Edhakcim bizim bebisler ayni gun dogumlu yaa daha 4 aylik olamadi diye ben ogun gibi vermedim hic bisey sadece elma havuc suyu tattirdim bide dun 2 3 kasik sutumle buskivi ezip verdim ama sen baslamissin
leyloşum benim sıpa biraz iştahlı sağolsunbi de 8 kilo olu artık sadece sütle beslendiğinde doymuyo 1 saate bir emmek istiyoo
bi de mamanın üzerinde 4. ay yazıyo yani üç ayı dolduktan sonra 4. ayı içindeyken verilebilecek bişey bizimkilerinde 4. ayı dolmak üzere zzatii
tabi canım oku silerimedhakcığm,
nickınin manası nedır,sakıncası yoksa anlatır mısın??:1rolleyes:
hmmm ewet dediğin gibi bunda daha cok sebze olması avantaj tabi:içelim:ya okadar cok cesit varki orda bile beynim dönüo benm ki burda daha bi döndü herkse baska bişi veriikafamçokkarıştı
arkadaşlar ben dün prof.dr.hilal mocanın beslenme ile ilgili olan kitabını aldım (0-1 yaş bebek beslenmesi)
ek gıdalara başlamadan önce bi okuyun derim naniknanik
herkes alıp okuyamyabılır belkım dbestcım.sen onemlı noktalar bızımle paylabılır mısın??a.s.
edhakcım tsk.okudum.:1rolleyes:
sen de bizim yerimize plates yaparsan olur neden olmasın kaydirigubbakcemile3
herkesin bilgi düzeyi farklı.. yani bana önemsiz gelebilen bişey (daha önceden biliyorumdur mesela) başkası için önemli olabilir (o kişi onu ilk kez duyuyo olabilir değil mi)..
hem ben mesela ordan burdan duyduğumu değil, kendim araştırıp içime sinen şeyleri uygulamak isterim bebeğime..
oyüzden ben o mesajı ukalalık olsun diye yazmadım sadece bir öneriydi
kitaba şöle birazcık baktım baya hoşuma gitti de..
bu arada gece nolduuuuuu..
saat 2 cıvarı bı sesle uyandım dışardan bağrışmalar gelio.
baktım pencereden.
kadının bırı yatmıs yere
adamın bırı dovuo kadınıı.:1shok:
kadın bağrıs cığrşş
hemen polisi aradım.
polisler geldı hemen ama adamkadını sürükledi goturdu ara sokaklara.
sonra naptı polisler buldu mu bılmıom
heee valla..
bılın bakalım ıbolyayla olcay nasıl gıderdi adamın üstünee:roflol:
ibolya bıcaklan giderdi de olcay anca inerdi.e limon sıkcek tuzu karıstırcek:roflol:
yavrum sıkma canını her evde bi hödük buluniii, sizin evin hödüğü de onlar demekkiyaw ben çok sıkıldım hele hawa bozuksa içime fenalıklar gelio..böcüşüm napsım uyuyo şimdikaydirigubbakcemile3...babanesi gelip kapıyı ŞİDDETLE çalana kadar ben kapı çalmasını öğretemedim bunlaraÇok üzgünüm çoook..zili iptal ettik şimdide kapıya alacaklıdan beter vuruyolar delircem...öğlenleri uyuduğuu bilio inatla çalıo kapıyı:mymeka::mymeka:..ewlerimiz karşılıklı...neymiş efendim duramıomuş görmeden...çok özlüyomuş...ne kadar benciller ya aman uyuyodur uyandırmıyım yok...uyanırsa uyurmuş bebekmiş...ewde dura dura sinirlerim bozuldu birine çok kötü patlıcam ama bakalım........az kaldı..............Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
yok canım yaaaaa sanmıyorum sıkıntısının olduğunu emmesi hala aynı emmek istemiyo uykulu halde veriyorum kakasını ilkdefa bu kadar düzenli yapıyo günde 1 defa yapıyo hem sıkıntısı olan çocuk kucağa alınınca gülücükler atarmı tek derdi gezme huy yaptı yani nasıl öğrendiyse bazen çok sinirleniyorum yani bu kadar sevmesem napardım bilmiyorum psikopat oldum çok sinirlenince babası alıyo biraz o sinirlenince geri ben alıyom yani 1 haftadır evde deliriyoruz
