2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saolun kızlar bugün daha iyiyim kabus gibi 2 gece geçiridk
burcucum sen yeni gelenlerdensin galba hoşgeldin canım
aynurcum iyi geceler canım bızdıklar nasıl kocaman öptük
aslıcım fundacım benim oğluşda hala yürümüyo bazen 2 adım atıyo bazen onuda yapmıyo keyiflerine düşkün olcaklar valla ne zaman kısmetse o zamn atacaklar ilk adımları

hoşbulduk canım
gerçi artık pek yeni sayılmam

kaç gündür doğru düzgün kimse uğramıyo buralara nerdesiniz kızlar laelaelaelaelae
gelinde iki sohbet edek....

selam burcucum nasılsın onurun uyku saati onunla uğraşıyordum ben
birde deepfrize maydonoz atıcam onları temizledim
onur şimdi sütünü içiyor belki uyur uyumazsa yarım saate kadar uyur heralde gerçi dün 12 ye geliyordu yattığında siz nasılsınız

bizimki gece 12 de de yatsa 8 de de sabah hep aynı saatte uyanıyo
o yüzden hep erken yatırmaya calışıyorum
ama cok huysuz bugünlerde 1-2 kere de ayagımda sallayarak zorla uyuttum
şimdide geziyo hala ayakta yatırcam birazdan

maydonozu nasıl atıyorsunuz direk mi
bozulma falan olmuyo mu bunu daha önceden de duymuştum ama hiç denemedim

benim onur gece 21:30 da falan yatarsa gece yarısı 4 de falan uyanıyor oturuyor 1-2 saat ondan ben geç yatırıyorum o zaman sabah 9 a kadar falan uyuyor

canım maydonozların saplarını ayıklıyorum poşetlere koyup atıyorum canım tabi tazesi kadar diri olmuyor ama lezzetinden bişey kaybetmiyor benim için bu pratik oldu biraz daha çünkü maydonoz almayı unuturum çok yada buzdolabında sarartırım böylece sararmadan saklamış da oluyorum

Merhabalar anneler.Artık turkiyedeyiz.Çok özlemişim İstanbulu.Bu hafta bol bol gezmek istiyorum.:dance:
Hepiniz bebişlerinizin huyzuzluklarından şikayetçisiniz galibasenağlama.Biz de aynıyız bu aylarda normal bir davranış sanırım.Umarım geçicidir.
Gerçek İstanbula gelince din ve bugun Sanberkin keyfi yerinde.Çok az sinirleniyor.
Pazar akşamı dönduk ve sanberki gorcektiniz daha merdivenden çıkarken nasıl hecanlıydı.Eve girince de hemn odasına koştu butun oyuncaklarını hemen dagttı.İlginç olayı bulgarıstandayıken yemek iyidirirken hem gece bahcesı izletirdim ona vce son zamanlarda cok bıkmıştı ondan ama evde onu actıgımda bi heycanlı bı heycanlı babasına parmakla gosteriyor biseyler anlatıyor guluyor.Dıyecen hiç izlememiş gibiydi.Anladımki bebegim artık buyumuıs ve kendi evini kendi yerini özlüyormuş.mafoldumben.Bide yemek konusunda dün sasrıdım ne verdigisem götürdü şaşı kaldım.:1shok:

yamurcum seninle en yakın zamnda görüşelim.:dance:

merhaba hanımlar..

iş güç zaman yetmiyor özledim sizleri.
fikriyecim hoş geldin. sanberkin keyfi yerine gelmiş çok sevindim.darısı bize inşallah.

serenat anladım canım.bizimki bizi sevindirdide hevesimizi kursağımızda koydu o gündenden sonra pek bir çabası olmadı.seninde dediğin gibi ammannnnn nasılsa yürüyecek:)))

şekercim eneste öyle gece 4 gibi uyanıyor oyun istiyor sabaha mesai var çok bitkiniz babasıda bende sabrımızın son demlerini yaşıyoruz inan ki.

burcucum geçen gün hu huuuu diye seslendiğinde ben vardım arkadaşım ama sen geri dönmedin forumları arıyordun.berkledim uzun bir süre.

ayşegülcüm daha iyi olmanıza sevindim canım.

aynur bebişler nasıl birinin ishali vardı nasıl oldu merak ettim.

yağmurcum yoksun uzun zamandır sanırım afacan iş başında yine buraya zaman ayıramıyorsun.

hoşgeldin evine canım evet artık kendi yerlerini özlüyorlar galiba
bakalım biz 6 aydır burdayız evimize gidince neler yapacak odasını hatırlar mı acaba
bizde bu ay sonu gidiyoruz kısmetse evimize

mekan değişiklikleri cok etkiliyor bebişleri bizde haftasonu eşimin bi akrabasındaydık
onlarda kaldık 2 gün galiba ondan etkilendi

ama şimdi az da olsa değişti, bi parca daha iyi .

evet ben geldim sen gitmişin canım ya
ege cok huysuzdu o gün bilgisayarı actım ama hiç bakamadım nerdeyse bi ümit geldim buraya ama sohbet ederim diye ama ege durmayınca gittim geri geldiğimde kimse kalmamış

aynur ve yağmur nerelerdesiniz
kaç gündür uğramıyorsunuz buralara
bebişler iyidir umarım

merhaba kızlarrrrr

bizde dün eymeni dr. götürdük senecim allahtan mikrobik birşey yokmuş reflora devam dedi dr.içim rahatladı

fikriyecigim hoşgeldin canım
kızlar bende koyuyorum buzluga maydonoz ben yıkıyorum sonra doğruyorum poşetleyip dolaba koyuyotum kışın maydonoz pahalıyken yada pazara çıkmaya fırsat olmayınca çokk iyi oluyor poğaçaya falan ama aynı şekilde dereotunuda koyuyorum iyi oluyo aklınızda bulunsun

bu arada bebişler yürümeye başlayınca artık bırakmıyorlar bizim burak maşşallah artık hep yürüyor onurda 3-4 adım atıyor arada yapmadıkları oluyor ama denemekten vazgeçmiyorlar endişeniz olmasın

bu arada bende sormuştum kızlar bu çaylar simitler nerden nasıl alınıyoooooooo??

kızlar buldum nasıl alınacagını kenardaki simitlerden çaylardan herhangi birini tıklayın liste açılıyor iyi alışverişlerrrr

geçmiş olsun canım demekki ciddi bi şey değilmiş

ben maydonuzu cok seviyorum evde pek eksik olmaz ama bazen unuttugumda oluyo o yüzden bir kaç poşet bi deneyim bakalım olacak mı poğocalar için hazır olması iyi fikir cokacimcoook

ben alacak bi şey bulamadım ya puanım yetmiyo yada bitmiş oluyo
walla egenin huysuzluğu devam ediyo cok sıkıldım bende herşeye ağlamaya başladı
ama öyle bi ağlıyoki anlatamam
öyle uslu bi cocuk nasıl bu hale geldi anlamadım CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…