2008 Ekim Anneleri

Effekaan isterken ne yazdinda hemen geldii len

canım tam hatırlamıom ama kısaca 'bebeim 4 aylık oldu ek gıdaya geçmek istiom.ürünleriniz doğal olduğu için kullanmak istiom.numune gönderirmisiniz..'' gibi bişilerdi...o kadar çok yere yazdım ki ne yazdım hatırlamıom:roflol::roflol:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:asigim:bunlar adam mı seçiii.ben heryere yazdım bişey göndermiilerr..kızz efekaan needdin milupaya da sana gönderdiler.bi taktik anacımm üfff sinir oldum

yazısına ozenmdım acelem var dıye guzel olmadı

[URL=http://g.imageshack
bas harflarımızı yazdım hedıye almadıysa sen deılsın o kızım hacer dıyecem

canım mail attıktan kaç gün sonra geldi numuneler

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:asigim:bunlar adam mı seçiii.ben heryere yazdım bişey göndermiilerr..kızz efekaan needdin milupaya da sana gönderdiler.bi taktik anacımm üfff sinir oldum

canım leylaya da yazdım az önce ürünleriniz doğal die denemek istiom dedim..başka bişi demedim ama size nie yollamadılarki:uhm::uhm:
ben dün akşam attım mail bugün geldi
bana kıyak getilerse biiliimde dahada istiyim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
leyla eline sağlık çok güzel görünüolar

acaba ben mı beceremedım maıl atmasını msn nı heroo baby e attım o mail göndrdı mesajınız ulastı beslenme uzmanımız deerlendırecek dıye

daha onceden linkim suuuuuu du artık o linlkle gıremiyom
puhahaaa:roflol: sendemi kovuldun lenkaydirigubbakcemile3

bebelac ın meyveli muhallebisi cok güzelcokacimcoook
mng ylen gelii.
neysee ben işeme bakıyıım pcden kalkıyom resım lerı göderdım nede olsaaa

leyluuuuş emeğine saalık bacım cok güzeller.o muzlu pastanın kekini bide sen yaz bakamCADIARZU

biz sevgililer gününü kutladık:jeyyar: buda o sırada uyuyan cemre yeelülülülülülülülülülülülü

celen buu kk nın kek pasta bolumude acıklamalı anlatımı var buraya lınk nası atılıyo buraya atıım bak

celen buu kk nın kek pasta bolumude acıklamalı anlatımı var buraya lınk nası atılıyo buraya atıım bak

muzlzu pastanınkiyse baktım ona ben.şindik baska bi sayfa daha ac
oraya gir.ordaki adresi kopyala yap ve burdaki msj yazan yere yapıstır:lepi:

:dance::dance:
acaba ben mı beceremedım maıl atmasını msn nı heroo baby e attım o mail göndrdı mesajınız ulastı beslenme uzmanımız deerlendırecek dıye

güzelim hero baby e göndermişsen milupayada gitmiştir heralde bilmiomki...:sm_confused::sm_confused:

çelencim merak etme ordanda istedim gelcekcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

Son düzenleme:
celen hangi arada kutladınız anacuum anamm biz bekliyoz valla koca gelecek hediye getirecek mi zatn hediye işine pek inanmıyo ya neüse.hemen önlem olarak gece 12den sonra bugün sevgililer günü bi öpücük kondurup seni sefiyom dedi.en önemlisi bu dedi adam ağzıynen hediye almıycam demek istedi ben hala bekliyomm.asıl hödük ben miyim neyim.leyla yaa okadar pastayı bugün mü yaptın kız anam ne maharetli karular var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…