Migrene patates :1shok:iyi mü geliy gı dur migreni olanlara diyim ben kıs CELEN bi de hödük dersin seninkine bak adamcağız nasılda yardım ediyo görüyon mu yav ne beleşçi karularsınız numune diye soydunuz leyn mama ve de bez firmalarını:roflol:Bende yeni bir firma kurdum bez ve de mama üretiyoz sakın bana maıl neyim atmayın numune gönderilmezlülülülülülünaniknanik:dilcikar:
ii uykular daa karpıızz ne işş yaww :jeyyar:
hergün kahve içen benn bitki çayları içmiştiim onlar dokunduu herhaldee çok başım ağrıorduu da kafamçokkarıştı
ooyy sorma canım ya o suyun her halinii denedim walla ılık biraz soğuk hafif sıcak sevmioo suyu yafrii ...artık ılık yapııoom veriorum ne kadar gidersee o kadar kardıır diee fisfisfis püfletioo suyuu sıpacan Çok üzgünüm çoook
Migrene patates :1shok:iyi mü geliy gı dur migreni olanlara diyim ben kıs CELEN bi de hödük dersin seninkine bak adamcağız nasılda yardım ediyo görüyon mu yav ne beleşçi karularsınız numune diye soydunuz leyn mama ve de bez firmalarını:roflol:Bende yeni bir firma kurdum bez ve de mama üretiyoz sakın bana maıl neyim atmayın numune gönderilmezlülülülülülünaniknanik:dilcikar:
hemde ne hödükhödğün önde gideni yat artık dedi (uykum var dedim az önce)internetş alınca kendini kaybedion dediÇok üzgünüm çoookgerizekalıÇok üzgünüm çoook bazen hiç sefmiorum pis sincanlı:enbuyukkk:
benim hödük de canım yaprak galeta istedi tee 2 haftasonra aldı geldiydi neymiş unutmuş :mymeka: ondan ötüre ağladım diye de suçlu olduydum
hemde ne hödükhödğün önde gideni yat artık dedi (uykum var dedim az önce)internetş alınca kendini kaybedion dediÇok üzgünüm çoookgerizekalıÇok üzgünüm çoook bazen hiç sefmiorum pis sincanlı:enbuyukkk:
bugün bi gök gürledi burda kerem nasıl korktu yavrum ağladı senağlama bizim yatağın üstünde oynuodu kendi kendine ben de tam yanına gidiodum ama nasıl ses ...hemen aldım kucağıma içini çeke çeke ağladı kuzum sonra da bi dolu yağdı takır takır ....
bugün bi gök gürledi burda kerem nasıl korktu yavrum ağladı senağlama bizim yatağın üstünde oynuodu kendi kendine ben de tam yanına gidiodum ama nasıl ses ...hemen aldım kucağıma içini çeke çeke ağladı kuzum sonra da bi dolu yağdı takır takır ....
puhahaaakaydirigubbakcemile3 benm gecen sene seftali istiodu.her gördüğüm kırmızı elmayı seftali sanıodumdelikafadulden ama bu sene karpuz kokuo burnumacokacimcoookAferim len cok killatmamizsiniz hemen okudum olcaycim ins bakici merhametli allah korkusu olan biridir iyi cikar ins korma meranim kusum neb oldu basina gecmis olsun bu bongildak olayini okudum ya ben arada unutuyom su vermeyi zaten pek sevmiyo ibolyaninki gibi ilik verirsem iciyoo simdi anne sutu aliyo diye ustune dusmuyodum yoksa ihmal etmem dee susuz kalma olabilirmi bingildagina baktim normal sankii celeen benim de canumm seftalii istiyoo yavv
bi kere biz beleşçi deeeeel araştırmacı anneleriz :dilcikar: deneyip görüp beğenip sonra ürünlerini kullanıceyz, he eyi anam ben kocaa bi paket bebek bezi alim sonra bi moka yaramasın at çöpe verdiğim para da hop havaaya, enayimim ben be, mal satçeklerse numinesini gndercekler, önce denicem bakcem beğencem sonra kullancem :mymeka: yalanmı kız celen kaydirigubbakcemile5
benim nisanda canım portakal istemişti eşimde almaya gitmiştii bilmioya aşermenin nasıl bişe olduğunuu arabayı da yıkatmış gelirken nerden baksan 1-2 saat geç gelmiştii bende ya ben aşeriioom sen nerde kaldıın diee aldıım o portakallarıı bi güzel ezdim mıncık mıncık yaptım yememiştimm kayınvalidemde vardıı evde kaydirigubbakcemile3
