2008 Ekim Anneleri

Edhakcim bizim bebisler ayni gun dogumlu yaa daha 4 aylik olamadi diye ben ogun gibi vermedim hic bisey sadece elma havuc suyu tattirdim bide dun 2 3 kasik sutumle buskivi ezip verdim ama sen baslamissin

leyloşum benim sıpa biraz iştahlı sağolsun bi de 8 kilo olu artık sadece sütle beslendiğinde doymuyo 1 saate bir emmek istiyoo
bi de mamanın üzerinde 4. ay yazıyo yani üç ayı dolduktan sonra 4. ayı içindeyken verilebilecek bişey bizimkilerinde 4. ayı dolmak üzere zzatii

edhakcığm,
nickınin manası nedır,sakıncası yoksa anlatır mısın??
:1rolleyes:

hmmm ewet dediğin gibi bunda daha cok sebze olması avantaj tabi:içelim:ya okadar cok cesit varki orda bile beynim dönüo benm ki burda daha bi döndü herkse baska bişi veriikafamçokkarıştı

arkadaşlar ben dün prof.dr.hilal mocanın beslenme ile ilgili olan kitabını aldım (0-1 yaş bebek beslenmesi)
ek gıdalara başlamadan önce bi okuyun derim naniknanik

arkadaşlar ben dün prof.dr.hilal mocanın beslenme ile ilgili olan kitabını aldım (0-1 yaş bebek beslenmesi)
ek gıdalara başlamadan önce bi okuyun derim naniknanik

herkes alıp okuyamyabılır belkım dbestcım.sen onemlı noktalar bızımle paylabılır mısın??a.s.

edhakcım tsk.okudum.:1rolleyes:

ben didiyom,aşkitoomm gelir az sonra.
gece gelirimm belkim.
öptüm hepinizi..[/COLORŞeniz

herkesin bilgi düzeyi farklı.. yani bana önemsiz gelebilen bişey (daha önceden biliyorumdur mesela) başkası için önemli olabilir (o kişi onu ilk kez duyuyo olabilir değil mi)..

hem ben mesela ordan burdan duyduğumu değil, kendim araştırıp içime sinen şeyleri uygulamak isterim bebeğime..

oyüzden ben o mesajı ukalalık olsun diye yazmadım sadece bir öneriydi

kitaba şöle birazcık baktım baya hoşuma gitti de..

Son düzenleme:
merhaba hanımlar
leylacım geçmiş olsun, yiyecek içecekleri , soğuk yemenin faydaları.
b arada teyzenin gözü aydın.kimbilir n e mutludur

aa noldu kii:1shok:
bende bebeğimin menüsü ve "kısz bebek bakımı" die iki kitAP aldım.çok faydasını gördüm:içelim:

selam herkese kerem yine uykusuz günlerden birini geçrdi oyun parkındayken yemek yaptm anca yemek de sayılmaz ya bunlar ,fırında kaşarlı mantar yapıonuz mu çok pratk mantarların saplarnı çıkarp içine tuz tereyağı kaşar yallah fırına eşim mantar sevmio ama böle yapnca sevio
bide patatesli tart hani burda tarifni vermiştm
şimdi kereme yoğurdunu yedircem babası da gelir birazdan :a015:

anaaaaaaaaaaa ule sokak ortasında adam doğrucekler artık bu ne laaaa :1shok:

heee valla..
bılın bakalım ıbolyayla olcay nasıl gıderdi adamın üstünee:roflol:

ibolya bıcaklan giderdi de olcay anca inerdi.e limon sıkcek tuzu karıstırcek:roflol:
yavrum sıkma canını her evde bi hödük buluniii, sizin evin hödüğü de onlar demekki

yafrim napcen yaaa bu bebelerin herbiri ayrı telden çalıyolar, ebeveyn olmak kolay diil, anlıyom seni de yapcek bişi yok, büyüyene kadar çekecez bu derdi, tek derdimiz bu olsun yeterki :teselli:

babam ve oğlumda ben de çok ağladıydım, sinemadan çıktım hala hönküre hönküre ağlıyom, e benim hödük de gelmediydi, yanlız gittiydim sinemaya, neymiş efem duygusal filimlere gitmek istemiyomuş, sonra tvde izledi ama :mymeka: iyiki de gitmişim valla, hiç de pişman olmadım, şu ıssız adamı da hala izleyemedim yaav benneyaptımki

Kizlar bugun bi mutluyum kii teyzem dogum yapti bu sabah kizi oldu 14 sene sonra yavrusunu kucagina aldii bu gunu 14 sene bekledi anne oldu yaa

ayy ne güzel allah uzun ömürlü etsin inşallah :Saruboceq:

bugün işyerine uğradım, bi durumdan ötürü gitmem gerekiyodu, annem baktı sıpaya, anam orda arkadaş baana ayyyyyyy kız sen çok dağılmışın çabuk diyet yap dedi, delikafadulden morelllem bozuk çok :çok üzgünüm:

anaa yavrum dikkat et leynnn allah korumuş hea

gülme len:mymeka: hem ben onu tembihlerim benim yaptıımı söölerse bende onu söölerimkaydirigubbakcemile3

ay celen allah cezanı vermesin güldürüyon beni len :roflol::roflol::roflol:

allah cezanızı vermesin len, ağzınıza sakız olduk haaa :roflol::roflol:

leyla kızz nerdesin geberdecüm haaa klava:
geldimm len asıl sen nerlerdeydin
merhaba hanımlar
leylacım geçmiş olsun, yiyecek içecekleri , soğuk yemenin faydaları.
b arada teyzenin gözü aydın.kimbilir n e mutludur

sagol canım teyzemın yanına en kısa zamanda gidip mutluluguna ortak ol:teytey::teytey:acam

hee sabah kıllatmışınız sonra kaçmışınız yaw siz sabah iş neyin yapmıyonuz mu leyynnnn klava: ben de öğleden sonra geldim geçmişi okudum :dilcikar: hiçbiriniz yoktunuz burda :dilcikar: bi daha olmasın lülülülülülü

sana hoppala resmi göstertecem kaydirigubbakcemile2

canım ekim bebeklerine eklicem kızımın resmini uzun zamandır resim falan eklemiyorum unutmuşum yardımcı olursan sevinirim :1hug:

sen buraya bi gel online ol o zaman yardım edem cicş şindik mesacı yazcam ama sen okuyamıcan kaybolup gidcek, geldiğinde yapak emi Şeniz

dbest cımm neden bu mesajı yazma ıhtyacı duydun ki??bırı ana ukalalık yaptığını mı soledı ya aıma etti??:uhm:

ben yapıorum..aynen tarf ettiği gbi..çok lezzetlı oluyor.yanınada bı makarna ohhcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…