ibolya bıcaklan giderdi de olcay anca inerdi.e limon sıkcek tuzu karıstırcek:roflol:
günaydın herkese.....
hawa bozuk moralim bozuk........................
ooooooooffffffffffffffffffff................................ooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffff........................
canım hiç bişi yapmak istemioooooooooooo......................................
günayınn..:ecrin_bebek:
nolduu yavrm ya . burasıa kotuu.
nıye sıkıosun canını..bozma moralini,bak ne guzel sohbt edıoz.
napıp böcüşş:teselli:
aa basladı demı bende gıdıommmm platesee
hadı leyla 1,2,3,4,5 hihoyyyt
yaw ben çok sıkıldım hele hawa bozuksa içime fenalıklar gelio..böcüşüm napsım uyuyo şimdikaydirigubbakcemile3...babanesi gelip kapıyı ŞİDDETLE çalana kadar ben kapı çalmasını öğretemedim bunlaraÇok üzgünüm çoook..zili iptal ettik şimdide kapıya alacaklıdan beter vuruyolar delircem...öğlenleri uyuduğuu bilio inatla çalıo kapıyı:mymeka::mymeka:..ewlerimiz karşılıklı...neymiş efendim duramıomuş görmeden...çok özlüyomuş...ne kadar benciller ya aman uyuyodur uyandırmıyım yok...uyanırsa uyurmuş bebekmiş...ewde dura dura sinirlerim bozuldu birine çok kötü patlıcam ama bakalım........az kaldı..............Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
günaydın herkese
kızm hala aynı ya delirecem zaten uyumuyo uyanır uynmaz da kendinden geçercesine ağlıyo huy yaptı ya uyanır uyanmaz gezmek istiyo kıslar bana bi akıl verin ya kızımı nasıl oyalayabilirim konuşuyorum dinlemiyo artık gözünü kapatıp ağlıyo eline oyuncak versem 1 dakika tutmaya çlışıyo ısıramadıkça daha çok sinirlenip daha çok ağlıyo
düşünsenize yaaa kucağınızda sürekli ağlayan bi bebek üstelik eskisi gibi vızıldayarak ağlamıyo zil gibi sesiyle çığlılk çığlığa aylıyo birasdan yine uyanır ve bizim mesai başlar fırsat buldukça girerim sizi çok özlüyom yaaaaaa pcye oturamıyorum doğru düzgün
Zambakiim ne oldu yaa ne zamadir boyle bi dr gotur mutlaka sikintisi vardi bi agrir yeri vardir emmesi nasil kakasini yapiyomu peki
anna pek şeker bu kızzzzzzzzzzz
allah nazardan saklasın. pek hoşmuş.
yurt var orda kalıyorlar.sinir oluyorum valla.zaten korkağın tekiyim.birde feyza durmaz:mymeka::mymeka:bu bana kocaman karıyım çocuk gibi korkuyorum
düzcedeyiz özlemcim biz bursaya yakın belkim hava durumumuz aynıdır o yüzden
ıssız dam bende var bi korsancı buldum burada ordan alıyom yeni filmleri
pek meslekimle uyuşmuyoo ama bebişle de sinemaya gidilmiyoo napıyım gündemden uzak kalmamak gerekk
dün kocam ne dedi biliyomusunuz bitanem allah sana yardım etsin bol bol sabır versin dedi niye dedim akşama kadar çalışıyom dedi bunun onda biri kadar yorulmuyorum dedi. ne zormuş çocuk bakması diyo akşama kadar iyi dayanıyon sen dedi.
oh be dedim anladı ne çektiğimizi
Ben geldim citirr ohh rahatliyo insan her ne kadar yorulsamda gobegim sikilascak yaglar yanacak diye rahatliyom bugun sadece karin calistirdi bikac hareketde belk inceltmek icin yaptik kizlar valla super lutfen israrla tavsiye edrim 1 saat surmuyo bile ustelik bugun pes etmedim sonuna kadar yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?