günaydınnnnnn kahvaltıyı yeni yapıyom ancak bizim zıpırdan fırsat buldum.şuan parmağını emiyo cuk cuk uykusu gelince böyle yapıyo ve de sanırım bırakmayacak.eğer ememezse uyumuyo sürekli ağlıyo.napim ilerde bi formül düşünürüm .acı oje falan sürerim eline 1-2 yaşında...geçende burda okudum galiba çocuk gerizekalı olur diyodu birisi :1shok:öyle bişey var mı cidden bizimki anne karnında da emiyodu yandık ozaman
çıtırcım valla döövv çookk haklısın ama söz verdim kendime içmiycem daha 2 gün oldu içmiyom zaten.benim zıprda altını açınca kaka yapıyo normalde sürekli ıkınıyo.bakalım daha neler görcezzz
ya ne gerizekalı olması allah allah daha neler duyacaz heee...................... ben doktorumuza sordum , damak yapısı bozulur diye korkuyorum dedim vaz geçirmek gerekir mi dedim doktor bana kızdı ..........parmak emmeyi yetişkinlerin sex hayatı gibi düşüneceksin , o şekilde tatmin oluyorlar bu onların en doğal hakkı ve 2 yaşına kadar kesinlikle engellemeyeceksin eğer 2 yaşına gelince halen emiyorsa o zaman bi formül düşünürüz dedi.
ya ne gerizekalı olması allah allah daha neler duyacaz heee...................... ben doktorumuza sordum , damak yapısı bozulur diye korkuyorum dedim vaz geçirmek gerekir mi dedim doktor bana kızdı ..........parmak emmeyi yetişkinlerin sex hayatı gibi düşüneceksin , o şekilde tatmin oluyorlar bu onların en doğal hakkı ve 2 yaşına kadar kesinlikle engellemeyeceksin eğer 2 yaşına gelince halen emiyorsa o zaman bi formül düşünürüz dedi.
çakıl sizin bu dr freudçu galiba:jeyyar:
ne benzetme yapmış amaasırnaşık şey
günaydın kızlar. offf bugün birsürü işim var.
1. iki sepet ütü var.
2.akşama yemek yapılacak.(hoş, kociş yemeğe gelmicek, kendime aparatif bişeler yaparım)
3.canım tatlı çekti, bi tatlı yapılacak.
4.yatak odası süpürülüp silinmedi ne zamandır.
5.balkondaki çamaşırlar kuruduysa toplanacak: al sana 3 sepet ütü!!
6.yarın altın günümüz var, bıyıklar alınıp yüze maske yapılacak.(kızların içinde bakımsız kalmak istemiyom)
7.işlerin en önemlisiiiiii: Nihan emzirilcek, altı alıncak, oynatılacak, uyutulacak.ve tekrar emzirilcek, altı alıncak, oynatılcak ve uyutulcakkkk. ve bu döngü 7-8 kere tekrarlancak!!
sanırım ben sadece son maddeyi yaparım yine herzaman olduğu gibi!!:tomato:
hasretcim sen 7.maddeden başla aralara diğer maddeleri sıkıştırıver
benm hayatım hep o 7. maddeyle doluhiç 1 e 2 ye gecemedimnaniknanik
yaa celencim denedim boyutu büyükmüş olmadı yapamadım bebeklerin resimleri olduğu topiğe de koyacam ama yapamıyomm
aa fatoşcummm nasılsın hoşgeldin nezamandır sanki seni buralarda görememiştim
benim de var öle bi fotosu ama koyamıyoomm hemde yandan çekmiştim köklemişti parmağı ama benim zilli paşparmağı emiyo:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?