2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım hoşbulduk...bizimki arada mızıklıyo gidip gidip geliyorum...hep diyoruzya senin işin zaten çok zor..yine iyi altından kalkabiliyorsunuz valla helal olsun eşinede sanada..tabi en çok sana bence...

bende bir yandan sitelere bakıyorum eymen ishal oldu ne yapabiliri nasıl geçirebilirim ona bakıyorum eymen suda içmeyen bir çocuk bu gün eczaneden reflor aldım ishale iyi geliyor.senin önerebilecegin birşeyler varmı canım

Canım ishal için öncelikle mama veriyosan kes tabiki anne sütü alıyosa...onun dışında yoğurt,pirinç,patates,şeftali,muz,elma ve çubuk kraker ishali kesmeye birebir...yarından itibaren başla sabah öğlen ve akşam öğünlerinde mutlaka patates ve piririnç püresini ver öncelikle yanına mutlaka yoğurt...ara öğünlerdede meyve ve tekrar yoğurt...krakeride elinde olsun devamlı..içerse bol bol su içir tabi...antibiyotik ishali dahada azdırıyomuş haberin olsun kafana göre kullanma tahlil falan yapılmadan..en iyi ilaç yoğurt demişti doktorumuz..onun içindeki bir madde ishale birebir geliyomuş..şekerli şeyler muhallebi falan verme ishal döneminde kusmaya sebeb oluyomuş...emiyosa bl bol emzir...Ağırmı ishali canım...doktora gittin mi..

Aynurcum Allah kolaylık versin güzelim bizde komşumla markete gittik mama reyonunda bir kadın vardı bir türlü ondan mama alamadım 10 kavanoz dizdi dahada alıyordu geçtim artık bende bakmak için sonra bir sohbete başladık megerse ikizleri varmış onlarda 13 aylıkmış ozanla birler yani. dedim çok zor Allah kolaylık versin size.size öyle Aynurcum.
Yagmurcum benimde misafirlerim vardı şimdi gittiler ancak gelebildim ama biraz okul işlerim var onları yapacagım bir ugrayayım dedim.
Fikriyecimm Türkiyeye dönüyormuşsunuz ne güzel.
Herkese iyi geceler.

Aynurcum Allah kolaylık versin güzelim bizde komşumla markete gittik mama reyonunda bir kadın vardı bir türlü ondan mama alamadım 10 kavanoz dizdi dahada alıyordu geçtim artık bende bakmak için sonra bir sohbete başladık megerse ikizleri varmış onlarda 13 aylıkmış ozanla birler yani. dedim çok zor Allah kolaylık versin size.size öyle Aynurcum.
Yagmurcum benimde misafirlerim vardı şimdi gittiler ancak gelebildim ama biraz okul işlerim var onları yapacagım bir ugrayayım dedim.
Fikriyecimm Türkiyeye dönüyormuşsunuz ne güzel.
Herkese iyi geceler.

iyi akşamlar
geçmişi okuyamadım oğlumda bende diğer çocuklarımda hepimiz hastayız tonsilit oldum:çok üzgünüm: miniğimde aynı dua edin kızlar:Saruboceq: bebğim hiç bişey yemiyo zorla 2 kaşık sürekli öğürüyo bugün tavan yaptı hastalığımız gece bademcik acısından uyuyamadım:bbo: herkese sağlıklı günler diliyorum en önemli şey sağlık gerçektende ....

aynurcum sadece akşamları ishal oluyor demiştin arttı mı?arttıysa gaita tahlili lazım inşallah mikrobik değildir canım ya.

ayşegül çok geçmiş olsun.kıyamam miniğine Allah ım tez zamanda şifanızı versin sende hastaymışsın çok zor gerçekten arkadaşım bende iki kez tonisillit geçirdim yavrumun altını değiştirmeye dermanım olmuyordu.çok geçmiş olsun.

yağmurcum iki gündür bir çabası yok gerçekten ara ara deniyor ama bazen kalkıyor bazen pes ediyor anlamadım sanki üç gün önceki tay tay duran çocuk değil gibi.bizim afacan dağıtmış yine ortalığı film gibi bir çocuk ya hoşuma gitti yazdıkların çok güldüm.

iki gündür benim oğluşumda çok hırçın.güne ağlayarak başlıyoruz ağlayarak bitiriyoruz.biraz genzi dolu çok hasta olduğunuda sanmıyorum.iki gündür hem babası hem ben evdeyiz önceleri böyle günlerde çok keyifli olurdu ikimizi bir arada görmek bariz bir şekilde mutlu ederdi onu ama bu hft sonu kan kusturdu resmen.sürekli mızırdıyor birşeyler istiyor veriyoruz yine mızırtılı.yürüyememewnin verdiği bir öfke olmalı diyorum ama emin değilim.

serenat çok sağol tebrik ettiğin için.darısı bizim başımıza demişsin ben ozanın ayakta durabildiğini sanıyordum yanlış mı hatırlıyorum.öyleyse inşallah canım darısı size olsun.

selam güzel anneler hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun kızlar en kısa zamanda atlatırlar inşallah

kızlar niye kimse yok

ege kaç gündür cok huysuz
kendine dokundurmak bile istemiyo
cok uslu ve kendi halinde bi cocuktu
cok değişti şimdi herşeyi ağlayarak elde etme cabasında
yapmamaya calışıyorum dikkatini başka seylere cekiyorum
ama napcam böyle bilmiyorum
biliyorum gecici bi şey
ama gecene kadar daaa mafoldumben
:bbo::mymeka::uhm:

Fundacım Ozan Ege ayaktada tay tayda durmuyor amann istedigi zaman nasılsa yürüyecek. senin minik kuşun gibi bir gün oda bize süpriz yapacak diyorum.
Burcu sorma canım herşeye aglıyor,çok inat hemen kendini parçalıyor artık ne yapacagımı şaşırıyorum inan.

evet canım sakin olmaya calışıyorum
ama öyle ağlıyor bağırıyor ki anlamıyorum ama bunu bi davranışa dönüştürmesini de istemiyorum
isteklerini ağlayarak elde etmeye calışmasın
bakalım nasıl gececek bu süreç klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…