dün akşam 8 buçukta uyudu... 8 le 10 arası deişio uyuma saati..ama önceden 8 de uyuyunca sabah 8-9 gibi kalkıyodu:uhm:3-4 gündür erken kalkıo.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı...şimdi uyudu.....büyüdükçe dahamı az uyucaklar yaw:uhm::uhm::uhm:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydın , nasılız annişler ? minik böcüklerimiz nasıllar
günaydınnnn sandaa..cakılım ozletıyorsun kendıni.çok mu yoğun işler?*
bızım böcükler iyi seninki ne alemde canım?:1hug:
buyudukce gunduz uykusu azalıyor,gece uykusu uzuyor,tam tersi.
ama 8 cok erken değil mi???
ıklım mesela 10:30-11:00 aralığında uyur ve sabah standart 8:30-9:00 arası uyanır .
8 den sonra uyutmamayı dene bakalım.10:30 gıbı uyut.CADIARZU
uyutmamayı deniorum ama uykudan bayılıo yada mızmızlanıo...sanırım biraz daha büyürse oturacak düzenimiz.....
bu ay genel kurulumuz var, işler felaket derecede yoğun , nefes almadan çalışıyorum diyebilirim ...
benim ki tam dayaklık sıpa , inatçı keçinin teki kötükedihüso annemi pestil ediyor akşama kadar, tabi akşam nöbeti ben devralıyorum... dün akşam hırsımdan ağladım ... kendime zaman ayırmaktan vazgeçtim inanın bi bardak sıcak çay bile içemiyorum akşam olunca ............ bi de benim sıpam şimdiden tuvalete alıştı desem yeri, kaka yaparken ille altı açılacak yattığı yerde çiş tutar gibi bacakları yukarı kaldırıp tutacam ki yapsın , yoksa kaka yapmıyo , o da genelde ben çay içeceğim ya da yemek yiyeceğim zamanlara denk geliyo ne hikmetse , ama laf aramızda vazgeçirmek de istemiyorum belki bu alışkanlık sayesinde tuvalete çabuk alışır diyorum :jeyyar:
bu ay genel kurulumuz var, işler felaket derecede yoğun , nefes almadan çalışıyorum diyebilirim ...
benim ki tam dayaklık sıpa , inatçı keçinin teki kötükedihüso annemi pestil ediyor akşama kadar, tabi akşam nöbeti ben devralıyorum... dün akşam hırsımdan ağladım ... kendime zaman ayırmaktan vazgeçtim inanın bi bardak sıcak çay bile içemiyorum akşam olunca ............ bi de benim sıpam şimdiden tuvalete alıştı desem yeri, kaka yaparken ille altı açılacak yattığı yerde çiş tutar gibi bacakları yukarı kaldırıp tutacam ki yapsın , yoksa kaka yapmıyo , o da genelde ben çay içeceğim ya da yemek yiyeceğim zamanlara denk geliyo ne hikmetse , ama laf aramızda vazgeçirmek de istemiyorum belki bu alışkanlık sayesinde tuvalete çabuk alışır diyorum :jeyyar:
celenim gelmiş yahu , gel kuzum geçmişi sonra okursun , az sonra bana bi angarya iş çıkar kaçarım ..... destinayı özledim , bızdıkcanı özledim, diğerlerini ara sıra da olsa okuyorumm burada ama bu iki kaçağı hiç görmedim uzun zamandır , çok merak ediyorum haber alanınız var mı :?
:1shok::1shok::1shok:
nasıl alıştı pekı buna?
anam destinayı ben sanırım 2 oldu arayalı net kappanmış biz yokken bağlatıcaz en kısa sürede dediÇok üzgünüm çoookhalaaa bağlatcakÇok üzgünüm çoook bızdıklada olcayım görüşüomuş.o arada gelio okuo cıkıo.onun evinde net yok.ancaa işe baslayınca
hayatım , mamaya geçince kabızlık sorunumuz oldu , 2-3 gün yapamadığı oldu tabii o zmana yapıncaya kadar da canı yandı yavruşumun çok ağladı :teselli: sonra yapmaya korkar oldu , yani aslında istem dışı bir alışkanlık oldu , şimdi şükür aştık bu sorunları
aman nası bağlatmaymış o yaa, neyse canlarıı sağolsun , sorun olmasın da ............
sen de ne var ne yok bacım
anam ben izmiiiir:Saruboceq: izmiiiirr:Saruboceq: die dolaşiiimsenağlamaaman nası bağlatmaymış o yaa, neyse canlarıı sağolsun , sorun olmasın da ............
sen de ne var ne yok bacım
hımm..CADIARZU
ya celen ama o evıne dondukten sonra buraya gelmedı mi???
ben geldim falan demişti??yanlış mı hatırlıyorum??:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?