senin pc başında olmana mı kızıyo acaba neden durup dururken tavır yapıyo anlamıyom kiiii :uhm:
Bencede olabilir mesela ben aksam hic pc ye oturmuyom cunku esimin pc basinda oturup benimle ilgilenmemesine sinir oldugum icin surekli tartisiyorum simdi ben oturup ugrassam bana diyosun sen kalkmiyosun der bencede senden ilgi bekliyo olabilirsende byraua takildign icin bozuluyo olabilir
hayırlı akşamlar kızlar naptınız bakalım
bebkler nasıl
yaprak dökümü bitti ama ben anca gelebildim kereme mama yedirdim o mu mamayı yedi mama mı onu anlamadım önce elimde çarptı su yerine iyi geceler çayı yapıom akşamları az bişey veriodum onu halıya devirdik sonra elimde mama tabağı elime ayağıyla bi vurdu hoppp mamanın yarısı üstüne döküldü neyse yarısını bari yedirdim hiperaktif kesin bu çocuk çıldırtıo beni neyse benm sinirlendiğimi anladı babası üstünü falan değiştirdi şimdi yorup uyutmaya çalışıo:jeyyar: bende mutfağa daldım ocağı fırını cifledim sildim oh be temizlik yapmak çocuk bakmaktan daha kolay beeeee-tatlicadiarzu-
yaprak dökümü bitti ama ben anca gelebildim kereme mama yedirdim o mu mamayı yedi mama mı onu anlamadım önce elimde çarptı su yerine iyi geceler çayı yapıom akşamları az bişey veriodum onu halıya devirdik sonra elimde mama tabağı elime ayağıyla bi vurdu hoppp mamanın yarısı üstüne döküldü neyse yarısını bari yedirdim hiperaktif kesin bu çocuk çıldırtıo beni neyse benm sinirlendiğimi anladı babası üstünü falan değiştirdi şimdi yorup uyutmaya çalışıo:jeyyar: bende mutfağa daldım ocağı fırını cifledim sildim oh be temizlik yapmak çocuk bakmaktan daha kolay beeeee-tatlicadiarzu-
Ne yapalim tatlim sen ne yaptin bebisler iyi hatta hacerde bugun gelismeler var hic biseye uzanmiyo diye uzuluyodum ya bugun emzigini tuttum elini kendi goturmedi bn elini tutup emzige yaklastirdim ve elimden cekti aldi mutfakta masanin yanina koymistum masanin ustundeki poseti cekmis onune oynuyoo aksamda kucagindaydi bende telefonla ugrasiyodum tel isigina heycanlaniyodu surekli elini uzatip telefona dokunmaya calisti bu beni cokk mutlu etti yaa
canım seni çok iyi anlıyorum bu üst komşu yüzünden 2 aylık bebekle karda kışta ev taşıdık şimdi çok şükür rahatız
:teselli::mymeka:
e şekerim büyüyorlar artık bugünde benimki kudurdu resmen.babası bugün nöbetçi anacım babasınamı alıştı ne yaptı susmak bilmedi:1shok:
Ayy canim ne zor bi durum ev alma komsu al diye bosuna dememisler benim karsi komsumunda kizi evleniyoo cumartesi kina gecesi yapacaklarmis kadin zilime basti boyle boyle kalabalik olur sıkısik olmasin diyoruz erkekleri sizin eve kabul edermisiniz dedi bende kayinvaldeme soruyum da dedim yani ben kendim karar veremem ki sonucta evin reisi sayilir aksam gelince dedim simdi komsumuz cok iyi birileri ama kucuk bebek var erkekler bize gelse benim kina bitene kadar kizlarla durmam dugun evinde durmam gerekecek bebeyle nasil olacak bide kalabaigin icine kizimi sokmak istemem olmaz desek komsu kirilacak olur desek oda olmaz ne yapacaksak galiba uygun bi dille anlatariz bebek olunca zorr
Senin kocan ogrenmendi dimi niye nobetciki bos okul degilmi yatili felan mi
sen hankı baroya bağlısın len, kaç avukat var sizin baroda
hoşgeldiinn nihalcimheeyyy ben geldim naptınz
meran dbest sizler nasılsınız kuzularınız nasıl.dbest hoppalayı sevdimi kuzun.ben en son o muhabbette kaldımda:)))
Bencede olabilir mesela ben aksam hic pc ye oturmuyom cunku esimin pc basinda oturup benimle ilgilenmemesine sinir oldugum icin surekli tartisiyorum simdi ben oturup ugrassam bana diyosun sen kalkmiyosun der bencede senden ilgi bekliyo olabilirsende byraua takildign icin bozuluyo olabilir
yok bişiy etmicem, denizlide 700ü gçmiş diyolar da ondan merak ettimmerhaba ve iyi geceler bacular ateş almaya geldim bugün 4 saat dışarıda dolaştık oğluşla baroda işim bitince baktım velet gülücükler saçıyo havada güzel açtım puseti düştüm yollara
oh resmen deşarj oldum valla akşam ında da misafürlüğe gittik neyse anacım kıssadan hisse bugün leyleği havada gördük oğluşla evden uzak kalmak yadadı bize veledim deliksiz uyuyo maşallahh
hangine olacak looo düzdedeyiz dedik ya düzcebarosu en son benle beraber 143 tü mayısta mayıstan sonra hamillelik sebebiyle gitmedim doğrudürüst sonrasında taş çatlasın 2o kişi katılmıştır herhald
ne yapıcun loo avukat sayısını bi işin varsa bilek:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?