canım dedigin gibi araştırdım bugün varmış detaylı bakamadım gerçi şimdi havalarda soguyacak ayrıntılı bakacagım bir gün şimdi okul işleriyle ugraşıyorum inceleyemedim pek.0-3 yaş arası da var canım bi araştır bence de
Fatmacım,Fikriyecim oyuncaklarınız çok güzel. bugün bizde reale gittik ordada çok güzelşeyler vardı eşim acele ettirdi o yüzden tam bakamadan alışverişimizi yapıp geldik.kızlar bu boyalar bebeklerin kullanması için mi
arkadaşlar bu boyalarla ne yaptıracaksınız erken degilmi.çok teşekkür ederim canım yarın hemen araştıracam kırtasiyeleri burası küçük yer inşallah bulabilirim bu bilgi için çok teşekkürler canım onur için çok iyi olacak ben kalem boya almıştım onlarla da oynuyor ama onlar tehlikeli devamlı gözüm üzerinde Allah koruusun üzerine falan düşer diye bunlar daha iyi en azından
aslicim karalamak icin almak istiyorum,sanberkin cok hosuna gidiyor,ama benim aldiklarim siradan bi mumboyalar,boyle saglia zarar vermeyen boylar icin okumustum daha onceden bi size sorayim dedim,
aslicim karalamak icin almak istiyorum,sanberkin cok hosuna gidiyor,ama benim aldiklarim siradan bi mumboyalar,boyle saglia zarar vermeyen boylar icin okumustum daha onceden bi size sorayim dedim,
hoşbulduk fikriyecigim paşalar iyi canım uyuyorlar bende şu oyuncaklara baktım ne güzel valla ama benimkiler oyuncak kavgasıda yapıyor şimdiden..ilerde birbirleriyle oynarlar şanslılar ama şimdi anlamıyorlar kavga ediyorlar
Aynurcum birgün orda olup onları izlemek isterdim biliyomusun..aynı boyda aynı yaşta aynı simada üç bebek ve kavgaları..eminimki çok tatlı oluyolardır...çok zordur ama eminim herzaman söylüyorum rabbim sana bol sabır ve güç kuvvet versin...hoşbulduk fikriyecigim paşalar iyi canım uyuyorlar bende şu oyuncaklara baktım ne güzel valla ama benimkiler oyuncak kavgasıda yapıyor şimdiden..ilerde birbirleriyle oynarlar şanslılar ama şimdi anlamıyorlar kavga ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?