kızımın resmini eklicem canım unutmuşumm eklemeyi
canım seni çok iyi anlıyorum bu üst komşu yüzünden 2 aylık bebekle karda kışta ev taşıdık şimdi çok şükür rahatızBen geldim leyn nerdesiniz herkesler yemek hazırlamaya gitmiş herhal kızlar bugün apt bi avaza bağırdım epeydir bu kadar sinirlenmemiştim durun anlatayım benim üst katım aralık ayında satıldı o gün bugün tadilat var ne uyku kaldı ne bişey çocuk sıçraya sıçraya bi hal oldu garibimin aklını başından aldılar sabır sabır artık yeter oldu bugün saat 9.30 da başladılar gene bi yandan temizlik yapıyorum bi yandan yemek zaten kocamı yolluyorum oğlan uyanmadan ne yaparsam kar diye resmen paten takıyorum bi hız bi hız bende çıktım dedim lütfen 1 saat sonra devam edin abla tamam gürültü bu kadar dediler içeri girdim artan bi gürültüyle devam ALLAH' ım oyalamaya çalışıyorum ha bire kendimi salatamı bile yaptım tuvaleti lavaboyu ovdum hırsımı lavabodan alıyorum fırçaya kuvvet lavabo çıkmadı yerinden iyi çöpleri topladım yok kardeşim hala devam kızlar açmışım kapıyı kendimi bağırır buldum kapıda ve inanaın bana sesimi tanımıyorum ne bağrınmak ama bide orayı alanlar memleketlim ama varya h.sonu dahil her sabah bazen lütfederlerse 9.30 yok böyle bişey yukarıya seslendim ne yaptıysanız hemen şimdi bırakıyorsunuz tek ses duymucam şu dk dan sonra dedim komşular indi bize o kadar yani sonra işçiler ev sahibine tlf. etmiş damladı ama benim sinirlerim boşaldı nasıl ağlıyorum abla bitti yarım saat daha demezmi dedim zaten seni tanımasam çoktannnn bu olanlar olurdu ama buraya kadarmış yeter ya evimde huzur istiyorumdelikafadulden her gün bebeyi alıp sokak sokak dolaşamam geçende mutfak aktı kızlar ya aşağı gelecekler valla az kaldı çekil murat dedim konuşmak istemiyorum hayır aklıma sen geldim İBOŞ dedim bıçağı alıp yürüyüm şunun üstüne :roflolh be deşarj oldum en son babamı kaybettiğimde ambulanscıları paralamıştım artık gelmenize gerek yok diye hastane katından görmüştüm yarım saatte asansörle yukarı çıkamamışlardı yoğun bakıma götürmek için o günü hatırladım tabi ondan sonrada sinirlerim boşaldı ağşamaktan geberdim o saat bu saat ağlıyorum yasenağlama gözüm başım şişti kızlar yasenağlama
benim morelim bozuk yinesenağlama
ne oldu yavruum yaa :teselli:
benim morelim bozuk yinesenağlama
ya bugün herif geldi uykum var dedi yattı, bebekle hep ben ilgilendim,sonra saat 10 gibi kalktı, zaten akşam yime yememiştik, hiç haberim yok gitmiş yumurta haşlamış, bi baktım hazırlık yapıyo yemek için, niye bana söylemedin diyom uyuz uyuz konuşuo, ya yemek varken niye yumurta haşlaması yiyosunki dedim, canım onu istedi diyo, o zaman bana syleseydin ben yapardım diyom ya yaptım işte diyip kestirip atıyo, bi tartışma esnasında da bunları dillendiriyo, ya niye bana gelip saçımı okşayıp aşkım hadi bana ekmek arası yumurta yap canım çekti demiyosun diyom ses etmiyo, neymiş efem ben pc başındaymışım o an, ya sen öteki taraftaydın tuvalete filen gittiydin, sölesene bana hadi benim karnım acıktı bişiyler yiyelim diye, ya hep kıvırıyo hep kıvırıyo, ben anlamıyorum bendemi bi mokluk var yaaa :uhm:
sende nie şımartıon söylesen yapsaydım diee canı istemiş yapmışş bırak yapsın yesin ses etmeeklava: tartışma esnasında dillendirirse sende söylersin bana söyledinde ben yapmadım mı diyee kötükedihüso
öle diil işte yavrum, anlatamam görmen lazım diyo ya şarkıda
öle diil işte yavrum, anlatamam görmen lazım diyo ya şarkıda
ya bugün herif geldi uykum var dedi yattı, bebekle hep ben ilgilendim,sonra saat 10 gibi kalktı, zaten akşam yime yememiştik, hiç haberim yok gitmiş yumurta haşlamış, bi baktım hazırlık yapıyo yemek için, niye bana söylemedin diyom uyuz uyuz konuşuo, ya yemek varken niye yumurta haşlaması yiyosunki dedim, canım onu istedi diyo, o zaman bana syleseydin ben yapardım diyom ya yaptım işte diyip kestirip atıyo, bi tartışma esnasında da bunları dillendiriyo, ya niye bana gelip saçımı okşayıp aşkım hadi bana ekmek arası yumurta yap canım çekti demiyosun diyom ses etmiyo, neymiş efem ben pc başındaymışım o an, ya sen öteki taraftaydın tuvalete filen gittiydin, sölesene bana hadi benim karnım acıktı bişiyler yiyelim diye, ya hep kıvırıyo hep kıvırıyo, ben anlamıyorum bendemi bi mokluk var yaaa :uhm:
çok cin gördüm kendimii :jeyyar:
kıslar sohbet etmeye gelmiştim ama benim kuzu yine dellendi kaçtım
Senin herifin bir hoduk olmadigi icin sana tuhaf geliyo demi cinn fikirli karuu ben ekmegi alip yedirmezdim ortada bi sikinti var zaten gormezden gelemiyoki insan eminim ibolyada oyle dusunuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?