2008 Ekim Anneleri

anam niveaya olma...promosyon gönderme dönemi sona ermiş.baa mail attılarkötükedihüso

hero baby
bebelac
milupa ya üye oldum
hipp ve popoline de mail attım tek.heç bişiy gelmiyo

ule bunlar isteye isteye adamlar bıktı sanırsam..bizi iplemiyolarsırnaşık şey

bana herobaby den üye olur olmaz 2-3 gün sonraydı sanırımm hemen geldi..

huggies, nivea, milupa bi kutu içinde geldii ..

bebelac a da üye oldum ama ordan hiçbişey gelmedi :uhm:

demi len yoksam bize de göndertirlerdi.baktılar ki bi numune aşkıdır gidiyo herhal bunların hepsi tanışlar dediler.bize de hava kaldı:roflol:

hee ben seni görüyordum ya hiç konuşmuyodun.. hoşgeldinnnn a.s.

bebişin de benim adaşımmm. kızımın da adaşı sayılır çünkü bebişimin ilk adı eliffff delikafadulden kendi adımı koydum puhahaha :roflol: :roflol:

delleneceeeeeemmmdelikafadulden cemre durmiiidelikafadulden ağliii gezmek istiidelikafadulden bugubde kocam nübetci.öttüm annnnaaaaammmdelikafaduldenlaelaelaelaelae

aloooooooooooooooo
nerdesiniz miiilleett.....
bişi sorcam tavşan beslemek bebeime zararlı dime ben öyle duymuştum da...siz bişi bilionuzmu bu konuda...kocam tawşan getircekmişte.....:sm_confused:

veterinere sorsana bi belki tavşanların da aşıları oluyodur bu konuda bişi bilmiyorum.. ama evde hayvan besliceksen aşılı olduktan sonra bi sakıncası yokk (allerjik durumlar hariç)

amaaa tavşan besleeni pek tavsiye etmem onun yerine kedi alın kediiiiiiiii delikafadulden
tavşanlar çok mok kokuyooo ev kokarrrrrrrrrr :1no2: hem de hırçın oluyolar bence biz de beslemiştik ama çok tırmalıyolarrr ya da bizimki evcil değildi kaydirigubbakcemile3

sen de gezdir ne var ki?al bi alışveriş merkezine götür.arabası yok mu?sıkı sıkı da giydir.hem senin de neşen açolır

tavsan moku ne kokar ne bulasır hatta bu terim bazı insanlar içinde kullanılır.hiçbişeye karısmayanlara.bende besledim.aynı anda hem kedi hem tavsan.yakalamaca oynuolardı.kedim salaktı azcık yicene oyun oynuodukaydirigubbakcemile3

bende kediyi tercih ederdimm ama vazgeçtiim :lepi: ne kedi ne tavşan en iyisi KEÇİİ kaydirigubbakcemile3 etinden sütünden yününden faydalanırızz :roflol:

biz de besledikkk ama çok pis kokuyoooo delikafadulden ya da bizimki mi öyleydi aceba :uhm: eve uygun bi hayvan değil bence yaaa en iyisi kediiiiiiiiiiiiiiiiii :lepi:

merhaba merancımmm

Canim herobaby 6 aylik olunca gonderiyo diye ondan hic umudum yoktu sadece uye oldum ve bide numune istenen bi form onu doldurdum uzmanmiz en kisa zamanda size ulasacak diye mail geldi ve bidaha da bisey yazmadilarr bende ordan gelmez diye ustelemedim ama milupa ve bebelca uye oldum mail attim adrese teslim yapilacak diye mail attilar gelmedi hatta dun numumeler gelmedi doye yine mail attim onlardan tik yok beklemedigim halde hero baby gondermiss bir haftayi gecmisti isteyelii

delleneceeeeeemmmdelikafadulden cemre durmiiidelikafadulden ağliii gezmek istiidelikafadulden bugubde kocam nübetci.öttüm annnnaaaaammmdelikafaduldenlaelaelaelaelae

canım giydir cemreyi çıkın dolaşın biraz oksijen alsın.ben karda bile çıkarıyorum valla napiimmm:1rolleyes:

hu napıyonuz anacım ben hala adet olmadım pis pis midem bulanıyı tırsıyom he

soğan suyuna devamhihoyyythihoyyyt anam hamişsen falan sakın içme haaa
canım giydir cemreyi çıkın dolaşın biraz oksijen alsın.ben karda bile çıkarıyorum valla napiimmm:1rolleyes:

offfff biri gelsin ve bunu benim kocişe anlatsın...kar yağıyo diye odadan bile çıkrtmıyo çocuğuklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…