2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki eskiden suyu severdi ama 9-10 aylık olduktan sonra ağlamaya başladı...neyin içine koyarsam koyayım çığlık çığlığa yapışıyor al diye....banyo yapacağını anlayınca babasına yapışıyor beni anneme verme diye....çıkana kadar susmuyor..öyle oluncada hemen yıkayıp çıkarıyorum...hep özenmişimdir..reklamlardaki gibi suyla oynayan bir bebeğim olsun ..ama yok.ne yaptıysam sevdiremedim...

Daha onceden sevdigise belki bu gececi bir durumdur.teknede mi dusta mi yikiyorsun,once tekneyi doldur biraz oyuncak brak biraz oynasin,birkac kez banyosunu yaptirmadan boyle yap,banyo yapacaginiz zaman yine oyle yap bu sefer sadece altini cikart onu yika sonra ustunu da basi yikamadan yika,en son basi ve cikart.Bizimki sadece basini yikarken agliyor onun icin onu en sonuna brakiyorum.

fikriyecim oyuncaklarınız çok güzel iyiki koydun resimlerini bana da fikir oldu bende puzzle ımızı koyayım size de fikir olsun

işte bu ahşap puzzle bir de yıldız vardı ama onu kaybettik

oyuncaklar cok güzelmiş kızlar bende şu banyoda kullanılanlara bayıldım almak isterim ama nerde bulacağım burdan bi bakayım

banyodan konuşulmuş bizimki de 9-10 aylık olana kadar çığlık çığlığa yıkanırdı üşüyecek diye de korkumdan acele ederdim ama şimdi banyoya başlamadan önce duşu açıyorum eline veriyorum 5-10 dk oynuyo zaten sıcak su aktığı için üşümüyo ortam ısınmış oluyo. sonra ıslatıp yıkayıveriyorum.

Anneler bu mum boyalar ıcın sorayım,benımkı onlarla oynamaya sevıyor ama tabıkı agzına da goturuyo,bu boyalarda kucuk cocuklar ıcın varmıs ıcındekı boya gıda boyasıyımıs ve bebek ıcın zararı yok,sız boylr bır boyalar buldunuz mu hıc,tr de varmı?burda bolamadım da.

ben novo color kullanıyorum

aslında düşünürüm fiyat olarak nasıl ve nerde bulabilirim

сщс фкхаьх ьвсисюръдъкнвьи ъдн ежвехсщди дхв

lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…