2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yagmurda gelip gitmiş.
bizimki banyoyu çok seviyor zaten banyonun kapısını açık görmesin hemen biz yakalarız diye uça uça gidiyor resmen. küçükken sevmezdi şimdi ise çıkmak istemiyor zor çıkartıp zor giydiriyorum çıkarttım diye çıldırıyor resmen.

Burdayım arkadaşım ara ara facebook a kayıyorum...ne güzel ya bizde bi tuhaflık var desene...benmi alıştırmadım acaba bizimkide ölüyor yıkanacak diye...çıkınca çok keyifleniyor ama....giyinirken alkış çalıp duruyor...

Aynurcum gerçekten çok tatlılar ya...sen nasıl başediyosun arkadaşım ya ..nasıl giydiriyosun üçünü birden...markette en az iki araba lazım sana...halimize şükredelim valla...ben bi taneyle inan tükeniyorum...rabbim ona göre vermiş demekki..senin sabrın bolki sana üçüz vermiş...

aynurcum masallah bunlar cok seker ya.yamurun dedigi gibi iki araba lazim size,bakiyorum daha alisverisi baslamadan bitanesini doldurmussunuz,:roflol:

valla bizim banyomuz tam bir film anlatayım:önce alıyoruz birini bu arada diğerlerine dahi bebek cd si açıyoruz ben soyuyorum babamız kovaya su dolduruyor ki; suyu ayarlamakla vakit kaybetmeyelim neyse birimiz tutuyor birimiz yıkıyor çıkarıyoruz hemen giydiriyoruz saçını kurut çorabı yelegi derken onu cd nin başına sıra geldi digerine... 1 saati buluyoruz valla haftada 3 kere bile yıkardık ama şimdi evde soğuk 1 kere yıkıyoruz allahtan ağlamıyorlar eymen sadece başına gelince korkuyor bende burak ı oturturum diğer ikisi oturmuyor...

valla kızlar ne isterdim aynı şehirlerde oturmayı biraraya gelirdik gerçi beni kim ister 3 tane çocukla:)) bende evden çıkamam yanlız

Fikriyecim canım bende bişey alamadım valla...neye elimi attısam ya bitmiş ya puanım yetmiyor...bu arad orkide bitmişti nasıl aldın?

canım maşallah çok güzel çıkmışlar.

canım aynen bende face bakıp geliyorum yerimseniben tabi hepsi birbirinden farklı demekki bazıları sevecek suyu bazıları sevemeyecek herhalde.

kızlar ben çıkıyorum yavv onlarda neee nasıl nerden alıyorsunuz onları alınca ne oluyor yavv

kıslar selam ben bugün onura o boyalardan aldım daha kullanmadık ama şuan uyuyor

birde şarjlı el süpürgesi aldım malum herşeyi döküp saçıyor koca süpürgeyi getirmek çok zor oluyordu

selam annelerimm
yeni gelen annelerim olmuş hoşgeldiniz ben eskilerdenim ama baya oldu uğrayamadım burası pek şenlikli olmuş maşallahh kaydirigubbakcemile5
aynur bayılıyorum maşallah senin oğluşlaraaa çok datlular bakması zor ma sevmesi çok eğklencelidir:)))
kızlar ne alıyosunuz anlamadım ben:1shok:
biz iyiyiz oğluşum yürümüyıo hala tembel s:smiley-cool:heyy keyfine çok düşkün ya bakalım bekliyoruz
öptüm herkesii ve o çok datlu minişlerii :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

deli kız onur oynasında memnun kalırsanız bizde alalım canım valla bende yeni şarjlı süpürge aldım başedemiyorum yoksa

ayşegüll nerlerdesin yaw bir ara çok giriyordun alıştırdın kendine şimdide yoksun seffa da yok gelmiyor.

iyiyim aynurcum koşturuyorum malum büyük oğlum okula başladı dersler okul hazırlıkları yoğunum
sefada iyi canım kızı biraz hastaydı onla uğraşıyo merak edilcek bişi yokama koşturuyo o da malum onda da 3 tane :)) msn de de pek olmuyo söelrim arada gelir çok öpüyorum 3 afacanımı

selamlar,guzel anneler,nasilsiniz bakiyim,bugun nasil gecti,
Bizim durumuz ayni sanberk pek istahli degil,ama onemli olan keyfi yerinde,
Dun sene girmemis onlar nasil acaba?umarim hepiniz iyisiniz.:Saruboceq:

Fikriyecim canım bende bişey alamadım valla...neye elimi attısam ya bitmiş ya puanım yetmiyor...bu arad orkide bitmişti nasıl aldın?

masallah kiz ne kadar cok puan harcamissin,nasil alabildin ya,niye ben bisey alamiyorum,Arkadaslara saolsun hep hediye ettiler bana,yoksa benim tek cay param var ya,garibanim ben,

kıslar selam ben bugün onura o boyalardan aldım daha kullanmadık ama şuan uyuyor

birde şarjlı el süpürgesi aldım malum herşeyi döküp saçıyor koca süpürgeyi getirmek çok zor oluyordu
canımm güle güle kullanın hem onur hem sen.
masallah kiz ne kadar cok puan harcamissin,nasil alabildin ya,niye ben bisey alamiyorum,Arkadaslara saolsun hep hediye ettiler bana,yoksa benim tek cay param var ya,garibanim ben,
evt fikriyecim yaa bende birşey alamıyorum puanım yetmiyormuş dedigin gibi arkadaşlarımız sagolsun.
Ayşegül hoşgeldin canımcımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…