he benimkide öyle diyo biz karı kocaymışız bugünün bizim için özelliği yokmuş
benimki sadece sevmelik alıyo çocuğu bakmalık adamı sıkıyo büyüğünün de dersleri yetiyo iki çocuk ve evden fırsat bulup nete bilem gelemiyomvalla anacım zaten şu anda en güzel hediye ne biliyonmu, şu anda benim böcük kedi gibi miyavliiyo, o da onu avutcam die uğraşıyo, baa vermesin yeter, kafam bi milyon olmuş zaten sabahtan beri
nedelim bizde bizimkilere bunun acısını evlilik yıldönümünde çıkarttıralım en iyisipuhahaa bende dedim kutlamıcanmı sevgiliiler günümü die aynı cevabı verdi ama dedim ööle bi gün yok kutlayalımiiki yok dedi
yaa yeşimmerve yafrim nasıl çarşıya çıktınız yav bugün bura yağışlıydı, gerçi ara ara açtı ama soğuktu, bebeyi nettiniz yav
sanane len:jeyyar:valla anacım zaten şu anda en güzel hediye ne biliyonmu, şu anda benim böcük kedi gibi miyavliiyo, o da onu avutcam die uğraşıyo, baa vermesin yeter, kafam bi milyon olmuş zaten sabahtan beri
naptınız len kaydirigubbakcemile3
puhahaa:roflol: bende dedim kutlamıcanmı sevgiliiler günümü die aynı cevabı verdiama dedim ööle bi gün yok kutlayalım:sm_confused:iiki yok dediÇok üzgünüm çoook
menekşeeeee nerden isticem lenfisfisfis
puhahaa:roflol: bende dedim kutlamıcanmı sevgiliiler günümü die aynı cevabı verdiama dedim ööle bi gün yok kutlayalım:sm_confused:iiki yok dediÇok üzgünüm çoook
menekşeeeee nerden isticem lenfisfisfis
bende geldimm bi bakemm naptınızz dedim
biz çok eğlendik yawwgittim eşimi aldım işteen çok şaşırdıı :1shok: çocukları babaneyee bırakmama şaşırdıı en çokk kaydirigubbakcemile3 ama aklım onlardaydıı hepp yaa :çok üzgünüm:
neyse aşkım sana hediye alcaktım iş çıkışı dedi :jeyyar: hadi gidelim sana hediye alcem dedii yok dediim istemiooom hiiiç bişeee istemioom dedim :asigim: içtik güldükk dans ettik ...bol bol İYİ Kİ li cümleler kurdukk ee daha nolsuun :asigim:
burda bir ara kesildi yağmur çocuğu anneme bıraktık bugün buranın pazarı zaten bir saatte döndükyaa yeşimmerve yafrim nasıl çarşıya çıktınız yav bugün bura yağışlıydı, gerçi ara ara açtı ama soğuktu, bebeyi nettiniz yav
ohhh aramızda eğlenenler var merancım içmişsinde bebeği emzirmicen mi bugünbende geldimm bi bakemm naptınızz dedim
biz çok eğlendik yaww gittim eşimi aldım işteen çok şaşırdıı çocukları babaneyee bırakmama şaşırdıı en çokk ama aklım onlardaydıı hepp yaa
neyse aşkım sana hediye alcaktım iş çıkışı dedi hadi gidelim sana hediye alcem dedii yok dediim istemiooom hiiiç bişeee istemioom dedim içtik güldükk dans ettik ...bol bol İYİ Kİ li cümleler kurdukk ee daha nolsuun
bende geldimm bi bakemm naptınızz dedim
biz çok eğlendik yawwgittim eşimi aldım işteen çok şaşırdıı :1shok: çocukları babaneyee bırakmama şaşırdıı en çokk kaydirigubbakcemile3 ama aklım onlardaydıı hepp yaa :çok üzgünüm:
neyse aşkım sana hediye alcaktım iş çıkışı dedi :jeyyar: hadi gidelim sana hediye alcem dedii yok dediim istemiooom hiiiç bişeee istemioom dedim :asigim: içtik güldükk dans ettik ...bol bol İYİ Kİ li cümleler kurdukk ee daha nolsuun :asigim:
sakınan göze cöp batarmıs len:mymeka: cıkart o cocuu.soğukta görsün azcık.bak yarın burda kar var.biz cıkıceeezbugun çişe cıkamadım ya yarın havalanmam gerekdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
sanane len:jeyyar:
PpPPp benımküde dedı kı aman ne anlamsız bı gunde sevgı mı olurmus,hergun olması lazım dedi..iyi dedım hergun gosster ozaman..
