seni engelledim ondan olmuodur belkim:roflol:
bilmem ki :uhm:
bu ara gündüz uykusuna düştün uyu bakem uyusun da büyüsün ibolyaaaa tıpış tıpış yürüsün ibolyaben biraz uyuyum bari, gece geç yattım sabahın köründen beri ayaktayım, sıpa ilk defa gece 2 de mmıçtı, hayret ettim hiç yapmazdı, o da yetmedi sabahın bi köründe yine mıçtı, o da yetmedi öğleye doğru yine mıçtı, mıça mıça bitiremedi mokları :roflol: gidem de az uyuyum, sonra gelerim, beni özleyin anacım baaaaaaaayyyy
Citir bu numune gelmisti ya sana mama meyve suyu felen bende uye olacam o mulipa miydi bide banada gonderirlermi ki
Gecen esime pcden kalkda ben boylr bolyle uye olacam numine isteyecem dedim yaa bosver yaa ne istiyosan aliyimm ben felan dedi ama ben yinede numune istemek istiyorum yani o kadar cesit var hangisini sevecek ben nerden biliyimde sunu al diyim dimi simdi numune gelince evemi geliyolar hani ozleme bi kere birileri gelmisti de kayinvaldesini cagirmisti eger oyleyse istemiyim ben yanlizim korkarim kii bunu duyarsa herif beni fururr
ule millet kudurdumu nedir kış gününde ne kınası ne düğünü yav :roflol: bu aarada özlem sana alıntı yapim olmi anam niye ki :uhm:
kargo gelmiş baa bakam kimden ve ne???
yok yafrim ben denizliliyim mesela, göndercez dediler, biraz şansa bağlı sanırsam, çok zaman bana da gelmiii, hatta firmanın biri göndercez dediydi, sonra göndermedi, ben de göndercez dediniz ama gndermediniz diye bi mail attım, neymiş stoklarda ürün kalmamış, neymiş sitelerine üye olcekmişim, neymiş o zaman gönderceklermiş, ben de önce göndercez diyip sonra böyle deyince ne kadar samimi oluyosunuz bilemiyorum artıkdie bi mail attım, kafamı bozdular ule :mymeka:
belkim kendilerini yenilemişlerdir ule, ben de bi deneyecem baam, bu aralar türk malına taktım kafayı a.s hippe de göndermedim, neyüdüğü belirsiz mamayı mı yidirem leln oğlana, belkim iyi deel, milupaya gönderdim ben, onlar da göndercez dediler evde kargo bekliim sırnaşık şey
bu ara gündüz uykusuna düştün uyu bakem uyusun da büyüsün ibolyaaaa tıpış tıpış yürüsün ibolya
ben uyyyamıom gündüz gece uyudum uyudum sabah kalktıktan sonra yok uyku muyku ...bu aralar gece uykum çok ağır keremi duymuom yasin alıp verio emzir die ama zorla uyandırıomuş beni naniknanik
milupaya ben üye olurken numuneler bebeğinizin 6. ayında gönderilecek diye bir not vcardı.sanırsam 6 aylık olduğumuzda gelecek.
kargo gelmiş baa bakam kimden ve ne???
Yavv kizz almanciyla evlendii iste posafort felan islemlerini hallettiler gidecek esi doktor ve izin alamiyomus simdi 1 haftaligina izin almis geldi goturcek haa kizin icinde kalmasin diye kendi aralarinda bi kina yapacaklar bi gelinlik giysin muradini alsin diye yoksa tek nikah dugun ney yok mecburiyetten
hippp i hiç mi duymadııın:1shok: bana bile yedirmişler bebekkencokacimcoook ondan hala saldırıorum cemrenin mamalarınadelikafadulden
Tencerede fincan keki diye bi tarif gordum deneyecem yapan varmi aranizdaa keke yapiyyon nescafe fincanlarina koyup tencereye koyuyo ve ocakta pisiriyon cok ilginc geldii bana denemem lazim
ya gece geç yattım gözlerim aciiii mirmirmirmir
yafrim ben mail atarkene dedimki doktorumuz 4. aydan sonra ek besinlere başlayacaz yavaş yavaş demişti ben de birkaç gündür elma suyu veriyom sizin meyva pürelerinizden falan versem uygun olurmu gibisinden yazmıştım öylelikle göndercez dediler
bak baam CADIARZU
posafort mu :roflol::roflol::roflol:
yaa eski bi markamıymış dimek, hiç duymadım, göndersemmi acaba :uhm:
bız demir damlasına başladık 2 gün önce.
mıdesı bulanmıyor allhtan kolay alıyor minişim.:ecrin_bebek:
yalnız bişiy sorucam.sağlık ocagındakı hemsıre 9 damla dedi..
bende "kılosuna gore ayarlanmıyor mu"? dıye sorunca ,"hayır,standart herkese 9 dama verıyoruz.Bır yasına kadar devam edılecek." dedi.
merak ettım bnde sızde var mı başlayan.?CADIARZU
gelemedi daha
gönder hipp e.hipp alman markası.bnm bebeklilk mamam.bu ve milupa:lepi:
ben geldim yaaaaa kuzu hiç durmuyo bugünlerde gelemiyom çatlıyom ne konuşuyonuz diye leyloşum önemli bişey varsa bana özetleyiversen sen en çok leyloş buralarda ya ondan yani kimse alınmasın
Tencerede fincan keki diye bi tarif gordum deneyecem yapan varmi aranizdaa keke yapiyyon nescafe fincanlarina koyup tencereye koyuyo ve ocakta pisiriyon cok ilginc geldii bana denemem lazim
gönderim bakim, bi mkluk çıkmaz dimi la :uhm:
nie lo:uhm: cıkarmıfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?