2008 Ekim Anneleri

hediyesiz kutladık biz yavrum malum bu gün ay sonu biz memur ailelerine.şansımı yarına bıraktım.bugun normalde dısarı cıkma günümüzdü.ben yarına erteledim:jeyyar: kötü bi niyetim yok vallaa:jeyyar:şutarafagitti
bende numune ıstedıımmmmm hihoyyyt:lepi:

becerebildinmi lenŞeniz

seni gidi uyanık karııııı tamamen duygusal diosun yaniiii
bugün bi uyuşukluk var üstümde hayırdır inş...akşama tutuşcam garantiiiiiiiii
kerem bugün hiç ek gıda yemedi hep emdi uyuz sıpa işe başlıycam sanki yeni doğmuş bebek gibi emio yawwww:1no2:

üfffffff canım çook sıkkın bugün bizim hödüğün toplantısı vardı sabah 10 gbi gittti 2 de bitti beni aradı maç var izlemeye gidecem sen napıyon dedi -hiç ohh maşallah git dedim-ne diycektin bişey yapacaksak söyle dedi.ben de çok kızdım yok ne diycem git ssen maçını izle dedim.ee ben sana soruyom bişey demiyon vs vs..ya kızlar kendi kararını vermiş maç izlemeye gidiyo ben ne deiyeyim şimdi dışarda çok güzel güneş vardı bi dışarı çıkardık dimi yani ben dedikten sonra ne anlamı var sinirimden ağladım ve hala daha buraya yazdıkça ağlıyom ya.ya sevgililer gününü geçtim bizimle vakit geçir dimi ya ayy çok sinirli ve üzgünüm kızlar ne yazdımı da bilmiyom

he milupaya gonderdim hiç evap gelmedı yanlış gonderdım sadım senden ogrendm yıne gonderdım yıne tı yok bebelacda uyelık ıstedı uye oldum tekrar gonderdim ondan da tık yok benı begenmedıler herhal gondermezlerse gondermesınler benım sutum daha kalıtelı daha organık demıı len:jeyyar:

biz bu akşam arkadaşlara davetliyiz 3-4 aile toplanıcaz..gelince kocişten fırsat bulursam gelcem.''fırsat bulursam derken pc de takılma manasındaydı yanlış anlamaları önleyelim'':asigim:.hadi baaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyysositososito

iyi akşamlar hanımlar.
herkes gene yemekte galibaaaaaaaaaaa
bana bugün hero babyden numuneler geldiiii(kocişim sixzinle mi uğreşecekler diyordu; utandırdım adami hahaha hahah:jeyyar:
sevgililer günü içinde çok güzel bir çiçek almış,nasıl vereceğini de biliyor kerata

haftasonu ya ondan yazmamıslardır.hafta içi yazarlar.:1closedeyes:
leyloş patalar süperr.hemen tarfını ıstuyorum su rulonun ve kekin.
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/244741-muzlu-rulo-pasta-resimli-anlatimli.html

çiçeği gösterdi ama vermedimi dahakaydirigubbakcemile3 "annem göster ama elletme dedi" derse şaşırmam:roflol:

sevgililer gününüz kutlu olsuna.s. benimki kutlamadisenağlama inanmiyor öyle seylere öyle 1 gün kutlamayla olmazmis ne yapalim kader :1no2:

ayrica muzlu pasta harika duruyor:lepi: pazartesi ilk isim yapmak olucakcokacimcoook enazindan denerim:uhm: kücük hanimda firsat bulursam gündüzleri hic uyumak istemiyorsenağlama acayip kucakcik oldu kafamçokkarıştı

güzelim mng kargoyla yolladılarsositososito

yafrim baa da bugün mngyle rozi geldi, valla beğenmeyenlere sölüyüm gayet de güzel, adamlar kendilerni yenilemişler, 2 tane günlük ped koymuşlar, birisi papatyalı e vitaminliymiş, diğeri gül kokuyo, bi de bi uzun bi de kısa ince ped koymuşlar, diğerleriyle aynı yani ben kalite olarak bi fark göremedim, yanlız komili kağıtçılık filen diye yazıyodu gönderen yer adında, bu komili israile yardım edenlerin arasında varmıydı, ben roziyi ülkerin sandıydım :uhm:

yazısına ozenmdım acelem var dıye guzel olmadı bas harflarımızı yazdım hedıye almadıysa sen deılsın o kızım hacer dıyecem

:roflol: leyla sen buişi çözmüşün anam ne güzel etmişin yav o pastayı, bi de taktik geliştirmiş hasbam, baa hediye almadıysan o sen diilsin ama hediye aldıysan sensin:roflol::roflol:

Slm kızlar bende geldim.Diğerleri nerde herkes günün anlam ve önemini yerine getiriyor heralde neyse bizde burda kutlamalara başlayalım ne dersiniz?Gacıların hepisi gitmiş gelin anacım benim peşimden bende sizin gb kutlayamayanlardanım benimkide vakit bulamamış bana bişey almak için :dilcikar::dilcikar::dilcikar:öyle dedi dışarı çıktık bugün bakda bişey alayım sana dedi bende cık dedim almadım iştelaelaelaelaelaealsaydı ama değül mü kendin pişir kendin ye hıh neyse gittik yemek yedik ailecek başbaşa değüldük yanim çiçekte almadı zatibenneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama

olcaycım kader arkadasıyız valla bizimki de bugun bir ara carşıya çıktık istediğin bişi varmı alalım diyo:mymeka:ben istedikten sonra ne anlamı var
he benimkide öyle diyo biz karı kocaymışız bugünün bizim için özelliği yokmuş

napıonuzz..
bılgısayar acık kalmış.
bız kutlamamızı yaptık dakaydirigubbakcemile3:asigim:
kocişim benimm:asigim:

valla anacım zaten şu anda en güzel hediye ne biliyonmu, şu anda benim böcük kedi gibi miyavliiyo, o da onu avutcam die uğraşıyo, baa vermesin yeter, kafam bi milyon olmuş zaten sabahtan beri

napıonuzz..
bılgısayar acık kalmış.
bız kutlamamızı yaptık dakaydirigubbakcemile3:asigim:
kocişim benimm:asigim:

naptınız len kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…