kuzum diş cıkarcek heraldee:teytey: buyuk ihtimal bu ani deişimi-huzursuzluğu ondandırgünaydın herkese
kızm hala aynı ya delirecem zaten uyumuyo uyanır uynmaz da kendinden geçercesine ağlıyo huy yaptı ya uyanır uyanmaz gezmek istiyo kıslar bana bi akıl verin ya kızımı nasıl oyalayabilirim konuşuyorum dinlemiyo artık gözünü kapatıp ağlıyo eline oyuncak versem 1 dakika tutmaya çlışıyo ısıramadıkça daha çok sinirlenip daha çok ağlıyo
düşünsenize yaaa kucağınızda sürekli ağlayan bi bebek üstelik eskisi gibi vızıldayarak ağlamıyo zil gibi sesiyle çığlılk çığlığa aylıyo birasdan yine uyanır ve bizim mesai başlar fırsat buldukça girerim sizi çok özlüyom yaaaaaa pcye oturamıyorum doğru düzgün
e ikliiim:uhm: yanlız duruomu?ben wc uye bile cemreylen gidiomkaydirigubbakcemile illa görcek benişakkıdıohhh valla bende yaptım.sırf karın calıstırdı bugun.mukemmell..
sonra evı süpürdum,
yemeği de koydum ocağa.
sımdı gııp bı duş alıyım.
ohh..
bak sımdı kadın sordu tum mankenler doğuruyo 2 ay sonra ıncecık.
nasıl oluyor bu diyıo??
kadın spor,spor,spor
dıyo baska bişi demıo:1rolleyes:
dedim yazı ascam kapıya die..benim hödük saçmalamadedi..gelmeyin demek oluomuş...
arada sölüo anne biraz yavaş çalın kapıyı die ama anlayana..................
Kizlar bugun bi mutluyum kii teyzem dogum yapti bu sabah kizi oldu 14 sene sonra yavrusunu kucagina aldii bu gunu 14 sene bekledi anne oldu yaa
ohhh valla bende yaptım.sırf karın calıstırdı bugun.mukemmell..
sonra evı süpürdum,
yemeği de koydum ocağa.
sımdı gııp bı duş alıyım.
ohh..
bak sımdı kadın sordu tum mankenler doğuruyo 2 ay sonra ıncecık.
nasıl oluyor bu diyıo??
kadın spor,spor,spor
dıyo baska bişi demıo:1rolleyes:
kuzum diş cıkarcek heraldee:teytey: buyuk ihtimal bu ani deişimi-huzursuzluğu ondandır
e ikliiim:uhm: yanlız duruomu?ben wc uye bile cemreylen gidiomkaydirigubbakcemile illa görcek benişakkıdı
bunlarda ayrı bi cinsklava:
yarısına kadar yapabildim plates kerem okadar izin verdi ama çok yorucuydu bugünkü hareketler ya resmen bacaklarım tutuldu yapamadım bayadır ara vermiştim offf ya ne zaman zayfılycam çok canımı sıkıo bu kilolar
az önce starda ahmet marankiyi izlediniz mi kızlar kozmik beden temizliğinden bahsetti yapsak mı 8-15 martta :icecream: ama sadece sebze.. herşey yasak
yok onu anladım da nereye ekliceksin onu soruyorum, topicin içine ekliceksen ImageShack® - Image Hosting bu siteye girip resmi yüklüyosn ordan ekliyosun tickerine ekliceksen ayrı bi site var, tam olarak neyi isityon söyle yardımcı oluyunm şekerim
O nasil yapiliyomus
Kizlar az once kotu biseyin esiginden donduk cay felan yaptim masaya oturdum iciyodum hacerde ana kucaginda yanimda mizmizlanip duruyodu aglayinca kucagima almamla onude kupadaki cay bardagininin kulpuna elini takip cekmesi bir oldu cay eline ve bacagina dokuldu ben cok korktum eyvah dedim hemen suya tuttum elini ama cay yakacak kadar sicak degilmiski aglamadi off odum koptu yandi diyee buna laf verip oyalayacagim diye yemegimi cayimi hep soguk yiyip iciyorum diye sitem ediyodumm bidaha töbe demekki bundada bi hikmet varmis allah korudu yaa
