2008 Ekim Anneleri

du baam öteki msnye biri eklemiş beni, kimdir nedir necidir bi öğrenem bakim

Len benim onceki msn e me varya o kadar cok kisi eklemistiki kimseyi tanimiyom o zamanda int yeni aldik nisanliydim askerdi herif gorusmek icin almistik int bende daha bilmiyom tam ekledim hepsini hani arkadaslarimmi diye engellemeyide bilmiyom bi actim allahim bi sapik seyler yaziyolarr ki hepsi birden yuklendii len ne halt edecemi sasirdim babamda yanimda abuk subuk tekliflerde bulunuyolar babam bana bi kizdi bi kizdi o gun bu gun hic tanimadigimi eklemem kimse kim zaten yeni msnmde biz siz bide ailem var

ne var len iboş karısı 2009 ekim analarıynan 2008 ekim analarını gelin birleştirek olim.hepiciniz yapıverin bi indiregandi olsun bitsin:roflol:delikafadulden

Ben geldim leyn nerdesiniz herkesler yemek hazırlamaya gitmiş herhal kızlar bugün apt bi avaza bağırdım epeydir bu kadar sinirlenmemiştim durun anlatayım benim üst katım aralık ayında satıldı o gün bugün tadilat var ne uyku kaldı ne bişey çocuk sıçraya sıçraya bi hal oldu garibimin aklını başından aldılar sabır sabır artık yeter oldu bugün saat 9.30 da başladılar gene bi yandan temizlik yapıyorum bi yandan yemek zaten kocamı yolluyorum oğlan uyanmadan ne yaparsam kar diye resmen paten takıyorum bi hız bi hız bende çıktım dedim lütfen 1 saat sonra devam edin abla tamam gürültü bu kadar dediler içeri girdim artan bi gürültüyle devam ALLAH' ım oyalamaya çalışıyorum ha bire kendimi salatamı bile yaptım tuvaleti lavaboyu ovdum hırsımı lavabodan alıyorum fırçaya kuvvet lavabo çıkmadı yerinden iyi çöpleri topladım yok kardeşim hala devam kızlar açmışım kapıyı kendimi bağırır buldum kapıda ve inanaın bana sesimi tanımıyorum ne bağrınmak ama bide orayı alanlar memleketlim ama varya h.sonu dahil her sabah bazen lütfederlerse 9.30 yok böyle bişey yukarıya seslendim ne yaptıysanız hemen şimdi bırakıyorsunuz tek ses duymucam şu dk dan sonra dedim komşular indi bize o kadar yani sonra işçiler ev sahibine tlf. etmiş damladı ama benim sinirlerim boşaldı nasıl ağlıyorum abla bitti yarım saat daha demezmi dedim zaten seni tanımasam çoktannnn bu olanlar olurdu ama buraya kadarmış yeter ya evimde huzur istiyorumdelikafadulden her gün bebeyi alıp sokak sokak dolaşamam geçende mutfak aktı kızlar ya aşağı gelecekler valla az kaldı çekil murat dedim konuşmak istemiyorum hayır aklıma sen geldim İBOŞ dedim bıçağı alıp yürüyüm şunun üstüne :roflolh be deşarj oldum en son babamı kaybettiğimde ambulanscıları paralamıştım artık gelmenize gerek yok diye hastane katından görmüştüm yarım saatte asansörle yukarı çıkamamışlardı yoğun bakıma götürmek için o günü hatırladım tabi ondan sonrada sinirlerim boşaldı ağşamaktan geberdim o saat bu saat ağlıyorum yasenağlamagözüm başım şişti kızlar yasenağlama

Iboss ne yaptin nerdeydin disari felan mi ciktin

uyudum anam, sıpa ne zaman uyudu bende o zaman uyuycem bundan sonra, yosan uykusuz kalıyom yav

ah yavrumummm kıyamam kaydirigubbakcemile3 valla ben eklemekten korkmuyom anacım, o ekler ama ben sapıklık yaparım tam tersi olar bizde :dance:herif korkusundan siler beni :roflol:

ne var len iboş karısı 2009 ekim analarıynan 2008 ekim analarını gelin birleştirek olim.hepiciniz yapıverin bi indiregandi olsun bitsin:roflol:delikafadulden

yoh ben almimmm korkuyom :1no2:
ben koydum valla ister bakın ister bakmayın yane

linki at baam buraya uğraştırma şindik beni, zaten herifim gelmiş, bebe öte odada ilgi bekler, alıntıları halledim bebenin yanına gidcem sonra ara ara yine uğrucam buraya

ben aklına geldim he :roflol::roflol: le yavru m sen de karşına çıkan fırsatı hiçç değerlendiremiyon ha, ahan böyle bi durum bende olcek, inadıma daha çok çığrınırım, maksat stres atmak :roflol::roflol:

amin canım oğlan uyandı emzirdim tekrar geldim yine uyanır buaralar enfazla yarım saat uyyobenneyaptımki
dün tanışıoduk yarım kaldı çalışıomusun normalde aslen bursalımısın nurce?

selam özkeremcim, dün kociş evdeydi. pc le çok haşır neşir olamadım.misafirliğe gittik birde.
evt , batuhan doğuncaya kadar çalışıyordum.bu dönem evbdeyim , şimdilik ,kısmet olursa seneye eylül de artık.bg göçmeniyiz.19 yıldır bursadayız.hamitler civarında oturuyoruz.

canım zeytinyağını da uygula ama sebamed şampuanla yıkadıktan sonra beklazon kremi difirüksiyon yap...kesin çözüm 1seferde geçirdi kereminkini dr söylemişti
bide sık sık yıka dşti
ne yapıoon:uhm: biz gün asırı yıkıoruz.nette arastırdığım kadarıyla sacının sampuanlı kalmasındanda olabilomus.zeytinyağ işe yaramadı bizde.kusum ya bayada var he:çok üzgünüm:
Bende olmadim daha bacum biz 2009 ekim anasida olacaaz herhalde
yemekten sonra burnuma acaip işkembe corbası koktucokacimcoook kocacımın dşüncesiylen 2. gelio puhahaa:roflol:

Yaprak dokumu basladi ben kacar
reklam bitti ben kaçanzi
]

arkadaşlar nasıl resim ekleniyodu ben unutmuşum sölersenizz sevinirim

nasıl resim şekerim :uhm:

işkembe çorbası mı hani nerde cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…