2008 Ekim Anneleri

hemde ne yapmakkk..sıpa yaa kac kere ust değiştirıorum.sırılsıklam su dokulmş zannedıyorum:ecrin_bebek:
yapıoo canım o tükürükler salyalar bugünlerde iyice arttı
yes annem sadece o deil hepimiz sulanıoz

he şimdide şeyi sorcam ben su falan pek vermiyorum şimdi ağzındanda bu kadar su çıkartıp su kaybediyor acaba su versemmi anne sütü yeterli mi:uhm:

ev lahmacunu

3 bardak un,
yarım kasık yas maya,
1 bardak ılık süt(ya da su)
1 cay kaşığı tuz.
içine:yarım kılo kadar kıyma,karabıber,2 soğan,yarım demet maydonaz,1,2 tane de domates.

yaptığın hamurdan lahmacun boyutunda yufkalar yapıosun.
ya da buyuk acıp o boyutta kesebılırsın.(d aha pratık oluyor.ben boyle yapıyorum)
hazırlanan yufkaların ustune malzemenden koyup doğru fırına..,
ama tepsiye koymadan once un serpiliyor tepsıye.
hazrı lahmacun tadında oluyor.tavsıye ederım...

Ben geldìm ne ettunuz bakiim bide simdi kina gecsinden geldik benim ziłli kizim kurtlanmis dugune gitmek istermis meger zillinin kapi gicirtisina korkup agladigini bilirsiniz bende muzik sesine kalabaliga bakar korkar diye endise ediyoduma anam bir neselendi oynmayanlara nasil kahkalara atiyo daha 1 2 kere dan baska hic kahkaha atmamisti allahim nazat degecekti kikir kikir

bi bakın len buraya şindik ben 21 aralıkta regl oldum yani heralde:uhm: kanama baslayınca regl dedim.25 aralıkta 3 aylık iğne vuruldum ertesi günü kanama kesildi.sonra ocak ayının ilk haftası yine kanama oldu.tam 1 ay.sonra kesildi.gecen carsamba yine basladı.bu normalmidir?

amaaanin leyla gelmiş :1ninca: yüzümü kara çıkardı utandım kaçıyom ben yoksa tenhada yakalarsa beni kötü şeyler olabilir klava:

yavrum doğumdan sonra 1 yıl normal olmaybiliyo zaten niye kafanı yoruyonki

yaa kızlaar ben bişe anlamıorum CADIARZU eşleriniz hediye alalım diorlar yok istemez diosunuz almayınca kızıosunuz..işte adam dio gel alalım birlikte dioo sizde işte ne istiyosanız alsanızaa :lepi: adam hem hediye almayıpp hem size almayıda teklif etmeyebilir yaniii bide bu tarafından düşününn fisfisfis

kızlar vedalaşmak için girdim nete valizimiz hazır sabah kısmetse yola çıkcaz kendinize iyi bakın 1hafta yokum ama abimlerden arada girerim 2veletten fırsat bulursam tabidelikafadulden
öptüm sizleri kuzuları.....beni özleyin anacımsenağlama

cokk karısıkkk:bbo:
aslında keske bekleseydın ılk kanama değilde bır sonnrakınde yaptırsaydın.
ama duzensız olması normal bence..

amaaanin leyla gelmiş :1ninca: yüzümü kara çıkardı utandım kaçıyom ben yoksa tenhada yakalarsa beni kötü şeyler olabilir klava:

aynenn:1ninca:

celencim iğneden sonra düzensizlik olur demişlermiydii CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…