evet suan galiba bir cogumuz bunu yasıyoruzgallıba bu aylarda bebeklerin böyle bir dönem geçiriyorlar.1.5 ayşından sonra 2 ye dogru düzeliyormuş.Biz anneler o kadar zamnı nasıl dayanca bu ayrı bir soru.
babası cok güzel bi ayakkabı almıştı ama simdiden küçük geliyor 2 ay falan olmuştu kalın coraplarla olmuyo bilealiş verişl derken:bu sezonu için neler aldınız bebişlerinize:yeni ayakıbıları aldınız mı:
canım alışveriş yaparken üstte puan nasıl toplanır diye bi yer olacak orda hepsi yazıyokızlar puan nasıl çogalıyor?
zaten arkadaşız biz seninle naniknanikbirbirimizi arkadaş listesine ekliyelim o zaman olur belki
haklısın canım zaten bu bebek eşyaları bizimkilerden bile daha pahalıvalla bizim öyle bir lüksümüz yok hep diyorum tek çocuk olsa neler neler alırım harika kıyafetler takımlar var ama üçüne almaya kalksam 100-150 milyonu buluyor hemende büyüyorlar.ben 1 er tane kışlık mont alayım diyorum:))
haklısın arkadaşım bi tane daha bebişim olursa hiç bir şey almam herhaldeAynurcum cok komıksın ya bır tane mont mu alcan:umursamaz:
canım benımkı bır tane ama ben bıle o kadar paraya kıyamıyorum cok cabuk kuculuyor cunkuçdaha ! yasındalar ama dolabı kucuk gıyıceklerle dolu ' cocugum olursa hıc bısey almam artık:
mont bızım ıkı tane var hediye gelmisti herhalde onlarla ıdar ederiz kısın:
cok soguk gunlerı ıcın mont gibi komastan pantalonlar var ondan almayı düşünüyorum yada astoraf almayı düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?