yagmurda gelip gitmiş.
bizimki banyoyu çok seviyor zaten banyonun kapısını açık görmesin hemen biz yakalarız diye uça uça gidiyor resmen. küçükken sevmezdi şimdi ise çıkmak istemiyor zor çıkartıp zor giydiriyorum çıkarttım diye çıldırıyor resmen.
canım maşallah çok güzel çıkmışlar.valla yağmurcum izlemesi çok güzel bazen başlıyorlar birisi bağırıyor sonra üçü birden başlıyor aynı tonda bağırıp gülüyorlar bizde eşimle cetveli yenilemeye çzlışıyoruz cetveli yaptıkta kontrol paneline yapıştırıyoruz ama görünmüyor anlamadım yavv
bakın dun markete gitmiştik
Burdayım arkadaşım ara ara facebook a kayıyorum...ne güzel ya bizde bi tuhaflık var desene...benmi alıştırmadım acaba bizimkide ölüyor yıkanacak diye...çıkınca çok keyifleniyor ama....giyinirken alkış çalıp duruyor...
vereliniortak bende simit alabildim ama yanına cay alamıyorum alkisalkisalkiskızlar ben çıkıyorum yavv onlarda neee nasıl nerden alıyorsunuz onları alınca ne oluyor yavv
Fikriyecim canım bende bişey alamadım valla...neye elimi attısam ya bitmiş ya puanım yetmiyor...bu arad orkide bitmişti nasıl aldın?
canımm güle güle kullanın hem onur hem sen.kıslar selam ben bugün onura o boyalardan aldım daha kullanmadık ama şuan uyuyor
birde şarjlı el süpürgesi aldım malum herşeyi döküp saçıyor koca süpürgeyi getirmek çok zor oluyordu
evt fikriyecim yaa bende birşey alamıyorum puanım yetmiyormuş dedigin gibi arkadaşlarımız sagolsun.masallah kiz ne kadar cok puan harcamissin,nasil alabildin ya,niye ben bisey alamiyorum,Arkadaslara saolsun hep hediye ettiler bana,yoksa benim tek cay param var ya,garibanim ben,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?