2008 Ekim Anneleri

Migrene patates :1shok:iyi mü geliy gı dur migreni olanlara diyim ben kıs CELEN bi de hödük dersin seninkine bak adamcağız nasılda yardım ediyo görüyon mu yav ne beleşçi karularsınız numune diye soydunuz leyn mama ve de bez firmalarını:roflol:Bende yeni bir firma kurdum bez ve de mama üretiyoz sakın bana maıl neyim atmayın numune gönderilmezlülülülülülünaniknanik:dilcikar:

hemde ne hödük hödğün önde gideni yat artık dedi (uykum var dedim az önce)internetş alınca kendini kaybedion dediÇok üzgünüm çoookgerizekalıÇok üzgünüm çoook bazen hiç sefmiorum pis sincanlı:enbuyukkk:

acaba içine tatlandırmak için iciiciicick pekmez koysan nasıl olar ki, maksat aromalı olsun, şekeri çok az hissedilsin, miminiminncacık yani, sen pekmez veriyodun dimi tamere

ben emip de artık karnını doyurduktan sonra veriyom, zaten istese de çok içemio oz aman :jeyyar: senin hesap bazen benimkisi de acayip iştahlı emiyor, bıraksam 1 biberon su iççek o kadar yani, azcık içirip bırakıyom midesini suyla şişirmesin diye

Aferim len cok killatmamizsiniz hemen okudum olcaycim ins bakici merhametli allah korkusu olan biridir iyi cikar ins korma meranim kusum neb oldu basina gecmis olsun bu bongildak olayini okudum ya ben arada unutuyom su vermeyi zaten pek sevmiyo ibolyaninki gibi ilik verirsem iciyoo simdi anne sutu aliyo diye ustune dusmuyodum yoksa ihmal etmem dee susuz kalma olabilirmi bingildagina baktim normal sankii celeen benim de canumm seftalii istiyoo yavv

bugün bi gök gürledi burda kerem nasıl korktu yavrum ağladı senağlama bizim yatağın üstünde oynuodu kendi kendine ben de tam yanına gidiodum ama nasıl ses ...hemen aldım kucağıma içini çeke çeke ağladı kuzum sonra da bi dolu yağdı takır takır ....

bi kere biz beleşçi deeeeel araştırmacı anneleriz :dilcikar: deneyip görüp beğenip sonra ürünlerini kullanıceyz, he eyi anam ben kocaa bi paket bebek bezi alim sonra bi moka yaramasın at çöpe verdiğim para da hop havaaya, enayimim ben be, mal satçeklerse numinesini gndercekler, önce denicem bakcem beğencem sonra kullancem :mymeka: yalanmı kız celen kaydirigubbakcemile5

benim hödük de canım yaprak galeta istedi tee 2 haftasonra aldı geldiydi neymiş unutmuş :mymeka: ondan ötüre ağladım diye de suçlu olduydum

benim nisanda canım portakal istemişti eşimde almaya gitmiştii bilmioya aşermenin nasıl bişe olduğunuu arabayı da yıkatmış gelirken nerden baksan 1-2 saat geç gelmiştii bende ya ben aşeriioom sen nerde kaldıın diee aldıım o portakallarıı bi güzel ezdim mıncık mıncık yaptım yememiştimm kayınvalidemde vardıı evde kaydirigubbakcemile3
ama nasıl kızmışıım ya aşermek öyle bişeykii aklına gelince o tükrükk bezlerii nasıll çalışıoo yaww resmen sular akıoo insanın ağzının kenarlarındann cokacimcoook neyse geldi yanıma ben ağlıom tabii ...canım ben bilmiordum o kadar aşırı istediğini falan demiştii...tabi kayınvalidem de kızmışş ilk defa canı bişe istedii hemen getirmen lazımdıı falan diee bilmediği için affettim tabii :1closedeyes: benim verdiğim tepkide aşırııymışş şimdi düşününce öyle dioruum kaydirigubbakcemile3 ne kadar aşırı tepki verdiyseem ondan sonra ne istesem anıındaa gelirdii kaydirigubbakcemile3

benimki de az önce hadi gitsene kk ya geç kaldın merak etmişlerdir seni dedi:roflol::roflol:

