2008 Ekim Anneleri

kuzum diş cıkarcek heraldee:teytey: buyuk ihtimal bu ani deişimi-huzursuzluğu ondandır

e ikliiim:uhm: yanlız duruomu?ben wc uye bile cemreylen gidiomkaydirigubbakcemile illa görcek benişakkıdı
dedim yazı ascam kapıya die..benim hödük saçmalamadedi..gelmeyin demek oluomuş...
arada sölüo anne biraz yavaş çalın kapıyı die ama anlayana..................

bunlarda ayrı bi cinsklava:

Kizlar bugun bi mutluyum kii teyzem dogum yapti bu sabah kizi oldu 14 sene sonra yavrusunu kucagina aldii bu gunu 14 sene bekledi anne oldu yaa

:teytey: ne güzeeeeellŞenizallahım hayırlı vede uğurlu bir evlat olmasını nasip etsin.beklemek cok zor ii bilirimsenağlama cok şükr 14 snede olsa gelmiş yaramaz.allahım kimseyi bu yolda oyalamasın:Saruboceq:

Dogru soyluyo bizde yattigimiz yerden bu kilolar niye gitmiyo diyoz ne bulduk yiyoz onlar ac be bi emzirme bitsin siki bi diyet yapacam bugun bende bayagi ilerleme vardi cabuk yorulmadim citir hani su 5 nefes alip verilen 100 tane yapilan haraket varya onu 70 tane yaptim bugun onceden 30 dan sonra yoruluyodun 40 kadar zor dayaniyodum

Mu haha ha wc ye nasil beraber gidiyonuz beee

yarısına kadar yapabildim plates kerem okadar izin verdi ama çok yorucuydu bugünkü hareketler ya resmen bacaklarım tutuldu yapamadım bayadır ara vermiştim offf ya ne zaman zayfılycam çok canımı sıkıo bu kilolar
az önce starda ahmet marankiyi izlediniz mi kızlar kozmik beden temizliğinden bahsetti yapsak mı 8-15 martta :icecream: ama sadece sebze.. herşey yasak

O nasil yapiliyomus

canım ekim bebeklerine eklicem kızımın resmini uzun zamandır resim falan eklemiyorum unutmuşum yardımcı olursan sevinirim :1hug:

Kizlar az once kotu biseyin esiginden donduk cay felan yaptim masaya oturdum iciyodum hacerde ana kucaginda yanimda mizmizlanip duruyodu aglayinca kucagima almamla onude kupadaki cay bardagininin kulpuna elini takip cekmesi bir oldu cay eline ve bacagina dokuldu ben cok korktum eyvah dedim hemen suya tuttum elini ama cay yakacak kadar sicak degilmiski aglamadi off odum koptu yandi diyee buna laf verip oyalayacagim diye yemegimi cayimi hep soguk yiyip iciyorum diye sitem ediyodumm bidaha töbe demekki bundada bi hikmet varmis allah korudu yaa

O nasil yapiliyomus

lahana,havuç,maydanoz,ıspanak,elma,kırmızı pancar çiğden bunların suyunu sıkıp 1tk zeytnyağ ekleyp sabah aç karnına 2bardak içion gün iiçnde sebze çorbası bitki çayı...hayvansal herşey yasak kola,ekmek vs...7gün devam edion 8-15mart arası ...7.gece1bard zeytinyağı limon suyunu içip...sabah vucuttan taşlar yağlar avuç avuç atılıomuş
nasıl yaparız biz emziriken olmaz heralde

Ustunu bastan asagi degistirdim emzirirken kaka yapti altini degistiriyim diye actimkii kakasi hep disari cikmiss bi daha komple degistirdim ayy

aman canm allah korumuş ya bunla gemiş olsun artık herşeye el atıolar

ayy emzirirken olmaz ki yä yapardik yoksaa zaten biraz bisey yemesem hemen azaliyo tumden kesilir felan neyse sutten kestikten sonra artik

a
Kizlar bugun bi mutluyum kii teyzem dogum yapti bu sabah kizi oldu 14 sene sonra yavrusunu kucagina aldii bu gunu 14 sene bekledi anne oldu yaa

ahh canımm hayırlı olsun.ne guzel ya uzun zamandan sonra almış kucağına.hacere arkadass ne guzell:1hug:

duruoo tabı len durmak zorunda..:mymeka:
öle alıstırdım ben onu.şakkıdı
acıyorum baby mozartını verıom elıne cıngırağını oturtuyorum ana kucağına
yallahh işimi gucumu yapıyorumm..onun uyumasını beklersem ohoo..
gunduz uykusu pek yk zatn.kısa kısa uyuyorfisfisfis
wc ye nsıl gırıon olm cocuklasırnaşık şey

hıı hundred dion.
cok zorluo ama guzel..hareketlerı yaparken mutlaka karnını içine cek.,
hatta ben hep karnımı ıcerı cekerk gezınıom.evın ıcınde bıle.

ama bız yapamayız kı emzrıozzzz:uhm:

ayy gecmiş olsun..kazalar hep bole oluyor işte.hıc anlamıyorsun..
neysekı bişi olmamışş.:Saruboceq:

[

geçmiş olsun canım Allah korumuş valla iyiki çay sıcak değilmiş

benımkıne sımdık mercımek corb. tatırdım 3-4 kasık.
içine patates,havuc ve soğan da koymuştum
..

geçmiş olsun leyloşum allah hepimizin bebişlerini korusun
bende öğlen ilk defa sebze püresi yedirdim oğluşuma şu kavanozdakilerden 7 sebzeli
önce tadına baktım bi iğrenç geldi bana belkim beğenmez diye kavanozun yarısını kaseye döktüm içine 2 tatlı kaşığı sıcak su ekledim çocuk ilk defa püre yicek biraz daha cıvık olsun dedim
neyse benimki annesini şaşırttı pek bi sevdi şapur şupur yemeğe başladı kaşığı görünce ağzını açıyodu elimi tutuyodu kaşıktaki bitiyo ağlamaya başlıyo çocuk iki kaşık arası görseniz nasıl da zırlıyoo
neyse yetmedi tabi bizimkine kavanozun diğer yarısını da yedirdim
nasıl bi mide bu çocuklarınki ya tatsız tuzsuz patates havuç bezelye kereviz fasülye soğan elma domates karışımını yedicokacimcoook
versem daha da yerdi sıpa herhalde maşallah diyin kıslar tombik oğluşuma

allah korumuş canım ben korkudan kucağımdayken su bile içmiyorum hemen elini atıyo çünkü iyiki, bişey olmamış dikkatlı ol canım benimn

kıslar kocacım ülker heronun tahıllı kaşık mamasından almış üstünde 5. aydan itibaren diyo bende sadece gece yatarken çok az vermek istiyom çünkü kuzum hep aç ben bu mamayı şimdi versem sorun olurmu daha 5 ayımız bitmedi ya o yüzden soruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…