tv dekı tum sevgililer gunu haberlerını öflye.pöfleye zapladı.kaydirigubbakcemile3
ama zaten ben bugun ozel bişi beklemıyordum.
gecen yıl ben cok guzel masa hazırlamıştım.tabı hafta ıcıydı.okuldan gelınce almıstım onu salona.ışıklar kapalı her tarafta mum.sonra dans etmıstık cok guzeldi.
kaydirigubbakcemile3bıde ben ogun lahmacun yapmıştım ona.(sevdiği için)
tum yıl ogun lahmacun yaptığimla dalga gecti eşşek:çok üzgünüm:
bugunde marketten kıyma almış gelmiş onu hatırlatıo ,gülüo.nıye yapmadın dıo.yok dedım sana bişi yok bu sene:icecream:
özledik yaa gel artık anlat bakalım nettün yavru nasıll Şenizkizlar hepinizi cook ozledim. epeydir giremedim nete.. simdi de kimse yok. heralde herkes sevgililer gununu kutluyor :) .. hepinizi cok opuyorum..
yok kesmediik nisanı yeni uyuttuk tameride uyutalım gece yine başlarr kaydirigubbakcemile3e geceyi erken kesmişiniz yafrim :jeyyar:
2 saat sonra emzirebiliorsun sorun yok...burda bir ara kesildi yağmur çocuğu anneme bıraktık bugün buranın pazarı zaten bir saatte döndük
ohhh aramızda eğlenenler var merancım içmişsinde bebeği emzirmicen mi bugün
mutluluğunuz daım olsun .cocuklarınızla bırlıkte nıce yıllara inş canım:1rolleyes:
puhahaaa güller açcek yanekaydirigubbakcemile3kendi sitesinin iletişim bölümünden isteyecn anam, 4 tane yollamışlar baaa, 2 si günlük ped, biri papatyalı e vitaminliymiş diğeri güllüymüş, 2 tane de normal ped, biri uzun biri kısa, anam ben beğendim ule,
e geceyi erken kesmişiniz yafrim :jeyyar:
yaa kızlar bişi sorcam şimdi bizim oğlan ağız hareketleri yapıyo nasıl anlatem dilini dışarı çıkarıp ağzını dilini oynatıyo lülülülülülü bunun gibi bütün tükürükleri yüzünde üstüne akıyo sizinkilerde böyle yapıyor mu:uhm: anlatabildimmi acaba
yaa kızlar bişi sorcam şimdi bizim oğlan ağız hareketleri yapıyo nasıl anlatem dilini dışarı çıkarıp ağzını dilini oynatıyo lülülülülülü bunun gibi bütün tükürükleri yüzünde üstüne akıyo sizinkilerde böyle yapıyor mu:uhm: anlatabildimmi acaba
özledik yaa gel artık anlat bakalım nettün yavru nasıll Şeniz
yok kesmediik nisanı yeni uyuttuk tameride uyutalım gece yine başlarr kaydirigubbakcemile3
2 saat sonra emzirebiliorsun sorun yok...
aminn :Saruboceq: sizinde çocuklarınızlaa güzel geçmiştir inş..
yapıoo canım o tükürükler salyalar bugünlerde iyice arttı kaydirigubbakcemile3yaa kızlar bişi sorcam şimdi bizim oğlan ağız hareketleri yapıyo nasıl anlatem dilini dışarı çıkarıp ağzını dilini oynatıyo lülülülülülü bunun gibi bütün tükürükleri yüzünde üstüne akıyo sizinkilerde böyle yapıyor mu:uhm: anlatabildimmi acaba
bizde kocamla hergün sevgiliyiz arada kavga da etsek birbirimizi çok seviyoz :asigim:
bakın bu pastayı kocacım bana almış benim ona yapmayacağımı biliyo kendisi almış ama çok sevindim yemeğede gittik gezdik ama her zaman yaptığımız şeylerde olsa bugün sırf sevgililer günü olduğundan yaptık bunları mutlu oldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?