2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür ederim canım yarın hemen araştıracam kırtasiyeleri burası küçük yer inşallah bulabilirim bu bilgi için çok teşekkürler canım onur için çok iyi olacak ben kalem boya almıştım onlarla da oynuyor ama onlar tehlikeli devamlı gözüm üzerinde Allah koruusun üzerine falan düşer diye bunlar daha iyi en azından

0-3 yaş arası da var canım bi araştır bence de
canım dedigin gibi araştırdım bugün varmış detaylı bakamadım gerçi şimdi havalarda soguyacak ayrıntılı bakacagım bir gün şimdi okul işleriyle ugraşıyorum inceleyemedim pek.
kızlar bu boyalar bebeklerin kullanması için mi
Fatmacım,Fikriyecim oyuncaklarınız çok güzel. bugün bizde reale gittik ordada çok güzelşeyler vardı eşim acele ettirdi o yüzden tam bakamadan alışverişimizi yapıp geldik.
arkadaşlar bu boyalarla ne yaptıracaksınız erken degilmi.

pardon pardon,esimle de yzisiyoruz surekli bi turkce bi bulgarcaya geciyor klaviyede,sizede bulgarca harflerle yazmisim.demek istedimki donuste ben de bakiyim,burcunun soyledigini ii oldu ben de boyle almak istiyordum cunku bizimki hep yemek istiyor onlari.

aslicim karalamak icin almak istiyorum,sanberkin cok hosuna gidiyor,ama benim aldiklarim siradan bi mumboyalar,boyle saglia zarar vermeyen boylar icin okumustum daha onceden bi size sorayim dedim,

aslicim karalamak icin almak istiyorum,sanberkin cok hosuna gidiyor,ama benim aldiklarim siradan bi mumboyalar,boyle saglia zarar vermeyen boylar icin okumustum daha onceden bi size sorayim dedim,

sizin oyuncaklarınızada bayıldım banyoda oynanıyor ne güzel hemde dışarıda. çocuklar valla çok şanslılar.

sizin oyuncaklarınızada bayıldım banyoda oynanıyor ne güzel hemde dışarıda. çocuklar valla çok şanslılar.

hoşbulduk fikriyecigim paşalar iyi canım uyuyorlar bende şu oyuncaklara baktım ne güzel valla ama benimkiler oyuncak kavgasıda yapıyor şimdiden..ilerde birbirleriyle oynarlar şanslılar ama şimdi anlamıyorlar kavga ediyorlar

normal canim daha paylasmaya bilmiyorlar,bizimki de hic oynamadigi oyuncaklari var ama evde bir cocuk olunca ve onlarla oynamaya baslasin bizimkii hemen kosup cocugun elinden aliyor,sonra tekrar onlarla oynamaz ama kimseye dokunmasini izin vermez,kötükedihüsoklava::tomato:

Ben hala banyo olayındayım Fikriyecim.. önceleri bebek küvetinde yıkıyordum 6 aydan sonra sığmadı kucağımda yıkamaya başladım...bebek küvetinin içinde oturtarak denedim bir iki ama kıyameti kopardı...sen boşkenmi içne koyup oynmasını sağlıyorsun anlamadım...içi boşken bende denedim ama suyu açınca anlayıp ağlamaya başlıyor...başını zaten en son yıkıyorum üşümesin diye...baştan üşütürlermiş çünki...havalarda soğudu ama şu küvet olayını b dahamı denesem ne yapsam..banyodan keyif alsın istiyorum...
Boya kalemlerinden bahsetmişsiniz..dediğiniz novo color boya kalemleri bizim çocukluğumuzdan beri zaten var...yumuşak ama çabuk kırılıyor...daha doğrusu bizim bebekler onları çıtır çıtır kırarak yemeye çalışırlar daha tehlikeli olur bence...boya kalemlerini kullanabilmelri için öncelikle aldıkları nesneleri ağızlarına götürme eyleminden vazgeçmiş olmaları gerekiyo bence...

Aynurcum birgün orda olup onları izlemek isterdim biliyomusun..aynı boyda aynı yaşta aynı simada üç bebek ve kavgaları..eminimki çok tatlı oluyolardır...çok zordur ama eminim herzaman söylüyorum rabbim sana bol sabır ve güç kuvvet versin...

meraba yamurcum,ben bir tekneye biraz su dolduruyorum oynasin diye alisinca icine sokuyorum,ama artik kendisi girmeye basladi onun icin keyfini bekliyorum artik.Zaten daha onceden sicak suyu acabilirsin biraz banyo isinsin diye.hemen alismasini beklem,ben alistirana kadar hergun banyoda sadece oynama icin giriyorduk,oyle bir hafta banyosunu yaptirmamistim,ama sonunda kendisi cok sevdi.Sen birkac gun suyu kapaliyiken dene daha sonra cok hafifi dusu ac ama uzerine gitmesin,akan suyu gorunce dokunmak ister onunla oynamaya baslar bu sekilde sudan hoslanmaya baslar.

aynur ve yağmur hoşgeldiniz kızlar
ben onuru şişme havuz içinde yıkıyorum kızlar içini su ile doldurup biraz oynatıyorum sonra da yıkıyorum

Dediklerini deniycem Fikriyecim ama kış geldi biraz geç kaldım galiba...üstünü ıslatır hasta olur o arada...hoşbulduk Chogseger canım...dediğin şişme havuzdan da aldım ama işe yaramadı.. çok şey almışsınız derken neyi kastettin fikriyecim...

:roflol::roflol: su kk alisverise bahsediyorum,cay,pastalar,simitler,cicekler filan,hicbirsey alamiyorum ben niyeki,ha bi tek cay alabilirim ama bitmis,

valla yağmurcum izlemesi çok güzel bazen başlıyorlar birisi bağırıyor sonra üçü birden başlıyor aynı tonda bağırıp gülüyorlar bizde eşimle cetveli yenilemeye çzlışıyoruz cetveli yaptıkta kontrol paneline yapıştırıyoruz ama görünmüyor anlamadım yavv
bakın dun markete gitmiştik

Eklentiler

• $Görünt007.webp
    54 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…