sütçü derken:uhm::uhm: inek sütü deil heralde dime...:uhm:
1 yaşından önce vermek kesinlikle önerilmio...
bu aydan snra zaten buyme hızının yavaslaması normal değil mi kii?*
evet azalıyor ama anne sütü de yetmeyebiliyor, bunun kararını doktor veriyor sonuçta o gerek gördü aslında ben ek gıdaya ne kadar geç başlanırsa o kadar iyi diye düşünenlerdenim.. ama benim kızım çoook hareketli, uyanıkken bi dakka durmuyo sürekli hareket halinde, emdiğini yakıyo yani bu gidişle kilo alamayacak zaten kaydirigubbakcemile3 bi de en önemlisi karnı tam doymayan çocukların uykusu da kaliteli olmuyor malesef ve eylülün uykusu çok problemli.. tüm bunları görünce dr umuz bunları önerdi işte.. yarın başlıcaz bakalım nasıl uyum sağlayacak beni cadıııı
ha buarada emzik almıyo diye dr a dedim, bana aferin almazsa almasın daha iyi dicek diye beklerken ne dese beğenirsiniz.. elini ağzına götürünce aradan emziği tıkın ağzına böyle böyle alışır dedi.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahhh doktor ahhhh yarama tuz bastınnnn :roflol:
merancım hoşgeldinnn
eylül 2 ayda 4 cm uzamış şuan 63 cm.. boyu-kilosu iyi çok şükürama büyüme hızı azalmış işte yarın kahvaltı vericem ilk kez ama gün aşırı ver dedi dr.. öğlen sebze çorbası ver dedi.. akşam da milupanın muhallebisini verebilirmişim.. gün içinde istediği zaman da emzir dedi..
boyu çook güzel uzamış
kahvaltıyı biz şöyle yapıoruz hergün;1 çay kaşığı tereyağı ,yarım yumurta sarısı,beyaz peynir bazen labne,pekmez,bebe bisküvi,formül mama kaşık mamalarında da kahvaltı için milupanıın bisküvili olandan 2 yemek kaşıgıda 1 kase oluyo...
senin kahvaltıda neler olcak? böyle bulamaç mı yapcaksın ayrı ayrı mı tattırmayı düşünüorsun
evet azalıyor ama anne sütü de yetmeyebiliyor, bunun kararını doktor veriyor sonuçta o gerek gördü aslında ben ek gıdaya ne kadar geç başlanırsa o kadar iyi diye düşünenlerdenim.. ama benim kızım çoook hareketli, uyanıkken bi dakka durmuyo sürekli hareket halinde, emdiğini yakıyo yani bu gidişle kilo alamayacak zaten kaydirigubbakcemile3 bi de en önemlisi karnı tam doymayan çocukların uykusu da kaliteli olmuyor malesef ve eylülün uykusu çok problemli.. tüm bunları görünce dr umuz bunları önerdi işte.. yarın başlıcaz bakalım nasıl uyum sağlayacak beni cadıııı
ha buarada emzik almıyo diye dr a dedim, bana aferin almazsa almasın daha iyi dicek diye beklerken ne dese beğenirsiniz.. elini ağzına götürünce aradan emziği tıkın ağzına böyle böyle alışır dedi.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ahhh doktor ahhhh yarama tuz bastınnnn :roflol:
benim dr da aynen bu senin yazdığın gibi veya kendi sütümü 100 ml sağıp onun içine bu yazdıklarını katmamı söyledi.. 1 tatlı kaşığı pekmez, 2 tatlı kaşığı labne peyniri, çeyrek yumurta sarısı, 1-2 bebe bisküvisi.. :lepi: ama gün aşırı ver dedi..
doktor bana diyo başka marka emziklerden de al dene kaydirigubbakcemile3 evde 15 tane emzik var, 6 aylık olanları bile almışım bana ne diyo yawww :roflol:
doktor bana diyo başka marka emziklerden de al dene kaydirigubbakcemile3 evde 15 tane emzik var, 6 aylık olanları bile almışım bana ne diyo yawww :roflol:
Puhahåhaha bana kk da emzik dbest derler diyeydin
Meran yaa benim kizin yanaklari al al oldu bisey alerjimi yapti acaba bugun sadece elma puresi verdim onu 2 haftadir veriyorum tattirmak amacli zatenn ne olabilir kii dersinn
ilk zaman ağır gelebilir die düşünmüştür...ben bişe öğrendim geçenlerde nisanın arkadaşının dayısı doktormuş onunla sohbet ediyorduk..konu peynirden açıldı...beyaz peynirin içinde ki bir maddeyi almaları gerekiomuş yavruların..bu labnede ezine krem peynirlerde yokmuş...sadece beyaz peynirde varmış...pahalı olması gerekmio çok ucuz olan beyaz peynirlerde de bulunuormuş...o yüzden tamere beyaz peynirde veriorum arada... hihoyyyt ceviz de koyuyordum ama baktım çok yağlıı yüzünde sivilce çıktı demekkii çocuğun iç organlarını yoruyor dedim yağlı sonuçta...ceviz koymuyorum o yüzden...ilerleyen aylarda koyarım muhtemlen...
Puhahåhaha bana kk da emzik dbest derler diyeydin
hmmm neymiş o maddenin adı :uhm: merak ettim ya sorsaydın keşke araştırırdıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?