iyi haftalar ekim annişlerihihoyyyt...bende uzun zamandır takip ediyorum sizi ama bi türlü fırsat bulup yazamadım..aslında kasım annesi adayıydım ama kızım acele etti biraz..27 ekimde dogum yaptım...benide alırsınız aranıza dimi:uhm:
aloooooooooooooooo
nerdesiniz miiilleett.....
bişi sorcam tavşan beslemek bebeime zararlı dime ben öyle duymuştum da...siz bişi bilionuzmu bu konuda...kocam tawşan getircekmişte.....:sm_confused:
veterinere sorsana bi belki tavşanların da aşıları oluyodur bu konuda bişi bilmiyorum.. ama evde hayvan besliceksen aşılı olduktan sonra bi sakıncası yokk (allerjik durumlar hariç)
amaaa tavşan besleeni pek tavsiye etmem onun yerine kedi alın kediiiiiiiii delikafadulden
tavşanlar çok mok kokuyooo ev kokarrrrrrrrrr :1no2: hem de hırçın oluyolar bence biz de beslemiştik ama çok tırmalıyolarrr ya da bizimki evcil değildi kaydirigubbakcemile3
veterinere sorsana bi belki tavşanların da aşıları oluyodur bu konuda bişi bilmiyorum.. ama evde hayvan besliceksen aşılı olduktan sonra bi sakıncası yokk (allerjik durumlar hariç)
amaaa tavşan besleeni pek tavsiye etmem onun yerine kedi alın kediiiiiiiii delikafadulden
tavşanlar çok mok kokuyooo ev kokarrrrrrrrrr :1no2: hem de hırçın oluyolar bence biz de beslemiştik ama çok tırmalıyolarrr ya da bizimki evcil değildi kaydirigubbakcemile3
tavsan moku ne kokar ne bulasırhatta bu terim bazı insanlar içinde kullanılır.hiçbişeye karısmayanlara.bende besledim.aynı anda hem kedi hem tavsan.yakalamaca oynuolardı.kedim salaktı azcık yicene oyun oynuodukaydirigubbakcemile3
mrb kızlarr
selamlar herkesee
biz geldik.oğluşu uyutmaya çalışıyorum.bi yandan da bakayım dedim.
umarım herkes iyidir
ya bana niye hiçbişey gelmiyo:1no2:
sen ne zaman üye olmuştun canım?ayrıca mail mi atıp istedin?sanki üye olunca işaretlenen bi bölüm vardı.ayrıca mail atmadım ben.
delleneceeeeeemmmdelikafadulden cemre durmiiidelikafadulden ağliii gezmek istiidelikafadulden bugubde kocam nübetci.öttüm annnnaaaaammmdelikafaduldenlaelaelaelaelae
hu napıyonuz anacım ben hala adet olmadım pis pis midem bulanıyı tırsıyom he
canım giydir cemreyi çıkın dolaşın biraz oksijen alsın.ben karda bile çıkarıyorum valla napiimmm:1rolleyes:
kafayı yiyecem yemin ediyorum kafayı yiyecem.ben gidiyom yaa.offf offfffffffffffffffffffffffffffffff
kafayı yiyecem yemin ediyorum kafayı yiyecem.ben gidiyom yaa.offf offfffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?