2008 Ekim Anneleri

yaa ben dün sordum karambolde karıştı, ben dün sıpaya elma püresi verdim zararı olurmu acep

ek gıdalara geçilirken öncelikle meyve suyu ile başlanır ibolyacım, teorik olarak meyve suyuna başladıktan sonra 1 ayın sonunda meyve püresine geçilir.. ama pratikde yapılanlar farklı olabiliyor..

yalnız bu ek gıdalara geçişte bebeklerin sindirim sisteminin gelişme durumu, yutma koordinasyonu vs çok önemli.. hani senin oğlan azcık minik ya o bakımdan bence bi dr una danış..
yoksa bi zararı yok hatta bebeklerin artık hareketlendikleri için ekstra kaloriye ihtiyaçları var, e yavaş yavaş da tattırmak gerekiyo tabi karnını doyurma şeklinde değil..

annemlerle msnde goruştuk şimdi hacerı sevdıler bıraz burda olmalarına ragmen 1 gun bile görmeseler özlüyolar kızımn dogmasıyla herkes ilkleri yasadı ılk defa anne baba olduk anneanne babanne dede teyze hala amca dayı hepsi ilk duyguyu yasyo

ne zararıı yavv,,olsa olsa faydası olurrcokacimcoook

yyok yafriler zaten doyumluk diil, saedce akşamdan akşama çeyrek elma rendeliyom onun püresini verdim dün sadece, yoksa sadece suyun veriyodum o da birkaç kaşık bişiydi, dün bi deneyeyim bakim dedim, valla minik filen aama ben miniğim demedi sıpa, hapır hupur götürdü, elmanın suyundan daha çok sevdi ya şaşırdım, yalana yalana yedi elma püresini, suyun veriyom ya püresi belkim sindirim sistemine zararlı olabilirmi diye düşündüydüm, ama dediğim gibi tadımlık veriyom zaten, çeyrek elmayı rendeliyom anca, toplasan 3 çay kaşığı anca eder yane

geldim ibolya yardımcı ol bakim şimdi canım bekliyorum saol şimdiden

heh yavrum şindik sen tam olarak ne istiyon, topice bebenin resmini koymak istiyon dimi, bak o zaman ImageShack® - Image Hosting bu linke tıklayacan, ordan gözat var oraya tıklayıp istediğin resmi yükleyecen, sonra host it dicen (resmin çözünürlüğünü ne kadar istiyosan o şekil ayarlıcan host it'in üstünde var) sonra yükleme tamamlanınca sayfanın en altında Hotlink for forums (1) yazan yerdeki linki kopyalayacan, buraya gelip mesaj kutusunun içine yapıştırcan, anlaşılmayan bişi varmı yafri

tşk ederim canım bi deneyim bakimm saooll

hheeeeyyyyyttt ben geldim uleeeyyynn e kimsecikler yook:uhm: nese kalp kalbe karsıymıs derler olcayı burdaymıs.kaydirigubbakcemile5

Aaaaaaaaaa nereye kaçtınız leyn ben geldimmmmmmmmmm

annneeemmm seni durduk yerde ösledim ben bugun yaa:çok üzgünüm: nie bilmiom :sm_confused:balkondaydımyerimseniben bizim ev şile yoluna bakıo oraya bakarken dalmısım aklıma sen geldin.kendime geldiğimde senlen konusuodum içimdenfisfisfis başladınmı

yuuuuhhhhhhhhh oku oku bitmio len....................klava:klava:
coşmuşsunuz yine....delikafadulden.....ben kociş ve bebişle markete gittim....sonra biraz oturup bişeler yedik.....cokacimcoook....bebişimin uykusu geldi ewe geldik.........tabi gelen uyku gitti.....klava:klava:....zor uyuttum...kafamçokkarıştı...kocamda ewe geldikten 10 dk sora kahveye çıktı....klava:klava:.......kaldık sizinle başbaşa ama YYYYYYYOOOOOOKKKKKKKKKSSSSSSSUUUUUUUUUNNNNNNUUUUUUUZZZZZZZ..:mymeka::mymeka::mymeka:kötükedihüso

Son düzenleme:

CNM gel öpecemŞeniza.s:1hug:a.s.Neye başladım mı kıs işe mi cnm benim işe 2 martta başlıcam gel dedim sana gelmedin kü bir türlü İSTANBUL' u bilmiyom dedin a.s.bende gelemedim oturduğun yer bildiğim bi yer değil kocişin getirmesi lazım beni sana o da artık öğlenleri ayrılan biri var iş yerinden onun işleride bizim herüfe devrolunca öğlenleri dışaru çıkamaz oldu o yüzden gelemedik tabüü zaten pzt günüde bakıcı başlayacak istedim ki DERİN' im benim nezaretimde bakıcıyla bi kalsın ısınsın ya :Saruboceq:edin kıslar ne olur bakıcı iyi bir insan olsun ve oğlum onu sevsin ona alışssın merhamet sahibi olsunda yavruma iyi baksın valla kabuslarım başladı ALLAH' ım inşallah doğru insanı yollamıştr bana çok endişelerim var aslında ya offfffffffffdelikafaduldenÇok üzgünüm çoook

mrb kızlar bugün acaip başım ağrıodu bi ara girdim ama yazamadan okuyamadan çıktım :çok üzgünüm:

leylacıım gözüüün aydınn ayy 14 yıl sonra haa çok duygulandım yaww Allah analı babalı büyütsün... :Saruboceq: çay olayını da ucuz atlatmışsınız yaa çokk dikkat etmek lazıım

zambakcım mama konusunda şimdi ben sana ver derim sindirim problemi olur sonra çok üzülürüm...senin yerinde olsaydım azcık yapıp verirdim ve eğer sorun olmazsa devam ederdim vermeyee...sen bilirsin tabiii yinede...mesela tamerin en sevdiği mama milupanın kurabiyeli maması 6 ay üzerii verilior ama biz doktor tavsiyesi ile yiyoruz bunları tamerin gelişimi baya ilerde çünküü

Son düzenleme:
hayır bee işe deil:mymeka:

gecmiş olsun len kuzuuuu:1hug: naptında ağrıttın.kayfe içmedinmi böön:sm_confused: bnm önceden kahve içmeyince basım ağrırsı:çok üzgünüm:ööle alısıktı vücudum.şindi de arıorum ama o bağımlılığım maalesef azaldı:a015:

sğl canımm ne bilim yaa acaip bi başağrısıı ve felakett bi uyku halii kendime gelemedim :çok üzgünüm: kahvede içmemiştim aceba ondan mıı olduu yaww :sm_confused: bitki çayı neyim içtim dünn bol bol tabi alışık değilimm dokunduu herhal başağrısı yaptıı

ben kaçtım kızlar size ii geceler............
koncam geldide köylerine bakcak...:a015::a015::a015:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…