hee bende şindik emzirdim kocama eşlik ediciim birasına:içelim:
QUOTE]
yarasıııın :içelim: bira göbeğii :CüvCüv: yapmaa haa kaydirigubbakcemile3
beyazzambak pastan çok güzelmiş bende size benim oğluşumun 100. gün pastasını gösterem teyzoşları
ablası ile beraber yaptık
hemde ne yapmakkk..sıpa yaa kac kere ust değiştirıorum.sırılsıklam su dokulmş zannedıyorum:ecrin_bebek:
yapıoo canım o tükürükler salyalar bugünlerde iyice arttı
yes annem sadece o deil hepimiz sulanıoz
teşekkürler canımçıtır-pıtır zambakcım,mervcım super pastalarrr
zambakcım,mervcım super pastalarrrcokacimcoook
bi bakın len burayaşindik ben 21 aralıkta regl oldum yani heralde:uhm: kanama baslayınca regl dedim.25 aralıkta 3 aylık iğne vuruldum ertesi günü kanama kesildi.sonra ocak ayının ilk haftası yine kanama oldu.tam 1 ay.sonra kesildi.gecen carsamba yine basladı.bu normalmidir?
bi bakın len burayaşindik ben 21 aralıkta regl oldum yani heralde:uhm: kanama baslayınca regl dedim.25 aralıkta 3 aylık iğne vuruldum ertesi günü kanama kesildi.sonra ocak ayının ilk haftası yine kanama oldu.tam 1 ay.sonra kesildi.gecen carsamba yine basladı.bu normalmidir?
amaaanin leyla gelmiş :1ninca: yüzümü kara çıkardı utandım kaçıyom ben yoksa tenhada yakalarsa beni kötü şeyler olabilirklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?