hadi gözün aydın nihalcimm kaydirigubbakcemile3 hem doktor hem fayzada iiiimiş daha ne olsun :lepi:selamun aleyküm ekim anaları nasılsınz ben iyiyim bu gün doktora gittik feyza biraz öksürüyordu hemde kontrolü için çok ilgilendi.sanırım doktorlar hakkındaki düşüncelerim değişiyor.sağlık ocağındaki aile hekimimizde çok ilgilenmişti.kilosu boyu iyi gidiyor dedi şükür.hastane öyle kalabalıktıki bebekleri hasta görmeye hiç dayanamıyorum.eee sizler nasılsınız bakalım anlatın ne var ne yok önemli bişeyler varmı
hoşgeldinn özledimm wallaa hihoyyyt Şenizben geldimmmmm delikafadulden
ee zaten yoğurt biizm yediğimiz gibi olması gerekmioo..öenmli olan yoğurt olmasını sağlayan kültürü almasıı....sulu yedirmek istemiyorsan iiçine kaşık maması koyabilirsin..ben öyle yapıyorum :lepi:yaw bu teşekkür butonları nire gitti:uhm::uhm:
sağolun kızlar.mayalayacam.kutu sütlerle tam bi hafta kah süt miktarını,ısısını arttırarak,kah yoğurt kıvamını arttırarark denedim.hergece bebişimi sarar gibi özenle kat kat sardım.yok olmuyo deli oldum.en son annem bende kaldı.size küçükken yapardım dedi.kendinden çok emin bi şekilde bide o yaptı.sabaha ayran olarak içtisırnaşık şey
komşum sütaşınkini veriyo.tadı anne sütü gibi reddetmez dedi.2 gündür veriyom.zır zır ağlıyo velet.ağzına yoğurt değdimi ortalığı yırtıyo.ibolyacım çok zorlanıyorum ben bu ek gıda konusunda.zaten başımı kaşımaya vaktim yok.acele acele ona püreler mamalar yapıyorum.beyfendi suratıma püskürtüyo,ağlıyo..resmen savaşıyoz.heryer mama içinde kalıyo.neyse ben hemen kocişi arıyım.şişe süt bulsun akşama.nerden bulcaz ya?
tamerde bazenn acaiipp ağzına ne sokacağını şaşırıoo kaydirigubbakcemile3 bugünlerdede emerken memeyii eliyle bir eliyle sıkıp sıkıp bırakıoo burnumuu tutuooo kaydirigubbakcemile3 dünde babasının yanağını tutmuşşş sonrada gözler pörtlemişş şaşkın şaşkın bakıoo :1shok: eline farklı geldii galiba ondan galibaa kaydirigubbakcemile3arda canima yetti bugun. cocugun ustunde bi sinir var. butun oyuncaklariyla kavga ediyor :) eline aldigini agzina sokup sonra sinirleniyor. disi mi kasiniyo nedir. zola uyuttum simdi.
arda canima yetti bugun. cocugun ustunde bi sinir var. butun oyuncaklariyla kavga ediyor :) eline aldigini agzina sokup sonra sinirleniyor. disi mi kasiniyo nedir. zola uyuttum simdi.
arda canima yetti bugun. cocugun ustunde bi sinir var. butun oyuncaklariyla kavga ediyor :) eline aldigini agzina sokup sonra sinirleniyor. disi mi kasiniyo nedir. zola uyuttum simdi.
bebeklere yoğurt vermeye başladıkmı.ben daha vermedim hiç.akşamları yatacağı zaman milupanın muzlu tahıllı gece maması var onu verdim yarım ölcek.anam ne zormuş kaşıkla yedirmek yarısı yere yarısı göğe.Allah yardımcımız olsun bu ek gıda işi düşündürüyor beni
bence de disi kasiniyo. bazen parmagimi agzina alip acayip isiriyo. ben dis kasiyici almistim ama o da her yere yetismedigi icin ona da sinirleniyor.
merancim arda da bu ara turma konusunda ilerledi. bisey gosteriyoruz uzanip aliyor. baska bi sey gosterince de obur eliyle uzanip onu da aliyor. daha onced sadece tek eliyle alabiliyordu. oburu hep yumruk seklinde bekliyodu yaklasana cakarimmmmm der gibi :)
ya gwçmişi okudum da yine canım sıkıldı ne güzek bişeyler veriyosunuz benim sıpa elmayı hiç sevmedi hiç almıyo armut suyu verdim hiç kusmayan çocuk hepsini geri kustu havucu 2-3 kaşık verdim oda zorla bazen de hiç almıyo zaten mamayı denedim 2-3 kaşık yedi ağladı ne vercem ben bu sıpaya kavanoz mamalarının her çeşidinden denedim kimini babası yedi kimini de ben netcem şindi
dbest hoşgeldin canım nerelerdeydin bakim nereleri gezdin bide sen kızını hoppalada çok tutuyomusun ben 15 dakika falan tutuyom yanında ben olursam çok güzzel zıplıyo gülüyo oynuyo ama yanında durmazsam sıkılıyo ağlıyo sizde durum ne
canım tamerde sevmedi armut püresini ve suyunuu.....birde armut suyuyla püresinden biraz gitttiyse kusabilir...çok zorlamamak lazım ve açken denemek lazımm...ya gwçmişi okudum da yine canım sıkıldı ne güzek bişeyler veriyosunuz benim sıpa elmayı hiç sevmedi hiç almıyo armut suyu verdim hiç kusmayan çocuk hepsini geri kustu havucu 2-3 kaşık verdim oda zorla bazen de hiç almıyo zaten mamayı denedim 2-3 kaşık yedi ağladı ne vercem ben bu sıpaya kavanoz mamalarının her çeşidinden denedim kimini babası yedi kimini de ben netcem şindi
hoşbulduk merancım
naptınız ben yokken leyynn hihoyyyt
bi yaramazlık yoktur umarım :uhm: hadi bana özetleyiverin yahu :lepi:
anneme gittik haftasonu için, bursada ikea var orayı topladık geldik kaydirigubbakcemile3 başka da biyere gitmedim zaten 2 gün durduk
hoppalada bazen yarım saat duruyo, inmek istemiyo napim.. çok seviyo hoppalasını.. çok sevimli oluyo yaa yiyesim geliyo onun içinde hoplarken görünce :asigim:
merancim, arda da utaninca yuzunu sakliyor. kafasini benim kucagima gomuyor :) cok tatli yavrum ya. acayip de sesler cikariyor. bu ara en sevdigi kelime "buuuuvvvvv" :) artik ne demeye calisiyorsa.. bi de birimiz kucagimiza aliyoruz. alexle karsilikli sarki soyleyip dans ediyoruz. acayip guluyor, kahkahalarla. evimizin nesesi. pek de guleryuzlu. Allah hepimizin cocuklarini nazarlardan saklasin.
uykuların kraliçesiyima.s.mirmirmirmiranammmmmmm celen gelmiş, duyguların kraliçesi :roflol:
sen sık sık gel biz sana detaylıcana anlatırık:mymeka:iice unuttunuz haa:mymeka:slm kızlar naber nasılsınız size aceleten birşey sorcam benim bebişim 5. aya girdi doktora da gidemedim daha ya ek gıdalardan ne verecem hiçbişey bilmiyoruuuuuuuuuum?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?