2008 Ekim Anneleri

hmm sanırsam ondan kafana patates sar yat bacım:a015:
menekşeeeee napıo hödükcanındelikafadulden

okuduklarımdan alıntı yapamadım ama aklımda kalanlara cvp yazayım;
özlemcimm kıymayla ilgili bişey sormuşsun canım ben kıymayı denemedim tamerdee ona biraz daha zaman var diye düşünüyorum ve doktorum kıymayı daha verebilirsin demedi...bakalım belki bu ay ver derse veririm...tamer tavuk yediği için tavuk veriorum çorbada sevio tavuğuu ama yalnız tavuk verdiğim zaman daha çok sevio...çok iyi haşlanmış tavuğun biraz gögüsle but etinden elimle parçalayarak veriyorum..biraz pütürlü yemeyenler için bu çok tehlikeli Allah korusun boğazına tıkanabilir çok dikkat etmek lazım...ben tavuk haşladım sebzelerle daha sonra o tavuk sularını buzluğa koydum buz kaplarına koyup..çorba yaparken ordan hemen alıyorum hazır tavuk suyu...
sen kereme tavuk verdin mii...yada çorbalarına tavuk suyu koyuyormusun....

selam melam felan yane Şeniz
slm kıss

patatesi annem sararsıı yaw migrenii vardaa aklıma geldii çok gülerdim annemee kaydirigubbakcemile3 gülme anneenee gelir başıneee derler bunaa laelaelaelaelae ağrı kesici aldım öğlen birde akşam yemekten sonra şimdii iyiyim gözümün önü açıldıı çok şüküür :1shok:

menekşeeeee napıo hödükcanındelikafadulden

uyiiii mirmirmirmir

bende uyiiim bari, burda acayip fırtına var insanın hiçbişey yapası gelmii, voovvv vooovvvv diye esiy dışarısı, gdim de yatim barim gözlerim kapanii, bgün elmasuyu da vermedim kuzuya, o da uyuyo, gece uzun olucek sanırsam, bnde uyuyum da o uyandığında güçlü oluym, hayde ben gidiyim, size iyigeceler yafrilermirmirmirmir

ewet bnmde migrenm vardelikafadulden pek severler kendileri beni haftada 2+3 kesz ziyaret ederler bizim patatesler balkonda durur sırf bu yuzden.ağrım oldumu hemen ordan alır eşim buzzz gibi keser tülbente dizer kafama sarar-tatlicadiarzu- bende yatarum annnaaammm hödük mödük ama ii beee:asigim:Şenizcokacimcoook:jeyyar::icecream:

kızzzlar dünn bişee okudumm bebeğiin bıngıldağııı içine doğruu çökerrsee bebek susuz kalmış demekmişş...tamerinkide bazen çökük görünüorduu kuzu suyu sevmior yaa neyse artık sevsede sevmemese veriorum ağzına azcık gitsee o kardır...

eeei geceler kuzu:a015: bende yatanzi 7 bucuktan beri ayaktayı nevrim döndükafamçokkarıştı
ya bana noluo şimdide canım karpuz cekti ha:uhm::sm_confused:

CELENNNNNNNN kıs merak ettim neye başladımmı bugün anlamamazlığım üzerimde hatlar error veriyor . Bu arada LEYLA' cım çok sevindim cnm benim teyzen için ne büyük bir mutluluktur kimbilir ALLAH bağışlasın güzel günlerini görmeyi nasip eylesin inşallah bi de MERAN çay olayı demiş ne oldu geçmşi okuyamadım kötü bişey yoktur inşallah

sanada geçmiş olsuun migren berbat bişeee :bbo: hem mide bulantısıından duramaz hem uyumak isterdi kadıncağız ses olmayacak perdeleri sıkı sıkı kapatır ışık girmeyecek patates bağlar kafasına ...gözlerini bağlar yatardı...ilacı var ama başağrın başlamadan alman gerekioo fln :çok üzgünüm: neyseki annemin artık migren krizleri gelmioo eskiden çok olurduu :bbo:
eşin hödük mödük ama o konuda iyimiş hakketenn eferüüm ulaa :içelim:

pooofff sigarana dşom basladınmı:mymeka: kıt karı:mymeka: cay olayıda meranın bası ağriimiş bitki cayı cok içmiş acaba ondanmı olmus

