2008 Ekim Anneleri

celennnnnnnn fatoşun bebişiin resminin altındaki adresten yaptımmm olduuuuuuuu diğer bebeklerin gekişimi sayfasında

hihoyyyt
yuhhh..:1shok:
okadar utuyu neden bırıktırdın.uyuyunca yapsana az az.bırıkınce daha zor..hihoyyyt
bu işler
tatlı:&yemek 1 saat
y.odası yarım saat
maske ve bıyık:yarm saat
en fazla 2saatını alır toplamda..
araya sıkıştırıver uyuduğunda falan.
aksam da esın gelınce ılgılenır bebişle utulerı yaparsın,tamamdır..

phatoshum ewet hatlar benzii.bnm kızda cakır kumral bööle deişik bişi.parmak emişlerine dedim ben cemre die.bizimkide önce işaretlen baslıo emmeye.yanlıs aldıını görünce bas parmağıyla deiştirio.kaydirigubbakcemile3 işaret parmaanı sokunca öörüo ordan anlıo kanımcaCADIARZU

şşşşş celen rozi numine göndiriy anam, bugün beni aradılar adresimi aldılar sölüyüm yani

siteye baktım bende az önce o hergün.....com varya.orda gördüm.ama ben rozi sevmiim anam:dilcikar: ya menekse karısı hipp e gönderdinmi sen?göndercez falan dediler ama hala yok yawÇok üzgünüm çoook

ibolcum hoşgeldün çanum.ya bu numuneler sadece istanbula mı gidii.ben herbi şeye üye oldum ama yok napmam gerek

bız demir damlasına başladık 2 gün önce.
mıdesı bulanmıyor allhtan kolay alıyor minişim.:ecrin_bebek:
yalnız bişiy sorucam.sağlık ocagındakı hemsıre 9 damla dedi..
bende "kılosuna gore ayarlanmıyor mu"? dıye sorunca ,"hayır,standart herkese 9 dama verıyoruz.Bır yasına kadar devam edılecek." dedi.
merak ettım bnde sızde var mı başlayan.?CADIARZU

çıtırcım biz başlamadık ama dr bizden kan sayımı istedi önümüzdeki ay için eğer düşükse bişeyler başlıycam dedi ama tam anlamadım

Citir bu numune gelmisti ya sana mama meyve suyu felen bende uye olacam o mulipa miydi bide banada gonderirlermi ki

selam kızlar yağmurlu bir günden herkese merhaba...
bugün ancak girebildim arkadaşım geldi gitti ay nasıl sevindim bu akşam amcasının kınası var gelmişken bana da uğradı sende gel kınaya akşam dio keremle de ne giderim ya...
çıtırcım biz başlamadık demir damlasına 4.ay sonunda hemogram kan tahlili istedi dr gerek görmedi demire, bide 6.ay sonunda yani 2hafta sonra yaptırcaz düşükse demiri başlatcakmış...kerem de böyle ilaç içmeyi hiç sevmio napcam bilmem multitabsı bile zor veriom öğürüo mamasına falan katıom artık

Gecen esime pcden kalkda ben boylr bolyle uye olacam numine isteyecem dedim yaa bosver yaa ne istiyosan aliyimm ben felan dedi ama ben yinede numune istemek istiyorum yani o kadar cesit var hangisini sevecek ben nerden biliyimde sunu al diyim dimi simdi numune gelince evemi geliyolar hani ozleme bi kere birileri gelmisti de kayinvaldesini cagirmisti eger oyleyse istemiyim ben yanlizim korkarim kii bunu duyarsa herif beni fururr

ibolcum hoşgeldün çanum.ya bu numuneler sadece istanbula mı gidii.ben herbi şeye üye oldum ama yok napmam gerek

yok yafrim ben denizliliyim mesela, göndercez dediler, biraz şansa bağlı sanırsam, çok zaman bana da gelmiii, hatta firmanın biri göndercez dediydi, sonra göndermedi, ben de göndercez dediniz ama gndermediniz diye bi mail attım, neymiş stoklarda ürün kalmamış, neymiş sitelerine üye olcekmişim, neymiş o zaman gönderceklermiş, ben de önce göndercez diyip sonra böyle deyince ne kadar samimi oluyosunuz bilemiyorum artıkdie bi mail attım, kafamı bozdular ule :mymeka:

siteye baktım bende az önce o hergün.....com varya.orda gördüm.ama ben rozi sevmiim anam:dilcikar: ya menekse karısı hipp e gönderdinmi sen?göndercez falan dediler ama hala yok yawÇok üzgünüm çoook

belkim kendilerini yenilemişlerdir ule, ben de bi deneyecem baam, bu aralar türk malına taktım kafayı a.s hippe de göndermedim, neyüdüğü belirsiz mamayı mı yidirem leln oğlana, belkim iyi deel, milupaya gönderdim ben, onlar da göndercez dediler evde kargo bekliim sırnaşık şey

Valla bu bebislerle artik bize dugun bayram cok zor bisey anlmayiz yarin benim karsi komsumun kizinin kinasi var simdi eve sigmazlar misafirler erkekler size gecse olurmu dediler esimde leyla evde yanliz biz isten geldikten sonra olur dedi eger uygun olursa bizim evde dugun evi olacak tamda gunune denk geldi haa esimde sevgililer gunu diye beni yemege cikaracaktii artik gecikmeli gideriz biz,de

yok biz sadece d vitamini kullanıoz, demir filen demedilerdi bize, baam belkim bu ay gidince sölerler, unutmassam bi soruyum bakim

günaydın len turizimci kaydirigubbakcemile3

yok yavrum genelde kargocular geliii, diğer türlü bende istemem zati, amanin kapıyı üzerime kitler filen korkarım ben :1shok:

ule millet kudurdumu nedir kış gününde ne kınası ne düğünü yav :roflol: bu aarada özlem sana alıntı yapim olmi anam niye ki :uhm:

ben biraz uyuyum bari, gece geç yattım sabahın köründen beri ayaktayım, sıpa ilk defa gece 2 de mmıçtı, hayret ettim hiç yapmazdı, o da yetmedi sabahın bi köründe yine mıçtı, o da yetmedi öğleye doğru yine mıçtı, mıça mıça bitiremedi mokları :roflol: gidem de az uyuyum, sonra gelerim, beni özleyin anacım baaaaaaaayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…