2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok çok haklısın Senecim işin manevi boyutu tabiki çok başka...dedimya kendimi ruhen çok yorgun hissediyorum diye...insan bildiklerini unutuyor köreliyor sosyal anlamda hiçbirşeyi kalmıyor...ufkun daralıyor,hayata bakış açın tamamen değişiyor...sürekli evde otur otur çevrende olmuyor daha doğrusu eriniyosun artık iletişim kurmaya...dediğin gibi insan evde olunca saçını bile taramıyor çoğu zaman...haliyle kim ne derse desin bakımın bile ona göre oluyor...neyse çok uzattım yine...ben bu konuda çok dertliyim yaramı deşmeyin...

flash flash flash...ağustos bebelerinden tombik oğlan lakaplı enes bugün saat 21:26 sularında ters çevrilmiş bir çamaşır leğeninden destek alarak doğruldu ve tay tay durdu.bu durumu çuk eğlenceli bulan pıtırcan bir taraftanda alkışlamayı unutmadı.heyecan verici olay karşısında yoğun bir duygu seli yaşayan annesi göz yaşlarına hakim olamadı.duygu ve düşüncelerini öğrenmek için mikrofon uzattığımız küçük bey sadece iki kelime söyledi ''day,day''. işte şimdi şok görüntüler....

çok mutluyum hanımlar anlatamam. gerçi sizde yaşadınız bunu ne hissettiğimi bilirsiniz.içim içime sığmıyor inanın.daha düne kadar poposu bel çevresinde 360 derece dönüyor bir an bile duramıyor durmak istemiyordu gerçekten sürpriz oldu bu.yaklaşık bir saat boyunca ard arda kalktı durdu düştü.defalarca.sanırım benim oğlumda yürüyecek yakında.ne kadar sürer yürümesi?ben bugün çok mutluyum yaaaaaaaaa

günaydın kızlar fundacım çok iyi anlıyorum seni onurda 2-3 gün önce 5 adın kadar atabildi hemen videozunu çektim insan o kadar çok seviniyor ki bir adım bile bizi bu kadar mutlu edebiliyor annelik bu demekki

tebrik ederim yakışıklı tonbik enes

Allah tökezletmesin yavrunu
maşallah paşaya
merak etme canım bundan sonrası da gelir
bi cesaret ilk adımı attı mı kendi başına sonrası da geliyo
iki adım üç adım hadi bi tane daha diyosun
bi bakmışın yürüyüp gidiyoalkisalkisalkis alkisalkisalkis :1closedeyes:

canım hayırlı olsun tay tayınız gördünmü bak annesi ataga geçti oğlun.benim burak ım yürüyor, bende dün sevindim onurum tam 4 adım attı darısı eymenimin başına

bu aradadün buragı dr. götürdü babası bıngıldagı için dr. bir sorun yok demiş kış yaklaştıgı için d vitamini, fero sanol, la başlayın demiş birde multivitamin vermiş,ayriyeten grip aşısınıda tavsiye etmiş yoksa birisi hasta olur diğerlerine geçer dönüşümlü olarak tekrar eder demiş bizde yaptırmayı düşünüyoruzi birde kızlar balıgı düzenli yediremediğim için balık yağı aldık hem iştahta açıyormuş.

canım sünneti sormuşsun ben 1 yaşından önce yada 6 yaşından so nra yaptırılması gerektigini çok defa dr. lardan dinledim vede okudum o yüzden 6 yaşından sonra anestezi altında yaptırmayı düşünüyorum psikolojileri açısından yaa hiç hatırlamamaları yada tam hatırlamaları lazımmış

seni çok iyi anlıyorum fundacım maşallah paşaya arkası gelcek çok sert düşmedikçe vazgeçmeyecek yürümenin tadını alınca bi edaha hiçç vazgeçmeyecek ... benimde oğlum koltuk kenarlarında sıralıyo 2 adım atıyo ama az daha zamanı var bence o da kızım gibi 15. ayında yürücek hayırlısı bakalım..
sünnet ahh ebn büyük oğlumu 7 yaşında yaptırmıştım paşam hiç korkmadı narkoz verdirmedim çünkü çokk cesaretliydi lokal anesteziyle oldu küçüğümüde keşke yaptırsaydım 7. aya kadar diyorum şimdi idrar yolları enfeksiyonunun birebir ilacı sünnet ama artık geçti 7 yaşınuı bejklicem onunda aynurcum bizim bıngıldak kapandı canım ama ben arada kullanıyorum d. vitamini ama bende balık yağı alcam en iyi kemik geliştiricilerden biriside pekmez paylaşayım dedim canım öp 3 afacanımı
öpüyorum herkesi

