2008 Ekim Anneleri

Gecmisi tam okuyamadim ama bu pastorize sutlerden yogurt yapma mevzusu olmuss simdi pastorize sutten yogurt olmuyomuss hic denemedim ama surdan biliyom benim esimin abisi tasarimcii saray ciftligi diye bi marka var .onun sut paketinin tasarimini yapiyodu baktim reklami olarak siz hic pastorize sutten yogur yaptiniz mi diye sordum o markanin yogurt yapilan sutu varmis uht olmayan icmek icin sut ayri yogur yapmak icin sut ayriymis ben ondan alip yapacam

Celenn rota vurusu ile ilgili yazini okudum simdi dr asi yapmak isterse ben yaptirmicam diyodum meranin dr kesinlikle olmaz diyomus diye simdi ne diyon herkes bisey diyo yaptirakmi

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
celen35

halilo halilo destane
:teytey::teytey::teytey:

:dilcikar:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35, ibolya+, kimselerbilmez+, WaterLilly

muhahaaaa halayı gören gelmiş puhahaaa ibooşş halay başı olcanmıkaydirigubbakcemile3

Celenn rota vurusu ile ilgili yazini okudum simdi dr asi yapmak isterse ben yaptirmicam diyodum meranin dr kesinlikle olmaz diyomus diye simdi ne diyon herkes bisey diyo yaptirakmi

ne bilem anacım.şindik sennki ööle dedi.benmkide ööle dedi.e diğerlerininki baska dedi.kadın bide 6. aydan sonra koruması yok diede sööledi.buarada gittiğimiz doktor cocuk bölümünün şef yardımcısı.docent.hani boş biri deil.ama hersey karman cormankafamçokkarıştı

oooh ne güzel olmuşş leylacıım sefaann olsuuunn ohh :teytey:
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
celen35

halilo halilo destane
:teytey::teytey::teytey:
halay mıı çekioozzz kaydirigubbakcemile3 durun bende giremm :teytey:

boğa
Bir adamla karısı hayvanat bahcesini gezerken çiftlik hayvanlarinin bulunduğu bolume gelmisler. Icinde bir boganin bulundugu bir citin onunde durmuslar.Citin uzerinde soyle bir yazi varmis.
-Bu boga gecen sene tam 50 kez çiftlesti.!- Kadin kocasina doner..
-Sanirim bu bogadan ogrenecek bir seylerin olmali.-
Adam suratini eksitir ve yurumeye devam ederler. Bir baska boga ve soyle bir yazi..
-Bu boga gecen sene 100 kez çiftlesti.!- Artik hangi sapik yaziyorsa bu yazilari..
Kadin tekrar kocasina doner.. -Amanin.. ayda 7 kereden fazla ..deminkini bosver ama bu bogayi ornek almalisin bence..-
Adam homurdanir devam ederler.. Yine bir boga yine bir yazi..
-Bu boga gecen sene 365 kez şiftlesti.!!- Kadin..
-Cuss...gunde bir kez!!....Oh..Sanirim bu bogayi idol olarak almalis in kendine..!-
Adam artik dayanamaz....
-Olur hayatim yalniz bir sor bakalim, arkadas hep ayni inekle mi çiftlesmis?

:roflol::roflol::roflol:

.

aaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaa aaaaaahahahahaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

iyiakşamlar
şöyle bir geçmişi okuyup size takılayım dedim amma uykusuzluktan gözlerim fena yanıyor ve acıyor :bbo:sabah 4'te uyanmıştım bir daha uyumadım geçmişi falan okuyamıyorum yorgunluktan halaya da giremiyom :teytey:fıkra süpermiş terkenyerimseniben:roflol::roflol:

:roflol::roflol: kafayı yecem sıpa durmii yine senağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…