Len dbest bizde gorseydik niye kaldirdin resmi hemen ne olduda
Aynen bende cok ödlegim aksam evde yanliz kalamam hemen endiseye kapilirim arkamdan biri geliyo gibi olur hizla doner bakarim kimse yok esim istanbula gidince yanliz uyuyacam diye gunler oncesinden dusunurum sabaha kadar korkarim oysaki evde yanliz degilim kayinvaldem var ama odamda yanlizim ya o bile yetiyo
O issiz adam bizdede var ama hala izleyemedim o kadar ovuyolar ki merak ediyom gecen yaz beyaz melegi ove ove bitirmedi izleyenler filden cikan aglaya aglaya bi hal olduk dedi aglamamak mumkun degil dediler gittik hicte aglamadim ki cok duydusalimdir baban ve oglumda aglamistim ama
Kizlar bugun bi mutluyum kii teyzem dogum yapti bu sabah kizi oldu 14 sene sonra yavrusunu kucagina aldii bu gunu 14 sene bekledi anne oldu yaa
yarısına kadar yapabildim plates kerem okadar izin verdi ama çok yorucuydu bugünkü hareketler ya resmen bacaklarım tutuldu yapamadım bayadır ara vermiştim offf ya ne zaman zayfılycam çok canımı sıkıo bu kilolar
az önce starda ahmet marankiyi izlediniz mi kızlar kozmik beden temizliğinden bahsetti yapsak mı 8-15 martta :icecream: ama sadece sebze.. herşey yasak
Kizlar az once kotu biseyin esiginden donduk cay felan yaptim masaya oturdum iciyodum hacerde ana kucaginda yanimda mizmizlanip duruyodu aglayinca kucagima almamla onude kupadaki cay bardagininin kulpuna elini takip cekmesi bir oldu cay eline ve bacagina dokuldu ben cok korktum eyvah dedim hemen suya tuttum elini ama cay yakacak kadar sicak degilmiski aglamadi off odum koptu yandi diyee buna laf verip oyalayacagim diye yemegimi cayimi hep soguk yiyip iciyorum diye sitem ediyodumm bidaha töbe demekki bundada bi hikmet varmis allah korudu yaa
gülme len:mymeka: hem ben onu tembihlerim benim yaptıımı söölerse bende onu söölerimkaydirigubbakcemile3
geldimm len asıl sen nerlerdeydinleyla kızz nerdesin geberdecüm haaaklava:
merhaba hanımlar
leylacım geçmiş olsun, yiyecek içecekleri , soğuk yemenin faydaları.
b arada teyzenin gözü aydın.kimbilir n e mutludur
canım ekim bebeklerine eklicem kızımın resmini uzun zamandır resim falan eklemiyorum unutmuşum yardımcı olursan sevinirim :1hug:
herkesin bilgi düzeyi farklı.. yani bana önemsiz gelebilen bişey (daha önceden biliyorumdur mesela) başkası için önemli olabilir (o kişi onu ilk kez duyuyo olabilir değil mi)..
hem ben mesela ordan burdan duyduğumu değil, kendim araştırıp içime sinen şeyleri uygulamak isterim bebeğime..
oyüzden ben o mesajı ukalalık olsun diye yazmadım sadece bir öneriydi
kitaba şöle birazcık baktım baya hoşuma gitti de..
selam herkese kerem yine uykusuz günlerden birini geçrdi oyun parkındayken yemek yaptm anca yemek de sayılmaz ya bunlar ,fırında kaşarlı mantar yapıonuz mu çok pratk mantarların saplarnı çıkarp içine tuz tereyağı kaşar yallah fırına eşim mantar sevmio ama böle yapnca sevio
bide patatesli tart hani burda tarifni vermiştm
şimdi kereme yoğurdunu yedircem babası da gelir birazdan :a015:
yaa ben dün sordum karambolde karıştı, ben dün sıpaya elma püresi verdim zararı olurmu acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?