aslıcım sorsana kayınvalidene yürüyünce ne olacak. oğluşun bir yürüsün git kayınvalidene sal çocuğu ortaya ne var ne yok kırsın döksün çocuk hem çocuk rahatlasın hemde sen.
Aaaaa yazmayı unuttum arkadaşlar bizimkinin arka azı dişlerimi oluyo iki tanesi yarılmış görünüyo ağzını açınca dişı çıkmışmı anlamadım ama baktırmadı yarın bakıcam...belki sizinkilerde o yüzden uyumuyodur..bizimkide birkaç gece uyanıp uyanıp ağladı diştenmiş şimdi anladım...
evt canım her seferinde ama bıkmadan usanmadan her gittigimizde mutlaka söylemeden geçmiyor anlamış degilim bende hep sinir oldugum için bende birşeyler söylüyorum.aslıcım sorsana kayınvalidene yürüyünce ne olacak. oğluşun bir yürüsün git kayınvalidene sal çocuğu ortaya ne var ne yok kırsın döksün çocuk hem çocuk rahatlasın hemde sen.
Aaaaa yazmayı unuttum arkadaşlar bizimkinin arka azı dişlerimi oluyo iki tanesi yarılmış görünüyo ağzını açınca dişı çıkmışmı anlamadım ama baktırmadı yarın bakıcam...belki sizinkilerde o yüzden uyumuyodur..bizimkide birkaç gece uyanıp uyanıp ağladı diştenmiş şimdi anladım...
onur sonunda sızdı kızlar yazılanları okudum bende aslıcım kaynananı boşver afedersin ama cahiller çok konuşur kusura bakma canım cahil dedim diye benim başımdada var iki tane kayınpederim ikinci kaynana zaten hatta ona birinci bile diyebilirim
onur ozandan büyük baksana o bile yeni yürüdü herşeyin bi zamanı var bebeklerimize bırakalım onu da ne zaman canları isterse artık
Abartamayın arkadaşlar ne hastalığı...benim çevremde çok arkadaşın çocuğu 15 aylıkken yürüdü..bana çok erken yürümüş seninkisi bizimkisi normal diyorlar..doktorları öyle demiş....[/QUOTE
yok canım abartan biz değiliz aslının kaynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?