2008 Ekim Anneleri

hadi gözün aydın nihalcimm kaydirigubbakcemile3 hem doktor hem fayzada iiiimiş daha ne olsun :lepi:
ben geldimmmmm delikafadulden
hoşgeldinn özledimm wallaa hihoyyyt Şeniz
ee zaten yoğurt biizm yediğimiz gibi olması gerekmioo..öenmli olan yoğurt olmasını sağlayan kültürü almasıı....sulu yedirmek istemiyorsan iiçine kaşık maması koyabilirsin..ben öyle yapıyorum :lepi:
arda canima yetti bugun. cocugun ustunde bi sinir var. butun oyuncaklariyla kavga ediyor :) eline aldigini agzina sokup sonra sinirleniyor. disi mi kasiniyo nedir. zola uyuttum simdi.
tamerde bazenn acaiipp ağzına ne sokacağını şaşırıoo kaydirigubbakcemile3 bugünlerdede emerken memeyii eliyle bir eliyle sıkıp sıkıp bırakıoo burnumuu tutuooo kaydirigubbakcemile3 dünde babasının yanağını tutmuşşş sonrada gözler pörtlemişş şaşkın şaşkın bakıoo :1shok: eline farklı geldii galiba ondan galibaa kaydirigubbakcemile3

arda canima yetti bugun. cocugun ustunde bi sinir var. butun oyuncaklariyla kavga ediyor :) eline aldigini agzina sokup sonra sinirleniyor. disi mi kasiniyo nedir. zola uyuttum simdi.

aynı canım ya bugün komşuma gittim de kesin dişi kaşınıyodur dedi eline bişey vermeye korkuyom ısırmaya çalışıyo ısıramadıkça ağlıyo çok sinirleniyo komşuya gittim ama burnumdan getirdi

ben veriorum canım 1 aydan fazla olduu galiba başlayalı...3-4 ölçek aptamilin içine 1 çay kaşığı yoğurt koyuyorum..normal yoğurt mayalarmış gibii yapcaksın...cam kavanoza mayalıyorum 3-4 saat sıcak ortamda sonrada 1 saat kadar dolapta bekletiyorum...yedirirken içine muzlu tahıllı yada artık ne varsa kaşık mamalarından onlardan koyuyorum...yoğurt sulu olcak zaten tutma die dökmee :lepi:

bence de disi kasiniyo. bazen parmagimi agzina alip acayip isiriyo. ben dis kasiyici almistim ama o da her yere yetismedigi icin ona da sinirleniyor.
merancim arda da bu ara turma konusunda ilerledi. bisey gosteriyoruz uzanip aliyor. baska bi sey gosterince de obur eliyle uzanip onu da aliyor. daha onced sadece tek eliyle alabiliyordu. oburu hep yumruk seklinde bekliyodu yaklasana cakarimmmmm der gibi :)

ya gwçmişi okudum da yine canım sıkıldı ne güzek bişeyler veriyosunuz benim sıpa elmayı hiç sevmedi hiç almıyo armut suyu verdim hiç kusmayan çocuk hepsini geri kustu havucu 2-3 kaşık verdim oda zorla bazen de hiç almıyo zaten mamayı denedim 2-3 kaşık yedi ağladı ne vercem ben bu sıpaya kavanoz mamalarının her çeşidinden denedim kimini babası yedi kimini de ben netcem şindi

dbest hoşgeldin canım nerelerdeydin bakim nereleri gezdin bide sen kızını hoppalada çok tutuyomusun ben 15 dakika falan tutuyom yanında ben olursam çok güzzel zıplıyo gülüyo oynuyo ama yanında durmazsam sıkılıyo ağlıyo sizde durum ne

hoşbulduk merancım

naptınız ben yokken leyynn hihoyyyt

bi yaramazlık yoktur umarım :uhm: hadi bana özetleyiverin yahu :lepi:

oo maşallah ardayaa iki eliye tutmaya çalışmasıdaa süperrr :lepi: öncede hep sol eli uzanıoo demiştin demii CADIARZU
sizde de utanma başladı mıı biz nasıl utanıozz kıvrım kıvrım kıvrılıoo yarebbiimm biri bişey desinn hemen eller yüze kapanıooo sırnaşıoo kaydirigubbakcemile3 birde dil çıkarmaa varr nisan karşına gelioo dil çıkarıoo o da şimdi sadece nisana dil çıkarıoo naniknanik birdee dil emme var o dil nasıll emilioo cuk cukk sankii bişeyy yiyoo kaydirigubbakcemile3

canım benim kızım da öyle.. beni emmesine bakarak yanılmışım, çok iştahlı olacak, ne verirsem yicek sanıyodum ama yokkk.. ne verdiysem 1 kaşıktan çok almadı, sonra da deli gibi ağladı niye veriyormuşum diye..
canını sıkma bak ben hergün yine de sabırla 1 kaşık vericem, şimdi o tatlar çok yabancı geliyor, istememesi normal ama pes etmek yokkk :lepi: zaten ben benim kız arıza çıkarmasa şaşardım kaydirigubbakcemile3 orjinal bunlar kaydirigubbakcemile3

anneme gittik haftasonu için, bursada ikea var orayı topladık geldik kaydirigubbakcemile3 başka da biyere gitmedim zaten 2 gün durduk
hoppalada bazen yarım saat duruyo, inmek istemiyo napim.. çok seviyo hoppalasını.. çok sevimli oluyo yaa yiyesim geliyo onun içinde hoplarken görünce :asigim:

canım tamerde sevmedi armut püresini ve suyunuu.....birde armut suyuyla püresinden biraz gitttiyse kusabilir...çok zorlamamak lazım ve açken denemek lazımm...
hoşbulduk merancım

