hediyesiz kutladık bizcelen hangi arada kutladınız anacuum anamm biz bekliyoz valla koca gelecek hediye getirecek mi zatn hediye işine pek inanmıyo ya neüse.hemen önlem olarak gece 12den sonra bugün sevgililer günü bi öpücük kondurup seni sefiyom dedi.en önemlisi bu dedi adam ağzıynen hediye almıycam demek istedi ben hala bekliyomm.asıl hödük ben miyim neyim.leyla yaa okadar pastayı bugün mü yaptın kız anam ne maharetli karular var yaaa
bende numune ıstedıımmmmm hihoyyyt:lepi:
hediyesiz kutladık bizyavrum malum bu gün ay sonu biz memur ailelerine.şansımı yarına bıraktım.bugun normalde dısarı cıkma günümüzdü.ben yarına erteledim:jeyyar: kötü bi niyetim yok vallaa:jeyyar:şutarafagitti
hediyesiz kutladık bizyavrum malum bu gün ay sonu biz memur ailelerine.şansımı yarına bıraktım.bugun normalde dısarı cıkma günümüzdü.ben yarına erteledim:jeyyar: kötü bi niyetim yok vallaa:jeyyar:şutarafagitti
becerebildinmi lenŞeniz
haftasonu ya ondan yazmamıslardır.hafta içi yazarlar.:1closedeyes:he milupaya gonderdim hiç evap gelmedı yanlış gonderdım sadım senden ogrendm yıne gonderdım yıne tı yok bebelacda uyelık ıstedı uye oldum tekrar gonderdim ondan da tık yok benı begenmedıler herhal gondermezlerse gondermesınler benım sutum daha kalıtelı daha organık demıı len:jeyyar:
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/244741-muzlu-rulo-pasta-resimli-anlatimli.htmlleyloş patalar süperr.hemen tarfını ıstuyorum su rulonun ve kekin.
iyi akşamlar hanımlar.
herkes gene yemekte galibaaaaaaaaaaa
bana bugün hero babyden numuneler geldiiii(kocişim sixzinle mi uğreşecekler diyordu; utandırdım adami hahaha hahah:jeyyar:
sevgililer günü içinde çok güzel bir çiçek almış,nasıl vereceğini de biliyor kerata
güzelim mng kargoyla yolladılarsositososito
yazısına ozenmdım acelem var dıye guzel olmadı bas harflarımızı yazdım hedıye almadıysa sen deılsın o kızım hacer dıyecem
hiiiii yafri o da güzelmiş be, eline sağlık anacım, ya bugün içimden geçti ule bu sefer de kakaolusunumu yapsam dedim ama krem şantinin kakaolusu yoktu, acaba içine normal kakao koysam yine kabarırmı ki diye düşündüm sonra da tereddüt ettim koymadım yine muzlu sade yaptım, yarına bizim oğlan gelcek nişanlısıyla da onlara tattırim bi de, baam beyenceklermi kaydirigubbakcemile2
canım leylaya da yazdım az önce ürünleriniz doğal die denemek istiom dedim..başka bişi demedim ama size nie yollamadılarki:uhm::uhm:
ben dün akşam attım mail bugün geldi
bana kıyak getilerse biiliimde dahada istiyim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
leyla eline sağlık çok güzel görünüolar
ya baa bu hafta içi göndercez dedilerdi göndermediler hala bekliimbenneyaptımki
puhahaaa:roflol: sendemi kovuldun lenkaydirigubbakcemile3
bebelac ın meyveli muhallebisi cok güzelcokacimcoook
mng ylen gelii.
