2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gallıba bu aylarda bebeklerin böyle bir dönem geçiriyorlar.1.5 ayşından sonra 2 ye dogru düzeliyormuş.Biz anneler o kadar zamnı nasıl dayanca bu ayrı bir soru.

gallıba bu aylarda bebeklerin böyle bir dönem geçiriyorlar.1.5 ayşından sonra 2 ye dogru düzeliyormuş.Biz anneler o kadar zamnı nasıl dayanca bu ayrı bir soru.
evet suan galiba bir cogumuz bunu yasıyoruz
bakalım nasıl gececek
hepimize bol sabır diliyorum :Saruboceq:

Saul:gercekten cok sabırdan ıhtıyacım var:
Ben de bısey alamadımoanlarım tek acık cay ıcın yetıyor ama o da bıtmıs:neyse sglık olsun:

ben mont almayı düşünüyorum artık büyüdüler yünlerle falan olmaz ayakkabımız var

aliş verişl derken:bu sezonu için neler aldınız bebişlerinize:yeni ayakıbıları aldınız mı:
babası cok güzel bi ayakkabı almıştı ama simdiden küçük geliyor 2 ay falan olmuştu kalın coraplarla olmuyo bile

ayrıca 1 tane ince yağmurlu havalar için 1 tane de soguklar için kaban almıştım egeye ama şimdi 2 tane de hediye geldi gecen seneden de 2 tane hediye gelen vardı bu kış ancak giyebilir onları

1 tane de cok güzel kadife bi mont almıştım cok beğenerek fiyat da makulü kaçırmak istemedim ama şimdi bunların hepsini nasıl giyecek bilmiyorum kafamçokkarıştı
sizler neler aldınız kış hazırlığı

aynurcum puanları bız bırbırımıze verıyoruz ben sıze vermeye denedım ama olmadı nıye anlıyamadım:
ben daha bisey almadım kıslıklar:ılk baharda aldıklarımdan bazılar bıraz buyuk geliyordu simdi ise tam oluyor biraz onlarla idar ediyoruz:bıde biz koydeydik orda vazla ozen gostermedim giyimeçondan da size de sordum:ben de ayakıbı almak istiyorum ama hangi marka olsu kararsızım:gecmaek bakmak lazım:

evet bizimde bi ayakkabıya ihtiyacımız var onun dışında herşey fazlasıyla .....
ama ben hediye gelenlere hiç dokunmayım diyorum belki ihtiyacı olan birine veririm
yoksa hepsini birden nasıl eskiteceğiz :kedi:

ayakkabı konusunda önerisi olan varsa paylaşsın lütfen

bu puanları birbirimize nasıl veriyoruz ki CADIARZU

valla bizim öyle bir lüksümüz yok hep diyorum tek çocuk olsa neler neler alırım harika kıyafetler takımlar var ama üçüne almaya kalksam 100-150 milyonu buluyor hemende büyüyorlar.ben 1 er tane kışlık mont alayım diyorum:))

haklısın canım zaten bu bebek eşyaları bizimkilerden bile daha pahalı
ben ucuza bulunca kaçırmıyorum artık büyük büyük alıyorum

Aynurcum cok komıksın ya bır tane mont mu alcan:umursamaz:
canım benımkı bır tane ama ben bıle o kadar paraya kıyamıyorum cok cabuk kuculuyor cunkuçdaha ! yasındalar ama dolabı kucuk gıyıceklerle dolu ' cocugum olursa hıc bısey almam artık:
mont bızım ıkı tane var hediye gelmisti herhalde onlarla ıdar ederiz kısın:
cok soguk gunlerı ıcın mont gibi komastan pantalonlar var ondan almayı düşünüyorum yada astoraf almayı düsünüyorum

haklısın arkadaşım bi tane daha bebişim olursa hiç bir şey almam herhalde
hepsi yesyeni duruyo :hulya:
ama dayanabilir miyim acaba kaydirigubbakcemile

yok kızzzz birer tane dedim hani baharlık ayrı kışlık ayrı süperr olurdu geçen gün yarı yarıya diye var burda monttan biraz daha ince ceketler gelmiş tanesi 20 lira falandı ama kış için ince yani tek olsa hem onu alırdım hemde kalın mont dedimm ayolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…