masallah,canini sikma guzelim,yarin tekrar kalkar biraz zamn verin onalmaz:,ooooo bide nasil kosar bu kisin yandin sen hep kopekler,kediler pesine kosarsiniz ikiniz, bide sizin ordan inekler e geciyordu dimi?peslerine kosup mo mo der artik,lülülülülülü
yaparız dimi fikriye o koşsunda nereyi isterse oraya koşarım bende.atlarıda unutma bizim arka mahalle çingeneler mahallesi çok fazla atları var enes deli oluyor.
günlerdir uykusuzum oğluşum sağolsun gece kalkmalarını arttırdı kalkınca tekrar uyutabilene aşk olsun.yarın temizliğe kadın gelecek hft sonu aldım ki bende birşeyler yapabileyim yoksa tek kadınla olacak gibi değil bu aralar çok dağıtmışız.uyumam erken kalkmam lazım. herkese iyi geceler.
"Yerinde olmayı ne çok isterdim Aslı biliyomusun..çocukla zor mutlaka ama öyle yada öyle büyüyolar zaten...öğretmenlik zaten yarım gün..bizimki mesela 10 buçuğa doğru kalkıyo iki saat sonra eşim geliyo okuldan...burda öğretmen arkadaşlar var onlarda aynı şeyi söylüyor...çocuk daha kendine gelemedn biz geliyoruz diyolar...öğretmenlik rahat bir meslek bayan için ama özelde değil tabiki...ah kpss ah...
canım biz yaptırmadık ama ne zaman yaptırırız onun hakkında hiç konuşmadık bile hadi hakkınızda hayırlısı canım.kızlar sizin yakışıklı beyler sünnet oldular mı
olduysa ne zaman oldu
olmadıysa ne zaman düşünüyosunuz
ben kasım gibi yaptırmayı düşünüyorum
yaza da bi yemek, bi davet yapar kutlarız
oldu da bitti maşallahhh..!! alkisalkisalkis delikafadulden delikafadulden
Fundacımm canım çok sevindimm hadi darısı bizim başımıza.çok uykum var ama sevinçten uyuyamıyorum...oğlum benim.
canım çok geçmiş olsun acil şifalar.burnu falan akıyor üşütmüş biraz ama kaka olayını anlamadım özellikle akşamları olması ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?