2008 Ekim Anneleri

kızımın resmini eklicem canım unutmuşumm eklemeyi

yok onu anladım da nereye ekliceksin onu soruyorum, topicin içine ekliceksen ImageShack® - Image Hosting bu siteye girip resmi yüklüyosn ordan ekliyosun tickerine ekliceksen ayrı bi site var, tam olarak neyi isityon söyle yardımcı oluyunm şekerim

Ayy ne kadar duygulan dim yavv bu leylanin sucu ne bu ferhundeyi bogasim geliyo aslinda nazminin bunlari ogrenmesi gerekiyodu amma bu sekilde degil kahretsin ki anlattigi hersey dogru

canım seni çok iyi anlıyorum bu üst komşu yüzünden 2 aylık bebekle karda kışta ev taşıdık şimdi çok şükür rahatız
:teselli::mymeka:

ne oldu yavruum yaa :teselli:

ya bugün herif geldi uykum var dedi yattı, bebekle hep ben ilgilendim,sonra saat 10 gibi kalktı, zaten akşam yime yememiştik, hiç haberim yok gitmiş yumurta haşlamış, bi baktım hazırlık yapıyo yemek için, niye bana söylemedin diyom uyuz uyuz konuşuo, ya yemek varken niye yumurta haşlaması yiyosunki dedim, canım onu istedi diyo, o zaman bana syleseydin ben yapardım diyom ya yaptım işte diyip kestirip atıyo, bi tartışma esnasında da bunları dillendiriyo, ya niye bana gelip saçımı okşayıp aşkım hadi bana ekmek arası yumurta yap canım çekti demiyosun diyom ses etmiyo, neymiş efem ben pc başındaymışım o an, ya sen öteki taraftaydın tuvalete filen gittiydin, sölesene bana hadi benim karnım acıktı bişiyler yiyelim diye, ya hep kıvırıyo hep kıvırıyo, ben anlamıyorum bendemi bi mokluk var yaaa :uhm:

sende nie şımartıon söylesen yapsaydım diee canı istemiş yapmışş bırak yapsın yesin ses etmee klava: tartışma esnasında dillendirirse sende söylersin bana söyledinde ben yapmadım mı diyee kötükedihüso

öle diil işte yavrum, anlatamam görmen lazım diyo ya şarkıda

öle diil işte yavrum, anlatamam görmen lazım diyo ya şarkıda

canım senin yerimde olsam napardım biliomusun o ekmeği alırdım elinden kendi ellerimle yedirirdimm kaydirigubbakcemile3 madem ben yaptım dicekkk milletee bende evet kendi yaptıı ama bende ellerimle yedirdiim derdiim kaydirigubbakcemile3

Canim benim bozver ya sen degilmiydin bize salla gitsin diye kendi yapsin yesin napican belki san kiyamamistir

Senin herifin bir hoduk olmadigi icin sana tuhaf geliyo demi cinn fikirli karuu ben ekmegi alip yedirmezdim ortada bi sikinti var zaten gormezden gelemiyoki insan eminim ibolyada oyle dusunuyo

evet tuaf gelen şeyler var ama onun bana silah olarak kullancağıı şeyii ona geri döndürmek benim söylediğim şeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…