ayyyyyyyyyyyyy ne güzel len açılmışındır haaa
leyla msn aç saa bi link yollucam çok duygusal bişi len
Ayy simdi msnde herif biriyle yazisiyo hayatta kalkmaz sabah acarim atarsin ins cok merak ettim bak sim.di
Celenn rota vurusu ile ilgili yazini okudum simdi dr asi yapmak isterse ben yaptirmicam diyodum meranin dr kesinlikle olmaz diyomus diye simdi ne diyon herkes bisey diyo yaptirakmi
oooh ne güzel olmuşş leylacıım sefaann olsuuunn ohh :teytey:Ben geldimm kacacim beni yemege cikardi sevgililer gunu musait olamadigimiz icin bugun gittik disarisii cokk guzel bi karis kar var lapa lapa kar hala yagmaya devem ediyoo el ele karda yuruduk birazz cok hostu kizimda babannesinin kucaginda uyudu hic merak etmeden rahatca gittim cok iyi geldii yavv
boğa
Bir adamla karısı hayvanat bahcesini gezerken çiftlik hayvanlarinin bulunduğu bolume gelmisler. Icinde bir boganin bulundugu bir citin onunde durmuslar.Citin uzerinde soyle bir yazi varmis.
-Bu boga gecen sene tam 50 kez çiftlesti.!- Kadin kocasina doner..
-Sanirim bu bogadan ogrenecek bir seylerin olmali.-
Adam suratini eksitir ve yurumeye devam ederler. Bir baska boga ve soyle bir yazi..
-Bu boga gecen sene 100 kez çiftlesti.!- Artik hangi sapik yaziyorsa bu yazilari..
Kadin tekrar kocasina doner.. -Amanin.. ayda 7 kereden fazla ..deminkini bosver ama bu bogayi ornek almalisin bence..-
Adam homurdanir devam ederler.. Yine bir boga yine bir yazi..
-Bu boga gecen sene 365 kez şiftlesti.!!- Kadin..
-Cuss...gunde bir kez!!....Oh..Sanirim bu bogayi idol olarak almalis in kendine..!-
Adam artik dayanamaz....
-Olur hayatim yalniz bir sor bakalim, arkadas hep ayni inekle mi çiftlesmis?
:roflol::roflol::roflol:
.
boğa
Bir adamla karısı hayvanat bahcesini gezerken çiftlik hayvanlarinin bulunduğu bolume gelmisler. Icinde bir boganin bulundugu bir citin onunde durmuslar.Citin uzerinde soyle bir yazi varmis.
-Bu boga gecen sene tam 50 kez çiftlesti.!- Kadin kocasina doner..
-Sanirim bu bogadan ogrenecek bir seylerin olmali.-
Adam suratini eksitir ve yurumeye devam ederler. Bir baska boga ve soyle bir yazi..
-Bu boga gecen sene 100 kez çiftlesti.!- Artik hangi sapik yaziyorsa bu yazilari..
Kadin tekrar kocasina doner.. -Amanin.. ayda 7 kereden fazla ..deminkini bosver ama bu bogayi ornek almalisin bence..-
Adam homurdanir devam ederler.. Yine bir boga yine bir yazi..
-Bu boga gecen sene 365 kez şiftlesti.!!- Kadin..
-Cuss...gunde bir kez!!....Oh..Sanirim bu bogayi idol olarak almalis in kendine..!-
Adam artik dayanamaz....
-Olur hayatim yalniz bir sor bakalim, arkadas hep ayni inekle mi çiftlesmis?
:roflol::roflol::roflol:
.
geldiimm naptınızz loo delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?