mrb kızlar
sakin ol hayatım korkma o kadar , aşı kolay bi şey değil ki vücuda o kadar mikrop veriliyor , bizim önümüzdeki ay 3 aşı bi araya gelecek bakalım napacaz.....
şu an söylediğin ateş yüksek değil , sen söylenilenleri yabana atma, çok ılık sirkeli su yap ince bi bezi ıslat alnına filan koy , akşama kadar bekle, akşam kociş fitil alsın gelsin , gece fitil yap sabaha bişeyciği kalmaz ...... su içirmek de iyi olur sanıyorum, harareti, vardır yavrucağın şimdi
o minik kelebek senin kelebeğin mi meran ?
hee kendimi onun yerine koyuyorum bööle azım diilm kuruokaydirigubbakcemile3 veriorum su.ya cemre canı pek bi cocuktur.yani hakikaten canı tatlı deildir.ama şimdi onu bu halde halsiz görmek ömrmden 2 yılı götürdü 2 gündür sıpa:mymeka: büyüsün anletcem bu günleri onaklava:
leyla inek sütü yoğurta dönüşünce zararsız oluoo merak etme inek sütünden yoğurt yapıp verebilirsin...
ama ben güvenemiyorum sütlere o yüzden mamadan yapmayı tercih ediyorum..kayseri de olsaydım köyden süt getirtirdim...inekleri olan akrabalarım var...senin yok mu köyde hiçç tanıdığın sütünü alıp rahat rahat içirebiliceğin
kızlar ankarada çokk güzel kar yağıyo.insan bakınca dışarı çıkası geliyo.nerde o eski kartopu oyunları.ahhh ahhh.gerçi şimdi bizim apartmanın önü çok dik bi yokuş.kar yağınca orasını çocuklar kaydırıyolar.akşam da kadınlar,çocuklar,kocaları falan ailecek ordan altlarına poşetleri alıp kayıyolar.çok komik görünüyolar
kızım benim sıpam 5 aylık olana kadar ben 5 yıl ihtiyarladımsarılığımız ne kadar uzadı biliyorsun , küvezlerde helak olduk , bi de chatlak bi dr çattık ki evlere şenlik ..... şöyle düşünüyorum da ağız tadıyla bi lohusalık bile yaşayamadım he .............amannnn celenim canları sağolsun napalım, yoksa nasıl ihtiyarlayacaktık ki
neyse ben çıkıyım da mücver yapıyım.çok canım istediiiii.hadi öptüm akşama girerim canlarımmmmmmm
Canim var koyde teyzem ama ben gunluk sutten gunluk yogurt yapmak istiyorum o yuzden hergun 1kilo sut icin taa garaja kim gidecek dogu garajini biliyosundur belkii oraya o yuzden bizim apartman gorevlisine soyledik bize bi sutcu bul diyee oda tamam dedi binalara gelen gunluk sut getiren sutculer varmiss gorevli biliyoo guvenilir olanii ni binadan alanlar varmis yanliz angut afam 5 kilodan asagii satmam demiss mu haha gundee 5 kilo sutu napiyim ben du bakalim karsi komsum biyer biliyomus kendi bebislerine alirken bizede alacak ins temiz bi yerdirr onlar guvenilir bi yer diyo ama ciflikten geliyomus hayirlisi bakalim
ööle ööle.canları saolsun.ama ateşleride olmasın:Saruboceq:
sarilaaaaaaaaaaal o cocua surup ver ateşi bekleme:mymeka::a015:
merancım ben işe başlayalı 3 ay oldu bacımmmmm , zor da laf mı ? daha doğrusu şöyle özetleyim 7 gün ve 24 saat yetersiz hafta 10 gün günler de 38 saat filan olsa iyi olabilirmiş belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?