2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy Fatmacım inan senin adına çok sevindim canımm. valla ne diyeyim fatmacım inanırmısın toplam 5 saat ayrı kalıyorum ogluşumla eşim evde uyur halde oluyor birşey olursa duyar diyorum ama yinede her saniye aklımda onu öyle çok özlüyorumki. sanki zaman yetmiyormuş gibi geliyor uyanır uyanmaz bütün günümü zamanımı onunla geçirmek istiyorum.ama bir yerde de okulda dinleniyorum kafam dagılıyor.

Selam arkadaşlar bende geldim...nasılsınız bakalım bugün...bizimki zorla uyudu bu gece ya benimde uykumu getirdi aslında ama yinede kalktım...kendimle yalnızca bu saatlerde başabaşa kalıyorum onuda uykuyla ziyan etmek istemedim...
Fatmacım işe başlıyomuşsun hayırlı olsun canım...senin mesleğin neydi canım bu arada...

hoşgeldin yağmurcum canım ben kamu yönetimi mezunuyum bir firmada muhasebe işine başlıcam inşallah

Valla hanımlar çocuklardan ayrılmak gerçekten zor ama ne yalan söyleyeyim ben çalışmayı çok ama çok isterdim...okuyupta evde oturmak çok dokunuyor insana...maddi olarakta kişinin kendi parasıın olması çok daha başka bişey ..minnetsiz en azından...eşim o konuda da anlayışlıdır ama kendi kazancım olsa herşey çok daha farklı olurdu...ruhende kendimi çok yorgun hissediyorum mesela...24 saat evde aynı işleri yapmak boğuyor insanı...evden ayrı değişik bir ortam eminim çok iyi gelir insana...çalıştığım zamanlarda çok daha mutluydum çünki...şimdide mutluyum ama bir yanım hep eksik...

kızlar şimdi size bakınca calışan bi anne olmanın ne kadar zor oldugunu daha iyi anlıyorum
ve iyi ki calışmıyorum diyorum senağlama

tabii nereye kadar dimi
bi de o var fisfisfis

evet çalışma saatleri çok ama bir tecrübem olsun diye çalışmak zorundayım nereye gitsem tecrübe sorun oluyor biraz zor olacak ama biraz sabretcem artık

evet canım söyle sabahları kalkıp süslenip püslenip işe gitmeyi ne cok özledim
özellikle sabah eşimi gönderirken ah bi günde ben gitsemde sen kalsan diyorum
ama sonra oğluma bakıp iyiki calışmıyorum
iyiki onun yanındayım ve kendi ellerimle büyütebiliyorum oglumu diyorum
cok şükür en azından 2-3 yıl daha düşünmüyorum
ama calışan anneler alınmasın sartlara baglı tabi belki yarın benimde calışmam gerekir -tatlicadiarzu-

Burcu ve Yagmurcum hoşgeldiniz.
Bende bir iki sene kendim büyütmeyi isterdim ama malum devletteyim öyle bir şansım yok ki zaten şansımı sonuna kadar zorladım heyet raporu falan aldım 6.5-7 aylık oluncaya kadar baka bildim bir yaşına kadar anneanne babaanne getirdik.

iyi geceler güzel bayanlar
uykum geldi beni cagırıyoo laelaelaelaelae

bugün deliksiz bi uyku diliyorum kendime :1no2:

Yerinde olmayı ne çok isterdim Aslı biliyomusun..çocukla zor mutlaka ama öyle yada öyle büyüyolar zaten...öğretmenlik zaten yarım gün..bizimki mesela 10 buçuğa doğru kalkıyo iki saat sonra eşim geliyo okuldan...burda öğretmen arkadaşlar var onlarda aynı şeyi söylüyor...çocuk daha kendine gelemedn biz geliyoruz diyolar...öğretmenlik rahat bir meslek bayan için ama özelde değil tabiki...ah kpss ah...

senin meslek ne yagmurcum

sen neden calışmıyorsun ...

kızlar sizin yakışıklı beyler sünnet oldular mı
olduysa ne zaman oldu
olmadıysa ne zaman düşünüyosunuz
ben kasım gibi yaptırmayı düşünüyorum
yaza da bi yemek, bi davet yapar kutlarız

oldu da bitti maşallahhh..!! alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden

fikriyecim hiç uğramamış.merak ettim.sanberk iyi diyordu son msjlarında inşallah öyledir.

çalışmaktan bahsedilmiş. yağmurcum seni çok iyi anlıyorum bir yıldır bende evdeydim gerçekten boğucu ve yorucuydu.şimdi soranlara en azından saçımı taramaya bir şekil vermeye sebebim var diyorum. insan maddiyat için çalışmaz öncelikle manevi tatmin için düşünür.birikimine kültür seviyesine çok çok güvendiğim dayım işsizlik bir süre sonra insanda siliklik duygusu yaratır derdi haklıymış bence.evde olduğum süre içerisinde bunu hissetmiştim tabi bu benim düşüncem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…