiliriz aslında ben temel şeyleri öğrtemeyi düşünüyorum mesela..başarılı olur muyum bilmem ama...

canim ben sanberki yidirirken internetten bir cizgi film izletiyorum orda cok basit sekilde ingilizce ogretiyorlar,google girince bebek cizgi film yaz Dora bebekler diye bir cizgi film var bi bak istersen,orda ingilizce sayilari soyluyorlar ben de eglence oldun diye tekrarliyordum hep,simdi tam o yer gelecek sanberk hemen bana bakar saymami bekliyor,sarki da bar sanberk sarki baslamadan elleri kaldiriyor gulmeye basliyor ve sarkiyi soylemeye calisiyor,alkisalkisalkisbu aslinda ban turkcede yardimci oluyor,Oglusumla beraber ogreniyoruz,:roflol::roflol:

0-3 yaş arası da var canım bi araştır bence de

bu kupler banyoda oynamak icin aldik,hem egleniyor hem de bazi nesnelerin isimlerini ogreniyor.ust uste koyunca el beceri gelisiyor.

http://img522.imageshack.us/img522/9612/dsc00247v.jpg

bu bizim banyo kitabimiz islaninca kitap kendinden boyaniyor,banyo disinda da kullaniyoruz hayvanlari ogreniyoruz,bir kasede su dolduruyorum sanberk ellerini islatiyor ve kitabin uzerine surunce sanki o boyatmis gibi oluyor,sanberk cok egleniyor.Kitabin sayfasini basinca ses de cikartiyor ozellikle banyodayken cok hos oluyor.

benim fark ettigim sey canli gordugu hayvanlari pazzeli yaparken hep onlari secer.mesela domuz daha gormedi ve bi turlu ilgisini cekmedi,bakip brakiyor.Bence bebgin gelisimi icin ne kaar olabilirse daha cok nesneyi gorme ve dokunmalidir.

Canım oyuncaklarınızı çok beğendim özellikle şu banyo için olanları ..ilk defa gördüm hiç dikkatimi çekmedi bu zamana kadar...nerden aldın merak ettim....gerçi bizim banyomuz hemen 10 dk...kucağıma alıp yıkıyorum başka türlü durmuyor...üşümesin diye hemen hızlıca yıkayıp çıkarıyorum....

canim burda bolgaristandan aldim ben ama turkiyede var diye aklima kalmistir.Markasi Canpol babies belki de tr de var.Sanberk banyoda cok zan geciriyor ve tek burda kosmuyor ve ancak banyodayken uzun sure icin dikkatini cekebilirim,onun icin bunlari aldigma cok sevindim,zaten hep boyle banyo oyuncaklara baliyordum,gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…