2008 Ekim Anneleri

ayyy ben memleketimi özledim yaa yarın annemlere gidiyoruz kızlarr inşallah bir terslik olmazsa :Saruboceq:

celencim ve leylacım ne işşşş :jeyyar: karpuzlar şeftaliler.. kaydirigubbakcemile3

nereye gidiyon ule :mymeka:

beleşçi karı :mymeka:

böyle adam çocuk mocuk sevdirmeyecen, isteyecek getir seveyim deye 2 hafta sonra götüercen kucağına al sev deye, hödükkkkötükedihüsoklava:

dün baa tavır yaptı ben dellendim çocuk uyumiy diye, baa geldi git sen ben sallarım dedi, sallıyom ben işte sen işine bakdedim,sen işine bak dedi baa, aklı sıra baa ders verecek ya, anam çocuk da uyumadı mı, 1.30da zor uyuttu sıpayı, ay burdan nasıl oh canıma deysen yaaa kolaymıymışşş dedim içimden, pişman olmuştur artıkın söylediğine :roflol: bööle uslu görünüp de azgınlaştıızamanlarda koyvermek lazım kucağına :roflol:

pazar günü istanbula gitcez biz de...öykü hanımın mevlütü var 40 çıkıo şaka maka zaman ne çabuk geçior...kerem bu ayın 29unda yarı yaşını bitircek senağlama

ben kaçanzi.surat asanzi.bi gün limon-tuz olayına girenzi.çüüssss:a015:

allahtan beni ki evde yok , rahat rahat çene alıyorum ama, oğlunu nöbetçi bıraktı başıma , o da izin verirse gelebiliyorum. onunda şimdi uyumayacağı tttutu iyi mi???????????

ah yavrumummmm kıyamam saaa :teselli:

5 milyonu da mı yokmuş kötükedihüso ule bu herifler harbi hödük yaaa, söyleyeceksöz bulamıyorum yane

slm kızlar okuya okuya bi hal oldum valla.yine bizim hödükleri çekiştiriyonuz dur bir de ben çekiştireyim bizimkini ben de dr a kontrole gitmiştik dçnüşte ya canım hadi şuraya yemeğe gidelim dedim biraz uzaktı buranın suyumu çıktı dedi bana ben de ağla ağla gitmedim hiçbiryere onlan.eve gelip kendi yemeğimi yapıp yedim gerçi ertesi gün dediğim yere götürmek için çok yalvardı gitmeyince de ordan alıp geldi.ne fayda eşek niğdeden de sürülmüştü..:mymeka:

neyse kızlar bişey sorcam ben bu aralar tek tük cigara içtim çok vicdanım sızlii valla iki gündür içmiyom ama süte geçiyo benim gibin başlayan var mı

kereme mama yedirip yatıom kızlar
yarın kankim gelcek ist.dan amcasının düğünü varmış bursaya geldiler yarım saatliğine de olsa uğrayım keroşu görüyüm dedi..
iyi geceler öptüm kuzuları :ecrin_bebek:

var senağlamasenağlamasenağlama

leylacımm ya teyzoşunun gözü aydın rabbim mutlulukların en büyüğünü nasip etti sonunda çok sevindim beklemek bu nedenle üzülmek içi yanmak çok zormuş Allahım herkese nasip etsin valla..

özkeremcim, bişy soracaktım.
bu smear testini doktor demiti heralde demi sana yapalım deye. ne zamn yapalım demişti ve testi nerede yaptırdın?dr kimdi?

var senağlamasenağlamasenağlama

ayyyyyyyyy bitek ben değülmüşümmmdelikafadulden yani ibölcüm hani senin içtiğin için değül de yalnız deilmişim diye hani bu çığlığım.bizim hödükte hamileyken eğer kalp atışını duyarsak birdaha sigara içmeyecem diye yemin etti adam daha içmiyo.ben içtim diye bir sürü kızdı.şimdi bi de ondan gizli içiyom ama gizli de bi zevkli oliikii kendimden neeffffffffret ediyom bunları yazarken ama kimünlen paylaşacam ya:çok üzgünüm:

Ayy benim hoduk hamileyken hoduk degildi yavv illa aser diye bana baski yapardi bende bisey canim istemiyo derdim gider kiraz erik kaysi cilek ne buldu alirdi belki aklindan geciyodur diye benim canim bisey istememisti ama hergun ruyamda biseyler yerdim sabah anlatirdim bugun dalindan armut kopardim yedim diye oda alir gelirdi hergun sabah bugun ruyanda ne yadin diye soraradi bee nerde o heriff pehh

gülü gülü yavrum iyi uykular Şeniz

aynen delikafadulden bu hödüğe başka türlü nasıl dayanim yaaaa, zorla depresyona sokcek herif beni, kafayı yedirtçek baa, bende gizli içim valla, daha 1 ay öncesine kadar içmiyodum ben, mazeret diil biliyorum ama morellem bozuk oluyo napim yaaa senağlamasenağlama

evet pekmez verioom azcık tatlındırayım bakalım suyuu CADIARZU
sğl cnm geçtii bakalım başağrım şimdilik iim
ayy yavrum yaaa kıyamammm korktu haa
ayyy ben memleketimi özledim yaa yarın annemlere gidiyoruz kızlarr inşallah bir terslik olmazsa :Saruboceq:
güle güle gidinn canımmm :dance:

ne boşanma nedeni olcekk olm hayret bişee :mymeka: 2 hafta sonra getirmek ne demek yaa kötükedihüso
inanamıyoruum yaaa kötükedihüso leen olur muu öle şeyy leenn inanamıyoruuum klava:

Len ben normalde sigara icmem ama ixmisligim vardir arkadas ortamlarinda teklif edrerler di eslik ederdim gecen bi sigara istedi canim nasil hemde gozumun onunde geciyo boyle dedim ki sutum ceker felan 1 taneden bisey olmaz iciyim dedim heruften yuruttum tutturdum ve pismanim

nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yok o boşanma nedeni lafını lafın gelişi söledim de acayip kavga ederdik yane o bakımdan, amannnn meran senin herif donjuan kılıklı bişey anlamıyon bizim hödüklerden kaydirigubbakcemile3

ayy gercekten mi yaa bide zor olan bi hamilelik hani ustune titremesi gerekirken harbi hodukluk etmis bende uzun ugraslar sonucu hamile kalan kadinlari of bile detirtmezler sanardim cok kiymetli olurlar diye

yok o boşanma nedeni lafını lafın gelişi söledim de acayip kavga ederdik yane o bakımdan, amannnn meran senin herif donjuan kılıklı bişey anlamıyon bizim hödüklerden kaydirigubbakcemile3

anlamıyorum wallaa hemde hiiiiiç kötükedihüso Allah sabırr versiinn size :Saruboceq:
pes dioruum peesss Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…