2008 Ekim Anneleri

günaydın herkese.....
hawa bozuk moralim bozuk........................
ooooooooffffffffffffffffffff................................ooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffff........................
canım hiç bişi yapmak istemioooooooooooo......................................

günayınn..:ecrin_bebek:
nolduu yavrm ya . burasıa kotuu.
nıye sıkıosun canını..bozma moralini,bak ne guzel sohbt edıoz.
napıp böcüşş:teselli:

Slm hanimlar ne yaptiniz bakiim ben de simdik plates yapicam bi bakiim dedimn len sizde dyrmayin burda tv8 i acin birazdan baslayacak super yakiyoo

O karisini doven adamin ins elleri kirlir len bazen benim dedigim tutuyo bi kere dukkandaydim bi kadin geldi sosyetik oldugnu saniyo ama hic degil topuklu bi cizme giymis buyrun neye baktiniz yardimci oluyum dedi pijama bakiyorum kendime diye burnu havada neyse gosterdim ayy cok igren dedi herseye dokturdu hic birini begenmedim dedi dondu gidiyo arkasindan baktim gerizkali dedim kendi kednime boyle kizdim kadin merdivenlerden paldir guldur bi dustu taa asagi kadar yuvarlandi pu haha ha

günayınn..:ecrin_bebek:
nolduu yavrm ya . burasıa kotuu.
nıye sıkıosun canını..bozma moralini,bak ne guzel sohbt edıoz.
napıp böcüşş:teselli:

yaw ben çok sıkıldım hele hawa bozuksa içime fenalıklar gelio..böcüşüm napsım uyuyo şimdikaydirigubbakcemile3...babanesi gelip kapıyı ŞİDDETLE çalana kadar ben kapı çalmasını öğretemedim bunlaraÇok üzgünüm çoook..zili iptal ettik şimdide kapıya alacaklıdan beter vuruyolar delircem...öğlenleri uyuduğuu bilio inatla çalıo kapıyı:mymeka::mymeka:..ewlerimiz karşılıklı...neymiş efendim duramıomuş görmeden...çok özlüyomuş...ne kadar benciller ya aman uyuyodur uyandırmıyım yok...uyanırsa uyurmuş bebekmiş...ewde dura dura sinirlerim bozuldu birine çok kötü patlıcam ama bakalım........az kaldı..............Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

bu arada zaten sinirliyim şu karısını döwen adamı bulursanız haber verinÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook........hırsımı ondan alayımm:mymeka::mymeka:.....
şiddete hayır dioz ama kadına şiddet uygulayan şiddeti hakederkötükedihüsokötükedihüso:enbuyukkk:...

aa basladı demı bende gıdıommmm platesee
hadı leyla 1,2,3,4,5 hihoyyyt

Ben geldim citirr ohh rahatliyo insan her ne kadar yorulsamda gobegim sikilascak yaglar yanacak diye rahatliyom bugun sadece karin calistirdi bikac hareketde belk inceltmek icin yaptik kizlar valla super lutfen israrla tavsiye edrim 1 saat surmuyo bile ustelik bugun pes etmedim sonuna kadar yaptim

günaydın herkese

kızm hala aynı ya delirecem zaten uyumuyo uyanır uynmaz da kendinden geçercesine ağlıyo huy yaptı ya uyanır uyanmaz gezmek istiyo kıslar bana bi akıl verin ya kızımı nasıl oyalayabilirim konuşuyorum dinlemiyo artık gözünü kapatıp ağlıyo eline oyuncak versem 1 dakika tutmaya çlışıyo ısıramadıkça daha çok sinirlenip daha çok ağlıyo
düşünsenize yaaa kucağınızda sürekli ağlayan bi bebek üstelik eskisi gibi vızıldayarak ağlamıyo zil gibi sesiyle çığlılk çığlığa aylıyo birasdan yine uyanır ve bizim mesai başlar fırsat buldukça girerim sizi çok özlüyom yaaaaaa pcye oturamıyorum doğru düzgün

Ayy kiyamam bide uykudayken sicrayipo uyaniyolar ya icim aciyo bee onlarda ne saygisizmis kapiya yazi yaz luften kapiya yavas vurun bebek uyuyeo diye benim capraz komsumun bi oglu var cocuk dogudgunda yazi yasmiz zilin ustune yapistirmiz oglumuz uyuyo lutfen zile basmayin tesekkurler yazmis hatt bide gazatedenmi ne uyuyan bebek resminide yapistirmis yaziinin yanina 2senedir o yazi durur orda bu bebe hic uyanmiyomu acep derdim bi kere burda demistim ibolya arkadsimizda belkim kis uykusuna yatmistir dediydi pu hahaahaa

