2008 Ekim Anneleri

elma suyundan olmamıştır herhalde leylacım zaten veriordun öncedende...babasının sakallarından olmuş olabilüü..ama devam ederse elma suyuna ara ver

ahhh merancım ahh..kımkı o bebek mamaları kıtabı yazıyor ya...Çok üzgünüm çoook
her ıse el atmaya callsıyorlar vallahı..
hadı pılatesı anladık.cok ıyı yerınden ustasından egtımını almış,allah var cokda guzel yapıyor,yaptırıyor emme mama kıtabı yazmak yanlış geldı banada.tuzmuşş.....Çok üzgünüm çoook
bugun bır kıtap ınceledım bende,sok ıcınde kaldım resmne.bastan sona yalan yanlış..
ama oyle boyle degıl ya...
mesela bak dıyordu kı."4. aydan sonra anne sutu yetmıyorsa formul mamaya başlanır"..burası ok.devamı "ya da inek sutune seker ılave edılıp verılır.)
bırkac tarıf vardı,bıraz tuz dıye yazıyordu hep ıcerığınde.
daha neler neler.
seıcı olmak lazım..

ben o kitaba yeni başladım ve görmüşündür biraz kalınca bi kitap bitiremedim henüz.. ama tracy hogg'un the secrets of the baby whisperer adlı kitabını amazondan getirtmiştim ve onu okudum.. özellikle uyuma alışkanlıkları konusundaki önerilerini uygulamak istiyorum çünkü daha önce uyguladım eylül 1-1,5 aylık falandı baya işe yaramıştı ama sonra buraya döndük vs bi de dadısı var saolsun her mık dediğinde kucağına alıyo klava: huyları baya değişti ama ben bi iyileşeyim inşallah uygulayacağım.. uyku dışında bizim de sorunumuz yok çok şükür merancım ya gayet neşeli, aktif, ve gelişimi önde giden bi bebek ççok şükür

bu arada kıtabın tanıtıcı yazısı aynı benım ıklım maşallah..bende almaz senın gıbı bırakırdım heralde

evt canım haklısın seçici olmak lazım.. a.s

inş.uykuyuda halledersiniz...ama 6 aylık oldupu zaman kesin düzene gircektirr...
gerçekten yaa lülü çok neşelii bi bebek gözleri bile ışıl ışıl bakıoo

meran yaw sen beni aramışın geçende ama ben o an eylülle uğraşıyodum açamadım sonra ararım diye ama sonra da aramayı unuttum şimdi aklıma geliyo leyynnn hastayım ya kusura bakmaaa unutmuşum valla
inşallah önemli bişi değildir ha valla şimdi aklıma geldiiii

iboşş anlat bkayım neden azz gelıyorsun=??
aslında benım hosuma gıdıyor esınle daha cok vakıt gecırdığını duunuyorum.sevınıyrum senın adına
.

inş.uykuyuda halledersiniz...ama 6 aylık oldupu zaman kesin düzene gircektirr...
gerçekten yaa lülü çok neşelii bi bebek gözleri bile ışıl ışıl bakıoo

heee öyledir benim kuzum maşallahhhh çok hareketli çok aktifff kendini 6-7 aylık sanıyo sıpaaa
yabancı diyo.. ayakta dimdik dikilliyo (nerdeyse 1 aylıktan beri çok güzel basıyor) hopluyo zıplıyo, destekle baya güzel oturuyo :asigim: :asigim: :asigim:

ama beni en çok sevindiren şey uzun süredir beni tanıması yaa yabancılara uyuz oluyo kafasını çeviriyo daha da olmadı dudağını büzüp ağlıyo bana kaçıyo sarılıyorum hemen susuyo çok hoşuma gidiyo yaaa :asigim:

doktorumuz da nörolojik gelişimini çok beğendi yaaa :teytey:

geçmiş olsuun deyii aramıştıım lenn kaydirigubbakcemile3 sonrada msj göndertem dedim onu da ben unuttuum kaydirigubbakcemile3

neyse ben çıkıyorum kızlar iyi gecelerrr yarın görüşürüzzzz

merancım sen tükkanı kapatırsın anahtarın yerini bilmeyen varsa söleyiver kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok güzel
bak tamer tembeldii basamıoodu mesela daha 2-3 haftadır falan basıo...ama doktor bastırmayın dediği için bastırmıyordum..şimdi ellerinden tutup kaldırıorum basıoo...bizim doktorda tamerin boyu kilosuu bi tarafaa motor gelişimini çok beğendim dedi uzanması uzandığını alması ve ağzına götürmesi..bunlar matematiksel zekayla alakalı dedi ve çok erken yaptı bunları dedi

neyse ben çıkıyorum kızlar iyi gecelerrr yarın görüşürüzzzz

merancım sen tükkanı kapatırsın anahtarın yerini bilmeyen varsa söleyiver kaydirigubbakcemile3

aneey gidiomusunuz loo :a015: adamceyizim teyzesini almaya havaalanına 2 saatten ancak geliir...kıllatırdık bee fisfisfis

iklimde maşalhh bu konuda ıyı gıdıyor.
artık bılınclı uzanıp alıyor.ve dırek agzına gturuyor.annemlernsınır oluyor gorunce herseyı a gzına goturuyor dıye.benımde bılldiim içn tam tersı hosuma gıdıyor.bırakın ya soksun dıyorum.kaydirigubbakcemile3
basması boynunu tutması ıklımınde 1 ayından berı guzel.
bıde yastıkta yatırdığımmda kafasını baya kaldırıyordu,sımdı yastıksız yatarkende kaldırmaya başladı.sankı doğrulup oturcak gıbı..cabuk buymek ıstıor bunlarkaydirigubbakcemile3

ıyı gecler dbest..ıyı uykularr

çok güzel dünyayıı ağızları yoluyla tanıorlar..ne bulurlarsa direkt ağıza yönlendiriorlar kaydirigubbakcemile3

yok öyle bi karar almadım da sıpa öyle karar aldırttı zorla, silah zoru gib bişi yani :roflol:

agzımın ıcınde yara cıkmış.dudakların arkasında.konusamıoum valla acıyorsenağlama

kimin dedikodusunu yaptın acaba CADIARZU

:roflol::roflol: lakabım bileme emzik dbest kaldı diyeydin dra :roflol::roflol:

doktor bana diyo başka marka emziklerden de al dene kaydirigubbakcemile3 evde 15 tane emzik var, 6 aylık olanları bile almışım bana ne diyo yawww :roflol:
senin dr da tecrübesizmiş caaanımmm, sen bu konularda daha tecrübelisin vallaha :roflol::roflol::roflol:

Puhahåhaha bana kk da emzik dbest derler diyeydin

tü allah cezanı vermesin benden çok yaşayacan :roflol:

yaa şindik bende bişiy duyduyldum meran, bu peynirlerin pişmiş sütten yapılması lazımmış, bazen çiğ sütten peynir yapıylarmış o da bi hastalığa neyin yolaçabiliyomuş galiba, şindik biz beaz peynirin pişmiş süten olup olmadığını nerden bilecez :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…