ayyy ben memleketimi özledim yaa yarın annemlere gidiyoruz kızlarr inşallah bir terslik olmazsa :Saruboceq:
celencim ve leylacım ne işşşş :jeyyar: karpuzlar şeftaliler.. kaydirigubbakcemile3
puhahaaakaydirigubbakcemile3 benm gecen sene seftali istiodu.her gördüğüm kırmızı elmayı seftali sanıodumdelikafadulden ama bu sene karpuz kokuo burnumacokacimcoook
kaydirigubbakcemile5 valla ben minik pişik kremlerini gezme cantasına koyuyom.dışarda alt deiştirceemde kolaylık oliiyerimsenibenlülülülülülü
böyle adam çocuk mocuk sevdirmeyecen, isteyecek getir seveyim deye 2 hafta sonra götüercen kucağına al sev deye, hödükkkkötükedihüsoklava:
allahtan beni ki evde yok , rahat rahat çene alıyorum ama, oğlunu nöbetçi bıraktı başıma , o da izin verirse gelebiliyorum. onunda şimdi uyumayacağı tttutu iyi mi???????????
harbi hödük olan benmki:lepi: erikler yeni yeni cıkıodu 250 gr mı 5 milyondu.hiç unutmam.ay ne canım cekti of of oooff azımın suları akıo bööle ekşi tuza banmıssın kütür kütür.alsana dedimcokacimcoook param yok dedisenağlamaÇok üzgünüm çoook hiç unutmuycam o günü hiç ama:1no2:senağlama
ben kaçanzi.surat asanzi.bi gün limon-tuz olayına girenzi.çüüssss:a015:
slm kızlar okuya okuya bi hal oldum valla.yine bizim hödükleri çekiştiriyonuz dur bir de ben çekiştireyim bizimkini ben de dr a kontrole gitmiştik dçnüşte ya canım hadi şuraya yemeğe gidelim dedim biraz uzaktı buranın suyumu çıktı dedi bana ben de ağla ağla gitmedim hiçbiryere onlan.eve gelip kendi yemeğimi yapıp yedim gerçi ertesi gün dediğim yere götürmek için çok yalvardı gitmeyince de ordan alıp geldi.ne fayda eşek niğdeden de sürülmüştü..:mymeka:
neyse kızlar bişey sorcam ben bu aralar tek tük cigara içtimçok vicdanım sızlii valla iki gündür içmiyom ama süte geçiyo benim gibin başlayan var mı
varsenağlamasenağlamasenağlama
kereme mama yedirip yatıom kızlar
yarın kankim gelcek ist.dan amcasının düğünü varmış bursaya geldiler yarım saatliğine de olsa uğrayım keroşu görüyüm dedi..
iyi geceler öptüm kuzuları :ecrin_bebek:
ayyyyyyyyy bitek ben değülmüşümmmdelikafadulden yani ibölcüm hani senin içtiğin için değül de yalnız deilmişim diye hani bu çığlığım.bizim hödükte hamileyken eğer kalp atışını duyarsak birdaha sigara içmeyecem diye yemin etti adam daha içmiyo.ben içtim diye bir sürü kızdı.şimdi bi de ondan gizli içiyom ama gizli de bi zevkli oliikii kendimden neeffffffffret ediyom bunları yazarken ama kimünlen paylaşacam ya:çok üzgünüm:
evet pekmez verioom azcık tatlındırayım bakalım suyuu CADIARZUacaba içine tatlandırmak için iciiciicick pekmez koysan nasıl olar ki, maksat aromalı olsun, şekeri çok az hissedilsin, miminiminncacık yani, sen pekmez veriyodun dimi tamere
ben emip de artık karnını doyurduktan sonra veriyom, zaten istese de çok içemio oz aman :jeyyar: senin hesap bazen benimkisi de acayip iştahlı emiyor, bıraksam 1 biberon su iççek o kadar yani, azcık içirip bırakıyom midesini suyla şişirmesin diye
sğl cnm geçtii bakalım başağrım şimdilik iimAferim len cok killatmamizsiniz hemen okudum olcaycim ins bakici merhametli allah korkusu olan biridir iyi cikar ins korma meranim kusum neb oldu basina gecmis olsun bu bongildak olayini okudum ya ben arada unutuyom su vermeyi zaten pek sevmiyo ibolyaninki gibi ilik verirsem iciyoo simdi anne sutu aliyo diye ustune dusmuyodum yoksa ihmal etmem dee susuz kalma olabilirmi bingildagina baktim normal sankii celeen benim de canumm seftalii istiyoo yavv
ayy yavrum yaaa kıyamammm korktu haabugün bi gök gürledi burda kerem nasıl korktu yavrum ağladı senağlama bizim yatağın üstünde oynuodu kendi kendine ben de tam yanına gidiodum ama nasıl ses ...hemen aldım kucağıma içini çeke çeke ağladı kuzum sonra da bi dolu yağdı takır takır ....