naptınız ben yokken leyynn hihoyyyt

bi yaramazlık yoktur umarım :uhm: hadi bana özetleyiverin yahu :lepi:

walla yaramazlıık yoktu galibaa benim aklıma bişe gelmioo kaydirigubbakcemile3 herşey aynıı sengözlerimebaksanab
sen nettün haberler sendee lülü napıooo delikafadulden

yaaaa bendeee ikeayaa gitmekk istiyoruumm :çok üzgünüm:
kuzum msn i açarmısn bi haberim var sana

merancim, arda da utaninca yuzunu sakliyor. kafasini benim kucagima gomuyor :) cok tatli yavrum ya. acayip de sesler cikariyor. bu ara en sevdigi kelime "buuuuvvvvv" :) artik ne demeye calisiyorsa.. bi de birimiz kucagimiza aliyoruz. alexle karsilikli sarki soyleyip dans ediyoruz. acayip guluyor, kahkahalarla. evimizin nesesi. pek de guleryuzlu. Allah hepimizin cocuklarini nazarlardan saklasin.

eylül de çok utanıyo, çok sevimli oluyo yaa :asigim: meme emerken piştt deyince kaçıyo yüzünü memeye gömüyo :asigim:
bi de annemlere ne yabancı dedi oooo aklım çıktı nasıl ağlamakkkk delikafadulden ortalığı yıktı..
eylülü annemin kucağına verdim, arabaya döndüm 2 dakka sonra telefon çaldı annem arıyo
arkadan eylülün sesi geliyo, ben şimdiye kadar öyle ağladığını görmedim allahım yıkmış ortalığı delikafadulden aklım çıktı, merdivenleri nasıl koştum bileedim
içeri girdim kucağıma aldım ve sustuuuu
sonra bi anneme bakıyo, dudağını büzüyo, yüzünü göğsüme kapatıyo..
neyse bu olayı atlattık ertesi günü kardeşim geldi aynısını ona da yaptı allahım ne ağlamakkk, bi ona bakıyo bi bana sonra bana kaçıyo.. napcağımızı şaşırdık.. annem de şaşırdı daha yabancı demek için çok küçük ama yabancı diyo dedi :1shok:

aynen kaydirigubbakcemile3 amiinn :Saruboceq:

bugün 4 aylık oldukkk :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

benim minik aşkımmm :asigim:

merhaba hanımlar,
gemişi okuyamadım , dünden beri girmiyorum , kimbilir neler kaynattmışsınızdır.
öğlen oğlumla bi güzel uyumuşuzki ,bir saat faln önce uyandı maşallah
brnim yorgun olduğumu hisseti heralde o da uyudu.

selaaam ben geldüüm..doktordan cook oldu geleli ama gözümden uyku akıodu.6 bucukta uyandırdı cemre:çok üzgünüm: şimdide cok huysuz.
şindik cemre 6740 gr geldi gecen ay 5900 falandı.boyda 59 bucuk.gecen ay 59 du:uhm: hem doktor ölctu hem heösireler.nese gelişimi iidi dedi.anne stünün yanında elma armut havuc veriyorum dedim.tamam dedi.zamanla miktarlarını arttır dediçyoğpurda basladınmı dedi hayır dedim.basla onada dedi.ilk önce bi çorba kasığı sonra bi kahve fincanı sonra alabildiğine dedi.dedim nasıl yapcam dedim.pastöreize sütlen dedi.e dedim ilk 1 sene yasak deilmi mayalandıı için deil dedi.sonraaa rotavirüsü sordum yapılmadı dedim.leyluuuus ii dinleşutarafagitti bu asıdan iki cesit varmıs.biri ilk 8 hafta diğeri ilk 6 ay içinde vuruluomus.cok yaygın dedi.evinize cok coucklu misafir geliosa cok kalabalığa giriosanız ve o kalabalıkta cocuklar cok yanbına geliosa vurdur dedi.baskada bi sorun cıkmadı cok şükür:Saruboceq: emme saatlerini 4 saate cıkar artık dedi.e dedim ağlıo.oyalıcaksın dedi.gecen görüşmedede aynısını söölemişti.hoppalayı önermedi.yürütec kesinlikle yasak.büle sonra e.bebek mağazasına gittik oyun halısı almak için.kazık bi dükkanmıs cıktık geldik.göğüs pedi çamasır ve cıngıraklı patiklerle biberon hariçkaydirigubbakcemile5 bide nuk un emziğini aldık.2 nömero.aldı uyuz:ecrin_bebek: koca aaaz var karıda:ecrin_bebek:

anammmmmmm celen gelmiş, duyguların kraliçesi :roflol:
uykuların kraliçesiyima.s.mirmirmirmir
slm kızlar naber nasılsınız size aceleten birşey sorcam benim bebişim 5. aya girdi doktora da gidemedim daha ya ek gıdalardan ne verecem hiçbişey bilmiyoruuuuuuuuuum?????????????
sen sık sık gel biz sana detaylıcana anlatırık:mymeka:iice unuttunuz haa:mymeka:

ooff bugun cemrede ööle.cok indi-bindi yaptı üşüdü ondan sanırsam.

selam hatunlar maaşallah herkes burda..geçmişi okiim dedim ama çok başım ağrıo bıraktım.sizde amma kıllatmışınız yaaw..bugün misafirim vardı...çok yoruldum..gecede efe kaan bey uyumadı....canıma okudu...uykusuzluktan başım ağrıo...
benim bilmem gereken önemli bişi kıllattınızmı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…