çalışmaktan bahsedilmiş. yağmurcum seni çok iyi anlıyorum bir yıldır bende evdeydim gerçekten boğucu ve yorucuydu.şimdi soranlara en azından saçımı taramaya bir şekil vermeye sebebim var diyorum. insan maddiyat için çalışmaz öncelikle manevi tatmin için düşünür.birikimine kültür seviyesine çok çok güvendiğim dayım işsizlik bir süre sonra insanda siliklik duygusu yaratır derdi haklıymış bence.evde olduğum süre içerisinde bunu hissetmiştim tabi bu benim düşüncem....
Allah tökezletmesin yavrunuçok mutluyum hanımlar anlatamam. gerçi sizde yaşadınız bunu ne hissettiğimi bilirsiniz.içim içime sığmıyor inanın.daha düne kadar poposu bel çevresinde 360 derece dönüyor bir an bile duramıyor durmak istemiyordu gerçekten sürpriz oldu bu.yaklaşık bir saat boyunca ard arda kalktı durdu düştü.defalarca.sanırım benim oğlumda yürüyecek yakında.ne kadar sürer yürümesi?ben bugün çok mutluyum yaaaaaaaaa
fikriyecim nerelerdesin sanberk nasıl oldu
iki gündür görünmedin bebişin iyidir umarım
hoşgeldin yağmurcum canım ben kamu yönetimi mezunuyum bir firmada muhasebe işine başlıcam inşallah
canım hayırlı olsun tay tayınız gördünmü bak annesi ataga geçti oğlun.benim burak ım yürüyor, bende dün sevindim onurum tam 4 adım attı darısı eymenimin başına
bu aradadün buragı dr. götürdü babası bıngıldagı için dr. bir sorun yok demiş kış yaklaştıgı için d vitamini, fero sanol, la başlayın demiş birde multivitamin vermiş,ayriyeten grip aşısınıda tavsiye etmiş yoksa birisi hasta olur diğerlerine geçer dönüşümlü olarak tekrar eder demiş bizde yaptırmayı düşünüyoruzi birde kızlar balıgı düzenli yediremediğim için balık yağı aldık hem iştahta açıyormuş.
canım sünneti sormuşsun ben 1 yaşından önce yada 6 yaşından so nra yaptırılması gerektigini çok defa dr. lardan dinledim vede okudum o yüzden 6 yaşından sonra anestezi altında yaptırmayı düşünüyorum psikolojileri açısından yaa hiç hatırlamamaları yada tam hatırlamaları lazımmış
sene hosgeldin canim,Enesin fotorafini gordum,cok sevindim senin adina.Ben sana dememismiydim yakinda yuruyecek,Masallah pasaya cok yakinda kosacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?