fikriyecim nerelerdesin sanberk nasıl oldu
iki gündür görünmedin bebişin iyidir umarım

merhaba canim,kacgundur netim yoktu,hele sukur bugun geldi.Beni merak ettigin icin tesekurler.Sanberk bugun daha iyi aslinda bisey yok sadece biraz burnu akiyor hala ama istahi hala duzelmiyor,pek yedigi bisey yok bu gunlerde.Simdi ikindi biraz daha iyi yedi umarim duzelmeye basliyor.şakkıdı
masallah sohbeleriniz de pek guzelmis.umarim aksam hepiniz olursunuz guzel sohbet ederiz,sizinle sohbet etmeyi ozledim,mafoldumben

hoşgeldin yağmurcum canım ben kamu yönetimi mezunuyum bir firmada muhasebe işine başlıcam inşallah

Fatmacim yeni ise basliyormussun,hayirli olsun canim,bence hic uzulme canim calisman hem senin hem bebegin icin daha iyi olcak inan,ben 24 saat onun yanindayim ama inanirmisiniz boyle gunde bari 1 saat ondan ayri olsam ikimiz icin cok iyi olur bence,Acikcasi anneleikten ne kadar cok zevk olsa da bazen ruhum yoruluyor,keske benim de calisma imkanim olsada calissam.Uzumen normal ama ikinize fadali olacak diye dusun.kaydirigubbakcemile2:hulya:

oh ohoho yuruyenlerimiz de var,ne kadar cok kacirmisim,:mymeka:
hadi hayirli olsun,simdiden isleriniz zorlandi annler,ama olsun,
Senecim sen de bizi merak etmissin tesekurler.:teselli:

ben de sizinle paylasiyim,oglumun uc en sevdigi sarkilari var ve soylemeye basladigimda ucunede ilk kelimeleri soyluyor.sarkilar bulgarca ma olsun,
ilk sarki ellerle ilgili eller-rachichki diyor
ikinci cicek=kichicte
ucuncu tavsan-zaychencte
ama her zamn degil cani istedikce tabiki,lmaz:

ayşegülcüm bende bir ara düzenli veriyordum pekmezi unutuyorum aksatıyorum artık canım yaa

fikriye nasılsın canım valla bizimkiler başladı bu sefer burunları akıyor eymen 2 gündür geceyarıları uyuyor amannn bıktım valla bir geçiyor bir başlıyor havalarda bi öyle bi böyle aşıyıda vurduramayız hastayken

bence de siz grip asisi yapin en iyisi,yoksa butun kisin kurtulamazsiniz.Allah kurusun.

Canim bende sanberki hep sicak odada tutuyorumu,oglende hava gunesliken cikartiyorum biraz duzeldi,en azindan bugun hic damla kullanmadik.tabiki biraz akti burnu ama kapanmadi,simdi de sukur rahat uyuyor nefes alabiliyor,

sene hosgeldin canim,Enesin fotorafini gordum,cok sevindim senin adina.Ben sana dememismiydim yakinda yuruyecek,Masallah pasaya cok yakinda kosacak.

ben geldim..

aynurcum geçmiş olsun canım bizimkide dünden beri biraz rahatsız gibi genzi dolu emerken belli oluyor hayırlısı bakalım.hastalıklardan kurtulamadık ki daha çiçek aşısı duruyor yavrumun bir an önce yaptırmalıyım.

fikriyecim sanberk iyiymiş sevindim canım. böyle seni buralarda göremeyince endişelendim kimse olmasa bile sen hep olurdun çok alıştım sana.

kızlar dün oğlum kalkıp düşerken iki kez ağladı sanırım canı yandı bugün biraz isteksizdi.korktu mu acaba ne yapabilirim yanında duruyorum ama düşerken müdehale etmiyorum öğrensin diye.hep popo üstü düşüyor sakıncası yok diye düşünmüştüm hata mı ettim acaba?saatlerce uğraştım leğen elimde gezdim durdum ama yapmak istemedi ne oluyor anlamıyorum.

canim merak etme ilk bastan boyle olur bir iki gun belki de denemk istemeyecek.Biraz cani acimistir bide artik buyuk akili biraz da korkuyordur.Sen yaninda ol ilk zamnlarda biraz yardimci ol,onu sen kaldirma sana destek alsin oyle kalkisin,biraz dengede de yardimci olursun,Onemli olan cesaretlensin ve ayakta durmasindan zevk alsin,sonrasi kendinden gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…