bende bugün işyerine gittiydim yolda giderkene üç bş tane dolu tanesi gördüydüm, ule yosan sizin orlardanmı esti geldi ki, burda da acayip fırtına var ha, şu havalar bi güzelleşseydi dicem ama yaz gelince de sıcaktan kavrulcez

ayyy ben memleketimi özledim yaa yarın annemlere gidiyoruz kızlarr inşallah bir terslik olmazsa :Saruboceq:

celencim ve leylacım ne işşşş :jeyyar: karpuzlar şeftaliler.. kaydirigubbakcemile3

puhahaaakaydirigubbakcemile3 benm gecen sene seftali istiodu.her gördüğüm kırmızı elmayı seftali sanıodumdelikafadulden ama bu sene karpuz kokuo burnumacokacimcoook

kaydirigubbakcemile5 valla ben minik pişik kremlerini gezme cantasına koyuyom.dışarda alt deiştirceemde kolaylık oliiyerimsenibenlülülülülülü

ben aşermedim ya öyle canım bişeyi çokkkkkkkk istemedi benm hamilelikte bi anormallik vardı zaten midem de hiç bulanmadı :uhm:

ohaaaa ben o portakalları mıncık mıncık ezecem boşanma nedeni uleyn :roflol: benim hödük de daha baa fırça kaydıydı, sen hep bardağın boş tarafından bakıyon senin için yaptıklarımı görmüyon bilmemne diye, yapması gerekenleri yaptığını anlatamiim adama, ule hamile kadın aşerince 2 hafta sonramı getirilir yav, hatta bi keresinde de canım acayip kavurma çekti, bööle deliriyom, dedim herife böle böle, tamam dedi cumartesi gün alim gelim, hade nalet olsun dedim ses etmedim, anaaa cumartesi geçti yok pazar geçti yok, pazartesi günü akşam ben bir patlamışım, ne ağladıydım ya, ya bu benim herif harbi hödük heralde yaa, beyni hangi yönde çalişi halen çözemedim, bu arada bi site bulmuşum kızlar, hindikl inki vermim banlanmıyalım durduk yerde, zayıfliy karılar, günlük tutuyolar, ana sevdim ben siteyi bi ara verim size:icecream:

benim hödük de canım yaprak galeta istedi tee 2 haftasonra aldı geldiydi neymiş unutmuş :mymeka: ondan ötüre ağladım diye de suçlu olduydum

böyle adam çocuk mocuk sevdirmeyecen, isteyecek getir seveyim deye 2 hafta sonra götüercen kucağına al sev deye, hödükkkkötükedihüsoklava:

benimki de az önce hadi gitsene kk ya geç kaldın merak etmişlerdir seni dedi:roflol::roflol:

allahtan beni ki evde yok , rahat rahat çene alıyorum ama, oğlunu nöbetçi bıraktı başıma , o da izin verirse gelebiliyorum. onunda şimdi uyumayacağı tttutu iyi mi???????????

harbi hödük olan benmki:lepi: erikler yeni yeni cıkıodu 250 gr mı 5 milyondu.hiç unutmam.ay ne canım cekti of of oooff azımın suları akıo bööle ekşi tuza banmıssın kütür kütür.alsana dedimcokacimcoook param yok dedisenağlamaÇok üzgünüm çoook hiç unutmuycam o günü hiç ama:1no2:senağlama

ayyy ben memleketimi özledim yaa yarın annemlere gidiyoruz kızlarr inşallah bir terslik olmazsa :Saruboceq:

celencim ve leylacım ne işşşş :jeyyar: karpuzlar şeftaliler.. kaydirigubbakcemile3

aaa bursaya mı gelionuz iyi yolculuklar şimdiden....aslen bursalımısınız elif?

Sagol canim teyzem bu mutlulugu cok hakediiyoo cok sikintilar cekti bu 2. esi evliligi 10 yil surdu esinden dolayi cocuklarinin olmasi mumkun degildi ama o şe....z o haliyle gitti baska bi kadinla teyzemi aldatti teyzem yuvam yikilmasin diye affetti ama yine ayni moku yedi mersinde yasiyolardi herseyi geride birakip bosandi kayseriye geldi ve evlendi ve 14yil sonra anne olmak nasip oldu cok mutluyum yaa sadece payasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…