Effekaan isterken ne yazdinda hemen geldii len
canım tam hatırlamıom ama kısaca 'bebeim 4 aylık oldu ek gıdaya geçmek istiom.ürünleriniz doğal olduğu için kullanmak istiom.numune gönderirmisiniz..'' gibi bişilerdi...o kadar çok yere yazdım ki ne yazdım hatırlamıom:roflol::roflol:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:asigim:bunlar adam mı seçiii.ben heryere yazdım bişey göndermiilerr..kızz efekaan needdin milupaya da sana gönderdiler.bi taktik anacımm üfff sinir oldum
canım leylaya da yazdım az önce ürünleriniz doğal die denemek istiom dedim..başka bişi demedim ama size nie yollamadılarki:uhm::uhm:
ben dün akşam attım mail bugün geldi
bana kıyak getilerse biiliimde dahada istiyim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
leyla eline sağlık çok güzel görünüolar
puhahaaa:roflol: sendemi kovuldun lenkaydirigubbakcemile3daha onceden linkim suuuuuu du artık o linlkle gıremiyom
bebelac ın meyveli muhallebisi cok güzelcokacimcoookheheheeehihoyyyt milupa numune göndrmiş..len daha dün akşam istedim ne çabuk gönderdiler yaaww:dance: 1 tane önlük 1 tane organik elma suyu 1 tane sütlü karışık çorba 1 tane sütlü pirinçli muhallebi 1 tane sütlü armutlu muzlu gece tahılı..1 tanede kitapçık... len çelen gibi bende tadına baksammı bunların:jeyyar::jeyyar:
mng ylen gelii.niiyse ben gidiiiim az uyuycem, sıpacan sabahın bi köründe kalktı, şimdik de uyuo, hazır uyurkene bnde uyuyum, uyanınca bi ara girerim emi, öptüm hepinizi, effekaan yafrim hangi kargoıyla geldiğini söylemeyi unutma merak ettim ule
neysee ben işeme bakıyıım pcden kalkıyom resım lerı göderdım nede olsaaa
puhahaaa:roflol: sendemi kovuldun lenkaydirigubbakcemile3
bebelac ın meyveli muhallebisi cok güzelcokacimcoook
mng ylen gelii.
leyluuuuş emeğine saalık bacım cok güzeller.o muzlu pastanın kekini bide sen yaz bakamCADIARZU
biz sevgililer gününü kutladık:jeyyar:buda o sırada uyuyan cemre yeelülülülülülülülülülülülü
celen buu kk nın kek pasta bolumude acıklamalı anlatımı var buraya lınk nası atılıyo buraya atıım bak
acaba ben mı beceremedım maıl atmasını msn nı heroo baby e attım o mail göndrdı mesajınız ulastı beslenme uzmanımız deerlendırecek dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?