2008 Ekim Anneleri

bugece herkes çok sessiz:uhm: neden acaba
uykum geldi benim 14dk sonra yatıcam yükleme bitio :sm_cool:

meran dbest sizler nasılsınız kuzularınız nasıl.dbest hoppalayı sevdimi kuzun.ben en son o muhabbette kaldımda:)))

canım ya pc başında değildim şimdi okudum mesajını
evet eylül hoppalayı çoook seviyo delikafadulden
nasıl sevmesin ki en sevdiği şey zıplamak, ayakta durmak hihoyyyt bebeği hareketli olanlara tavsiye ederim.. zaten benim kız çok hareketli 4 aylık olmasını zor bekledim hoppala almak için kaydirigubbakcemile3

merancım bize müsait olduğun biara çorba tariflerinden yazarmısın cokacimcoook

özlemcim özel tariflerim yok aslında ben şimdi mesela mercimek koyun derim ama gaz yapar kusabilir...bebeğine uygun olan ne varsa onunla yaparsan çorbaları daha ii olur...ki zaten öyle yapıyorsundur sen ben yazayım yinede sen neyi seviosaa kerem ona göre yaparsın :1hug:

ama en çok kullandıklarım mercimek bal kabağı ıspanak brokoli patates ve önceden haşladığım tavuk suyu ve tavuk parçalarıı...ama tavuk parçalarını donmuş tavuktan değil yeni aldığım haşlanmış tavuktan yapıyorum...içine dereotu koyuyorum tamer neyii severse yanii...mevsim sebzelerinden herşeydeen çorba püre yapabilirsin...bugünlerde mesela favori çorbamız:kırmızı mercimek soğan patates ıspanak bal kabağıı havuç bunları tavuk suyuyla haşayıp blendırla ezip püre yapıyorum tamer sevio...yada brokoli patates bunu çatalla ezip veriorum blendırla püre yapmıyorum...azcık pütürlü oluyo...muz veriyorum püre şeklinde...balkabağı havuç ve patates yine püre şeklinde ...
ama yaptığım herşeyin içine sonradan devam mamasıı vee zeytinyağı koyuyorum...
yoğurt çorbası da verdim ama pek içime sinmedi yoğurdu pişirmek nasıl olsa sadede olsa yiyor die yoğurt içine pekmez koyup devam maması bunları veriorum...milupanın hazır çorbası var onuda verioruum....tuz un şeker margarin tavuk yada et bulyon salça yook
aklıma bunlar gelio özlemcim yine yazarım yeni şeylerii Şeniz

hoppala da nedir, iyice cahil kaldım valla:1shok:

daha 4 aylık olmadık kiiii delikafaduldenkaydirigubbakcemile3 4 aydan 10 gün azdı hoppalayı alalı kaydirigubbakcemile3

......................

hoppala bu oliiii
içindeki de benim cadııı :asigim: :asigim:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…