işte diyorum ya canım anlatamıyorsun hiçbir şekilde onlarınki erken yürüyünce bizimkide erken yürümek zorunda sanki.aslıcım kayınbiraderin dr mu felaket tellalı mı.bu çocuk düzenli olarak fra kontrole gidiyor eğer böyle bir durum olsa allah korusun eminim kayınbiraderinden önce drunun aklına gelir
iyi geceler canım Allah rahatlık versin.size doyum olmuyor ben kaçıyorum kızlar sabah okurum artık daha yazarsanız muhabbetiniz bol olsun öptüm opuyorumnanaktan
Yagmurcum Fundanında dedigi gibi abartan biz degiliz canım kayınbiraderim ve kayınvalidem sagolsun dra sordunuzmu dedilerde. ben hiç endişelenmiyorum sonuçta birgün yürüyecek zaten sıralıyor bir kere bir adım attı demekki istemiyor diyorum zamanı gelince yürür elbet. Allah'ım tek saglık sıhhat versin.Abartamayın arkadaşlar ne hastalığı...benim çevremde çok arkadaşın çocuğu 15 aylıkken yürüdü..bana çok erken yürümüş seninkisi bizimkisi normal diyorlar..doktorları öyle demiş....
yağmur sen böyle anlatınca gözümde bir an bile yerinde durmayan geçtiği yerden toz kaldıran tazmanya canavarı kılıklı tam bir afacan canlanyor.başımı döndürüyor:)))
:))))) Gece gece güldürdün beni arkadaşım ya...haklısın valla ama inan yürümesi ile ortalığı dağıtması bir oldu...öyle şeyler yapıyor ki aklına şaşıyorum...oyuncakları ile oynamayı pek sevmiyor mesela...oturmayı sevmiyor..oturtunca meme diye yapışıyor zaten...mutfağa girincede deli oluyor...tüm gün ağır şeyleri taşımaktan zevk alır hale geldi bikaç gündür...dünde kiler gibi kapalı bir balkonum var orda lahana vardı epey büyükce..onu taşımaya uğraşıyodu...yaparaklarını kopara kopara taşımıştı biraz..gücü yetmeyincede ıhhh diyor sende gel...ucundan tut içeri götürelim...takı kutum odada hergün onları çöpten topluyorum...neyseki çöpü kullanmıyorum artık iptal ettim yoksa herşeyi içine atıyor yetişemiyorum..
yagmurcum sen anlatırken bile ben yoruldumAhhh ahh onu hiç sorma zaten....bak bir günümü anlatayım sana....
Sabak kalkar kalkmaz önce hemen yatağımızı topluyorum Kaan daha uyku sersemiyken...sonra onun altını değiştirip pekmezini içiriyorum...sonra eğer evleri süpürüceksem hemen süpürgeyi takıyorum ..Tabi Kaan ikide bir ver ben süpürayim dediği için en az birbuçuk saate ancak evi süpürebiliyorum onun ayağıyla...sonra onun kahvaltısını yaptırmaya çalışıyorum odaları gezerek ama pek başarılı olamıyorum 5-6 kaşık anca yiyor çünki...sonra ayakta hemen ben bişeyler atıştırıyorum kaan artık durmuyor çünki...baba gelene kadar oyun oynuyoruz o arada yerler ve tozlar duruyor ama bu arada...baba öğlen 12.30 da geliyor..onlar biraz oyalanırken ben öğlen bişeyelr hazırlıyorum hemen aperatif...Bu arada Kaan sürekli paçamda meme meme diye ağlıyor..hem yemek yiyip hemde onu emzirmeye çalışıyorum yoksa yemek yedirmiyor...sonra onlar babasıyla biraz parka yada okul bahçesine gidiyolar oynamaya ..ben o arada Kaanın çorbasını koyup hemen bulaşıkları halledip yetişirse tozları alıyorum...1 saat içine onlar geliyor Kaan çorbasını içiyor yine zorumuzla sonra en bi iki saat peşinde koşuyoruz babasıyla sırayla..babnın işi olupda dışarı çıkarsa vay halime...sonra 3-4 arası uykusu gelip yatıyor sadece bir saatlik...ben o arada yerleri silip tuvalet banyo balkon onları yıkıyorum..tam yemek yapayım diyorum bizimki uyanıyor..takrar bişeyler yedirmeye çalışıyoz oynaya zıplaya...sonra babası oynatabilirse evde oynatıyor yoksa dışarı çıkarıyorki ben o arada yemek yapabileyim..evde olunca babaya gitmek istemiyor bacağıma yapışıp ağlıyo sende içeri gel diye...akşam yemek faslından sonra tabi kaan da o arada akşam yemeğini yiyor 3-5 kaşık...ben bulaşıkları zorla atıyrum makinaya çünki kaan durmuyor ...babasıyla tepemde bak iki tabak kaldı bak anne tezgahı sildi diye bakledikleri için yarım yamalak temizlediğim mutfakla işimi hemen bitirmeye çalışıyorum..sonrası en az 10.30 a kadar kaan la geziyoruz evin içinde o arada ne tv izletiyo ne oturtuyo...uyuyunca anca bi nafas alıyoruz derken saat en erken 11 oluyo...anlayacağınız öyle derin bir temizlik yapaıyorum büyük temizliğe kadın tutuyorum...halıları yıkamaya gönderiyorum..yemekleride bir gün koly bir gün zor yapıyorum..çoğu zamana alışveriş merkezlerine gdince orda yiyoruz..haftada iki kez anca temizlik yapabiliyorum ama..hergün süpürüyorum genelde ama diğer iişler kalıyr..baba olmayınca gün boyu hirbir iş yapamıyorum..Allahtın ki o var..AYY çok mu uzattım ne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?