2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm yağmurcum saol canım çokkkk incesin anladın galiba hamur işini sevdigimi:))
nasıl alınıyor bunlar puan nasıl kazanılıyor merak ettim alınca ne oluyorkii?

yağmur ne cok şey almışsın
pek bi zengin gördüm seni sengözlerimebaksanab
çay içinde teşekkürler alkisalkisalkis

selam yağmurcum ben varım ama onur la uğraşıyorum uyumamakta direniyor sıpa

Benimkide tam uyudu ne güzel dedim az önce mızıkladı gittimki ayğa kalkmış yatakta yürüyerek geliyor yetişmesem aşağıya düşecekti karyoladan...sanki hiç uyumamış cin gibiydi...zorla uyuttum tekrar...içerinin ışığının yandığını görüyor parmağıyla hadi diyor yani içeri gidelim....

onurda aynı ya tam uyutmuştum geri uyandı bi sinir bi sinir ne yaptıysam uyutamadım oturuyor şimdi gözünden de uyku akıyor

sene hoşgeldin canım

çok yoğundum birde üstüne enesin mızırtısı hiç vaktim olmadı.
resimler eklenmiş ne güzel özellikle galtın ikili yapbozu çok hoş. bizimkilerde galt ama fikriyeninki çok hoşuma gitti.

pastel boyalar bizdede var yağmurcum tabiki ağzına sokmaya çalışıyor mama değil oğlum eeeg deyince vazgeçiyor. boyalarla ben tanıdığı nesneleri çiziyorum o heyecanlanıyor. sonra ona nokta koymasını öğretmiştim yaptığım nesneleri soruyorum o da üzerine nokta koyuyor tabi kocaman:))hem onun için zevkli oluyor hem benim için iş sonrası yorgunlukla iyi oluyor.

yağmurcum banyodan bahsetmişsin acaba bir şekilde rahatsızmı olduda sonradan çocuk istemedi.belki burnuna su kaçmıştır belki su soğuk ya da sıcak gelmiş rahatsız olmuştur sen farketmemiş olabilirsin. böyle birşey okumuştum bir yerlerde.küçük bir rahatsızlık bile bazen banyodan hoşlanmamalarına sebep olabiliyomuş. hikae uydurarak denesen amanda ne güzel köpükler balon balon hadi su dökelim onlara bay bay köpükler gibi...gerçi bunları yapman için önce bir banyoya sokman lazım o hiç istemiyor anladığım kadarıyla.

bizimki iki gündür gece 3-4 gibi uyanıyor 6ya kadar bizle oynamak istiyor.ne yaptıysak uyutamıyoruz.dün gecenin 4ünde kalktı yine uyumuyor sabaha mesai var uyku gözlerimden akıyor sinirden oturdum ağladım ya.

sizinkilerde aynı sanırım bunlar zıvanadan çıktılar hep oyun hep oyun ne olacak bizim halimiz.

Tekrardan hoşgeldin canım benim...seni burda görmek gerçekten çok güzel....kaydirigubbakcemile3

Boyalarla nokta koyma fikri hoşuma gitti bende alıp deneyeyim ama bizimki iki günde kıtır kıtır yer biliyorum...hala herşeyi önce ağzıyla test ediyor merak ediyor akranlarıda aynı mı diye..?

Banyo olayına gelince havalar soğuduya bundan sonra zor olur zaten..doğalgaz yansa bile yaz gibi olmuyor neticede ...üşütmesinden çok korkuyorum çünki..bi hasta oldumu en 15 gün sürünüyoruz ikimizde ...ilaç içirmek ayrı dert...hemen kusmaya başlıyor...o yüzden arkadşım şimdilik banyo keyfi eksik kalsın ne yapalım haksızmıyım...

hoşgeldin aslıcım ozan ege uyudu mu

Hoşgeldin aslıcım nasılsınız bugün,neler yaptınız.........

hoşbulduk arkadaşlar. Fatmacım uyudu biraz rötarlı olarak uyudu.
Yagmurcum neler yaptıgımızı hemen zevkle paylaşayım sizinle sagolsun ogluşum bakıcısına 9da kalkarken bugün bizim resmi tatildi istlun kurtuluşundan dolayı ben evdekyen hafta sonuda dahil 7.30da 7de kalkıyoruz tabi ben uykumu alamamış bir şekilde. sabah 7.45ti kalktıgımızda salona geldik tv açtım sonra belki uyur diye kalktıgında biraz süt içirip emzirdim ama boşunaymış çünkü uyumadı 9.30 gibi kahvaltımızı yaptık. daha sonra sizlere anlatacaklarım var bu konuda zaten. sonrasında 12.30 geri ögle uykumuza yattık birlikte ama sagolsun gelen gidenler beni uyutmadılar 1 saat uyuyabildim sonrasında üst komşumun kızı geldi onunla oturuyordukki eşim aradı avrupa yakasına abisigillere geçiyormuş sizide alayım dedi aldı ve karşıya geçtik.
İşte fatmacım ozan 9da mızmızlanmaya başladı ama kalkamadık hemen bırakmadılar yola çıktıgımız gibi 10da sızdı yavrum o yüzden biraz rötar yaptı uykumuzda. yine sinir oldum geldim tabi ayrıca kayınvalidem yine laf soktu yürümüyor diye yürütmeye falan çalıştılar tabi bizimki bırak yürümeyi ayakta bile durmak istemiyor hemen yere iniyor tabi çocuk emeklemeye alıştı diyor bende arkadaşlarımın çocuklarıda yürümüyor hem yürümemesi normal yürümesinde zaten şimdi bile koşturuyorum o zaman ne yaparım dedim hemen.işte böyle canlarım sizler neler yaptınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…