2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım bizimki suya deli olmasına rağmen bende öyle keyif yapmasına izin vermiyorum bizimkide çok çabuk hasta oluyor o nedenle banyo oyuncağı falan oynatmıyorum pek.onları kuruyken oynasın ne yapalım bende hastalıktan çok çektim anlıyorum seni.

aslıcım sorsana kayınvalidene yürüyünce ne olacak. oğluşun bir yürüsün git kayınvalidene sal çocuğu ortaya ne var ne yok kırsın döksün çocuk hem çocuk rahatlasın hemde sen.

Sıkıntılı bir gün geçirmişsin canım...okul olsa daha iyiymiş senin için...millete ne onuda anlamıyorum sizene yürür yürümez...bu bir eksiklik değil ki..gelişim süreci sonunda...bizimkide hiç emeklemedi bir iki komşu aaa bu geç yürür sana söyleyelim diyolardı... olsun diyordum her zamanları ayrı güzel tadını çıkarırız bizde..noldu erken bile yürüdü...geç yürüse nolacaktı ki yani..sende boşver canım bakma milletin lafına yerde kalaak değil heralde nasılsa yürüyecek 18 aya kadar yolu var nasılsa..üzülme sen ..hem bir iki adım atmaya başladılarmı ayakta durmayı deniyolar zaten...koltuk kenarlarından yürümeye başladıysa yürümesi yakındır tasalanma..

bende karşı komşuma sinir oldum neymiş efendim onun kızı 10 aylıkken yürümüş yaşında koşuyormuş.ben çocuğu dayıcakmışım ayakta kanepeye sonra iki üç metre ileriye geçip gel diyecekmişimde çocuk böyle böyle öğrenecekmiş.eeee be kadın daha çocuk tay tay duramıyor ne kanepeye dayanması.yürüme konusunda bizim drumuz rahat daha vakti var diyor bizim içimiz rahat ama başkaları çok meraklı herkesin bir teorisi var şöyle yap böyle yap diye.çok kaygılılar çok anlam veremiyorum doğrusu.

Aaaaa yazmayı unuttum arkadaşlar bizimkinin arka azı dişlerimi oluyo iki tanesi yarılmış görünüyo ağzını açınca dişı çıkmışmı anlamadım ama baktırmadı yarın bakıcam...belki sizinkilerde o yüzden uyumuyodur..bizimkide birkaç gece uyanıp uyanıp ağladı diştenmiş şimdi anladım...

aslıcım sorsana kayınvalidene yürüyünce ne olacak. oğluşun bir yürüsün git kayınvalidene sal çocuğu ortaya ne var ne yok kırsın döksün çocuk hem çocuk rahatlasın hemde sen.

çok iyi dedin valla ...bencede yapsın ...müstehak bence...

hayırlı uğurlu olsun casnım.bizimde dişler geliyor damak bembeyez ama azılar değil 4 d,işi vardı üstten 3. ve 4. ler geldi gelecek arkalarda beyaz sanırım hepsi üst üste çıkacak

onur sonunda sızdı kızlar yazılanları okudum bende aslıcım kaynananı boşver afedersin ama cahiller çok konuşur kusura bakma canım cahil dedim diye benim başımdada var iki tane kayınpederim ikinci kaynana zaten hatta ona birinci bile diyebilirim
onur ozandan büyük baksana o bile yeni yürüdü herşeyin bi zamanı var bebeklerimize bırakalım onu da ne zaman canları isterse artık

evt canım her seferinde ama bıkmadan usanmadan her gittigimizde mutlaka söylemeden geçmiyor anlamış degilim bende hep sinir oldugum için bende birşeyler söylüyorum.

Yagmurcum bizim 8 tane dişimiz var arada bir boşluk bırakıp geçen hafta azının birisi çıktı bugün yarında digeri çıkar sanırım çünkü etiyle sınırda. yarılmış görünüyorsa canım çıkmıştır. bende dikkat ettim sivri bir şekilde çıkıyor zaten.
biraz önce sürekli sayfayı yeniledigim halde yazdıklarınızı görememiştim o yüzden niye sustunuz yazmıştımki yazınca yazılarınızı gördüm.

fatmacım benim kayınpederimde kaynanadır ya.böyle kayınpederleri en kötü kaynanayı bile mumla aratır

tam diyecektim Fatma nereye gittin canım diye sen yazmışsın yok güzelim niye kusura bakayım neymiş hep onların çocukları dogrudan yürümüşler eltilerimin çocuklarıda yürümüş ben de bazı çocuklar yürümeyi sevmeyebiliyorlarmış dedim. Birde kayınbiraderim bir hastalık söyledi ama ne dedigini hatırlamıyorum şimdi acaba öylemi olmuş dedi dra götürdünüzmü dra sordunuzmu niye yürümüyormuş falan diye amann druma sorsam ne zaman isterse o zaman yürür çocuk der ama tabi dedigin gibi insanlara anlatamıyorsun anlatsanda kendi bildiklerini savunmaya devam ediyorlar.sen kendini yordugunla kalıyorsun.

Zorlamayla olmuyor hem gerekte yok zaten...ben emeklesin diye az mı uğraştım ama olmadı....kaç aylık diyolardı 10 aylık deyince hemen emekliyormu hayır deyincede aaa tembel çıkdı desene...ister istemez üzülüyosun tabi...şimdi kızıyorum ama niya üzülmüşüm diye...
Bu arada bizimki bugün ne yaptı anlatayım ..yemek yedikten sonra ben bulaşıklarla ilgilenirken bizimki sen makinayı aç alt sepetini çıkar yere indir sürüye sürüye içeri taşı ...görüyorum sesleniyorum ama ellerim bulaşık ..ben Kaan dedikçe o kaça kaça taşıyor elinden alırım diye..neyse içeri götürdü içine oturmuş babasına rın rın diyor beni sür...oğlum ver diyorum bulaşıkları yerleştiricem yok vermiyor kendini yırtıyor beni sürün diye...neyse sonuç olarak babası ucuna bir ipi bağladı bulaşık sepeti ve kaşıklıkla beraber onu gezdirdi odalarda ...bende bulaşıkları elimde yıkamak zorunda kaldım...korkum yarında aynı şeyi istemsi.bulaşık makinası içinde çocuk kilidi şartmş bunu öğrendik..

aslıcım kayınbiraderin dr mu felaket tellalı mı.bu çocuk düzenli olarak fra kontrole gidiyor eğer böyle bir durum olsa allah korusun eminim kayınbiraderinden önce drunun aklına gelir

size doyum olmuyor ben kaçıyorum kızlar sabah okurum artık daha yazarsanız muhabbetiniz bol olsun öptüm opuyorumnanaktan

yağmur sen böyle anlatınca gözümde bir an bile yerinde durmayan geçtiği yerden toz kaldıran tazmanya canavarı kılıklı tam bir afacan canlanyor.başımı döndürüyor:)))

Abartamayın arkadaşlar ne hastalığı...benim çevremde çok arkadaşın çocuğu 15 aylıkken yürüdü..bana çok erken yürümüş seninkisi bizimkisi normal diyorlar..doktorları öyle demiş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…