olur bacum MERAK etme:ecrin_bebek: ben şu küçük meyve püresi kavanozlarını bunun için kullanıyom süprizzzzzkapağı da var ya hanicokacimcoook mamayı normal hazırlayerimseniben her 30 ml su için 1 ölçek mama koy :bbo:60 ml için 2 çay kaşığı yoğurt güzel tutturdu :1rolleyes:kapağı kapatıp tepsi eldivenini kafasına geçirip kalorifer üstünde 3-4 saat beklettimCADIARZU sonra dolapta dinlendir:1shok: ama yedirmeden mutlaka ılıt yasakkelimeibolyam sen nesini anlamadın bu işin:uhm:
ben geldim..
geçmişi okiim dedim ama neerrddeeeeeeee ammada kıllatmışınız.....
ateşi düştü gece... bebeimi dr a götürdüm...sabah bi baktım vücudunda kırmızı benekler çokmış çok korktum...ama doktorumuz bişei yok dedi alerji gibi bişeymiş....enfeksiyona da bağlı olabilir dedi...ama hiçbişe bulamadı...3-4 günde geçmezse tekrar götürecez...bebeimin keyfi yok...benimde....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim gelişim cetvelim nerde yok gitmiş:uhm::uhm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu arada beblactanda numune geldi..........
yav mamadan nasıl yoğurt mayalaniii onu anlamıyom
yafrım zaten mamalar da süt tozu değilmi içeriklerine bak hele peynir suyu falan diyi
geçmişi okuyamadım ama şu numune olayına çok kızıyom hepsine mail attım tık yok anam yaa.efekan geçende sana yine numune gelmişti dimiiiii..mail attıktan kaçgün sonra geliyo bunlar üfff
ibolyacım ben daha ek gıda vermiom..dr un söyledikleride beni pek tatmin etmedi zaten..ne zaman götürsem bişi yok dio...ben mi pimpirik oldum anlamadım yaw....:sm_confused::sm_confused:
numunelerin biri ertesi gün diğeri 4 gün sonra geldi canım....:lepi:
Yogurdum olmamis yaaaa peehh bide kizimin battaniyesine sarmistim sicak tutsun diyeee
Azz once yogurdum olmamis dediydim yaa olduu olduu battaniyeden cikardim dolaba gotururken sallaniyodu olmadi sandim ama hic dokunmamistim dolapda bekledi bekledi somdi bi baktim nasil tuttmus kasik kasik sert ama tadi sutt gibi yavv yogurt tadii yok
ibolyacım sözüğün dinleyip aynen yazdım şimcikte taklit mesaj diye göndermedilermi ki acep
Cemre ne alemde acaba ekim bebisleri hep atesli yavv yanginn varr
ben geldüm.dün geceden uykusuz olduum için basım catlıo valla-tatlicadiarzu-
düştü ateşimiz leyluşum:lepi: ama huysuzluğu üstünde kaldı:a015: 8 bucuktada uyuttu babasıdedimki uyutma erken.gece uyanır sık sık.sallayaaa sallaya uyuttu bende yatcem şindük:a015:
menekşeee bizede geldi bez emme cok küçk zor bağladım.altındada o var.sabaha kadar umarım sorun cıkarmaz:Saruboceq:
dbest hoşgeldin rotayı yaptırmışsın haa çok sevinndiim walla :teytey: ee başka ne dedii doktorr
yerim senin hastalığını ben geçmiş olsun
Azz once yogurdum olmamis dediydim yaa olduu olduu battaniyeden cikardim dolaba gotururken sallaniyodu olmadi sandim ama hic dokunmamistim dolapda bekledi bekledi somdi bi baktim nasil tuttmus kasik kasik sert ama tadi sutt gibi yavv yogurt tadii yok
............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?