leyluuuuş emeğine saalık bacım cok güzeller.o muzlu pastanın kekini bide sen yaz bakamCADIARZU
biz sevgililer gününü kutladık:jeyyar:buda o sırada uyuyan cemre yeelülülülülülülülülülülülü
ah yafrimmmm çocuk uyurkene neler oluyo haberi yok :roflol: len bak buyo bi saa mesaj geldimiydi mngden, bak baa bugün mesaj geldi mngden, şu fatura nolu kargonuz şu şubemize ulaşmıştır adresinize teslim edilcektir diye, rozi gelmiş celen çok güzel len ben beğendim valla, biraz önce detayları verdiydim anam, bence sende bi iste, hatta istemeyi düşünen herkeş istesin kaydirigubbakcemile3
celen hangi arada kutladınız anacuum anamm biz bekliyoz valla koca gelecek hediye getirecek mi zatn hediye işine pek inanmıyo ya neüse.hemen önlem olarak gece 12den sonra bugün sevgililer günü bi öpücük kondurup seni sefiyom dedi.en önemlisi bu dedi adam ağzıynen hediye almıycam demek istedi ben hala bekliyomm.asıl hödük ben miyim neyim.leyla yaa okadar pastayı bugün mü yaptın kız anam ne maharetli karular var yaaa
yafrim saaa ne dicem, bugün benim herif yarım gün çalışi, onun gelmesini bekledim, o gelince de biraz uyuyum diye uzandım, o da yattı yanıma, neyse efem ben döndüm bugün günlerden ne dedim cumartesi dedi, başka ne dedim e cumartesi diyo :roflol: dedimkine bugün sevgililer günü baa ne aldın, hiçbişe almadım dedi, ne sevgilisi yav dedi, sevglii diyi bişiy yok dedi, e biz evliyiz hemi sevgiliyiz hemi karı kocayız öle deelmi dedim, e bizim için öle dedi, ama hediye almaış zaten de beklemiyodum :dilcikar:
üfffffff canım çook sıkkın bugün bizim hödüğün toplantısı vardı sabah 10 gbi gittti 2 de bitti beni aradı maç var izlemeye gidecem sen napıyon dedi -hiç ohh maşallah git dedim-ne diycektin bişey yapacaksak söyle dedi.ben de çok kızdım yok ne diycem git ssen maçını izle dedim.ee ben sana soruyom bişey demiyon vs vs..ya kızlar kendi kararını vermiş maç izlemeye gidiyo ben ne deiyeyim şimdi dışarda çok güzel güneş vardı bi dışarı çıkardık dimi yani ben dedikten sonra ne anlamı var sinirimden ağladım ve hala daha buraya yazdıkça ağlıyom ya.ya sevgililer gününü geçtim bizimle vakit geçir dimi ya ayy çok sinirli ve üzgünüm kızlar ne yazdımı da bilmiyom
ah yafrim kıyamam saaa, kocan saaa teklif etmedi diye mi ağlıyon sen, ayol r8 senedir hep ben teklif ederim gezmeye gidelim diye, bazen de senin hesap kızıyom yav niye sen söylemiyon bigün de diye e sen söylüyon işte gidiyoz sen organize ediyon dio baa, ben de salıverdim yakasını, boşver anam takma bu herifler hödük hödük
iyi akşamlar hanımlar.
herkes gene yemekte galibaaaaaaaaaaa
bana bugün hero babyden numuneler geldiiii(kocişim sixzinle mi uğreşecekler diyordu; utandırdım adami hahaha hahah:jeyyar:
sevgililer günü içinde çok güzel bir çiçek almış,nasıl vereceğini de biliyor kerata
nasıl verdi ule :uhm:
he milupaya gonderdim hiç evap gelmedı yanlış gonderdım sadım senden ogrendm yıne gonderdım yıne tı yok bebelacda uyelık ıstedı uye oldum tekrar gonderdim ondan da tık yok benı begenmedıler herhal gondermezlerse gondermesınler benım sutum daha kalıtelı daha organık demıı len:jeyyar:
tabi olm anne sütü gibisi varmı kaydirigubbakcemile5
kizlar hepinizi cook ozledim. epeydir giremedim nete.. simdi de kimse yok. heralde herkes sevgililer gununu kutluyor :) .. hepinizi cok opuyorum..
yafrim naptın len döndünmü alamanyaya, aaah alamanya alamanya adrianarda gibin bulamanya kaydirigubbakcemile3
Slm kızlar bende geldim.Diğerleri nerde herkes günün anlam ve önemini yerine getiriyor heralde neyse bizde burda kutlamalara başlayalım ne dersiniz?Gacıların hepisi gitmiş gelin anacım benim peşimden bende sizin gb kutlayamayanlardanım benimkide vakit bulamamış bana bişey almak için :dilcikar::dilcikar::dilcikar:öyle dedi dışarı çıktık bugün bakda bişey alayım sana dedi bende cık dedim almadım iştelaelaelaelaelaealsaydı ama değül mü kendin pişir kendin ye hıh neyse gittik yemek yedik ailecek başbaşa değüldük yanim çiçekte almadı zatibenneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
he benimkide öyle diyo biz karı kocaymışız bugünün bizim için özelliği yokmuşyafrim saaa ne dicem, bugün benim herif yarım gün çalışi, onun gelmesini bekledim, o gelince de biraz uyuyum diye uzandım, o da yattı yanıma, neyse efem ben döndüm bugün günlerden ne dedim cumartesi dedi, başka ne dedim e cumartesi diyo dedimkine bugün sevgililer günü baa ne aldın, hiçbişe almadım dedi, ne sevgilisi yav dedi, sevglii diyi bişiy yok dedi, e biz evliyiz hemi sevgiliyiz hemi karı kocayız öle deelmi dedim, e bizim için öle dedi, ama hediye almaış zaten de beklemiyodum
olcaycım kader arkadasıyız valla bizimki de bugun bir ara carşıya çıktık istediğin bişi varmı alalım diyo:mymeka:ben istedikten sonra ne anlamı var
he benimkide öyle diyo biz karı kocaymışız bugünün bizim için özelliği yokmuş
napıonuzz..
bılgısayar acık kalmış.
bız kutlamamızı yaptık dakaydirigubbakcemile3:asigim:
kocişim benimm:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?