uyudu canım ya ben iyyiyim hem mutluyum hem de mutsuz epeydir iş görüşmelerine gidiyordum bugün bir yerden aradılar gel yarın başla diye hem çok sevindim hemde onurdan ayrılcam diye üzüldüm beni sen iyi anlarsın çalışan bir annesin sonuçta
evet canım söyle sabahları kalkıp süslenip püslenip işe gitmeyi ne cok özledimValla hanımlar çocuklardan ayrılmak gerçekten zor ama ne yalan söyleyeyim ben çalışmayı çok ama çok isterdim...okuyupta evde oturmak çok dokunuyor insana...maddi olarakta kişinin kendi parasıın olması çok daha başka bişey ..minnetsiz en azından...eşim o konuda da anlayışlıdır ama kendi kazancım olsa herşey çok daha farklı olurdu...ruhende kendimi çok yorgun hissediyorum mesela...24 saat evde aynı işleri yapmak boğuyor insanı...evden ayrı değişik bir ortam eminim çok iyi gelir insana...çalıştığım zamanlarda çok daha mutluydum çünki...şimdide mutluyum ama bir yanım hep eksik...
senin meslek ne yagmurcumValla hanımlar çocuklardan ayrılmak gerçekten zor ama ne yalan söyleyeyim ben çalışmayı çok ama çok isterdim...okuyupta evde oturmak çok dokunuyor insana...maddi olarakta kişinin kendi parasıın olması çok daha başka bişey ..minnetsiz en azından...eşim o konuda da anlayışlıdır ama kendi kazancım olsa herşey çok daha farklı olurdu...ruhende kendimi çok yorgun hissediyorum mesela...24 saat evde aynı işleri yapmak boğuyor insanı...evden ayrı değişik bir ortam eminim çok iyi gelir insana...çalıştığım zamanlarda çok daha mutluydum çünki...şimdide mutluyum ama bir yanım hep eksik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?