Hangi markalarin numunesi geldii sana
hoşbulduk merancım
kilo alımı tahmin ettiğim gibi azalmış.. 7450 gr, 63 cm.. şimdi bunu okuyan arkadaşlar bizim bebeler daha minik dicekler delikafadulden ama konu bu değil, yani 2 kilo doğan bi ekim bebeği şimdi 5,5 kiloysa normal olabilir ama benim kızım 3720 gr doğdu ve 1 aylıkken 5500 gr, 2 ayıkken 6500 gramdı.. önemli olan her bebeğin kendi büyüme hızı.. yani gelişim çizelgesine göre normal ama doğumdan itibaren olan büyüme eğrisine göre kilo alımı yavaşlamış, o yüzden yarından itibaren ek gıdaya başlıyoruz.. kuzum yarın ilk kahvaltısını yapacak inşallah :lepi:
umarım bunu yazdığıma pişman olmam şimdi millet dökülür benim bebe daha zayıf diye, lütfen yazdıklarımı iyi okuyun dötünüzle anlamayın leyyynnnklava:
saol bacımm Şeniz
evet canım hafif tatlı, süt gibi bi tadı olcak doğru yapmışın
hacere ve sana afiyet olsun cokacimcoook
slm bacular kocişim bugün işten gelirken elinde paketle geldi kargon geldi diye
meğersem milupa bana numune göndermişş halbuki ben onlara mesaj atmamıştım numune istiyom diyee
öle olunca bu numune işi hoşuma gitti şimdik hero baby de üye oldum başka kimler vardı gönderen yawww
milupa ve bebelac....bebelac bugün geldi devam sütlü ballı irmikli,devamsütlü pirinçli,devamsütlü meyveli pirinçli birde kitapçık....
herobaby de göndericez dedi....bekliom...
hoşbulduk merancım
kilo alımı tahmin ettiğim gibi azalmış.. 7450 gr, 63 cm.. şimdi bunu okuyan arkadaşlar bizim bebeler daha minik dicekler delikafadulden ama konu bu değil, yani 2 kilo doğan bi ekim bebeği şimdi 5,5 kiloysa normal olabilir ama benim kızım 3720 gr doğdu ve 1 aylıkken 5500 gr, 2 ayıkken 6500 gramdı.. önemli olan her bebeğin kendi büyüme hızı.. yani gelişim çizelgesine göre normal ama doğumdan itibaren olan büyüme eğrisine göre kilo alımı yavaşlamış, o yüzden yarından itibaren ek gıdaya başlıyoruz.. kuzum yarın ilk kahvaltısını yapacak inşallah :lepi:
umarım bunu yazdığıma pişman olmam şimdi millet dökülür benim bebe daha zayıf diye, lütfen yazdıklarımı iyi okuyun dötünüzle anlamayın leyyynnnklava:
saol bacımm Şeniz
evet canım hafif tatlı, süt gibi bi tadı olcak doğru yapmışın
hacere ve sana afiyet olsun cokacimcoook
slm bacular kocişim bugün işten gelirken elinde paketle geldi kargon geldi diye
meğersem milupa bana numune göndermişş halbuki ben onlara mesaj atmamıştım numune istiyom diyee
öle olunca bu numune işi hoşuma gitti şimdik hero baby de üye oldum başka kimler vardı gönderen yawww
hoşbulduk merancım
QUOTE]
güzel ama evet iki ayda da 1 er kilo alabilirdi..nie almadıı aceba yaw...boyu kaç cm uzamış 2 ayda...inşallah kahvaltı olayını sever
disney klasiklerini topladıık hihoyyyt kendime bile alamadıım Çok üzgünüm çoookmeran d&r ı topladı heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
alıntıdır..
inek sütü ............bağırsaklarda gizli kanamalara ve kansızlığa neden olur.
inek sütü...............esansiyel yağ asitleri bakımında fakir bir kaynaktır.
inek sütü.................bebeğinizin böbreklerine aşırı yük bindirir.
inek sütünde eksikleğinde zihinsel gelişmenin yavaşlamasına neden olan iyot ve çinko oranı çok düşüktür.
inek sütü kullanan bebeklerin BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ DESTEKLENEMEZ...
evet direkt verildiğinde öyle doğru...ama yoğurt haline dönüştürüldüğünde bu özelliğini yitirio..o yüzden inek sütüyle yoğurt yapılabilio....
ben tercihimi mamadan yana kullanıyorum mamayla yapıyorum...
huu huuu napıonuzzlülülülülülü
huu huuu napıonuzzlülülülülülü
recep ivediki buldum isteyen varsa gönderebilürüm msnden bilgilerinize :1closedeyes:
ben geldim..
geçmişi okiim dedim ama neerrddeeeeeeee ammada kıllatmışınız.....
ateşi düştü gece... bebeimi dr a götürdüm...sabah bi baktım vücudunda kırmızı benekler çokmış çok korktum...ama doktorumuz bişei yok dedi alerji gibi bişeymiş....enfeksiyona da bağlı olabilir dedi...ama hiçbişe bulamadı...3-4 günde geçmezse tekrar götürecez...bebeimin keyfi yok...benimde....:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyiyiz canım sen napıosun sengözlerimebaksanab ateş huzursuzluk falan olayı oldu mu iklimde aşıdan sonraa
Hosgeldin iyiyiz tatlim sen nasilsin ikliminde atesi felan yok demii asidan dolayi
merancım hoşgeldinnn
eylül 2 ayda 4 cm uzamış şuan 63 cm.. boyu-kilosu iyi çok şükürama büyüme hızı azalmış işte yarın kahvaltı vericem ilk kez ama gün aşırı ver dedi dr.. öğlen sebze çorbası ver dedi.. akşam da milupanın muhallebisini verebilirmişim.. gün içinde istediği zaman da emzir dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?