güle güle gidinn canımmm :dance:ayyy ben memleketimi özledim yaa yarın annemlere gidiyoruz kızlarr inşallah bir terslik olmazsa :Saruboceq:
ne boşanma nedeni olcekk olm hayret bişee :mymeka: 2 hafta sonra getirmek ne demek yaa kötükedihüsoohaaaa ben o portakalları mıncık mıncık ezecem boşanma nedeni uleyn :roflol: benim hödük de daha baa fırça kaydıydı, sen hep bardağın boş tarafından bakıyon senin için yaptıklarımı görmüyon bilmemne diye, yapması gerekenleri yaptığını anlatamiim adama, ule hamile kadın aşerince 2 hafta sonramı getirilir yav, hatta bi keresinde de canım acayip kavurma çekti, bööle deliriyom, dedim herife böle böle, tamam dedi cumartesi gün alim gelim, hade nalet olsun dedim ses etmedim, anaaa cumartesi geçti yok pazar geçti yok, pazartesi günü akşam ben bir patlamışım, ne ağladıydım ya, ya bu benim herif harbi hödük heralde yaa, beyni hangi yönde çalişi halen çözemedim, bu arada bi site bulmuşum kızlar, hindikl inki vermim banlanmıyalım durduk yerde, zayıfliy karılar, günlük tutuyolar, ana sevdim ben siteyi bi ara verim size:icecream:
inanamıyoruum yaaa kötükedihüso leen olur muu öle şeyy leenn inanamıyoruuumharbi hödük olan benmki:lepi: erikler yeni yeni cıkıodu 250 gr mı 5 milyondu.hiç unutmam.ay ne canım cekti of of oooff azımın suları akıo bööle ekşi tuza banmıssın kütür kütür.alsana dedimcokacimcoook param yok dedisenağlamaÇok üzgünüm çoook hiç unutmuycam o günü hiç ama:1no2:senağlama
Ayy benim hoduk hamileyken hoduk degildi yavv illa aser diye bana baski yapardi bende bisey canim istemiyo derdim gider kiraz erik kaysi cilek ne buldu alirdi belki aklindan geciyodur diye benim canim bisey istememisti ama hergun ruyamda biseyler yerdim sabah anlatirdim bugun dalindan armut kopardim yedim diye oda alir gelirdi hergun sabah bugun ruyanda ne yadin diye soraradi bee nerde o heriff pehh
evet pekmez verioom azcık tatlındırayım bakalım suyuu CADIARZU
sğl cnm geçtii bakalım başağrım şimdilik iim
ayy yavrum yaaa kıyamammm korktu haa
güle güle gidinn canımmm :dance:
ne boşanma nedeni olcekk olm hayret bişee :mymeka: 2 hafta sonra getirmek ne demek yaa kötükedihüso
inanamıyoruum yaaa kötükedihüso leen olur muu öle şeyy leenn inanamıyoruuumklava:
aaa bursaya mı gelionuz iyi yolculuklar şimdiden....aslen bursalımısınız elif?
harbi hödük olan benmki:lepi: erikler yeni yeni cıkıodu 250 gr mı 5 milyondu.hiç unutmam.ay ne canım cekti of of oooff azımın suları akıo bööle ekşi tuza banmıssın kütür kütür.alsana dedimcokacimcoook param yok dedisenağlamaÇok üzgünüm çoook hiç unutmuycam o günü hiç ama:1no2:senağlama
yok o boşanma nedeni lafını lafın gelişi söledim de acayip kavga ederdik yane o bakımdan, amannnn meran senin herif donjuan kılıklı bişey anlamıyon bizim hödüklerden kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?