Zambakiim ne oldu yaa ne zamadir boyle bi dr gotur mutlaka sikintisi vardi bi agrir yeri vardir emmesi nasil kakasini yapiyomu peki

Zambakiim ne oldu yaa ne zamadir boyle bi dr gotur mutlaka sikintisi vardi bi agrir yeri vardir emmesi nasil kakasini yapiyomu peki

yok canım yaaaaa sanmıyorum sıkıntısının olduğunu emmesi hala aynı emmek istemiyo uykulu halde veriyorum kakasını ilkdefa bu kadar düzenli yapıyo günde 1 defa yapıyo hem sıkıntısı olan çocuk kucağa alınınca gülücükler atarmı tek derdi gezme huy yaptı yani nasıl öğrendiyse bazen çok sinirleniyorum yani bu kadar sevmesem napardım bilmiyorum psikopat oldum çok sinirlenince babası alıyo biraz o sinirlenince geri ben alıyom yani 1 haftadır evde deliriyoruz

dün kocam ne dedi biliyomusunuz bitanem allah sana yardım etsin bol bol sabır versin dedi niye dedim akşama kadar çalışıyom dedi bunun onda biri kadar yorulmuyorum dedi. ne zormuş çocuk bakması diyo akşama kadar iyi dayanıyon sen dedi.
oh be dedim anladı ne çektiğimizi

anna pek şeker bu kızzzzzzzzzzz
allah nazardan saklasın. pek hoşmuş.

Len dbest bizde gorseydik niye kaldirdin resmi hemen ne olduda
yurt var orda kalıyorlar.sinir oluyorum valla.zaten korkağın tekiyim.birde feyza durmaz:mymeka::mymeka:bu bana kocaman karıyım çocuk gibi korkuyorum

Aynen bende cok ödlegim aksam evde yanliz kalamam hemen endiseye kapilirim arkamdan biri geliyo gibi olur hizla doner bakarim kimse yok esim istanbula gidince yanliz uyuyacam diye gunler oncesinden dusunurum sabaha kadar korkarim oysaki evde yanliz degilim kayinvaldem var ama odamda yanlizim ya o bile yetiyo

O issiz adam bizdede var ama hala izleyemedim o kadar ovuyolar ki merak ediyom gecen yaz beyaz melegi ove ove bitirmedi izleyenler filden cikan aglaya aglaya bi hal olduk dedi aglamamak mumkun degil dediler gittik hicte aglamadim ki cok duydusalimdir baban ve oglumda aglamistim ama

Hadi gozun aydin seninki anlamis darisi benimkune yav aslinda biliyo tamammi zorlugunu aksam gelince 5 dk baktigi halde sinir oluyo kucagimda otursun benle beraber haberleri izlesijn diyo ki o cocuk dururmu gezdiriyo felen ama huzursuz zamanlarinda uyuz oluyo uyutmaya calisiyo uyutamiyo bazen yemek yerken kucaginda duruyo ve herzaman bende oldugu gibi yemegini yiyemiyo zorlugunu biliyoo aksamlari ben 2 3 satt goruyorum ve o sure icerisinde sabrim tasiyo bu kadin 24 saat bu bebeyle ugrasiyo allaj yardimcisi olsun demiyo iste hodukk

ohhh valla bende yaptım.sırf karın calıstırdı bugun.mukemmell..
sonra evı süpürdum,
yemeği de koydum ocağa.
sımdı gııp bı duş alıyım.
ohh..
bak sımdı kadın sordu tum mankenler doğuruyo 2 ay sonra ıncecık.
nasıl oluyor bu diyıo??
kadın spor,spor,spor
dıyo baska bişi demıo:1rolleyes:

dedim yazı ascam kapıya die..benim hödük saçmalamadedi..gelmeyin demek oluomuş...
arada sölüo anne biraz yavaş çalın kapıyı die ama anlayana..................

Kizlar bugun bi mutluyum kii teyzem dogum yapti bu sabah kizi oldu 14 sene sonra yavrusunu kucagina aldii bu gunu 14 sene bekledi anne oldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…