he bende duymuştum onu, şişlik olması da sorun oluyomuş, ama neden olduğunu bilmiyorum hatta kulak iltihabı olduğumuzda acile gittiimizde bebenin birinin bıngıldağı dışarıya doğru şişti, aman zor bee, yavru bak ben ne ediyom biliyonmu, oda sıcaklığındaki suyu sevmiyo, nezaman versem yüzünü gözünü ekşitiyo, biberonun emziğini ağzında gezdiriyo, diliyle itiyo, ben de ya ısıtıp veriyorum ya da soğuksa biberonu kaloriferin üzerine koyuyorum ısınıyo, sonra veriyorum, ne çok sıcak ne çok soğuk, sıcağa yakın bişey oluyo, tam vücut ısısında yani, o zaman güzel emiyo biberonu, eğer denemiyosan bi de byle dene tavsiye ederim.

eeei geceler kuzu:a015: bende yatanzi 7 bucuktan beri ayaktayı nevrim döndükafamçokkarıştı

ne karpizi be anaa hamilemisin nesin :uhm: bu arada celen canbebe numine göndermiyomuş, rozi gönderiyomuş diye duydum mail attım, bi de beuthy diye bişi vardı, herifler önce göndercez dediler,gelen giden olmayınca mail attım, stoklarda ürün yok gönderemiyoz dediler, ben de samimiyetiniz için teşekkür eerim, önce göndercez deyip sonra gönderemiyoruz sitemize üye olun gönderelim diyen bi firma ne kadar samimidir bilemiyorum artık diye bi mail attım :jeyyar: lafı istiyolar anam,mademki göndermicez de dimidelikafadulden

anaaaaaa:1shok: nasıl gectş leeeenndelikafadulden banada dedelikafadulden banadadelikafadulden banadaaadelikafadulden

pooofff sigarana dşom basladınmı:mymeka: kıt karı:mymeka: cay olayıda meranın bası ağriimiş bitki cayı cok içmiş acaba ondanmı olmus

He kıs bugün angutluğum üzerimde ben üçmeyimde kimler içsin hade izin verdim çık sen şimdik balkona tüttür bana karşuuuuuuuuuu

iyi akşamlar millet, bu oğlanın da bu gece uyumayacağı tuttu iyi mi
bak şimdi benim de canım karpuz istedi
geçen sene bu zamnda didik didik karpuz aramıştık,,,, ne hoştu yaaaaaaa

hmm.la olum hipp e de attıydık cocuklar okula gitcekler nerdeyse hala göndercekler haa bu popolini nerden istioduk cıtır soruodu sabah?

iyi akşamlar millet, bu oğlanın da bu gece uyumayacağı tuttu iyi mi
bak şimdi benim de canım karpuz istedi
geçen sene bu zamnda didik didik karpuz aramıştık,,,, ne hoştu yaaaaaaa

benim hödük de canım yaprak galeta istedi tee 2 haftasonra aldı geldiydi neymiş unutmuş :mymeka: ondan ötüre ağladım diye de suçlu olduydum

ii uykular daa karpıızz ne işş yaww :jeyyar:
hergün kahve içen benn bitki çayları içmiştiim onlar dokunduu herhaldee çok başım ağrıorduu da kafamçokkarıştı
ooyy sorma canım ya o suyun her halinii denedim walla ılık biraz soğuk hafif sıcak sevmioo suyu yafrii ...artık ılık yapııoom veriorum ne kadar gidersee o kadar kardıır diee fisfisfis püfletioo suyuu sıpacan Çok üzgünüm çoook

merancım daha tavuk denemedim kereme dr listeye kıyma yazmış yani sinirsiz dana eti 2kez çekilmiş dedi..kerem doğru dürüst çorba yemio die 2günde bir yapıorum ben bugün de ülkerin numune gelen çorbanın yarısını yaptım onun da yarısını dedi yani çeyrek düşün....az önce milupanın sütlacını yedirdim bi onu iştahla yiyo ağzını açıo...beni de emdiği için çok zorlamıorum ama işe başlamadan son hafta artık tatbikat yapmamız lazım ben yokmuşum gibi

geçmiş olsun canm
aaaa bugün keremin bıngıldağı oynuomuş gibi geldi bana...kerem suyu çok sevio bi içişini görsen sanki kızgın çöllerde susuz kalmış gibi iştaha getirio insanı ama nekadar vermem lazım bilmiom her ek bişeyler yedikten sonra 4-5çay kaşığı veriom yeterlimidir bilmem:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…