2008 Ekim Anneleri

şişe sütü nerden bulcaz :uhm:

evet teyzesi hemde 2 tane:hooray: darısı başınıza:teytey:

hem de bu kadar erken. masallah.. bizimkinin de acayip kasiniyo heralde. herseyi isiriyo. dis kasiyici aldim ona ama gorunurde dis mis yok. bu kadar erken de olur mu falan diyodum ama oluyo baksana :) valla siz zoru atlatmissiniz darisi basimiza. tebrik ediyoruz giray beyi. alkis efekti olmadigi icin gonderemiyorum. yerine kadeh kaldiram bari :)
:içelim:

ibolya yeni evin guzel mi kiz? hayirli olsun. bi gayfeye gelem bari :)

eyi be anam bildiiğn daire işte, yanlız cadde üzeri olması hoşuma gidiyo, canım sıkıldıkça pencereden bakabiliyom, önceki ev site içiydi in cin top oynuyodu sinirim bozuloyodu, ay yakınlarda olsan ne güzel gayfeye gider gelirdik birbirimize ya şans işte

merancim naapiyosun canimin ici? boyadin mi saclari? konusamadik epeydir. ben kisacik kestirdim. ilk basta garip gelmisti ama gozum alisti simdi. cok dokuluyodu bu ara. kokunden kestireyim kurtulayim dedim :)

iyiyim canım benim merak ettim senii arada bi mrb dedin ama görüşemedikk sengözlerimebaksanab saha saçlarımı boyatmadım benimkide çok dökülüyordu ama durdu artık dökülmesi...
kestirince dökülme hiiç azalmıyo kii :sm_confused: ben cesaret edemedim kestirmeyee iyikide kestirmemişim diorum şimdi bakım yapıyorum bakım serumları falan almıştım onları kullanayıım iice güçlensin hemen boyatcam...yeni saçlar çıkmaya başladıı bilee ona da çok sevinioruum hihoyyyt

tsk ediyoruz bizde sizde bizim gibi zahmetsiz çıkartırsınız inşallahhhhhhh

evet teyzesi hemde 2 tane:hooray: darısı başınıza:teytey:
ayy gözün aydıın zeynepcimm hihoyyyt nasıl huzursuzluk var mııı kuzuda fisfisfis

eveett yaa bende istiyorum kahve içecek bi arkadaş senağlama antalya ekim anneleri buluşalım dedim ama benim kadar isteklisi yok galibaa :çok üzgünüm: off offffffff senağlama

dogru dokulme azalmiyo da en azindan yerdeki saclar daha kisa oluyo :) cok sinirim bozuluyodu evde her yer sac.. bakalim belki accik guclenir benimki de. biotin ic demisti bizim ebe. o da ise yaramamisti. tamer cok yakisikli cikmis resimde. koca adam olmus o be :smiley-cool: nisan da peri kizlari gibi masallah.kaydirigubbakcemile3

evet evde heryer saçç halaa 1 sene topla topla bitmez herhaldee kaydirigubbakcemile3 biotini h vitaminiymiş şimdi öğrendim ve eşime söyledim alalım diee onuda kullanırım saçlarım çok güzeldii yaa azalmasını istemiyorum ne varsa kullanırıım kaydirigubbakcemile3
tamer kocaman olduu ve bu ay çok kilo aldıı galibaa bakalım doktor ne dicek en son 9400 gr dı...4 ay 10 günlükken...nisanda tam bir abla maşallah ilgili alakalıı çok eğleniorlar :dance: şuan nisan babasının tepesindee tamerde kucağındaa kaydirigubbakcemile3

canım marketlerde satılıyo şişe sütü.bu arada ben şimdi okudum ev taşımışsın sağlıkla ağzınızın tadı bozulmadan oturun canım.yakın olsak gelirdik ev tebriğnea.s.

şişe sütü günlük süt dediğimiz sütlerden onlarda pastörize oluyor ama ömürleri kısa o yüzden her zaman her yerde bulunmuyor...pastörize sütler daha fazla dayanıklı 4 ay kadarr şişe sütün ömrü 2-3 gün en fazlaa....
canım hangi markette olduğunu yazarmısın ben çok severim şişe süt ama uzun zamandır içmedim delikafadulden

:r
valla canım İstanbulda birçok yerde var istersen yollayım sanada :roflol:

bu inek sütü mevzusunda da ben inek sütü kullanmıcam galiba 1 yaşından sonraadaa..... araştırıyorum keçi sütü içircem tameree :jeyyar: keçi sütü anne sütüne en yakın olan süt.. :lepi: ineklere gıcığıım varr gibi olduu ineklere gıcığıım yok söylemeden geçemiyceemm kaydirigubbakcemile3

canım marketlerde satılıyo şişe sütü.bu arada ben şimdi okudum ev taşımışsın sağlıkla ağzınızın tadı bozulmadan oturun canım.yakın olsak gelirdik ev tebriğnea.s.

sağol anacım düşünmen yeter kız, aman kendi evim diilki yafrim, allah kendi evimize taşınmayı da nasip eder inşallah, cümlemizinkin aminnnnnnn :Saruboceq:

sende burda fingirdion:roflol:

yok yok ben anladım senin ineklere gıcığın var :roflol: len bu arada keçi sütünü nerde bulcez yaa, ulen iyce dolandırıyonuz bu işi kafamı karıştırmayın yaaa kafamçokkarıştı

hee sizinle fingirdioom :jeyyar:
egede de olabilüü keçii sütüü kesinlikle çok sağlıklıymışş 1 yaşından sonra araştırırsıın kaydirigubbakcemile3 olmazsa ben saaa gönderiirdim keçii sütüü :lepi: en kötü evde keçii beslerizz kaydirigubbakcemile3 kedi istiyordum ama vazgeçtiim bak en iyisii keçii alayım ben evee delikafadulden hem sütünden faydalanırız kaydirigubbakcemile3

merhabalar
nasılsınız güzel kızlar ve bebişleri?
oğluşla bi bakalım dedik napıyosunuz diye.yaramazım mesaj bile yazdırmıyo.kucağımda ellerimi çekiyo klavyedenkaydirigubbakcemile3 geçmişi okuyacaktım ama malesef.şişe sütle yoğurt yapınca tutuyomuymuş peki?ben kutudan denedim hiç olmadı.dediğim gibi okuyamıyorum geçmişi yazdıysanız bi zahmet banada söyleyin.oğluma yoğurt yedirmek istiyorum ama olmuyo.sütaş ın bebek yoğurdundan aldım.katkısızmış diye.ama sevmedi benimki:sm_confused:
please help me help me help me help me:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…