2008 Ekim Anneleri

he benimkide öyle diyo biz karı kocaymışız bugünün bizim için özelliği yokmuş

puhahaa:roflol: bende dedim kutlamıcanmı sevgiliiler günümü die aynı cevabı verdi ama dedim ööle bi gün yok kutlayalım:sm_confused:iiki yok dediÇok üzgünüm çoook

menekşeeeee nerden isticem lenfisfisfis

bende geldimm bi bakemm naptınızz dedim
biz çok eğlendik yaww gittim eşimi aldım işteen çok şaşırdıı :1shok: çocukları babaneyee bırakmama şaşırdıı en çokk kaydirigubbakcemile3 ama aklım onlardaydıı hepp yaa :çok üzgünüm:
neyse aşkım sana hediye alcaktım iş çıkışı dedi :jeyyar: hadi gidelim sana hediye alcem dedii yok dediim istemiooom hiiiç bişeee istemioom dedim :asigim: içtik güldükk dans ettik ...bol bol İYİ Kİ li cümleler kurdukk ee daha nolsuun :asigim:

yaa yeşimmerve yafrim nasıl çarşıya çıktınız yav bugün bura yağışlıydı, gerçi ara ara açtı ama soğuktu, bebeyi nettiniz yav

valla anacım zaten şu anda en güzel hediye ne biliyonmu, şu anda benim böcük kedi gibi miyavliiyo, o da onu avutcam die uğraşıyo, baa vermesin yeter, kafam bi milyon olmuş zaten sabahtan beri
benimki sadece sevmelik alıyo çocuğu bakmalık adamı sıkıyo büyüğünün de dersleri yetiyo iki çocuk ve evden fırsat bulup nete bilem gelemiyom
puhahaa bende dedim kutlamıcanmı sevgiliiler günümü die aynı cevabı verdi ama dedim ööle bi gün yok kutlayalımiiki yok dedi
nedelim bizde bizimkilere bunun acısını evlilik yıldönümünde çıkarttıralım en iyisi

yaa yeşimmerve yafrim nasıl çarşıya çıktınız yav bugün bura yağışlıydı, gerçi ara ara açtı ama soğuktu, bebeyi nettiniz yav

sakınan göze cöp batarmıs len:mymeka: cıkart o cocuu.soğukta görsün azcık.bak yarın burda kar var.biz cıkıceeez bugun çişe cıkamadım ya yarın havalanmam gerekdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

sanane len:jeyyar:

PpPPp benımküde dedı kı aman ne anlamsız bı gunde sevgı mı olurmus,hergun olması lazım dedi..iyi dedım hergun gosster ozaman..
tv dekı tum sevgililer gunu haberlerını öflye.pöfleye zapladı.kaydirigubbakcemile3
ama zaten ben bugun ozel bişi beklemıyordum.
gecen yıl ben cok guzel masa hazırlamıştım.tabı hafta ıcıydı.okuldan gelınce almıstım onu salona.ışıklar kapalı her tarafta mum.sonra dans etmıstık cok guzeldi.
kaydirigubbakcemile3bıde ben ogun lahmacun yapmıştım ona.(sevdiği için)
tum yıl ogun lahmacun yaptığimla dalga gecti eşşek:çok üzgünüm:
bugunde marketten kıyma almış gelmiş onu hatırlatıo ,gülüo.nıye yapmadın dıo.yok dedım sana bişi yok bu sene:icecream:

kendi sitesinin iletişim bölümünden isteyecn anam, 4 tane yollamışlar baaa, 2 si günlük ped, biri papatyalı e vitaminliymiş diğeri güllüymüş, 2 tane de normal ped, biri uzun biri kısa, anam ben beğendim ule,

e geceyi erken kesmişiniz yafrim :jeyyar:

burda bir ara kesildi yağmur çocuğu anneme bıraktık bugün buranın pazarı zaten bir saatte döndük
ohhh aramızda eğlenenler var merancım içmişsinde bebeği emzirmicen mi bugün

mutluluğunuz daım olsun .cocuklarınızla bırlıkte nıce yıllara inş canım:1rolleyes:

sakınan göze cöp batarmıs len:mymeka: cıkart o cocuu.soğukta görsün azcık.bak yarın burda kar var.biz cıkıceeez bugun çişe cıkamadım ya yarın havalanmam gerekdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

ya normel kuru souklarda çıkartıyom zaten len, ama hep yağmur var kaç gündür, bi tek bugün bi ara yağmadı sonra yine yağdı, hemi bizim sizin gibi arabamız yok :çok üzgünüm:

e sen kaşınmışın yafrim adam haklı, öyle bi günde lahmacunun işi ne :roflol: bu arada lahmacunu nasıl yapiin len, ben yufkadan yapılan minink lahmacunlar diye bişi biliyom ama normel lahmacunu yapmayı bilmiiim, nasıl yapıyosan söle bende öğrenim, lahmacunun tanesi kaç para haberin varmısenin :roflol::roflol:

yaa kızlar bişi sorcam şimdi bizim oğlan ağız hareketleri yapıyo nasıl anlatem dilini dışarı çıkarıp ağzını dilini oynatıyo lülülülülülü bunun gibi bütün tükürükleri yüzünde üstüne akıyo sizinkilerde böyle yapıyor mu:uhm: anlatabildimmi acaba

bizde kocamla hergün sevgiliyiz arada kavga da etsek birbirimizi çok seviyoz :asigim:
bakın bu pastayı kocacım bana almış benim ona yapmayacağımı biliyo kendisi almış ama çok sevindim yemeğede gittik gezdik ama her zaman yaptığımız şeylerde olsa bugün sırf sevgililer günü olduğundan yaptık bunları mutlu oldum ben

Eklentiler

• $IMG_0084.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 25
kizlar hepinizi cook ozledim. epeydir giremedim nete.. simdi de kimse yok. heralde herkes sevgililer gununu kutluyor :) .. hepinizi cok opuyorum..
özledik yaa gel artık anlat bakalım nettün yavru nasıll Şeniz
e geceyi erken kesmişiniz yafrim :jeyyar:
yok kesmediik nisanı yeni uyuttuk tameride uyutalım gece yine başlarr kaydirigubbakcemile3
burda bir ara kesildi yağmur çocuğu anneme bıraktık bugün buranın pazarı zaten bir saatte döndük

ohhh aramızda eğlenenler var merancım içmişsinde bebeği emzirmicen mi bugün
2 saat sonra emzirebiliorsun sorun yok...
mutluluğunuz daım olsun .cocuklarınızla bırlıkte nıce yıllara inş canım:1rolleyes:

aminn :Saruboceq: sizinde çocuklarınızlaa güzel geçmiştir inş..

[COLOR="Purple"]len cok sevii,mutlu olsun die len:çok üzgünüm:
bıze dısardan pek yemeyız.
ekmek bılem almayız evdde kendımız yapıoz.
dur deftreıme bakim..[/COLOR]

puhahaaa güller açcek yanekaydirigubbakcemile3

yes annem sadece o deil hepimiz sulanıozsositososito

hemde ne yapmakkk..sıpa yaa kac kere ust değiştirıorum.sırılsıklam su dokulmş zannedıyorum:ecrin_bebek:

hee bende şindik emzirdim kocama eşlik ediciim birasına:içelim:

iboooşş o rulo pastanın içine şanti deilde muzlu puding döksek olmamıfisfisfis krem santi cok ağır bee:dilcikar:

yapıoo canım o tükürükler salyalar bugünlerde iyice arttı kaydirigubbakcemile3

çok güzelmişş zambakcıım :jeyyar: afiyet olsuun kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…