2008 Ekim Anneleri

yaw benim bebişimin cetweli nie çıkmıo yaw:uhm:
biri bana izah ederse sevincem:çok üzgünüm:
tekrarmı yapmalıyım:uhm:

Ayy babannesi tadina bakti bu olmamais kizim yedirme dedi ama pastorize sutten yapmistim o sutten olmaz dedi yarin mamayla deneyecem zaten sutcu arayisindayiz

slm bacular kocişim bugün işten gelirken elinde paketle geldi kargon geldi diye
meğersem milupa bana numune göndermişş halbuki ben onlara mesaj atmamıştım numune istiyom diyee
öle olunca bu numune işi hoşuma gitti şimdik hero baby de üye oldum başka kimler vardı gönderen yawww

ben bide bebelac'ı biliom..bide bez markalarını dene....sositosositosositososito

milupa ve bebelac....bebelac bugün geldi devam sütlü ballı irmikli,devamsütlü pirinçli,devamsütlü meyveli pirinçli birde kitapçık....
herobaby de göndericez dedi....bekliom...

Ohh afiyet olsunn efekaanaa bende istedim gonderecez diye mail attilar daha gelmedii

alıntıdır..
inek sütü ............bağırsaklarda gizli kanamalara ve kansızlığa neden olur.
inek sütü...............esansiyel yağ asitleri bakımında fakir bir kaynaktır.
inek sütü.................bebeğinizin böbreklerine aşırı yük bindirir.
inek sütünde eksikleğinde zihinsel gelişmenin yavaşlamasına neden olan iyot ve çinko oranı çok düşüktür.
inek sütü kullanan bebeklerin BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ DESTEKLENEMEZ...

yok dötümüzle anlamadık anacım :roflol: doğru söylüyon bi bebek 4. aylıkken doğum kilosunun 2 katına ulaşmalıymış meslea, biz doğum kilomuzun 2. katına ulaştık ama velakin hala miniğiz o ayrı mesele :çok üzgünüm:

Afiyet olsunn canim Sen sadece uyemi olmustun ki

recep ivediki buldum isteyen varsa gönderebilürüm msnden bilgilerinize :1closedeyes:

hehehe bızde bugun ısledik o fılmi.naniknanikkız boş bu aralar az goruyorum senı burda sende benım gıbı azltma kararı mı aldın?*-tatlicadiarzu-

gecmişş olsunn.umarım bıranonce toparlanır bebişin.

iyiyiz canım sen napıosun sengözlerimebaksanab ateş huzursuzluk falan olayı oldu mu iklimde aşıdan sonraa

asıdan sonra ates üşürücü vermiştim.aksam uymadan oncede verdım.bıe bu sabh verdım.cok sukur atesı cıkmadı ama bıraz huysuzdu bugun halıyle.okadar olucak artık..

agzımın ıcınde yara cıkmış.dudakların arkasında.konusamıoum valla acıyorsenağlama

merancım hoşgeldinnn

eylül 2 ayda 4 cm uzamış şuan 63 cm.. boyu-kilosu iyi çok şükür ama büyüme hızı azalmış işte yarın kahvaltı vericem ilk kez ama gün aşırı ver dedi dr.. öğlen sebze çorbası ver dedi.. akşam da milupanın muhallebisini verebilirmişim.. gün içinde istediği zaman da emzir dedi..

bız bıde bugun "annemın yenı sevgılısı"dıye bı fılm ızledık.cok eglencelıydi.

bu aydan snra zaten buyme hızının yavaslaması normal değil mi kii?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…