2008 Ekim Anneleri

ahanında meran gelmiş şimdi hemen bilir tecrübeli annemiz evet meran hanım sorumu gördünüz cevap albilirmiyim (soru:hemen üstte)

leylacım çok geçmiş olsun.Allah korusun yanık çok kötü bişey..:1no2::1no2:
ben yanında sıcak hiçbişe yiyip içmiom..korkuyom walla bişi olur die..:çok üzgünüm:

Ustunu bastan asagi degistirdim emzirirken kaka yapti altini degistiriyim diye actimkii kakasi hep disari cikmiss bi daha komple degistirdim ayy
önceliklen çooook gecmiş olsun leylacım sana ve hacerea.s. buyuk ihtimal beziniz küçük gelio.3 numaramı kullanıonuz?
oto koltuuna oturtuom o karsımda konusuo ben işimi hallediomnhihoyyyt
han gi maarkanın len o:uhm: bide 4 ay mı?
Sagolun kizlar allah hepimizin yavrusunu korusun

amiiinn:Saruboceq:

3 numara kullaniyoruz ama oluyo zaten 4 numara buyuk olur diye almamistim len cemrenin karsisindami sey ediyon alllah iyiligini versin cellen buyusun anlatir herkese gecen benim herif diyoki bu kizi bizim odamizdan ayiralim diyo bebekler ne soylenip ne soylenmeyecegini bilmez bizim bi isler yaptigimizi gorur olur olmaz yerde der babaanne babam annemi optuu felan diyo bende dedim ben ayrilmam yok banane dedim

bakıo zaten ööle.valla napiim ağlıo almazsam ozaman bende işime konsantre olamıorum

Ben bisey sorcam yaa kizlar benim cadinin kulagi akiyo galiba kulaginin ici kulak deligini kenerlari da sari sari seyler var siliyorum yine birikiyo intihap felan mi ne bu yaa normal mi

han gi maarkanın len o:uhm: bide 4 ay mı?

amiiinn:Saruboceq:

he a.s üzerinde 4. ay yazıyoo hero baby nin dün dışarıya çıktık tı ya oğluşla o zaman aldım iki değişik tür bi bu bi de milupa nın brokoli patatesi bugün bunu verdim yarın da onu denicem bunu beğendi diğerini de beğenirse buna devam ederim herhald çünkü bunun içinde daha çok sebze dolayısıyla daha çok vitamin varcokacimcoook

hmmm ewet dediğin gibi bunda daha cok sebze olması avantaj tabi:içelim:ya okadar cok cesit varki orda bile beynim dönüo benm ki burda daha bi döndü herkse baska bişi veriikafamçokkarıştı

celen gııı bu cemreyi pek bi sevim ben bana yalnız olmadığımı benimki gibi zillilerin olduğunu hatırlati bende rahatlıyom ama tek bi fark ben wcye onla gidemem yani benim çözüm yöntemimde kaçırana kadar sıkmak olmadı uyutmaya çalışmak o da olmadı kociş alt katta çalıştığından bi beş dakka gel diyom geliyo sağolsun bu zillileri varya hapur hupur ağlatıncaya kadar ısırmak lazım

Edhakcim bizim bebisler ayni gun dogumlu yaa daha 4 aylik olamadi diye ben ogun gibi vermedim hic bisey sadece elma havuc suyu tattirdim bide dun 2 3 kasik sutumle buskivi ezip verdim ama sen baslamissin

öyle gözüm yolda hoppalamızı bekliyom yaa salı günü erzuruma geldi ama buraya gelemezlermiş klava: ancak gelecek hafta getireceklermiş bizde kocişle sevgililer günü dolayısıyle :asigim: erzuruma yemeğe gitmeye vede kargomuzu almaya karar verdik koyacam hoppalasına zıplasın zilli bende işlerimiz yapacam yerimseniben inşalalh hayal olmaz durur zilli

afıyet olsun kuzuna..
bıze tatsız tutsuz gelebılur cunku ızım bır damak taımız var.yanı bır alışılmışlık var tuzlu tada.
ama bebeklerımızın oyle sekersız bu içmem ya da bu tatsız yemem dıye reddetmelerı sozkonusudegıl.bız neye nasıl alıştırırsak ona alısacak ve sevecekler..a.s
ayırmama konusunda ciddi eğilsın herhall..
ben yazın bu işi bıtırıcem.zaten su an o kendı yatagında uyuyor.ben onun yattıı odaayım.
yazın kendı yatağıma gcıcem artuk.

Ben bisey sorcam yaa kizlar benim cadinin kulagi akiyo galiba kulaginin ici kulak deligini kenerlari da sari sari seyler var siliyorum yine birikiyo intihap felan mi ne bu yaa normal mi
leylacım banyoda sonra iyice emızleyıp kuruluyor musun?bazen sabun artıkları kalıyor orada.sonra kıvam degıstırıp sarı bırrenk alıyor.
benın miniştede oluyordu,dıkkat ettım banyo yaptığı gunun ertesı gun oluyordu.sabun artıklarınan dolayı olduğunu anladım.
tecrubesızlik işte..
sımdı iyice temıuzleyıp kuruluyorum.
sene dıkkat et bakalım.
her zaman oluyora demekkı akıntı oluyordur,ozaman bır doktora gösterırsın.:
1rolleyes:

hmmm ewet dediğin gibi bunda daha cok sebze olması avantaj tabi:içelim:ya okadar cok cesit varki orda bile beynim dönüo benm ki burda daha bi döndü herkse baska bişi veriikafamçokkarıştı

bu kavonoz mamaları dısarı cıkıldığında bır numara gerckten..ama evdeyken kendım yapmayı tercıh ederım herlde..ama mevsımı olmayan meyve ve sebzelerin organıc olan mamalarını almak daha mantıklı.örneğin taze fasulye..ya da domates..sımdı alıp kendım yapcam dıye dıretıp,hormonluu hormonlu alıp evde yapmak yanlış..
su mamaları özellike organıklerı cıkaranlardan allah razı olsun.valla aneler buyuk rahatlık
..

merhaba kızlar ne ediyonuzzz
geçmişi okuyorum ya bi bitmedi laelaelaelaelae

Kizlar bugun bi mutluyum kii teyzem dogum yapti bu sabah kizi oldu 14 sene sonra yavrusunu kucagina aldii bu gunu 14 sene bekledi anne oldu yaa

ayy çok sevindim leylacım allah analı babalı büyütsünn

leylacım hoppala resmi istemişsin koyarım şimdi bekle kaydirigubbakcemile5

valla sızınkılerı duyunca sukredıorum allaha.ne zilliler hakket ya.tuvalate gıemeyecek kada vahım demek haliniz..yazukkkk vallaa ya:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…