ama nasıl kızmışıım ya aşermek öyle bişeykii aklına gelince o tükrükk bezlerii nasıll çalışıoo yaww resmen sular akıoo insanın ağzının kenarlarındann cokacimcoook neyse geldi yanıma ben ağlıom tabii ...canım ben bilmiordum o kadar aşırı istediğini falan demiştii...tabi kayınvalidem de kızmışş ilk defa canı bişe istedii hemen getirmen lazımdıı falan dieebilmediği için affettim tabii :1closedeyes: benim verdiğim tepkide aşırııymışş şimdi düşününce öyle dioruum kaydirigubbakcemile3 ne kadar aşırı tepki verdiyseem ondan sonra ne istesem anıındaa gelirdii kaydirigubbakcemile3
benim nisanda canım portakal istemişti eşimde almaya gitmiştii bilmioya aşermenin nasıl bişe olduğunuu arabayı da yıkatmış gelirken nerden baksan 1-2 saat geç gelmiştii bende ya ben aşeriioom sen nerde kaldıın diee aldıım o portakallarıı bi güzel ezdim mıncık mıncık yaptım yememiştimm kayınvalidemde vardıı evde kaydirigubbakcemile3
ama nasıl kızmışıım ya aşermek öyle bişeykii aklına gelince o tükrükk bezlerii nasıll çalışıoo yaww resmen sular akıoo insanın ağzının kenarlarındann cokacimcoook neyse geldi yanıma ben ağlıom tabii ...canım ben bilmiordum o kadar aşırı istediğini falan demiştii...tabi kayınvalidem de kızmışş ilk defa canı bişe istedii hemen getirmen lazımdıı falan dieebilmediği için affettim tabii :1closedeyes: benim verdiğim tepkide aşırııymışş şimdi düşününce öyle dioruum kaydirigubbakcemile3 ne kadar aşırı tepki verdiyseem ondan sonra ne istesem anıındaa gelirdii kaydirigubbakcemile3
benimki de az önce hadi gitsene kk ya geç kaldın merak etmişlerdir seni dedi:roflol::roflol:
benim hödük de canım yaprak galeta istedi tee 2 haftasonra aldı geldiydi neymiş unutmuş :mymeka: ondan ötüre ağladım diye de suçlu olduydum
benimki de az önce hadi gitsene kk ya geç kaldın merak etmişlerdir seni dedi:roflol::roflol:
ohaaaa ben o portakalları mıncık mıncık ezecem boşanma nedeni uleyn :roflol: benim hödük de daha baa fırça kaydıydı, sen hep bardağın boş tarafından bakıyon senin için yaptıklarımı görmüyon bilmemne diye, yapması gerekenleri yaptığını anlatamiim adama, ule hamile kadın aşerince 2 hafta sonramı getirilir yav, hatta bi keresinde de canım acayip kavurma çekti, bööle deliriyom, dedim herife böle böle, tamam dedi cumartesi gün alim gelim, hade nalet olsun dedim ses etmedim, anaaa cumartesi geçti yok pazar geçti yok, pazartesi günü akşam ben bir patlamışım, ne ağladıydım ya, ya bu benim herif harbi hödük heralde yaa, beyni hangi yönde çalişi halen çözemedim, bu arada bi site bulmuşum kızlar, hindikl inki vermim banlanmıyalım durduk yerde, zayıfliy karılar, günlük tutuyolar, ana sevdim ben siteyi bi ara verim size:icecream:
ayyy ben memleketimi özledim yaa yarın annemlere gidiyoruz kızlarr inşallah bir terslik olmazsa :Saruboceq:
celencim ve leylacım ne işşşş :jeyyar: karpuzlar şeftaliler.. kaydirigubbakcemile3
CELENNNNNNNN kıs merak ettim neye başladımmı bugün anlamamazlığım üzerimde hatlar error veriyor . Bu arada LEYLA' cım çok sevindim cnm benim teyzen için ne büyük bir mutluluktur kimbilir ALLAH bağışlasın güzel günlerini görmeyi nasip eylesin inşallah bi de MERAN çay olayı demiş ne oldu geçmşi okuyamadım kötü bişey yoktur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?