lahana,havuç,maydanoz,ıspanak,elma,kırmızı pancar çiğden bunların suyunu sıkıp 1tk zeytnyağ ekleyp sabah aç karnına 2bardak içion gün iiçnde sebze çorbası bitki çayı...hayvansal herşey yasak kola,ekmek vs...7gün devam edion 8-15mart arası ...7.gece1bard zeytinyağı limon suyunu içip...sabah vucuttan taşlar yağlar avuç avuç atılıomuş
nasıl yaparız biz emziriken olmaz heralde
ayy emzirirken olmaz ki yä yapardik yoksaa zaten biraz bisey yemesem hemen azaliyo tumden kesilir felan neyse sutten kestikten sonra artik
Kizlar bugun bi mutluyum kii teyzem dogum yapti bu sabah kizi oldu 14 sene sonra yavrusunu kucagina aldii bu gunu 14 sene bekledi anne oldu yaa
kuzum diş cıkarcek heraldee:teytey: buyuk ihtimal bu ani deişimi-huzursuzluğu ondandır
e ikliiim:uhm: yanlız duruomu?ben wc uye bile cemreylen gidiomkaydirigubbakcemile illa görcek benişakkıdı
bunlarda ayrı bi cinsklava:
Dogru soyluyo bizde yattigimiz yerden bu kilolar niye gitmiyo diyoz ne bulduk yiyoz onlar ac be bi emzirme bitsin siki bi diyet yapacam bugun bende bayagi ilerleme vardi cabuk yorulmadim citir hani su 5 nefes alip verilen 100 tane yapilan haraket varya onu 70 tane yaptim bugun onceden 30 dan sonra yoruluyodun 40 kadar zor dayaniyodum
yarısına kadar yapabildim plates kerem okadar izin verdi ama çok yorucuydu bugünkü hareketler ya resmen bacaklarım tutuldu yapamadım bayadır ara vermiştim offf ya ne zaman zayfılycam çok canımı sıkıo bu kilolar
az önce starda ahmet marankiyi izlediniz mi kızlar kozmik beden temizliğinden bahsetti yapsak mı 8-15 martta :icecream: ama sadece sebze.. herşey yasak
ayy gecmiş olsun..kazalar hep bole oluyor işte.hıc anlamıyorsun..Kizlar az once kotu biseyin esiginden donduk cay felan yaptim masaya oturdum iciyodum hacerde ana kucaginda yanimda mizmizlanip duruyodu aglayinca kucagima almamla onude kupadaki cay bardagininin kulpuna elini takip cekmesi bir oldu cay eline ve bacagina dokuldu ben cok korktum eyvah dedim hemen suya tuttum elini ama cay yakacak kadar sicak degilmiski aglamadi off odum koptu yandi diyee buna laf verip oyalayacagim diye yemegimi cayimi hep soguk yiyip iciyorum diye sitem ediyodumm bidaha töbe demekki bundada bi hikmet varmis allah korudu yaa
Kizlar az once kotu biseyin esiginden donduk cay felan yaptim masaya oturdum iciyodum hacerde ana kucaginda yanimda mizmizlanip duruyodu aglayinca kucagima almamla onude kupadaki cay bardagininin kulpuna elini takip cekmesi bir oldu cay eline ve bacagina dokuldu ben cok korktum eyvah dedim hemen suya tuttum elini ama cay yakacak kadar sicak degilmiski aglamadi off odum koptu yandi diyee buna laf verip oyalayacagim diye yemegimi cayimi hep soguk yiyip iciyorum diye sitem ediyodumm bidaha töbe demekki bundada bi hikmet varmis allah korudu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?